NMC0000380 Raktáron 1 munkanap

Ring Of Power Állítható Péniszgyűrű

Multiméretű péniszgyűrű! Bármekkora mérettel is rendelkezz, ez a péniszgyűrű hasznos szolgálatot fog tenni. Nem csak azért nagyon erős szárral szerelt, hanem mert teljesen az egyéni péniszméret szerint alakítható szorító ereje. Első felhasználóknak…
1 590 Ft
Hűségpont: 31 pont
Multiméretű péniszgyűrű! Bármekkora mérettel is rendelkezz, ez a péniszgyűrű hasznos szolgálatot fog tenni. Nem csak azért nagyon erős szárral szerelt, hanem mert teljesen az egyéni péniszméret szerint alakítható szorító ereje. Első felhasználóknak is ajánlott. Praktikus választás lehet ez, ha szeretnéd kipróbálni, hogy hat merevedésedre a péniszgyűrű. 
 
Hogyan használhatod a Ring Of Power Állítható Péniszgyűrűt?
 
Használat előtt az állító szerkezet tetején lévő szárat ki kell oldani, ezt úgy teheted meg, ha meghúzod kifelé. A merevedés elérése után helyezd péniszed a péniszgyűrű szárai közé úgy, hogy az a pénisz tövéhez kerüljön. A pénisz behelyezését követően a két véget egymástól ellentétes irányba kezd húzni határozottan egészen a kényelmes méret beállításáig. A kiválasztott méret elérését követően az állító szerkezet betolásával stabilizáld a szárakat.
 
Ez a segédeszköz alkalmas arra, hogy minden átlagos méretekkel rendelkező férfi megtapasztalhassa a péniszgyűrű nyújtotta előnyöket.
 
Mielőtt használni kezdenéd a péniszgyűrűt, kérünk, hogy a tudnivalókért olvasd el a Mindent a péniszgyűrű használatáról című cikkünket.
 
Hogyan működik?
 
A péniszgyűrű a péniszbe jutott vért meggátolja abban, hogy visszakerüljön a véráramba. Ismert, hogy ha a péniszben csökken a vérmennyisége, lankad annak merevedése, amit természetesen nem szeretnénk. A péniszgyűrű ezt nem is engedi. Használata hatékonyan segíti a kemény merevedés fenntartását. Fontos tudni, hogy a merevedés elérését a péniszgyűrű egyáltalán nem akadályozza. 
 
A merevedés megszerzéséhez segítséget nyújthat az oldalunkon elhelyezet bármelyik potencianövelő kapszula. A péniszgyűrű és a potencianövelő kapszula egymásra káros hatást nem fejt ki.
 
Felhelyezés előtt a péniszgyűrű megtisztítandó a fertőzések elkerülése érdekében, majd használat után ismét javasolt a megtisztítása.

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek