SEXHUNT005 Raktáron

SexTivity Erotikus Társasjáték

Újdonság!
Magyarnyelvű erotikus társasjáték nem csak párok számára, hanem a legény és leánybúcsúk egyik humoros kelléke lehet.Megszokott dolog az, ha egy felnőtt társaságban a szex szóba jön. Ez a játék abban segít, hogy bemutassátok mennyire vág az eszetek, ha szexről…
6 790 Ft
Hűségpont: 135 pont

Magyarnyelvű erotikus társasjáték nem csak párok számára, hanem a legény és leánybúcsúk egyik humoros kelléke lehet.

Megszokott dolog az, ha egy felnőtt társaságban a szex szóba jön. Ez a játék abban segít, hogy bemutassátok mennyire vág az eszetek, ha szexről van szó. A feladványokt 3 féle módon lehet teljesíteni, a szerencsétől függően.

  • Játék során a feladat az, hogy a kártyáról választott szót el kell mutogatni a partnerednek vagy a csapatnak, ha többen játszátok.
  • Vagy le kell rajzolni, amit szintén a kártyáról választ a játékos.
  • Ki ne mond!: A választott szót kell körül írni, körül magyarázni úgy, hogy az adott szót ki ne mond.
A játék nyertese az a csapat, akiknek több feladványt  sikerült megfejteni! A nyeremény pontokat a csapatok gyűjthetik zálogtárgyakban, amik lehetnek ruhadarabok, csók, italok és ki tudja mi minden jöhet még jól a nyertes csapat számára. 

Néhány példa feladat:
- Gondolja el, barátai előtt hogyan mutogatná el, hogy SZÜZESSÉG.
- Próbálja meg lerajzolni, hogy MEGCSALJA A FELESÉGÉT.
- Írja körül magyarázza el más szavakkal a SZŰZHÁRTYA szót, annak kimondása nélkül.

Ilyen és még ettől sokkal pikánsabb, izgalmasabb feladvánnyal is találkozhatsz a játékban. Minden buli garantáltan egyedi és felejthetetlen lesz a SexTivity-vel!

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek