TOP 5 +1 krém a korai magömlés ellen

Bizonyára a legtöbb férfi legalább egyszer találkozott már a korai magömlés jelenségével. Ha máskor nem is, de egy forró kapcsolat elején, az első intenzív szeretkezés során, mindannyian igyekszünk a legjobb formánkat hozni. Ebben a helyzetben a férfi és nő teljes mértékben egymásra hangolódva érzi a másik testének minden apró rezdülését, és önfeledten vágynak egymás érintésére. Szeretnénk a legjobb formánkat mutatni, amikor is hirtelen érzed, hogy váratlanul és nagyon gyorsan közeledik a vég. Természetesen nem szeretnéd, hogy véget érjen, hiszen milyen régen vágytál ennyire intenzíven egy nőre, és azt akarod, hogy ezek a pillanatok soha ne érjenek véget, ezért egy rövid szünetet tartva próbálod megmenteni az éjszakát. Az újrakezdés után azonban hamar ismét érzed, hogy közeledik a vég. Egyre görcsösebben újabb, és újabb szüneteket iktatsz be, bár ebből a helyzetből már nehéz nagyot alakítani.

Hogy elkerüld ezeket a kellemetlen pillanatokat, bemutatjuk számodra a TOP 5 késleltető krémet, amelyek amellett, hogy gyengéden ápolják a pénisz bőrét, a korai magömlés kezelése során is hasznos támogatást nyújthatnak számodra. 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tipp: A szex izgalma tovább fokozható, ha megleped partnered a Rain of Love Extra Erős G-pont Stimuláló Krémmel. Fokozott orgazmus - Intenzív élvezet - Ejakuláció orgazmus közben. Garantálható, hogy ezt a napot soha nem felejti el!

  Rain of Love Extra Erős G-pont Stimuláló Krém

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szexológusok, orvosok, pszichoterapeuták és pszichiáterek is rengeteg megoldási javaslattal, életmódbeli tanácsokkal szolgálnak a korai magömlés ellen, azonban mindközül vitathatatlanul az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és leghatásosabb orgazmus késleltető megoldás a késleltető krémek használata. 

Hogyan fejti ki hatását a késleltető krém a korai magömlés ellen?

Aktív használók fórumokon közzétett tapasztalatai szerint a korai magömlés ellen ható késleltető krém vásárlása a legegyszerűbb megoldást jelentheti a férfiak körében legelterjedtebb szexuális zavar, a korai magömlés kezelésére, illetve megszüntetésére.
 
Miért?
Gyorsabb az életmódváltás hatásainak megjelenésétől, a gyógyszerekkel ellentétben nem káros a szervezetre, és ami a legfontosabb: MŰKÖDIK! Nem kell megvárnod a jóga elsajátításához és begyakorlásához szükséges időt, nem kell megvárnod, ameddig az egészséges táplálkozás, a stressz rendszeres oldása, a rendszeres testmozgás fiziológiai hatásai tényleges szervezeterősítő és stresszmentesítő eredményeket hoznak az életedbe, különösen arra nem kell várnod, hogy mindezek a szexuális életed is rendbe hozzák. Bár ezek a módszerek hatásosak, kétség kívül hosszabb időt igényelnek a korai magömlés kezeléséhez.
 

A legtöbb férfinak gyorsabb megoldásra van szüksége!

 
 
Bármelyik magömlés késleltető krémet használd is, egyszerű dolgod lesz: általában minden korai magömlés elleni krémből egy borsónyi mennyiséget kell kinyomni az aktus előtt 5-10 perccel, és azt teljesen elmasszírozni a hímvesszőn. Tapasztalatok szerint jobb az, ha ennek nagyobb rész a makkra, és közvetlen környékére jut, de ne hagyd ki a hímvessző törzsét sem. Hamar elkezded érezni hatását, és könnyen fel tudod mérni, hogy a felvitt mennyiség elegendő-e számodra. Mivel minden szervezetben más intenzitűsú hatást tudnak kifejteni ezek a készítmények, valakinél ugyanaz a mennyiség elég lesz, míg másnak talán meg kell ismételni az eljárást a sikerhez. Ezért amennyiben a várakozási idő után nem vagy 100%-ban megelégedve a hatással, bátran használj nagyobb mennyiséget, ugyanis a korai magömlés krémek káros mellékhatással nem bírnak, túladagolni nem tudod a hatóanyagokat. A készítmény bemasszírozása addig tartson, ameddig az teljesen fel nem szívódik.
 
Képtalálat a következőre: „man cream”
 
Néhány késleltető szer a gyógyhatást a praktikával keverve síkosítót is tartalmaz, ezért ez természetesen nem fog teljesen felszívódni, a síkosító ott marad a pénisz felszínén könnyítve és a nő számára fájdalommentessé téve a behatolást. A síkosítóval kiegészített korai magömlés elleni krém masszírozása kb. 5 percig tartson, ennyi idő alatt a krémben található hatóanyagok felszívódnak, és elkezdik kifejteni hatásukat. 
 
A Késleltetés.hu oldalon több fajta korai magömlés ellen késleltető krém is található. Szeretnénk segíteni a választásban, ezért az eddigi vásárlások alapján állítottuk fel ezt a Top 5 listát, amelyben megjelöljük az egyes korai magömlés elleni készítmények egyes jellemző tulajdonságát is. Ha sikerül megtalálnod a számodra leginkább megfelelő készítményt, többé nem kell aggódnod a korai magömlés miatt.
 
 
 

 +1 Rui Shen Késleltető és Erekciós Olaj

Rui Shen Késleltető és Erekció Olaj a férfi szexualitás leghatékonyabb természetes gondozója, a korai ejakuláció legsikeresebb gyógymódja, amely ősi kínai hagyományok és tapasztalatok alapján növények finom összetételéből született. Ezt a készítményt sok éven át a modern ismeretek birtokában tesztelték és fejlesztették, melynek eredményeként kiemelkedően hatásos erekció és késleltető készítmény jött létre. Hatékonyságának köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend világ szerte.
 
A használók 99%-a sikerességéről és hatékonyságáról számolt be. A használat során a súlyos korai magömléssel küzdő férfiak is képesek voltak 25 perccel hosszabb szexuális együttléteket átélni, és javítani a szexuális teljesítményükön. A sikerek növelték a használók önbizalmát, csökkentették a korai magömlés okozta frusztrációt és stresszt.
 
 
Használata során külön figyelmet kell fordítani a péniszre felvitt olaj mennyiségére, ugyanis extra erős hatásának köszönhetően szélsőséges esetben megnehezítheti az orgazmus bekövetkezését.
 
 
 
 

1. Rhino Long Power Késleltető Krém

RHINO Long Power Korai Magömlés Elleni Krém az egyik legmodernebb készítmény a piacon és a tapasztalatok szerint kiemelkedő hatásának köszönheti nagy sikerét. A modern orvostudomány bőrgyógyászati ismereteit ötvözi az ősi tapasztalati alapokon nyugvó gyógyászat receptúráival, így fokozza a csúcsig a férfi szexuális teljesítményét. Korai magömlés kezelésére egy kisebb mennyiség rendszeres, tehát naponta 1-2 alkalommal való elmasszírozása szükséges a péniszen, kiemelt figyelmet fordítva a makkra. A korai magömlés ingereit elsősorban a makkban található, nagyon érzékeny idegvégződések képesek kiváltani, ezért ezen ingerek visszafogása legyen az elsődleges cél.
 
 
Egy tubus RHINO Long Power Korai Magömlés Elleni Krém a javasolt bőséges használat mellett kb 2 hétig tart ki, ha valaki hajlandó áldozni az eredményességből, akkor kisebb mennyiséggel is kipróbálhatja. A készítmény használata gyors eredményeket produkál, már az első alkalommal érezheted korai magömlés ellenes hatását, hosszú távon pedig tartós eredményekkel kecsegtet.
 
Lidokaint és benzokaint sem tartalmaz!
 
 
 
 
Az Eros termékcsaládról tudjuk már, hogy a korai magömlés elleni krémek egyik legjobbika. A termékcsalád legújabb tagja az Eros Extended Love Top Level 3 Korai Magömlés Elleni Krém. A korábbi Eros Extended Love termékekhez hasonlóan 2 az 1-ben késleltető síkosító: amellett, hogy klinikailag tesztelt összetevőinek köszönhetően erősíti a korai magömlés feletti kontrolt férfiaknál, késleltető hatóanyagait prémium minőségű síkosító hordozza. A korai magömlés elleni hatóanyagok gyors felszívódását követően ez a extra jó minőségű síkosító a bőrfelszínen maradva biztosítja a könnyed, fájdalommentes behatolást. Új összetételének köszönhetően rendkívül lágy csúszást kínál, zsír- és olajmentes, nem ragad.
 
 
Lidokaint és benzokaint sem tartalmaz!
 
100 ml-es kiszerelésben kapható, amely miatt a lista leginkább költséghatékony korai magömlés készítménye.
 
Használata során külön figyelni szükséges az elegendő ideig történő masszírozásra, hogy a hatóanyagok teljes egészében való felszívódásához legyen elegendő idő. A szakértői fejlesztői csoport egy olyan késleltetőt szeretett volna megalkotni, amely a korai orgazmus késleltető hatás mellett megőrzi az érzékelés örömét is. Sikerült nekik! Óvszer egyidejű használata ajánlott!
 
Prémium kategóriás termék! Bármilyen óvszerrel egyszerre biztonságosan alkalmazható, az óvszer anyagát nem gyengíti, nem roncsolja, nem növeli az óvszer kiszakadásának kockázatát.
 
 
 

3. Boo Késleltető Gél

BOO Késleltető Gél lágy érzéstelenítő hatással késlelteti az orgazmus bekövetkezését, és segít a magömlés bekövetkezése feletti kontroll fokozásában. Egy komplex kezelést biztosít a korai magömlés problémájával küzdök számára: késlelteti az orgazmus bekövetkezését és ápolja a pénisz felszíni bőrrétegét. Rendszeres használatával magabiztos, ápolt, igényes megjelenést mutat a pénisz, ami lássuk be, egy fontos szempont az első együttlétek alkalmával. A szexuális együttlétek hosszabban tartó és intenzívebb élvezetét idézi elő. Professzionális összetevőinek köszönhetően maximalizálható a férfi szexuális teljesítménye, az orgazmus intenzitás, és gyorsítható az orgazmus utáni regenerálódás.
 
Prémium kategóriás orgazmus késleltető készítmény.
 
 
 

4. Bull Power Késleltető Gél

Bull Power Késleltető Gél sajátos megoldást kínál a korai magömlés ellen: enyhe hűsítő hatóanyagok alkalmazásával éri el az orgazmus késleltetését. A hűsítő hatás egy innovatív megoldás a késleltetésben, ám annál izgalmasabb eredményeket produkál. Új élményhez juttat, ezáltal fokozhatja a nemi vágyat és a szexuális gyönyör intenzitását. Ha apró újdonságot szeretnél vinni a szerelmi életedbe, a Bull Power Korai Magömlés Elleni Krém ehhez nagyszerű lehetőséget jelent.
 
 
30 ml-es kiszerelésben kapható, ami az alkalmanként adagokra vetítve soknak számít. Egy minimális mennyiség is könnyen célt érhet, de igény esetén az ajánlott mennyiség többszöröse is bátran alkalmazható.
 
 
 

5. Erecta-Extend Krém

Az ERECTA - EXTEND Potencianövelő és Késleltető Krém egy 2 az 1-ben megoldást kínál az általános férfi vitalitás fenntartása és a leggyakoribb szexuális zavarok kezelésére. 2 az 1-ben megoldás, amivel fokozható a férfi szexuális teljesítmény. Komplex hatóanyagai fokozzák a hímvessző izmainak vérellátását, tágítják és rugalmasabbá teszik a péniszben található ereket, és segítik az erekció létrejöttét és fenntartását, potencianövelő hatást gyakorolnak. Mindemellett klinikailag tesztelt összetevői (így többek között a menta-kivonat) enyhe hűsítő hatással csökkentik a pénisz érzékenységét és késleltető hatást gyakorol korai magömlés ellen. Kifinomult gyógyhatásának köszönhetően az érzékenység csökkentése mellett megtartható az érzékelés öröme is, így nem kell lemondani az intim együttlétek élvezetéről sem. Évek óta az egyik legjobb és világ szerte a legkeresettebb férfi potencianövelő és késleltető készítmény az egész világon.
 
 
Ezt a készítményt azoknak is ajánljuk, akik nem küzdenek semmilyen szexuális zavarral, ugyanis a férfi intim részek erőteljességére, vitalitására rendkívül kedvezően hat, újabb és izgalmasabb élvezethez juttatva felhasználóját.
 
 
 

Korai magömlés ellen krém vagy spray?

Gyakran merül fel a kérdés a férfiakban: a korai magömlés elkerülése érdekében késleltető krém vagy késleltető spray lenne a jobb választás? Hatásukat tekintve az tapasztalható, hogy mindkét termékkör hatásos. A krém alkalmazása egy lassabb, a megélt, intimebb, hosszú és igényes előjátékkal színesített szexuális együttlét során lesz kényelmesebb, ugyanis a hosszú előjáték kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy akár a partner bevonásával alaposan elmasszírozzátok a krémet a péniszen, sőt ez egy sokkal bensőségesebb, őszintén átélt erotikus momentumává válik az intim együttléteknek.
 
 
A korai magömlés elleni spray gyorsabban felvihető, inkább a hirtelen nagy hévvel történő szeretkezések kiegészítője lehet, ahol a készítmény felvitele pillanatok alatt megtörténik, gyorsan felszívódik, és így semmi sem szab határt annak, hogy szétrúgjátok a falat. A késleltető spray praktikusabb megoldás lehet egyéjszakás kalandok során, fesztiválokon, bulikban, táborokban. A kis méretű, pumpás adagolóval ellátott sprayk kényelmesen elférhetnek akár a farzsebedben is, gyakorlatilag észrevétlenül pumpálhatsz bármelyikből.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
 
Hatásuk intenzitását tekintve nincs eltérés a orgazmus késleltető krémek és az orgazmus késleltető sprayk között.
 

Okoznak-e mellékhatásokat a korai magömlés elleni krémek?

Minden egészségügyi készítmény esetében be kell tartani a terméken található használati utasítást, azonban a korai magömlés kezeléséért felelős készítmények, krémek és sprayk, egy több szintű, rendkívül szigorú ellenőrzési rendszeren mennek keresztül a forgalomba hozatal előtt. Ezen ellenőrzések során kiszűrik az összes kockázati tényezőt, így gyakorlatilag kizárják a mellékhatások előfordulásának lehetőségét. Ez fokozottan igaz a webáruházunkban kapható termékekre. A termékek beszerzése során arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű, legkisebb kockázatot rejtő, megbízható készítményeket ajánljuk vásárlóinknak.
 
Azt tanácsoljuk, hogy az interneten csak olyan internetes oldalról vásárolj, ahol megbízható termékek vannak. Kerüld azokat az oldalakat, amelyeken nincs telefonszám, nincs e-mail cím, nem nevezik meg az üzemeltető. Ezen adatok hiányának feltehetően oka van.
 

Az orgazmus késleltető krémek és késleltető sprayk hatással vannak-e a barátnőm orgazmus képességére?

Az orgazmus késleltetése érdekében kifejlesztett készítmények a modern orvostudomány vívmányai. Fejlesztésük, összetevőik választása, az összetevők arányának meghatározása során külön figyelmet szenteltek annak, hogy azok a nő orgazmus képességét ne befolyásolják. A teljes biztonság érdekében javasolják minden termék esetében, hogy a péniszre történő felvitel követő 5 - 10 percen belül lehetőség szerint ne kezdődjön meg a szexuális együttlét. A hosszú előjáték egyrészt megfelelő időt biztosít a késleltető készítmény hatásának kifejtésére, másrészt kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy a nő elérje izgalmi állapotának tetőfokát.
 
A készítmények felszívódásához szükséges várakozási időt elteltét követően azok semmilyen hatást nem fognak gyakorolni a női orgazmusra, ugyanis az érintkezés pillanatában már nincs aktív hatóanyag a felszínen. Valószínűleg abban az esetben sem akadályoznák meg a női orgazmus bekövetkezését, ha érintkeznének a női nemi szervvel. 
 
A maximális biztonság érdekében a késleltető szer felvitelét követően húzható fel óvszer is, ugyanis ezen készítmények nem roncsolják az óvszer textúráját. 
 
 
 

Egyszerre akár több késleltető szert is használhatok?

Az orgazmus túl rövid időn belül történő bekövetkezése miatt a nemi élet élvezetére gyakorlatilag képtelen vásárlóink gyakran teszik fel ezt a kérdést ügyfélszolgálatunknak. A korai magömlés elleni készítmények azonos időben történő alkalmazását semmi nem zárja ki, azok egymással reakcióba nem lépnek, veszélyt nem jelentenek a szervezetre, és az is tény, hogy így az orgazmus elnyújtása nagyobb valószínűséggel következik be. Azonban gondoljuk végig! Sikerül elnyújtani az orgazmus kiteljesedését, viszont nem fogod tudni, hogy melyik szer hatása érvényesült sikeresebben. Ezért mi azt javasoljuk, hogy a kipróbálni kívánt késleltető készítményeket szerezd be, és azokat egymás után rövid időközökkel próbáld ki. Mondjuk egyik nap az egyiket, másik nap a másikat. Fokozottabb nemi igény esetén a reggeli orgazmus alkalmával az egyiket, az esti orgazmus alkalmával a másikat. Így azonnali és egyértelmű következtetéseket fogsz tudni levonni arról, hogy melyik szer hatása volt intenzívebb a Te esetedben.

Kell-e konzultálnom az orvosommal a késleltető szer használata előtt?

Ha a nemi szervedet is érintő bőrbetegségben, vagy valamilyen nemi betegségben szenvedsz, akkor a használat előtt érdemes azt megbeszélni a kezelő orvosoddal. Más esetben sem származhat hátrányod abból, ha kikéred a véleményét, a kockázatod csupán egy kellemetlen beszélgetés, ahol részletesen beszámolsz a problémáról, esetleg részt veszel néhány vizsgálaton. Azonban ezek nélkül is biztonságosan használhatod az orgazmus késleltetésére szolgáló készítményeket.
 
A korai magömlés elleni küzdelem hatékonysága annál valószínűbb, minél több fronton teszünk lépéseket ellene. Éppen ezért a korai magömlés elleni krémek rendszeres alkalmazását minden esetben javasolt kiegészíteni késleltető síkosító, az óvszer-használók esetében késleltető óvszer, valamint a férfiak általános teljesítőképességét is fokozó késleltető kapszula és férfi vitalitás kapszula alkalmazásával.
 
Az orgazmus késleltető krémek alternatíváit az orgazmus késleltető sprayk képezhetik, amelyek hatás-hatásmechanizmusa hasonló a krémekhez, különbséget az alkalmazás körülményei jelentenek, amelyeket fentebb már részletesen kifejtettünk.
 
Rendelj most webáruházunkból az orgazmus késleltető krémek közül, és akár már holnap kézhez kaphatod a kiválasztott termékeket!
 
 
Késleltetés.hu