Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

TOP 5 krém a korai magömlés ellen

Melyik késleltető krémek a leghatékonyabbak a korai magömlés ellen? Hogyan használjuk ezeket, hogy még jobb hatást gyakoroljunk az orgazmus késleltetése során? Összegyűjtöttük a legkeresettebb termékeket.

 

Felmérések szerint a legtöbb férfi szexuális életét megzavarta már legalább egyszer a korai magömlés. Ha máskor nem is, de egy forró kapcsolat elején, az első intenzív szeretkezés során, mindannyian igyekszünk a legjobb formánkat hozni. Szeretnénk a legjobb formánkat mutatni, akár egy új, akár egy komolyabb kapcsolatról van szó. Ám ez nem mindig úgy sikerül, ahogy előre elterveztük! Volt már olyan élményed, amikor idő előtt hirtelen fellépett az orgazmus közeledtének érzése, és emiatt szünetet kellett tartanod? Ám amikor ismét folytattad a partnered kielégítése felé vezető utat, ismét kezdted érezni, hogy mindjárt eldurransz, ezért újra egy rövid szünetet tartva próbáltad megmenteni az éjszakát. Legtöbbünknél kezd felmenni a pumpa, és egyre görcsösebben újabb, és újabb próbálkozásokkal igyekszünk fenntartani a helyzet komolyságát, bár ebből már nehéz nagyot alakítani. 

Késleltető krém korai magömlés ellen

Hogy elkerüld ezeket a kellemetlen pillanatokat, bemutatjuk számodra a TOP 5 késleltető krém készítményt, amelyeket vásárlóink a legnagyobb hatékonysággal alkalmaztak a korai magömlés kezelése során, és elérték a kiegyensúlyozott nemi életet. 

Szexológusok, orvosok, pszichoterapeuták és pszichiáterek is rengeteg megoldási javaslattal, életmódbeli tanácsokkal szolgálnak a korai magömlés ellen, azonban mind közül vitathatatlanul az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és leghatásosabb orgazmus késleltető megoldás a késleltető krémek használata. 

Hogyan fejti ki hatását a késleltető krém a korai magömlés ellen?

Aktív használók fórumokon, és blog bejegyzésekben közzétett tapasztalatai szerint a korai magömlés ellen ható késleltető krém vásárlása a legegyszerűbb megoldást jelentheti a férfiak körében legelterjedtebb szexuális zavar, a korai magömlés kezelésére, illetve megszüntetésére. Miért?
Gyorsabb az életmódváltás hatásainak megjelenésétől, a gyógyszerekkel ellentétben nem káros a szervezetre, és ami a legfontosabb: MŰKÖDIK! Nem kell áldozatod hozni addig, amíg elsajátítod a jóga és egyéb relaxációs technikákat, ahogy arra sem kell várnod, ameddig az egészséges táplálkozás, a stresszmentes élet kialakítása, vagy a rendszeres testmozgás fiziológiai hatásai tényleges szervezeterősítő eredményeket hoznak az életedbe. Bár ezek a módszerek vitathatatlanul hatásosak, kétség kívül hosszabb időt igényelnek a korai magömlés kezeléséhez.
 

A legtöbb férfinak gyorsabb megoldásra van szüksége!

 

Kielégítő szexuális élet korai magömlés nélkül
Bármelyik magömlés késleltető krémet használod is, egyszerű dolgod lesz: általában minden korai magömlés elleni krém tubusából egy borsónyi mennyiséget kell az ujjunkra nyomni az aktus előtt 5-10 perccel, és azt felszívódásig elmasszírozni a hímvesszőn. Tapasztalatok szerint jobb eredmény érhető el azzal, ha ennek nagyobb részét a makkra és közvetlen környékére juttatjuk, ám egy kisebb mennyiség jut a hímvessző törzsére is.
 
A felszívódást követően hamar érezhető hatása - ez különösen igaz a hűsítő adalékot is tartalmazó készítményekre. Így már a felvitel alkalmával könnyen felmérhet, hogy a felvitt mennyiség elegendő lesz-e számodra. Mivel minden szervezetben más erősségű hatást tud kifejteni minden késleltető krém, tehát valakinél ugyanaz a mennyiség elég lesz, míg más talán kevésnek fogja azt érezni, így minden férfi egyénileg tudja kitapasztalni a legideálisabb mennyiséget. Azt javasoljuk, hogy amennyiben a várakozási idő után nem vagy 100%-ban magabiztos a sikeredet illetően, bátran használj nagyobb mennyiséget. A késleltető krémek ugyanis káros mellékhatással nem bírnak, túladagolni nem lehet a hatóanyagokat.
 
A felszívódás után egyes felhasználók leöblítik az ápolt bőrfelületet, így egészen biztos, hogy a partner semmit nem vesz észre a trükkből. Ezek a készítmények biztonságosan használhatók egyszerre óvszerrel és más segédeszközökkel, ugyanis azok anyagát nem roncsolják. 

Melyek a legjobb ejakuláció késleltető krémek?

A Késleltetés.hu oldalon több fajta orgazmus késleltető krém is található, amelyek eltérő hatásfokkal, és tulajdonságokkal bírnak. Mivel szeretnénk segíteni minden leendő vásárlónkat a választásban, ezért az eddigi vásárlások tapasztalatai alapján állítottuk fel ezt a Top 5 listát, amelyben bemutatjuk a legkedveltebb korai magömlés elleni készítmények jellemző tulajdonságait. Ha sikerül megtalálnod a számodra leginkább megfelelő készítményt, többé nem kell aggódnod a korai magömlés miatt.

1. Eros Extended Love 3 magömlés késleltető síkosító

Az Eros Extended Love 3 magömlés késleltető síkosító nagy sikernek örvendő termékcsalád legújabb, és egyben leghatásosabb tagja, a korai magömlés elleni krémek egyik  legjobbika, amely az elődeihez képest még hatékonyabb módon segíthet az orgazmus késleltetése érdekében, a túl korán bekövetkező ejakuláció elkerülésében. Ezt a típust 2 az  1-ben késleltető síkosító néven illetjük. A korábbi formulákhoz hasonlóan ez a magömlés késleltető krém is kettős szerepet játszik: a korai magömlés késleltetésében  támogatólag hat,   miközben a késleltető hatóanyagait hordozó kiváló síkosító segíti az élvezetesebb behatolást. A hatóanyagok felszívódását követően ez a prémium minőségű  síkosító  a pénisz bőrfelszínén   maradva biztosítja a könnyed, fájdalommentes szexet. Hatékonyságának köszönhetően egyre növekvő kereslettel kell számolni, így a termék  elérhetősége időnként akadozik.   Webáruházunk azon cégek   közé tartozik, amely általában nagyobb készletekkel rendelkezik a folyamatos kiszolgálás érdekében.

 A használók 99%-a sikerességéről és hatékonyságáról számolt be. A használat során a súlyos korai magömlés kezelésére szoruló férfiak is képesek voltak akár 25 perccel   hosszabb szexuális együttléteket átélni, és javítani a szexuális teljesítményükön. A sikerek növelték a használók önbizalmát, csökkentették a korai magömlés okozta frusztrációt és   stresszt.
 
A késleltető síkosító gél hatóanyagai a pénisz bőrén keresztül felszívódva fejtik ki orgazmus késleltető hatásukat és segítenek a korai magömlés elkerülésében. A hímvesszőn lévő idegvégződések érzékenységének csökkentése által növelheti a szexuális magabiztosságot, a magömlés feletti tudatos kontrollt és segíti a pénisz gyorsabb regenerációját. Így akár  multiorgazmus elérése sem jelenthet lehetetlen kihívást számodra. Használata segíthet a korai magömlés miatt elvesztett önbizalmad, megszünteti a szexuális frusztrációt, és elkerülni a kudarcokat. Használata óvszerrel ajánlott!
 
Az Eros Extended Love Top Level 3 késleltető krém előnyei:
 
 nemzetközileg elismert késleltető hatás
-   2 az 1-ben orgazmus késleltető síkosító
-   prémium minőségű síkosító tartalom
-   a síkosság hosszú időn át fennmarad állagának megváltozása nélkül, azonban könnyen lemosható
-   eredményesen segít a korai magömlés kezelése során
-   kezeli a hímvessző bőrét, selymes tapintásúvá varázsolja azt
 
Az Eros Extended Love Top Level 3 késleltető krém használata:
 
Használata óvszerrel egyszerre ajánlott. A korai magömlés kezeléséhez még a behatolás előtt nyomjunk egy borsónyi nagyságú késleltető síkosító gélt az ujjainkra és masszírozzuk azt közvetlenül a péniszbe. Ezt követően húzzuk fel az óvszert. Kb. 5-10 perc múlva a hatóanyagok felszívódnak a bőrfelületen keresztül, és elkezdenek hatni, míg a síkosító a bőrfelszínén segíti a fájdalommentes és érzéki behatolást. Az ajánlott adagtól az egyéni igények eltérhetnek, ezért igény esetén nagyobb, vagy akár kisebb mennyiség is kipróbálható.
Nőkre gyakorolt negatív hatásról nincs visszajelzés a használók felől. A partnered védelme érdekében mindképpen várd meg az előírt felszívódási időt, és az aktus előtt győződj meg a felszívódásról. A teljes biztonsága érdekében a késleltető szerrel történő kezelést követően óvszer húzható fel. Mindennapi használatával tartós eredmény érhető el a korai magömlés kezelésében. Az egyéb korai magömlés elleni késleltető technikák kiegészítőjeként, és maszturbáció során is használható.
Az egyéb korai magömlés elleni késleltető technikák, korai magömlés elleni módszerek kiegészítőjeként, és maszturbáció során is használható.
 
Rendelés:

2. Prorino Long Power Késleltető Krém

Prorino Long Power Ejuakuláció késleltető krém korai magömlés ellenProrino Long Power Ejakuláció Késleltető Krém az egyik legmodernebb készítmény a késleltető szerek piacán. Népszerűségét a tapasztalatok szerint kiemelkedő hatásának köszönheti, amely intenzív hűsítő hatására vezethető vissza. A modern orvostudomány bőrgyógyászati ismereteit ötvözi az ősi tapasztalati alapokon nyugvó természetes gyógyászat receptúráival, így fokozza a csúcsig a férfi szexuális teljesítményét. Korai magömlés kezelésére egy kisebb mennyiség szexuális aktus előtt 10-15 perccel, vagy rendszeresen, naponta 1-2 alkalommal egy borsónyi mennyiség elmasszírozása szükséges a péniszen, kiemelt figyelmet fordítva a makkra. A korai magömlés ingereit elsősorban a makkban található, nagyon érzékeny idegvégződések képesek kiváltani, ezért ezen ingerek érzéstelenítése útján valódi siker érhető el.
 
Egy tubus Prorino Long Power a javasolt használat mellett kb. 2 hétig tart ki, ha valaki hajlandó áldozni az eredményességből, akkor kisebb mennyiséggel is kipróbálhatja, így növelve az alkalmak számát. Fontos tudni, hogy a kisebb mennyiségben alkalmazott orgazmus késleltető gyengébb hatást eredményezhet a korai magömlés ellen, ezért mindenképp az ajánlott mennyiség betartását javasoljuk. Ez a készítmény gyors eredményeket produkál, amit már az első alkalommal során is megtapasztalhatsz. Lidokaint és benzokaint sem tartalmaz!
 
Rendelés:

3. CoolMan Késleltető Gél

CoolMan ejakuláció késleltető gél
CoolMan Késleltető Gél lágy érzéstelenítő hatással késlelteti az orgazmus bekövetkezését, és segít a magömlés bekövetkezése feletti kontroll fokozásában vagy visszanyerésében. Kifinomult összetételének köszönhetően komplex kezelést biztosít a korai magömlés problémájával küzdök számára: késlelteti az orgazmus bekövetkezését és ápolja a pénisz felszíni bőrrétegét. Rendszeres használatával magabiztos, ápolt, igényes megjelenést nyújt a pénisz. Elegáns csomagolásban minden férfi éjjeli szekrényén ott a helye. Professzionális összetevőinek köszönhetően maximalizálható a férfi szexuális teljesítménye, az orgazmus intenzitás, és gyorsítható az orgazmus utáni regenerálódás.
 
Használata a szexuális aktus előtt 5-10 perccel ajánlott, ennyi idő alatt az érzéstelenítő hatás már érezhetővé válik. Egyéni szükséglet szerint az ajánlott dózis emelhető, ám első használat során kisebb adag felvitele javasolt az irritáció elkerülése érdekében.
 
Rendelés:

4. Rhino Long Power Ejakuláció Késleltető Krém

Rhino long power késleltető krém segít a korai magömlés ellenA Rhino Long Power a legkeresettebb késleltető szerek között immár 2 éve. Népszerűségének hátterében kellemes hűsítő hatása áll, amely nagyszerű megoldást kínál a korai magömlés ellen. A hűsítő hatás egy innovatív megoldás a késleltetésben, ám annál izgalmasabb eredményeket produkál. Új élményhez juttat, ezáltal fokozhatja a nemi vágyat és a szexuális gyönyör intenzitását. Ha apró újdonságot szeretnél vinni a szerelmi életedbe, a Rhino Long Power korai magömlés elleni krém ehhez nagyszerű lehetőséget jelent.
 
30 ml-es kiszerelésben kapható, ami az alkalmanként adagokra vetítve soknak számít. Egy minimális mennyiség is könnyen célt érhet, de igény esetén az ajánlott mennyiség többszöröse is bátran alkalmazható.
 
Rendelés:

5. Big Boy Késleltető Krém

Big Boy késleltető gélA Big Boy Késleltető Krém egy olyan különleges ejakuláció késleltető krém, amelynek állaga és illata minden pár kedvencévé teszi. Ameddig más késleltető szerek hűsítő hatóanyagok (általában menta vagy eukaliptusz) illatát kölcsönzik, addig a Big Boy igazán kifinomult, kellemes illatot kölcsönöz. Prémium minőségű krém. Professzionális gyógyhatásának köszönhetően az érzékenység csökkentése mellett megtartható az érzékelés öröme is, így nem kell lemondani az intim együttlétek élvezetéről sem.
 
Évek óta a világ szerte a legkeresettebb késleltető készítménye. Ezt a készítményt azoknak is ajánljuk, akik nem küzdenek semmilyen szexuális zavarral, ugyanis a férfi intim részek erőteljességére, vitalitására rendkívül kedvezően hat, újabb és izgalmasabb élvezethez juttatva felhasználóját.
 
Rendelés:
 

Korai magömlés ellen krém vagy spray?

Gyakran merül fel a kérdés a férfiakban: késleltető krém vagy késleltető spray lenne a jobb választás? Hatásukat tekintve az a tapasztalat, hogy mindkét termékkör egyaránt hatásos. A különbségek leginkább praktikussági szempontokból vannak közöttük. A krém alkalmazása állagából adódóan jobban alkalmazható, hogy ha egy intimebb, hosszú és igényes előjátékkal színesített szexuális együttlét szeretnénk felhasználni, ugyanis az előjáték lehetőséget biztosít arra, hogy akár a partner bevonásával kerüljön elmasszírozásra a krém. Ez már meglévő bizalom esetén lehetséges, amikor bevonod a partnered - természetesen egyéjszakás kalandnál nagy valószínűséggel furcsán nézne rád a partnered, ha megkérnéd erre.
 
Korai magömlés ellen használd ezt! Késleltető krém!
A korai magömlés elleni spray ezzel szemben gyorsabban felvihető, inkább a hirtelen nagy hévvel történő szeretkezések kiegészítője lehet, ahol a készítmény felvitele pillanatok alatt megtörténik, gyorsan felszívódik, és így semmi sem szab határt a vágyaknak. A késleltető spray praktikusabb megoldás lehet egyéjszakás kalandok során, fesztiválokon, bulikban, táborokban. A kis méretű, pumpás adagolóval ellátott sprayk kényelmesen elférhetnek akár a farzsebedben is, gyakorlatilag észrevétlenül pumpálhatsz bármelyikből.
 
 
Ha kényelmesen tudunk időt szánni a késleltető szer felvitelére, akkor praktikusabb lesz a késleltető krém, hiszen az nem cseppen el a felvitel során, és könnyebben el lehet masszírozni, így nem hagyunk ki részeket. Mivel a spray tartalma folyékony, könnyebben el tud cseppenni, ami felesleges veszteség lesz, azonban a professzionális pumpás fejek úgy porlasztanak, hogy a pénisz minden részét terítsék.
 
Összefoglalva mindezt, látható, hogy mindkét típusnak megvannak az előnyei, így mindenki a saját szexuális életét figyelembe véve tudja eldönteni, hogy számára melyik lesz a praktikusabb megoldás. Hatásuk intenzitását tekintve nincs eltérés a orgazmus késleltető krémek és az orgazmus késleltető sprayk között.

Okoznak-e mellékhatásokat a korai magömlés elleni krémek?

Mint minden egészségügyi készítmény esetében, a korai magömlés kezelésére szolgáló szerek esetében is be kell tartani a terméken található használati utasítást, azonban az ejakuláció késleltető krémek és sprayk, egy több szintű, rendkívül szigorú ellenőrzési rendszeren mennek keresztül a forgalomba hozatal előtt. Ezen ellenőrzések során kiszűrik az összes kockázati tényezőt, így gyakorlatilag kizárják a mellékhatások előfordulásának lehetőségét. Ez fokozottan igaz a webáruházunkban kapható termékekre. A termékek beszerzése során arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű, legkisebb kockázatot rejtő, megbízható, és hatásos készítményeket ajánljuk vásárlóinknak.

Az orgazmus késleltető szerek csökkentik-e a nők érzékenységét?

Az ejakuláció késleltető készítmények a modern orvostudomány vívmányai. Fejlesztésük, összetevőik választása, az összetevők arányának meghatározása során külön figyelmet szenteltek annak, hogy azok a női partner orgazmus képességét ne befolyásolják. Persze ehhez fontos, hogy a férfi mindent az előírások szerint tegyen a használat során. A teljes biztonság érdekében javasolják minden termék esetében, hogy a péniszre történő felvitel követően 5 - 10 percen várjunk, így kellő időt biztosítunk a hatóanyagok felszívódásához. A hosszú előjáték egyrészt megfelelő időt biztosít a késleltető készítmény hatásának kifejtésére, másrészt kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy a nő elérje izgalmi állapotának tetőfokát - ezért is ajánljuk az orgazmus késleltető előjáték során történő elmasszírozását.
 
Korai magömlés elleni késleltető krémek
A készítmények felszívódásához szükséges várakozási időt elteltét követően azok semmilyen hatást nem fognak gyakorolni a női orgazmusra, ugyanis az érintkezés pillanatában már nincs aktív hatóanyag a  pénisz felszínén. A maximális biztonság érdekében a késleltető szer felvitelét követően húzható óvszer is, ugyanis ezen készítmények nem roncsolják az óvszer textúráját, biztonságosan alkalmazhatók együtt is. Egyes vásárlóink tovább mennek, és a hatóidő elteltét követően leöblítik a pénisz bőrét.

Egyszerre akár több késleltető szer is használható?

A túl gyors orgazmus miatt a nemi élet élvezetére gyakorlatilag képtelen vásárlóink gyakran teszik fel ezt a kérdést ügyfélszolgálatunknak. A korai magömlés elleni készítmények azonos időben történő alkalmazását semmi nem zárja ki, azok egymással reakcióba nem lépnek, veszélyt nem jelentenek a szervezetre, és az is tény, hogy így az orgazmus elnyújtása nagyobb valószínűséggel következik be. Azonban gondoljuk végig! Sikerül elnyújtani az orgazmus kiteljesedését, viszont nem fogod tudni, hogy melyik külsőleg ható szer hatása érvényesült sikeresebben. Ezért mi azt javasoljuk, hogy a kipróbálni kívánt késleltető készítményeket szerezd be, és azokat egymás után rövid időközökkel próbáld ki. Mondjuk egyik nap az egyiket, másik nap a másikat. Fokozottabb nemi igény esetén a reggeli orgazmus alkalmával az egyiket, az esti orgazmus alkalmával a másikat. Így azonnali és egyértelmű következtetéseket fogsz tudni levonni arról, hogy melyik szer hatása volt intenzívebb a Te esetedben. Azonban a külsőleg ható krémet bármikor kombinálhatjuk a késleltető kapszulával, amely hatását belsőleg fejti ki. 

Kell-e konzultálnom az orvosommal a késleltető szer használata előtt?

Ha a nemi szervedet is érintő bőrbetegségben, vagy valamilyen nemi betegségben szenvedsz, akkor a használat előtt érdemes azt megbeszélni a kezelő orvossal. Más esetben sem származhat hátrányod abból, ha kikéred a véleményét, a kockázatod csupán egy kellemetlen beszélgetés, ahol részletesen beszámolsz a problémáról, esetleg részt veszel néhány vizsgálaton. Azonban ezek nélkül is biztonságosan használhatod az orgazmus késleltetésére szolgáló készítményeket. A bőrirritáció elkerülése érdekében javasolt átnézni a kinézett termék összetevőit, és ha ha olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyre ismert érzékenységed van, akkor kereshetsz egy helyettesítő terméket. Amennyiben nincs ismert érzékenységed, bátran használhatod bármelyik késleltetőt.
 
Rendelj most webáruházunkból az orgazmus késleltető krémek közül, és akár már holnap kézhez kaphatod a kiválasztott termékeket!