Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Péniszgyűrű, farokgyűrű használata magabiztosabb erekciót és fokozott élményeket okoz - Próbáld ki most!

A péniszgyűrű nem csak szexjáték lehet, fokozhatja a véráramlást is, így segítve az erőteljesebb erekció elérését. 

Rendezés:
Nézet:

Ami a szexjátékokat illeti, a péniszgyűrűk használata lehet a legjobb. Élvezetesebbé tehetik a szexet mindkettőtök számára. 

A péniszgyűrűk egyrészt ékszerek is lehetnek, amelyeket pusztán esztétika miatt viselnek. De számos más funkciójuk is van, amelyek mindegyike jobbá teheti az aktust. Extra érzéseket nyújthat viselőjének és partnerének egyaránt.

De most merüljünk el abban, hogy miért érdemes péniszgyűrűt használni a közösülés során.

Egyrészt fokozhatják a pénisz véráramlását, ami segíthet az erősebb és a keményebb erekció fenntartásában. A fokozott érzékenységnek köszönhetően a szexet is kellemesebbé teheti nem csak a viselője számára, hanem a partnerének is. 

A péniszgyűrűket nevezhetjük  „erekciós eszköz”- nek is, nem csak szexuális kiegészítőnek. Ennek az az oka, hogy a péniszgyűrűk használata fizikai hatással vannak az erekció működésére. Ha javítani szeretnéd erekciódat, próbáld ki a péniszgyűrűket! 

Különböző típusú péniszgyűrűk léteznek, de kettőről kimutatták, hogy valóban hatékonyak lehetnek a merevedési zavar  leküzdésében.

- Péniszgyűrű – potencianövelő, illetve orgazmus késleltető készítménnyel is nyugodtan használható

- Penoscrotális gyűrű

 

Péniszgyűrű a keményebb erekció eléréséhez és fenntartásához, valamint a csikló izgatására.

Hogyan javíthatja a péniszgyűrű az erekciómat?

Bár a péniszgyűrűkről nem bizonyították, hogy mindenkinél javítják az erekciót, az egyes embereken végzett vizsgálatok kimutatták, hogy valódi előnyökkel járhat – a péniszgyűrűk fő előnye, hogy más potencianövelő készítményekkel is használhatók a hatás javítása érdekében.

Egy péniszgyűrű illeszkedik a pénisz tövébe vagy a pénisz és a herék köré, így nyomást gyakorolva a környező területre. Ez a nyomás kinyomja azokat az ereket, amelyek a vért szállítják a péniszből, és a vér lassabban távozik. 

Az erekciós zavarok egyik oka az lehet, hogy szervezet nem tud elegendő vért tartani a péniszben az erekció elindításához és fenntartásához. A péniszgyűrű hosszabb ideig tarthatja a vért a péniszben, és növelheti a vér teljes mennyiségét a hímvesszőben az erősebb erekció elérése érdekében.

 

Tippek a megfelelő péniszgyűrű kiválasztásához:

A péniszgyűrűk ma már széles választéka kapható. Fontos megtalálni azt a méretet, anyagot és általános illeszkedést, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen és biztonságban érezd magát használat közben.

A péniszgyűrű kiválasztásánál érdemes figyelembe venni az alábbi szempontokat:

Anyag: Ez különösen fontos az érzékeny vagy allergiás emberek számára – például, akik érzékenyek a latexre. Ha először használsz péniszgyűrűt, kipróbálhatsz egy rugalmas szilikongyűrűt, mielőtt áttérnél egy merevebbre. Egyes anyagok könnyebben tisztíthatók, mint mások.

Illeszkedés: A péniszgyűrűnek elegendő nyomást kell kifejtenie ahhoz, hogy a vér a péniszben maradjon anélkül, hogy fájdalmat vagy sérülést okozna. Ha valaki nem biztos abban, hogy milyen méretet vegyen, egy állítható vagy rugalmas szilikon gyűrű jó választás lehet számára.

Öröm: Egyes péniszgyűrűk vibrálnak, vagy más olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek stimulálják a péniszt és a csiklót.

Méret: A megfelelő méret kiválasztása a biztonság kulcsa.

 

Péniszgyűrű használatának előnyei:

- segíthet fenntartani a megfelelő erekciót

- használatával leküzdhető a merevedési zavar okozta problémák

- erőteljesebb magömlésben lehet részed

- késleltetheti az orgazmust, és intenzívebbé teheti azt, amikor bekövetkezik

- hozzájárulhat a nagyobb szexuális élvezethez

- óvszerrel, péniszpumpával egyidejűleg használható

 

Péniszgyűrűk felhelyezése biztonságosan:

Csúsztasd át a gyűrűt az egyik heréden, majd a másikon is, és igazítsd meg úgy, hogy a péniszgyűrű a herék tövénél legyen. Ezek után síkosítsd meg a péniszedet, hogy könnyebben bele tudd csúsztatni a péniszgyűrűbe a félig merev hímvessződet. Végső soron bújtasd át a péniszedet a farokgyűrűn, és igazítsd meg, hogy kényelmes legyen.

Péniszgyűrű felhelyezése biztonságosan.

 

Penoscrotális gyűrű felhelyezése:

- Felhelyezés előtt a péniszednek petyhüdtnek kell lennie – először nem kell erekciót elérned

- Helyezd a herédet egyenként a gyűrűbe

- Ezután helyezd a péniszed a gyűrűbe 

- A gyűrűnek a pénisz és a herezacskó tövében kell lennie

 

Heregyűrű felhelyezése:

- Helyezd a heréit egyenként a gyűrűbe

- Ahelyett, hogy a herezacskó tövében ülne, ez a gyűrű a herék tetején fog lógni

 

Minden típusú gyűrű esetében van néhány általános szempont, amelyet figyelembe kell venni a viselésekor, többek között:

- A test és a gyűrű között nem szabad résnek lennie

- Kényelmes viseletnek kell lennie – fontold meg az újbóli beállítását, ha szűknek érzed

- A gyűrűnek erekció nélkül is a helyén kell maradnia

- Ha először használsz heregyűrűt, szex előtt próbáld ki önkielégítéssel, hogy megszokd, milyen érzés stb.

- Érdemes megfontolni a szeméremszőrzet leborotválását a gyűrű használata előtt, hogy ne akadjon be és ne okozzon felesleges fájdalmat.

 

Óvintézkedések péniszgyűrű használata során:

A farokgyűrű egy biztonságos szexjáték, de néhány óvintézkedés szükséges, többek között:

- Síkosító használata: Segít megelőzni a kellemetlen súrlódást a péniszgyűrű és a pénisz között

- Higiénia: A szexjátékok tisztítása fontos, és ez alól a péniszgyűrűk sem kivételek. A baktériumok növekedésének megelőzése érdekében minden használat után szükséges alaposan megtisztítani. 

- Használat időtartama: Lényeges, hogy 30 percnél tovább ne használd a péniszgyűrűt. Ezenkívül, a használatok között várjatok minimum 1 órát, és elalváskor távolítsák el a farokgyűrűt. HA túl sokáig viseled a péniszgyűrűt, előfordulhat zsibbadás vagy duzzanat.

 

Gyakori kérdések:

 

Kaphatok-e el betegségeket vagy fertőzéseket a péniszgyűrű használatától?

Bár nincsenek kifejezetten a farokgyűrű által okozott betegségek vagy fertőzések, továbbra is tisztában kell lennie az alapvető higiéniával és a szexjátékok biztonságával. Ha úgy döntesz, hogy megosztod a péniszgyűrűdet más férfiakkal, akkor alaposan meg kell tisztítani azokat a használók között, bár ajánlott, hogy külön péniszgyűrűt használjon minden férfi. Az egyik személy szervezetében természetes baktériumok még mindig káros hatással lehetnek egy másik személy szervezetére.

Hogyan tartsam tisztán a péniszgyűrűt?

A farokgyűrűt minden használat előtt és után meg kell tisztítani, mint minden más szexuális játékot. Tisztíthatod nedves ruhával, nedves törlőkendővel, speciális szexuális játékok tisztítószerrel vagy meleg szappanos vízzel. Ha a felületén textúrák vagy minták vannak, győződj meg róla, hogy minden területét alaposan megtisztítottad. Bizonyos anyagok különböző tisztítást igényelnek. Fontos, hogy ellenőrizd a péniszgyűrűkhöz melléklet utasításokat tisztítási utasításokért. Ha bőr péniszgyűrűd van, akkor a gyakori mosás károsíthatja az anyagot. Mindig szárítsd meg alaposan a farokgyűrűt, miután megtisztítottad. Soha ne tárold nyirkosan vagy vizesen a szexjátékokat, mert bepenészedhetnek.

Hogyan tároljam helyesen a péniszgyűrűt?

Van néhány általános szabály a farokgyűrűk tárolására. Ez a legtöbb szexjátéknál ugyanaz. Az anyagok egy része reakcióba lép egymással, ha együtt tárolják. Általában tanácsos az összes péniszgyűrűt külön tasakban tárolni, nehogy reakcióba lépjenek egymással. Tárolás előtt a gyűrűknek teljesen meg kell száradniuk. Hűvös, száraz, sötét helyen kell tárolni, mivel a napfény vagy hőhatás hozzájárulhat az anyag lebomlásához. Még megfelelő tisztítás és tárolás esetén is előfordulhat, hogy a péniszgyűrű idővel összezsugorodik. Ez nem probléma a fémeknél, de a szilikon, bőr vagy zselés/gumi gyűrűk néhány mosás után kissé kisebbek lehetnek. Fontos, hogy szemmel tartsd a farokgyűrűid, és ha zsugorodott, cseréld le őket. 

Meddig használhatom a péniszgyűrűt?

Bár korábban említettem, úgy érzem, ez megérdemel egy külön részt, mivel nagyon sok férfi teszi fel ezt a kérdést. Bár előfordulhat, hogy az interneten különböző állításokat találhatsz arról, hogy mennyi ideig viselhetsz farokgyűrűt, általában nem tanácsos harminc percnél tovább használni. Vannak, akik kifejezetten szeretnek farokgyűrűt viselni, mint egy szokásos kiegészítőt, például egy jegygyűrűt vagy nyakláncot. Ez nem javasolt, mert a hosszan tartó használat maradandó károsodást okozhat a péniszben.