LVTOY00118 Készlethiány 1 munkanap

X-Basic Péniszgyűrű Szett (3db // O 2-2,4-2,8 cm) - Tartós Erekció

Tapasztaltad már a péniszgyűrű szuper hatását? Ha nem, akkor ezt mindenképp ki kell próbálnod. Az X-Basic Péniszgyűrű Szettet éppen a első felhasználók részére fejlesztették ki. Ez a péniszgyűrű könnyű, rendkívül rugalmas anyagból készült,…
1 490 Ft
Hűségpont: 29 pont
Készlethiány
Tapasztaltad már a péniszgyűrű szuper hatását? Ha nem, akkor ezt mindenképp ki kell próbálnod. Az X-Basic Péniszgyűrű Szettet éppen a első felhasználók részére fejlesztették ki. Ez a péniszgyűrű könnyű, rendkívül rugalmas anyagból készült, amely rugalmasságától nem veszti el a szorító képességét.
 
A szett 3 különböző méretből áll:
 
- 2 cm
- 2,4 cm
- 2,8 cm
 
Így minden átlagos méretekkel rendelkező férfi megtapasztalhatja a péniszgyűrű nyújtotta előnyöket. Ezeken a gyűrűkön stimuláló bütyköket helyeztek el, amelyek érzete még nagyobb élvezetet jelent a használója számára. Mivel kifejezetten rugalmas anyagból készült, így a méretekhez is könnyebben tud igazodni.
 
Mielőtt használni kezdenéd a péniszgyűrűt, kérünk, hogy a tudnivalókért olvasd el a Mindent a péniszgyűrű használatáról című cikkünket.
 
Miért van 3 db egy szettben?
 
Ennek oka, hogy a kezdő felhasználók gyakran nem megfelelően határozzák meg saját méreteiket, így könnyen rossz méretű péniszgyűrű vásárlására kerülhet sor. A szettekben 3 különböző méretű péniszgyűrű található, ezért az első használó tapasztalati úton találhatja meg a számára legkényelmesebb méretet. 
 
A péniszgyűrű a péniszbe jutott vér mechanikusan akadályozza meg abban, hogy visszakerüljön a véráramba. Tudjuk, hogy ha a péniszben csökken a vérmennyisége, lankad annak merevedése. A péniszgyűrű ezt nem engedi. Ezzel hatékonyan segíti a kemény merevedés fenntartását. Mivel a péniszbe áramló vér sokkal nagyobb erővel érkezik oda, mint ahogyan onnan távozna, ezért a merevedés elérését a péniszgyűrű egyáltalán nem akadályozza. 
 
Rugalmas anyagból készült.
 
A merevedés megszerzéséhez nagy segítséget jelenthet az oldalunkon elhelyezet bármelyik potencianövelő kapszula. A péniszgyűrű és a potencianövelő kapszula egymásra káros hatást nem fejt ki.
 
Felhelyezés előtt a péniszgyűrű megtisztítandó a fertőzések elkerülése érdekében, majd használat után ismét javasolt a megtisztítása.

Szállítás

Ingyenes szállítás (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Az ingyenesen elérhető óvszerek kampány ideje alatt, az ingyen óvszert igénylő ügyfeleink számára elérhető díjtalan szállítási mód. Bármilyen más termék választása esetén nem választható az ingyenes szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes
Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: 790 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 3 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek