HOT0044202 Raktáron 1 munkanap

RHINO Long Power Késleltető Spray korai magömlés ellen

Újdonság!
Vannak olyan férfiak, akik képesek akár 20-25 percig aktívan, megállás nélkül szeretkezni. Az ő teljesítményüket nem befolyásolja a túl gyorsan bekövetkező ejakuláció, képesek hosszú és kielégítő szexet nyújtani partnerüknek! Ki ne szeretne ebbe a csoportba tartozni? Ki…
4 790 Ft
Hűségpont: 95 pont
Vannak olyan férfiak, akik képesek akár 20-25 percig aktívan, megállás nélkül szeretkezni. Az ő teljesítményüket nem befolyásolja a túl gyorsan bekövetkező ejakuláció, képesek hosszú és kielégítő szexet nyújtani partnerüknek! Ki ne szeretne ebbe a csoportba tartozni? Ki ne szeretne hosszasan szeretkezni?
 
A RHINO Long Power Késleltető Spray segít Neked is átkerülni a nyerő csapatba!
 
 
Használatával ismét a tested urává válhatsz. Ezt az orgazmus késleltető sprayt a férfiak között egyre gyakoribb szexuális zavar, a korai magömlés kezelésére fejlesztették ki Németországban. A RHINO Long Power Késleltető Spray a legkorszerűbb bőrgyógyászati ismeretek és az évszázados gyógyászat receptúráinak kombinálásával éri el orgazmus késleltető hatását.
 
Lehengerlő hatását az évszázadokon át megfigyelt népi gyógyászat modern kori orvostudománnyal való ötvözésének köszönheti. A hatóanyagok bőrön keresztül felszívódva a hímvessző belsejében fejtik ki hatásukat, így segítve elő a korai magömlés késleltetését, a magömlés feletti magabiztos kontroll kialakítását és megtartását, és ezáltal a határozott szexuális teljesítmény elérését. Az orgazmus eléréséhez szükséges idő növelése az orgazmus intenzitásának növekedését okozhatja.
 

A RHINO LONG POWER KÉSLELTETŐ SPRAY ELŐNYEI

  • hosszú, elnyújtott szex, melyet fokozottan intenzív orgazmus követhet
  • elkerülhető a korai magömlés
  • évszázados gyógyászati tapasztalaton nyugszik a sikere, melyet a modern kor orvostudományával egészítettek ki
  • rendszeres alkalmazása növelheti a szexuális önbizalmad a szexben
  • gazdaságos kiszerelés
  • a partnered orgazmus-képességét nem befolyásolja (az előírásoknak megfelelő használattal)
 

A RHINO LONG POWER KÉSLELTETŐ SPRAY HASZNÁLATA:

A pumpás adagolóval vigyünk fel 1-2 pumpálásnyit a hímvesszőre a Rhino Long Powerből, különösen a makk tájékára, amelyet aztán hagyjunk felszívódni. Kb. 5-10 perc után kezdi el kifejteni érzéstelenítő hatását. Felszívódását követően azonnal hat a korai magömlés ellen. Az aktus csak a hatóanyagok teljes felszívódását követően kezdhető meg, így a nőkre nem fejt ki negatív hatást. Tapasztaljuk ki, hogyan hat ránk a Rhino! Az első használatot egyedül javasoljuk, amikor megismerheted, hogyan hat Rád ez a készítmény, és kitapasztalhatod a számodra szükséges/elegendő mennyiséget.
 
Mindennapi használatával tartós eredmény érhető el a korai magömlés kezelésében.
 
Az egyéb korai magömlés elleni késleltető technikák kiegészítőjeként, és maszturbáció során is használható.
 
A RHINO Long Power Késleltető Spray minden síkosítóval, és bármilyen óvszerrel biztonsággal kombinálható.
 

TÁJÉKOZTATÁS

VIGYÁZAT! HAMISÍTJÁK! Áruházunkban csak az eredeti RHINO Long Power Késleltető Sprayt forgalmazunk!
Fizikai függőséget, hozzászokást nem tud kialakítani!
 

Figyelmeztetés!
Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! A termék recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást, ne lépje túl a javasolt napi adagot!

 

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek