COBECO0036 Raktáron

Spanish Fly Extra Vágykeltő Csepp (15ml)

Újdonság!
Ha szeretnéd felpezsdíteni az együttléteket... Ha szeretnél újra intimitást és szenvedélyt lopni az éjszakákba... Ha…
3 790 Ft
Hűségpont: 75 pont
Ha szeretnéd felpezsdíteni az együttléteket...
Ha szeretnél újra intimitást és szenvedélyt lopni az éjszakákba...
Ha a leghatásosabb vágykeltő készítményt keresed...
 
Akkor a Spanish Fly Vágykeltő Cseppeket helyezd a kosárba!
Ezt a vágykeltő szert kifejezetten párok részére fejlesztették ki, ugyanis férfiakban és nőkben egyaránt képen kimagaslóan intezív vágyakat korbácsolni. Természetes összetevői segítségével a nemi hormonok fokozása útján növeli a test minden pontját - különösen az intem szerveket - érő impulzusok erősségét, így az érintések extrém gyönyört váltanak ki. Segít visszaszerezni a szex iránti vágyakozást, és támogatólag hat a bizalom és az elfogadás érzésének kialakulását. Libidófokozó cseppek, melyek élvezetesebbé tehetik az együttléteket. 
Gondosan összeválogatott összetevőinek köszönhetően hozzájárulhat a szexuális étvágy fokozásában, férfiaknál segítheti a spermiumok nagyobb mennyiségű termelődését és az egészséges szexuális funkciók fenntartását mindkét nemnél.
Használata:
  • Kúraszerűen alkalmazva folyamatosan fennálló fokozott izgalom érhető el, támogatja a szexuális hormon-háztartás egyensúlyának helyreállítását. Kúraszerű alkalmazása esetén naponta 2 x 1ml ( 5-7 csepp ) elfogyasztása javasolt, teában, illetve szénsavmentes üdítőben. 30 nap folyamatos alkalmazás után 2 hét szünetet érdemes tartani.
  • Alkalmi jelleggel az aktus előtt egyszerre a napi maximális mennyiség 2ml ( 13-15 csepp ) fogyasztása ajánlott teába keverve, szénsavmentesített italban

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések


2018-07-31

2 hét alatt teljesen megváltoztatta az életünk! Nagyon jó szer!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek