CALEX00198 Raktáron 1 munkanap

ULTIMATE 5 az 1-ben Péniszgyűrű gyöngysorból

Egyedi péniszgyűrű a legmerészebbeknek! Ez az új fajta péniszgyűrű a pratikusságot háttérbe szorítva az extrém élményre és izgalomra helyezi a hangsúlyt. Használója nem minden napi élvezetben részesülhet, miközben partnere sem hagyja szárazon.…
3 990 Ft
Hűségpont: 79 pont
Egyedi péniszgyűrű a legmerészebbeknek! Ez az új fajta péniszgyűrű a pratikusságot háttérbe szorítva az extrém élményre és izgalomra helyezi a hangsúlyt. Használója nem minden napi élvezetben részesülhet, miközben partnere sem hagyja szárazon.
 
Az ULTIMATE 5 az 1-ben Péniszgyűrű 5 ív, egymáshoz rögzített gyöngysorból áll. Az erős gumiból készült szálakra fűzött gyönyök gurulnak, ezért a szex közben stimulálják a péniszt, mikozben szorító hatást fejtenek ki. A érzéki szorító hatásnak köszönhetően finoman tartja a péniszben a merevedés során odajutott vért a kemény merevedés érdekében. Az orvosi fémből készült gyöngyök szorosan kerültek felfűzésre, azonban egymást nem akadályozzák a mozgásban. Szex közben ezek a gyönyök mozogni kezdenek a saját tengelyük körül körbe, és ingereket váltanak ki a péniszen található idegvégződésekben.
 
Mivel az ULTIMATE 5 az 1-ben Péniszgyűrű 5 sorból áll, ezért megfelelő helyezkedés esetén a női nemi szervet is képes stimulálni.
 
Belső átmérője: 2,8 cm
 
Ez a péniszgyűrű rugalmas anyagból készült, ezért kis mértékben rugalmas.
 
Mielőtt a péniszgyűrű használatába kezdenél, kérünk, hogy a tudnivalókért olvasd el a Mindent a péniszgyűrű használatáról című cikkünket.
 
A merevedés megszerzéséhez segítséget nyújthat az oldalunkon elhelyezet bármelyik potencianövelő kapszula. A péniszgyűrű és a potencianövelő kapszula egymásra káros hatást nem fejt ki.
 
Felhelyezés előtt a péniszgyűrű megtisztítandó a fertőzések elkerülése érdekében, majd használat után ismét javasolt a megtisztítása.
 
Amennyiben bármilyen fájdalmat vagy elszíneződést tapasztal péniszén a péniszgyűrű használata során, azonnal távolítsa azt el. Az ULTIMATE 5 az 1-ben Péniszgyűrű könnyen és gyorsan eltávolítható, ezért használata biztonságos.

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek