Squeeze technika a korai magömlés ellen

Irigylésre méltó, ha egy újonnan kialakult pár között minden remekül működik az ágyban már az első együttléttől kezdve. Szerencsések, hiszen egymásra hangolódni, megismerni egymás testi rekacióit, testi igényeit, felismerni, hogy mire vágyik a másik, általában egy hosszabb folyamat eredményeként alakul ki, a legritkább esetben vagyunk rögtön az elején ennyire egy hullámhosszon. Különösen igaz ez az orgazmus elérését illetően. Nem egyszerű annyira összehangolódni, hogy a férfi magömlés egyszerre következzen be a nő orgazmusával.
 
Ez sokszor régóta egyyütt lévő pároknak sem sikerül, hiába ismerik egymást, a másik testének minden rezdülését, minden igényét, mégsem sikerül összehangolni az orgazmus bekövetkezését, vagy legalábbis fenntartani az udvariassági sorrendet: elsőként a nő, aztán a férfi. Ennek oka általában valamelyik, vagy mindkét fél orgazmusának időszerűtlenségében keresendő: vagy a nő tud eljutni az orgazmusig kicsit lassabban, vagy a férfi magömlése történik meg túl hamar. Egyik sem ritka jelenség, azonban együttes jelenlétük különösen megnehezíti a kielégítő szexualitás elérését. 
 
A teljes szinkronhoz vagy javítunk a technikánkon, így a partnerünk hamarabb juthat el csúcsig, és intezívebb élvezetet élhet át, vagy késleltetjük a magömlésünket, így a nőnek is több ideje lesz a gyönyörre.
 
 
 
 
De hogyan érhető el természetes módon az ejakuláció késleltetése?
 
A korai magömlés elkerülése céljából sok férfi próbálkozik a szexpózok váltogatásával, a péniszen alkalmazandó technikákkal, akik biztosra akarnak menni, késleltető készítményeket szereznek be. A tapasztalatok szerint a különböző szexpózok valóban segíthetnek a korai magömlés ellen, ha azokat megfelelően alkalmazzák. Azonban lássuk be, nem túl változatos mindig ugyanabban a 3-4 szexpózban szeretkezni. Ezért kedvelik a férfiak jobban a késleltető készítményeket: a késleltető szerek minden pózban segítenek.
 
Egyre nagyobb teret hódítanak a különböző, péniszen alkalmazott fogások, amelyekkel szintén könyebbé válhat a korai magömlés elkerülése. 
 
Az egyik legismertebb korai magömlés elleni technika a squeeze technika, vagy elszorításos technika. A tapasztalatokra építő felmérések szerint a squeeze technika alkalmazásával jelentős eredményeket azok tudtak elérni, akik valamilyen késleltető készítménnyel való kezelést egészítettek ki a technika alkalmazával. Kétségtelen, hogy akár a squeeze technika, akár a késleltető készítmények alkalmazását választod, (vagy a biztos hatás érdekében a kettőt kombinálod,) mindenképpen jelentős lépéseket teszel a korai magömlés megszüntetésére, és a súlyosabb problémák elkerülésére.
 
Ezért a Késleltetés.hu összeállította neked az ejakuláció késleltetése érdekében alkalmazható squeeze technika kipróbálásához szükséges információkat.
 
 
Elöljáróban rögtön le kell szögezni, hogy a Squeeze technika, mint minden más alternatív technika maximális eredményéhez hosszab ideig tartó gyakorlás szükséges. A legjobb módszer az, ha a Squeeze technika gyakorlását kiegészíted azonnali késleltető hatást nyújtó készítmények használatával, amelyeket a péniszre történő felvitelt követő néhány percen belül visszaadja kezedbe a magömlés feletti irányítást.
 
Azoknak, akik nem szeretnének időt tölteni a technika begyakorlásával, sikeresen alkalmazhatják az ejakuláció késleltetése terén szintén ígéretes késleltető krémek legjobbjait, amelyeket a közösülést megelőző percekben kell egyenletesen elmasszírozni a péniszen, különösen a makkon, és azok aktív hatóanyagai segítségével az ejakuláció késleltetése és a szexuális teljesítmény növekedése érhető el.
 
 
 
 

A SQUEEZE TECHNIKA

Squeeze: angol szó, jelentése megszorít, összeszorít.
 
squeeze technika módjáról sok legenda, téves leírás terjed az interneten, és ezek miatt nagyon sokan hibásan alkalmazzák, ezért úgy gondoltuk, hogy megosztjuk a Késleltetés.hu oldal látogatóival a valódi megoldást ígérő squeeze technika leírását.
 
A squeeze technika lényegét tekintve azt jelenti, hogy az orgazmus előrejelzési szakaszában a pénisz egy pontján alkalmazott nyomás hatására az ejakuláció reflexe megszakad, és a magömlés nem következik be. A sikeres alkalmazáshoz több mindenre is szükséged van: a pénisz megfelelő helyén, a megfelelő időben, és a megfelelő erősséggel kell nyomást kifejteni az ejakuláció késleltetés érdekében.
 

A SQUEEZE TECHNIKA NYOMÁSI PONTJA:

A hímvessző alsó (a lábak felőli) oldalán, a makk pereme eltűnik, egybeolvad a hímvessző törzsével. A squeeze technika szerint a fitymafék alatt 0,5-1 cm-rel található az a pont, amely középerős nyomásra megállítja az ejakuláció reflexének lefutását. Az alábbi kép mutatja, hol keresd a nyomási pontot. A nyomást a képen látható módon a hüvelyk ujjaddal fejtsd ki, hiszen egyrészt viszonylag rövid idő áll rendelkezésedre a kezed megfelelő pozícióba helyezni, így fog kézre állni, másrészt a hüvelyk ujj bír a legnagyobb felüllettel, így könnyebb megtalálnod a megfelelő nyomási pontot. A pénisz biztos tartása érdekében a többi ujjaddal öleld körül a péniszt, így nem fog elmozdulni a squeeze során.
 
 

MIKOR VAN A SQUEEZE TECHNIKA ALKALMAZÁSÁNAK IDEJE?

A férfi orgazmusának bekövetkezését az előrejelzési szakasz és az elkerülhetetlenségi szakasz előzi meg. Az előrejelzési szakasz során a férfi érzi az ejakuláció bekövetkezésének közeledését, és az kb. 7-20 másodperc múlva be is következne folyamatos közösülés esetén. Az előrejelzési szakaszt egy 4-8 másodperces orgazmus elkerülhetetlenségi szakasz követi, amikor már sehogyan sem akadályozhatjuk meg a magömlés bekövetkezését. Ilyenkor beindul az ejakuláció szimpatikus idegrendszer által vezérelt reflexfolyamata, és az már mindig végig is fut. 
 
A squeeze technika szerinti nyomást az előrejelzési szakaszban (az ejakuláció előtt 7-20 másodperc egyéni adottságoktól függően) fejtsd ki a nyomási pontra középerősen. A közösülést, vagy az önkielégítést óvatosan megszakítva alkalmazd a squezze technikát, a nyomás ideje alatt az ingerlést szüneteltesd.
 
A leggyorsabb fejlődéshez egy-egy gyakorlás során több alkalommal is meg kell tudnod állítani a magömlés bekövetkezését. Ehhez talán jól jön egy kis segítség. A Pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Spray segít visszaszerezni az irányítást a tested felett. 
 
 

MEDDIG KELL NYOMÁST KIFEJTENEM?

A squeeze technika szerinti nyomást addig fejtsd ki, ameddig meg nem szűnik az ejakulációs ingered, és az izgalmi szinted egy kisség csillapodik. Az ehhez szükséges idő változó, a tapasztalatok szerint 5-10 másodperc közé tehető. Az ejakulációs inger megszűnését követően az ingerlés folytatható. 
 
Gyakorlással kell kitapasztalnod, hol lesz a squeeze technika nyomási pontja a te péniszeden, és azt is, hogy mikor és milyen erősen kell nyomást kifejtened az ejakulációs inger megszüntetéséhez. Általában 2-4 alkalom alapján minden férfi megtalálja a helyes módszert és a helyes időzítést, de akkor se add fel, ha neked ehhez több időre van szükséged. Légy türelemmel magadhoz, és fogadd el, hogy a tartós sikerek csak gyakorlással érhetőek el.
 
 
Azt javasoljuk, hogy a magabiztos mozdulatok kialakulásáig a gyakorlás inkább csak önkielégítés során történjen. Minden adandó alkalommal gyakorolj, úgy a már megszerzett tapasztalat jobban megmarad, és eredményeket is hamarabb érhetsz el.
 
 

NEM TALÁLOM NYOMÁSI PONTOT! BIZTOSAN VAN NÁLAM IS MŰKÖDIK A SQUEEZE TECHNIKA?

Minden férfinál működő biológiai reflexet használ ki a squeeze technika, így Te is képes vagy a squeeze alkalmazására. Ezen a helyen vezetnek azok az idegpályák, melyek a magömlésért, illetve annak blokkolásáért felelősek. Az idegpályákon haladó információ squeeze általi akadályozása akaratlanul megállítja az ejakulációs reflex lefutását. A siker érdekében több időt kellene szánnod a technika nyomási pontjának megtalálására, a nyomás szükséges erősségének és idejének megtapasztalásához.
 
 
 

KEZD EGYEDÜL! GYAKOROLJ! GYAKOROLJ! GYAKOROLJ!

Azt javasoljuk, hogy az ejakuláció késleltetése céljából a squeeze gyakorlását kezd önkielégítés során, csökkentve ezzel a szexuális együttlétek gyors befejezésének kockázatát. Magabiztos gyakorlattal a technika akár közösülés során is alkalmazható. Kérünk, hogy a squeeze technika közösülés során történő alkalmazásakor fokozottan ügyelj a védekezésre. Erre a célra javasoljuk a piacon található legjobb késleltető óvszerek alkalmazását, amelyek amellett, hogy védenek a betegségektől és a nem kívánt terhesség bekövetkezésétől, az óvszer falának belső oldalán alkalmazott korai magömlés elleni hatóanyagokkal segítő hatást nyújtanak az ejakuláció késleltetése céljából.
 
  

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

OKOZ-E VALAMILYEN MELLÉKHATÁST, NEM KÍVÁNT KÖVETKEZMÉNYT A SQUEEZE TECHNIKA?

A rendszeresen alkalmazók nem számoltak be mellékhatásokról. Fontos, hogy a squeeze nyomási pontjára kifejtett nyomóhatás ne legyen túl erős, ne okozz magadnak fájdalmat. Középerős nyomás kifejtésével meg tudod állítani az ejakuláció bekövetkezését. Ha bármilyen negatív hatását tapasztalod, akkor a gyakorlást függeszd fel, olvasd át ismét a cikkünket, és próbáld kitalálni, hogy mely ponton tértél el a squeeze technika szabályaitól.
 
 

FÁJ A SQUEEZE TECHNIKA ALKALMAZÁSA?

Az ejakuláció késleltetése érdekében alkalmazott technika a fentiek szerint alkalmazva nem okoz fájdalmat. Nagyon fontos, hogy a gyakorlás során pontról pontra tarts be minden javaslatot, azok által növelheted eredményességed, és elkerülnek a sérülések is. Ha fájdalmat éreznél az ejakuláció késleltetése során, akkor hagyd abba a technikát, és próbáld meg kielemezni a helyzetet, keresd az elkövetett hibát.
 

A PARTNEREM TUD-E SEGÍTENI A SQUEEZE TECHNIKA GYAKORLÁSÁBAN AZ EJAKULÁCIÓ KÉSLELTETÉSE ÉRDEKÉBEN?

A válasz egyértelműen igen. A párkapcsolat szempontjából nagyon fontos, hogy beszéljetek partnereddel a fennálló korai magömlésről, fontos a partner támogatása a korai magömlés megszüntetésében. Ezért fejlesztheti a kapcsolatotokat, fokozhatja annak intimitását, ha együtt kezdtek bele a squeeze elsajátításába, akár a partnered is megpróbálhatja a Te iránymutatásaid alapján megtalálni a megfelelő nyomási pontot, és a szükséges nyomási erősséget. A közös gyakorlás segít csökkenteni a korai magömlés miatt kialakult frusztrációd, szorongásod, és segít az önértékelésed helyreállításában.
 

A SQUEEZE TECHNIKÁN KÍVÜL ISMERT MÁS TECHNIKA AZ EJAKULÁCIÓ KÉSLELTETÉSE CÉLJÁBÓL?

Az internetes fórum több technikát is emlegetnek, melyekkel rövid vagy hosszabb távon kezelhető a korai magömlés, azonban a squeeze az egyik leghatékonyabb, amelyet a rendszeresen alkalmazók tapasztalata, és orvosi vizsgálatok is megerősítenek. Ezért mi a squezze technika mellett tesszük le a voksunkat. Bár nem a legkönnyebben elsajátítható módszer, mégis az elért sikerek alapján érdemes időt rászánni.
 

A SQUEEZE TECHNIKA ALKALMAZÁSA MINDEN ESETBEN MEGÁLLÍTJA AZ EJAKULÁCIÓ REFLEXÉNEK LEFUTÁSÁT?

A helyesen, tehát megfelelő ponton, megfelelő ideig és megfelelő erősséggel alkalmazott nyomás minden férfi esetében ugyanúgy képes megállítani az ejakuláció reflexének lefutását. Az ejakuláció bekövetkezésében nagy szerepet játszik az agy. Ha az agy az idegpályákon érkező információt nem kapja meg, nem fog beindulni az ejakuláció. Ezért az ejakuláció késleltetése céljából helyesen, tehát a megfelelő ponton, a megfelelő ideig és a megfelelő erősséggel alkalmazott nyomás minden férfi esetében megállítja ezt az ejakulációs folyamatot.
 

HOGYAN ÉRHETŐ EL A NŐK ORGAZMUSÁNAK HAMARABBI BEKÖVETKEZÉSE?

A nők orgazmusának hamarabbi bekövetkezése szintén segítségedre lehet a korai magömlés elleni harcban, ugyanis ezzel csökkenne a szakadék az orgazmusaitok ideje között, ezzel növelhetnéd partnered elégedettségét. A női orgazmust segítő, a női intim szervet stimuláló, és vágyfokozó készítményeket a kifejezetten BARÁTNŐK részére létrehozott kategóriában találhatsz.
 
Ne felejtsd: a korai magömlés kezelhet és kezelendő! A további súlyos problémákat könnyen megelőzheted, ha tudomást veszel a problémáról és megteszed az ejakuláció késleltetése érdekében szükséges lépéseket. A korai magömlés és az ejakuláció késleltetése témakörében további érdekes cikkeket, trükköket, tippeket olvashatsz a http://kesleltetes.blog.hu oldalon is.
 
Reméljük, hogy sikerült hasznos tartalmat szolgáltatnunk számodra is, és sok sikert kívánunk a squeeze technika eredményes elsajátításához!
 
Késleltetés.hu