COBECO0036 Raktáron

Spanish Fly Extra Vágyfokozó Csepp (15ml)

Újdonság!
Ha szeretnéd felpezsdíteni az együttléteket... Ha szeretnél újra intimitást és szenvedélyt lopni az éjszakákba... Ha…
3 790 Ft
Hűségpont: 75 pont
Ha szeretnéd felpezsdíteni az együttléteket...
Ha szeretnél újra intimitást és szenvedélyt lopni az éjszakákba...
Ha a leghatásosabb vágyfokozó készítményt keresed...
 
Akkor a Spanish Fly Vágyfokozó Cseppeket helyezd a kosárba!
Ezt a vágyfokozó szert kifejezetten párok részére fejlesztették ki, ugyanis férfiakban és nőkben egyaránt képen kimagaslóan intezív vágyakat korbácsolni. Természetes összetevői segítségével a nemi hormonok fokozása útján növeli a test minden pontját - különösen az intem szerveket - érő impulzusok erősségét, így az érintések extrém gyönyört váltanak ki. Segít visszaszerezni a szex iránti vágyakozást, és támogatólag hat a bizalom és az elfogadás érzésének kialakulását. Libidófokozó cseppek, melyek élvezetesebbé tehetik az együttléteket. 
Gondosan összeválogatott összetevőinek köszönhetően hozzájárulhat a szexuális étvágy fokozásában, férfiaknál segítheti a spermiumok nagyobb mennyiségű termelődését és az egészséges szexuális funkciók fenntartását mindkét nemnél.
Használata:
  • Kúraszerűen alkalmazva folyamatosan fennálló fokozott izgalom érhető el, támogatja a szexuális hormon-háztartás egyensúlyának helyreállítását. Kúraszerű alkalmazása esetén naponta 2 x 1ml ( 5-7 csepp ) elfogyasztása javasolt, teában, illetve szénsavmentes üdítőben. 30 nap folyamatos alkalmazás után 2 hét szünetet érdemes tartani.
  • Alkalmi jelleggel az aktus előtt egyszerre a napi maximális mennyiség 2ml ( 13-15 csepp ) fogyasztása ajánlott teába keverve, szénsavmentesített italban

Szállítás

Ingyenes szállítás (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Az ingyenesen elérhető óvszerek kampány ideje alatt, az ingyen óvszert igénylő ügyfeleink számára elérhető díjtalan szállítási mód. Bármilyen más termék választása esetén nem választható az ingyenes szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes
Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: 790 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 3 990 Ft

Vásárlói értékelések


2018-07-31

2 hét alatt teljesen megváltoztatta az életünk! Nagyon jó szer!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek