RUI SHEN: már csak nálunk érhető el!

RUI SHEN: már csak nálunk érhető el!

Az eddig ismert legerősebb késleltető szer, a Rui Shen Késleltető Olaj egyre nehezebben beszerezhető, azonban nálunk még mindig elérhető.

NÁLUNK MÉG MINDIG KAPHATÓ!
 
Amit a Rui Shen Késleltető és Erekciós Olajról tudni érdemes:
  • 99%-os vásárlói megelégedettség
  • extra erős kivitel
  • a Suifan's Kwang méltán elismert utódja
  • kezdőknek nem, vagy csak nagy odafigyelés mellett ajánlott erős hatása miatt
 
Rui Shen
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
 
A Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat azzal az egyértelmű céllal fejlesztették ki, hogy szakszerű használat mellett lehetővé tegye a férfiak körében leggyakoribb szexuális probléma, a korai magömlés otthoni kezelését, végső eredményként megszüntetését. Sikerült ezt elérni! A Rui Shen megalkotásával újabb szintre lépett a korai magömlés elleni küzdelem. Használatával jelentősen javítható a szexuális teljesítmény, jótékonyan hat a pénisz vérbőségének növelésére, ezzel fokozható a merevedés és extra intenzíven késlelteti az orgazmus bekövetkezését. Éppen az extra erős hatása miatt nem is ajánlott, hogy a kezdők első választása ez a készítmény legyen. 
 
Légy nagypályás! Ebben segít a Rui Shen!
 
 
A Rui Shen testesíti meg a korai magömlés természetes gyógymódját, amely ősi kínai hagyományok és tapasztalatok alapján született, azt sok éven át tesztelték és fejlesztették, melynek eredményeként kiemelkedően hatásos erekció és késleltető készítmény született. Kiemelkedő hatékonyságának köszönhetően világ szerte nagy népszerűségnek örvend. 
 
A használók 99%-a sikerességéről és hatékonyságáról számolt be. A használat során figyelni kell extra erős hatására, ennek megfelelően csupán egy nagyon kis mennyiség is célt érhet. A használó férfiak többsége minimum 25 perccel hosszabb szeretkezéseket tapasztalt, és javulást a teljesítményét illetően. Nem jelentkezett a korai magömlés, azonban az orgazmus elérésse sem jelentett problémát az aktus végén. A Rui Shen használatával elért sikerek növelték a felhasználók önbizalmát, csökkentették a korai magömlés okozta frusztrációt és stresszt, teljesebb szexuális életet eredményeztek.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Női vágyfokozó szerek

Spanish Fly Cseppek
   /   Exxtreme Libido   /   ClitoriSex Krém
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj úgy támogatja a korai magömlés elkerülését, hogy csökkenti a makk érzékenységét a rendkívül érzékeny területeken. Emellett a használók jelentős hányada az erekció magabiztosabb megszerzésére és fenntartására való képességet is tapasztalta. Hatását már az első alkalommal kifejti. 
 

Amit a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajról tudni kell:

- eredményesen és intenzíven támogatja a korai magömlés feletti testi kontrollt
- intenzívebb orgazmus eredményezhet a megfelelő mennyiségű olaj alkalmazása
- támogatólag hat a kemény merevedés elérésében és fenntartásában
- mellékhatásokat nem okoz előírás szerinti használata esetén
- gazdaságos kiszerelés, alkalmanként minimális olaj felvitele szükséges
 

Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj összetevői:

Radix Ginseng (30%)
Rhizoma Polygonati (15%)
Cortex Cinnamomi (15%)
Semen Ziziphi Spinosae (10%)
Radix Angelicae Dahuricae (8%)
Radix Salviae Miltiorrizae (7%)
Rhizoma Atractylodis (7%)
Pure Water (8%) 
 

Hogyan alkalmazd a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat?

A palack tartalmaz egy ecsetet, ezt kínai kefének nevezik. Ez az ecset használatos az olaj péniszre való felvitele során. A szexuális aktus előtt 30 perccel ezzel az ecsettel kell felvinni egy vékony réteget a makkra. A használat során az egyéni igényeknek megfelelően állítsuk be a várt hatáshoz szükséges felhasználási mennyiséget. Használata során kerülendő a szemmel és szájjal való érintkezést. Csak külsőleges használatra! Ne igyon a készítményből és ne használja mértéktelenül. Érzékeny bőrű és nemi herpesztől szenvedő személyeknek nem ajánlott a termék alkalmazása. Figyelem! Extra erős! A Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj csak külső használatra javasolt.
 

Van-e mellékhatása a RUI SHEN Ejakuláció Késleltető és Erekciós olajnak?

A webáruházban árusított termékek tisztán gyógynövény hatóanyagokat tartalmaznak, így az egészségedre nem lesznek károsak, alkalmazásuk teljesen biztonságos, amennyiben az az előírásoknak megfelelően történik. A jelentős növényi összetevő mennyiségének köszönhetően allergiás tüneteket produkálhat, de ez igen ritka. Magas vérnyomás és szívproblémák esetén nem ajánljuk használatát. Ilyen esetben érdemes a kezelőorvossal konzultálni.


Milyenek az eddigi tapasztalatok a Rui Shen Késleltető és Erekció olajról?

Az eddigi tapasztalatok rendkívül meggyőzőek: a férfiak tömege használja világszerte a Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olajat, és csaknem 99%-uk elégedett hatásával a gyártó tájékoztatása szerint. Ez elég meggyőző szám. Tekintettel arra, hogy a férfiak és nők szexuális igényei biológiai adottságaink miatt eltérő, a férfiak átlagosan 6-7 perc után, míg a nők átlagosan 13-15 perc után érik el az orgazmus bekövetkezését, ezért minden férfi számára előnyökkel kecsegtet a  Rui Shen Ejakuláció Késleltető és Erekciós Olaj.
 

Milyen csomagolásban kapom meg a Rui Shen Késleltető és Erekció olajat, ha másik termékkel egyszerre rendelem meg?

A megrendelt termékeinket minden esetben DISZKRÉT, átláthatatlan csomagolásban, buborékos borítékban vagy dobozban kapják kézhez vásárlóink. A dobozokban üresen maradt helyet légpárnás térkitöltővel töltjük ki, amely megakadályozza a termék mozgását a csomagon belül, így a csomag tartalma mozgatásra, rázásra sem állapítható meg. A csomag tartalmát nem jelöljük meg, az kitapintással sem érezhető. A kifejezetten cégünk részére gyártott, biztonsági zárral ellátott dobozok csak szakadásos sérüléssel bonthatóak fel, így a kibontásra nyom nélkül nem kerülhet sor. Eddigi vásárlóink 100%-os elégedettek voltak Diszkréciónkkal!

További hírek