Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Squeeze technika - hatásos gyakorlat a korai magömlés ellen

Hogyan akadályozható meg a korai magömlés egy mozdulattal? A squeeze technika adja a választ.
Irigylésre méltó, ha egy új párkapcsolatban minden remekül működik az ágyban már az első együttléttől kezdve. Nem nagy titok, hogy nagyon ritka az ilyen. Egymásra hangolódni, megismerni egymás testi reakcióit, és felismerni, hogy mire vágyik a másik, általában egy hosszabb folyamat eredményeként alakul ki - a legritkább esetben vagyunk rögtön az elején ennyire egy hullámhosszon. Különösen igaz ez az orgazmus elérését illetően. Nem egyszerű annyira összehangolódni, hogy a férfi magömlés egyszerre következzen be a nő orgazmusával.
Ez sokszor régóta együtt lévő pároknak sem sikerül, hiába ismerik a másik testének minden rezdülését, minden igényét, mégsem sikerül összehangolni az orgazmus bekövetkezését, vagy legalábbis fenntartani az udvariassági sorrendet - azaz elsőként a nő, aztán a férfi. Ennek oka általában valamelyik, vagy mindkét fél orgazmusának időszerűtlenségében keresendő: vagy a nő tud eljutni az orgazmusig kicsit lassabban, vagy a férfi magömlése történik meg túl hamar. Egyik sem ritka jelenség, azonban együttes jelenlétük különösen megnehezíti a kielégítő szexualitás elérését.
 
A teljes szinkronhoz
  • vagy javítunk a technikánkon, így a partnerünk hamarabb juthat el csúcsig, és intenzívebb élvezetet élhet át
  • vagy késleltetjük a magömlésünket, így a nőnek is több ideje lesz a gyönyörre.
De milyen praktikákat vetnek be a férfiak a magömlés késleltetésére?
Squeeze technika, elszorításos technika korai magömlés ellen
Sok férfi próbálkozik a szexpózok váltogatásával vagy a péniszen alkalmazandó technikákkal, de akik igazán biztosra akarnak menni, késleltető készítményeket szereznek be. A tapasztalatok szerint a különböző szexpózok valóban segíthetnek a korai magömlés ellen időszakosan, ha azokat megfelelően alkalmazzák. A tapasztalat szerint például a legtöbb férfi tovább bírja a lovagló pózban, míg a misszionárius gyorsabb orgazmust eredményez. Ugyanakkor hamar unalmassá válhat, ha minden alkalommal a lovagló pózt forszírozzuk.
 
Egyre nagyobb teret hódítanak a különböző, péniszen alkalmazott fogások, amelyekkel szintén könnyebbé válhat a korai magömlés elkerülése. Az egyik legismertebb korai magömlés elleni technika a squeeze technika, vagy elszorításos technika. Felmérések szerint a squeeze technika alkalmazásával jelentős eredményeket azok tudtak elérni, akik valamilyen késleltető szeres kezelést egészítettek ki a technika alkalmazásával. Kétségtelen, hogy akár a squeeze technika, akár a késleltető készítmények alkalmazását választod, (vagy a biztos hatás érdekében a kettőt kombinálod,) mindenképpen jelentős lépéseket teszel a korai magömlés megszüntetésére, és a súlyosabb problémák elkerülésére.
 
Ezért a Késleltetés.hu összeállította neked a squeeze technika kipróbálásához szükséges információkat.
 
Korai magömlés megszüntetése
Elöljáróban rögtön le kell szögezni, hogy a Squeeze technika, mint minden más alternatív technika maximális eredményéhez hosszabb ideig tartó gyakorlás szükséges. A legjobb módszer az, ha a Squeeze technika gyakorlását kiegészíted az elején ejakuláció késleltető szer használatával, amely a péniszre történő felvitelt követő néhány percen belül visszaadja kezedbe a magömlés feletti irányítást.
 
Tapasztalatok szerint a begyakorláshoz nagy odafigyelés és kitartás szükséges, ezért sokan már az első néhány próbálkozás után feladják a kezdeti kudarcok miatt. Ha késleltető szerrel kiegészítve próbáljuk meg begyakorolni, a sikerek könnyebben jönnek, ami motiválttá tehet minket. Különösen jó lehet a gyakorláshoz a késleltető krémek használata, mert a krém elmasszírozása elegendő időt biztosít a squeeze technika gyakorlására is.

A squeeze technika

Squeeze: angol szó, jelentése megszorít, összeszorít.
 
squeeze technika módjáról sok legenda, téves leírás terjed az interneten, és ezek miatt nagyon sokan hibásan és így eredménytelenül alkalmazzák. Pedig szakszerű alkalmazás esetén igazán komoly siker érhető el a korai magömlés tüneteinek csökkentésében.
 
Lényegét tekintve ez a technika azt jelenti, hogy az orgazmus előrejelzési szakaszában a pénisz egy pontján alkalmazott nyomás hatására az ejakulációs reflex megszakad, és a magömlés nem következik be. A sikeres alkalmazáshoz több mindenre is szükséged van: a pénisz megfelelő pontján, a megfelelő időben, és a megfelelő erősséggel kell nyomást kifejteni az ejakuláció késleltetés érdekében.

A squeeze technika helyes nyomási pontja

Squeeze technika férfiaknak
A legegyszerűbben úgy tudod megtalálni a megfelelő nyomáspontot, ha a következők szerint jársz el. A hímvessző alsó (a lábak felőli) oldalán, a makk pereme eltűnik, egybeolvad a hímvessző törzsével. A squeeze technika szerint a fitymafék alatt 0,5-1 cm-rel található az a pont, amely középerős nyomásra megállítja az ejakuláció reflexének lefutását. A kép mutatja, hol keresd a nyomási pontot.
 
A nyomást a képen látható módon a mutatóujjaddal fejtsd ki, hiszen egyrészt viszonylag rövid idő áll rendelkezésedre a kezed megfelelő pozícióba helyezni, így mutató ujjad fog kézre állni. Azért, hogy határozott nyomás alatt tud tartani ezt a pontot, a középső ujjaddal és a hüvelykujjaddal megtámaszthatod két irányból. Ezáltal nem fog elmozdulni a mutatóujjad a nyomási pontról a squeeze gyakorlása során.

Mikor fejtsd ki a nyomást?

A férfi orgazmusának bekövetkezését az előrejelzési szakasz és az elkerülhetetlenségi szakasz előzi meg. Az előrejelzési szakasz során a férfi érzi az ejakuláció bekövetkezésének közeledését, és az kb. 7-20 másodperc múlva be is következne folyamatos közösülés esetén. Az előrejelzési szakaszt egy 4-8 másodperces orgazmus elkerülhetetlenségi szakasz követi, amikor már sehogyan sem akadályozhatjuk meg a magömlés bekövetkezését. Ilyenkor beindul az ejakuláció szimpatikus idegrendszer által vezérelt reflexfolyamata, és az már mindig végig is fut. Ez az a szakasz, amikor érzed az orgazmus közeledtét, és az ellen már semmit nem tehetsz.
 
A squeeze technika szerinti nyomást az előrejelzési szakaszban (az ejakuláció előtt 7-20 másodperc egyéni adottságoktól függően) fejtsd ki a nyomási pontra középerősen. Az elkerülhetetlenségi szakaszban alkalmazott szorítás már nem képes megállítani az ejakulációt, ezért nagyon fontos a megfelelő pillanat kitapasztalása és begyakorlása. A közösülést, vagy az önkielégítést óvatosan megszakítva alkalmazd a squezze technikát, és a nyomás ideje alatt az ingerlést szüneteltesd.
 
Orgazmus késleltető szerA leggyorsabb fejlődéshez egy-egy gyakorlás során több alkalommal is ajánlott próbálkozni a magömlés megállítása érdekében a nyomás pont presszírozásával. Ahogy azt már írtuk, a gyakorlás jól jöhet, ha valamilyen orgazmus késleltető szert is bevetünk.
Orgazmus késleltető szerek  - kattints ide!

Meddig tartson a nyomás?

A squeeze technika által leírt nyomást addig szükséges kifejteni, ameddig meg nem szűnik az ejakulációs inger, és az izgalmi szint egy kissé csillapodik. Az ehhez szükséges idő egyénenként változó lehet, a tapasztalatok szerint általában 5-10 másodperc közé esik. Az ejakulációs inger megszűnését követően az ingerlés, vagyis a szexuális együttlét folytatható.
 
Orgazmus késleltető technika
Látszik mennyire fontos a gyakorlás, hiszen ekkor kell kitapasztalnod, hol lesz a squeeze technika nyomási pontja, és azt is, hogy mikor és milyen erősen szükséges nyomást kifejtened az ejakulációs inger megszüntetéséhez. Tapasztalatok szerint általában 2-4 alkalom után minden férfi megtalálja a helyes módszert és a helyes időzítést, de akkor se add fel, ha neked ehhez több időre van szükséged. Légy türelemmel magadhoz, és fogadd el, hogy a tartós sikerek csak gyakorlással érhetőek el. Ne feledd, a cél, hogy időt nyerj!
 
Azt javasoljuk, hogy a magabiztos mozdulatok kialakulásáig a gyakorlás inkább csak önkielégítés során történjen. Minden adandó alkalommal gyakorolj, úgy a már megszerzett tapasztalat jobban megmarad, és eredményeket is hamarabb érhetsz el.

Nem találom a nyomási pontot! Biztosan nálam is működik a squeeze technika?

Minden férfinál működő biológiai reflexet használ ki a squeeze technika, így Te is képes vagy az alkalmazására. Ezen a ponton keresztül vezetnek azok az idegpályák, melyek a magömlésért, illetve annak blokkolásáért felelősek. Az idegpályákon haladó információ squeeze általi akadályozása megállítja az ejakulációs reflex lefutását. A siker érdekében több időt kellene szánnod a technika nyomási pontjának megtalálására, a nyomás szükséges erősségének és idejének megtapasztalásához.
 
Korai magömlés elleni squeeze technika
Ha nem találod a nyomási pontot, akkor több gyakorlásra, és nagyobb figyelemre van szükséged. Kezd újra és újra a gyakorlást, olvasd el újra a fenti leírást, és légy kitartó! Megéri időt és energiát szánni a squeeze technikára, hiszen világ szerte sok pár életét segít kiegyensúlyozottá tenni.

GYAKOROLJ! GYAKOROLJ! GYAKOROLJ!

Azt javasoljuk, hogy az ejakuláció késleltetése céljából a squeeze gyakorlását kezd önkielégítés során, csökkentve ezzel a szexuális együttlétek gyors befejezésének kockázatát. Magabiztos gyakorlattal a technika később akár közösülés során is alkalmazható, ám addig, ameddig nem vagyunk rutinosak, érdemes ügyelni a védekezésre. Erre a célra javasoljuk legjobb késleltető óvszer alkalmazását, amelyek amellett, hogy védenek a betegségektől és a nem kívánt terhesség bekövetkezésétől, az óvszer falának belső oldalán alkalmazott korai magömlés elleni hatóanyagokkal segítő hatást nyújtanak az ejakuláció késleltetése céljából.

Okoz-e valamilyen mellékhatást, jár-e nem kívánt következménnyel a squeeze technika?

A technikát rendszeresen alkalmazók nem számoltak be mellékhatásokról szakszerű végrehajtás mellett. Fontos odafigyelni arra, hogy a squeeze nyomási pontjára kifejtett nyomóhatás ne legyen túl erős, ne okozzon fájdalmat. Középerős nyomás kifejtésével meg lehet állítani az ejakuláció bekövetkezését. Ha bármilyen negatív hatását tapasztalod, akkor a gyakorlást függeszd fel, olvasd át ismét a cikkünket, és próbáld kitalálni, hogy mely ponton tértél el a squeeze technika szabályaitól.

Fáj a squeeze technika alkalmazása?

A technika a fentiek szerint alkalmazva nem okoz fájdalmat, sérülést, kellemetlenséget. Nagyon fontos, hogy a gyakorlás során pontról pontra tarts be minden javaslatot, azok által növelheted eredményességed, és elkerülnek a sérülések is. Ha fájdalmat éreznél az ejakuláció késleltetése során, akkor hagyd abba a technikát, és próbáld meg kijavítani az esetlegesen elkövetett hibát.

A partnerem tud segíteni a squeeze technika gyakorlásában az ejakuláció késleltetése érdekében?

Párkapcsolat korai magömlés nélkül
A válasz egyértelműen igen. A párkapcsolat szempontjából nagyon fontos, hogy beszéljetek partnereddel a fennálló korai magömlésről, fontos a partner támogatása a korai magömlés megszüntetésében. Ezért fejlesztheti a kapcsolatotokat, fokozhatja annak intimitását, ha együtt kezdtek bele a squeeze elsajátításába, akár a partnered is megpróbálhatja a Te iránymutatásaid alapján megtalálni a megfelelő nyomási pontot, és a szükséges nyomási erősséget. A közös gyakorlás segít csökkenteni a korai magömlés miatt kialakult frusztrációd, szorongásod, és segít az önértékelésed helyreállításában.

A squeeze technikán kívül ismert más technika a korai magömlés ellen?

Az internetes fórumokon több technikát is emlegetnek, melyekkel rövid vagy hosszabb távon kezelhető a korai magömlés, azonban a squeeze az egyik leghatékonyabb, amelyet a rendszeresen alkalmazók tapasztalata széles körben megerősített. Ezért mi a squezze technika mellett tesszük le a voksunkat. Bár nem a legkönnyebben elsajátítható módszer, mégis az elért sikerek alapján a legsikeresebbek között tarthajuk számon.

A squeeze technika alkalmazása minden esetben megállítja az ejakulációt?

A helyesen, tehát megfelelő ponton, megfelelő ideig és megfelelő erősséggel alkalmazott nyomás minden férfi esetében ugyanúgy képes megállítani az ejakuláció reflexének lefutását. Az ejakuláció bekövetkezésében nagy szerepet játszik az agy. Ha az agy az idegpályákon érkező információt nem kapja meg, nem fog beindulni az ejakuláció.
A korai magömlés és az ejakuláció késleltetése témakörében további érdekes cikkeket, trükköket, tippeket olvashatsz a http://kesleltetes.blog.hu oldalon is. Reméljük, hogy sikerült hasznos tartalmat szolgáltatnunk számodra is, és sok sikert kívánunk a squeeze technika eredményes elsajátításához!