LVTOY00118 Raktáron 1 munkanap

X-Basic Péniszgyűrű Szett (3db // O 2-2,4-2,8 cm) - Tartós Erekció

Tapasztaltad már a péniszgyűrű szuper hatását? Ha nem, akkor ezt mindenképp ki kell próbálnod. Az X-Basic Péniszgyűrű Szettet éppen a első felhasználók részére fejlesztették ki. Ez a péniszgyűrű könnyű, rendkívül rugalmas anyagból készült,…
1 490 Ft
Hűségpont: 29 pont
Tapasztaltad már a péniszgyűrű szuper hatását? Ha nem, akkor ezt mindenképp ki kell próbálnod. Az X-Basic Péniszgyűrű Szettet éppen a első felhasználók részére fejlesztették ki. Ez a péniszgyűrű könnyű, rendkívül rugalmas anyagból készült, amely rugalmasságától nem veszti el a szorító képességét.
 
A szett 3 különböző méretből áll:
 
- 2 cm
- 2,4 cm
- 2,8 cm
 
Így minden átlagos méretekkel rendelkező férfi megtapasztalhatja a péniszgyűrű nyújtotta előnyöket. Ezeken a gyűrűkön stimuláló bütyköket helyeztek el, amelyek érzete még nagyobb élvezetet jelent a használója számára. Mivel kifejezetten rugalmas anyagból készült, így a méretekhez is könnyebben tud igazodni.
 
Mielőtt használni kezdenéd a péniszgyűrűt, kérünk, hogy a tudnivalókért olvasd el a Mindent a péniszgyűrű használatáról című cikkünket.
 
Miért van 3 db egy szettben?
 
Ennek oka, hogy a kezdő felhasználók gyakran nem megfelelően határozzák meg saját méreteiket, így könnyen rossz méretű péniszgyűrű vásárlására kerülhet sor. A szettekben 3 különböző méretű péniszgyűrű található, ezért az első használó tapasztalati úton találhatja meg a számára legkényelmesebb méretet. 
 
A péniszgyűrű a péniszbe jutott vér mechanikusan akadályozza meg abban, hogy visszakerüljön a véráramba. Tudjuk, hogy ha a péniszben csökken a vérmennyisége, lankad annak merevedése. A péniszgyűrű ezt nem engedi. Ezzel hatékonyan segíti a kemény merevedés fenntartását. Mivel a péniszbe áramló vér sokkal nagyobb erővel érkezik oda, mint ahogyan onnan távozna, ezért a merevedés elérését a péniszgyűrű egyáltalán nem akadályozza. 
 
Rugalmas anyagból készült.
 
A merevedés megszerzéséhez nagy segítséget jelenthet az oldalunkon elhelyezet bármelyik potencianövelő kapszula. A péniszgyűrű és a potencianövelő kapszula egymásra káros hatást nem fejt ki.
 
Felhelyezés előtt a péniszgyűrű megtisztítandó a fertőzések elkerülése érdekében, majd használat után ismét javasolt a megtisztítása.

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek