Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Potencianövelő Krém - merevedési zavar kezelése krémmel

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
2.490 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.
Raktáron
5.390 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.
Raktáron
5.390 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.
Raktáron
4.390 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.
Raktáron
4.890 Ft 4.650 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.

A potencianövelő krém választás nem is olyan egyszerű feladat - ahogy a potencianövelő tabletták választása sem. Ha nem vagy elég figyelmes, könnyen hozhatsz rossz döntést, és olyan potencianövelő szerek között találhatod magad, amelyek nem csak hatástalanok, de akár veszélyes veszélyesek is lehetnek. Éppen azért, hogy elkerüld az ilyen kellemetlen helyzeteket, összeszedtük Neked a legfontosabb választási szempontokat, amelyek alapján ki tudod választani a számodra legjobb potencianövelő készítményt.

A Késleltetés.hu 2017-től foglalkozik válogatott potencianövelő szerek forgalmazásával. Eddig több ezer elégedett vásárló találta meg a segítségünkkel a számára legmegfelelőbb, leghatásosabb potencianövelő készítményt, a leggyorsabban ható potencianövelő krémet, vagy éppen tablettát. Vásárlóink beszámolói alapján azt tapasztaltuk, hogy az interneten rendelhető potencia fokozó szerek piaca felhígult: sok olyan potencianövelő rendelhető, amely alkalmatlan a merevedés zavar kezelésére. A legtöbbjük egyszerűen csak hatástalan, ám különböző fórumokon kifejezetten VESZÉLYES szerek is találhatók.

Azért, hogy segítsük vásárlóink választását, összegeztük eddigi tapasztalatainkat, és most közzé is tesszük azokat: milyen szempontok szerint történjen a potencianövelő rendelése.

Honnan vagy kitől szerzed be a potencianövelő krémet vagy más készítményt?

A férfiak többsége általában a következő helyekről vásárol potencianövelőt:

 • internetes webáruházból feltüntetett telefonszámmal és üzemeltetővel - biztonságos
 • internetes webáruházból telefonszám és üzemeltető nélkül - nem biztonságos
 • internetes fórumokról, ismeretlen személyektől rendelve - veszélyes, sokszor hamisított
 • orvosi vizsgálat után, vényköteles potencianövelő gyógyszertárból - biztonságos
 • piacokon, aluljárókban, kéztől ismeretlen személyektől - veszélyes

Hosszútávon az egyik legfontosabb szempont, hogy kizárólag BIZTONSÁGOS forrásból származó potencianövelő készítményt vásárolj, így biztosan nem hatástalan vagy veszélyes készítményt fogsz beszedni.

A potencianövelő krém rendelése internetről egyre népszerűbb beszerzési forrása válik, hiszen sok előnnyel jár, és még több kellemetlen helyzettől tudja megkímélni minket a vásárlót.

 • 100% DISZKRÉT - a legtöbb férfi nem igazán szereti az orvos előtt sem mesélni arról, hogy merevedési zavar akadályozza a nemi életét. Erre az internetes potencianövelő rendelés során nincs is szükség, csak ki kell választani a legjobb potencianövelő készítmények egyikét, megadni a szállítási adatokat (amelyeket a websdhopok maximális diszkréció mellett kezelnek, majd megsemmisítenek), és a következő napon átvenni a megrendelt potencianövelő krémet. 
 • KÉNYELMES - nincs szükség azzal időt tölteni, hogy bárhová is menjünk, sem az orvoshoz (hiszen a legtöbb rendelhető potencianövelő vény nélküli), sem a gyógyszertárba. Az internetes rendelés leadása gyorsabb, egyszerűbb, és akár a fotelből elintézhető. A megrendelt csomagot a futár egy feliratok nélküli dobozban hozza házhoz a következő napon. Jelenleg nincs ettől kényelmesebb megoldás.
 • BIZTONSÁGOS - a megfelelő webáruházból megrendelve a jól kiválasztott termékeket engedélyezett, biztonságosan alkalmazható potencianövelő szerhez juthatsz hozzá.


Potencianövelő krém vagy potencianövelő kapszula?

Napjainkban a potencianövelés változatos formái váltak ismertté. Ilyen például a potencianövelő krém (vagy erekció krém), a potencia fokozó síkosító, vagy az erekciós óvszer. De a merevedés fenntartását támogatják a péniszgyűrűk és a péniszpumpák is. Ha már sikerült találnod egy biztonságos és megbízható webshopot, azt kell eldöntened, hogy a potencianövelés melyik formáját választod.

Potencianövelő tabletta és kapszula sokkal erősebb hatást tud kifejteni belsőleg, emiatt kifejezetten kemény merevedés elérésében tud segítséget nyújtani, amely kitart akár a szex végéig is. Elsősorban azon férfiak számára ajánlott, akiknek nehezen jön létre a merevedés, vagy az erekció fenntartása okoz nehézséget, és emiatt nem tudnak kiegyensúlyozott szexuális életet élni.

A Potencianövelő vagy erekció krém ugyan mérsékeltebb hatású, de az erekciót magabiztosan képesek támogatni, és sokkal kevesebb kockázatot hordoznak magukban. A potencianövelő krémek is vény nélkül kaphatók, rendelhetők, és hatásukat külsőleg, a pénisz bőrfelszínén felszívódva fejti ki - lokális potencianövelő. Hatása 30-60 percig, de akár egy éjszakán át is érezhető.
A potencianövelő krém célcsoportja inkább azon férfiak csoportja, akik képesek ugyan merevedés produkálására, ám annak keménységével nem elégedettek, könnyen lelohadnak szex közben, vagy a merevedés elérése segítség nélkül problémás.

Mindezekkel szemben a potencianövelő síkosító egy gyengébb hatásfokú merevedést támogató készítmény, amely sokkal inkább az élvezet élményének fokozását hivatott szolgálni, ám kifejlődött és tartósan fennálló merevedési zavar esetén sajnos hatástalan lesz, vagy csak kisebb mértékben tud javítani a helyzeten.

Ma már léteznek úgynevezett erekciós óvszerek is, melyeket elsősorban a fiatal felnőttek részére fejlesztettek ki a merevedés támogatására. Jellemzően azon férfiak számára lehet érdekes ez a potencianövelő szer, akik képesek ugyan a merevedést elérni, nem szenvednek merevedési zavarban, ám a szexuális izgatottságuk csökkentése érdekében biztosítani szeretnék a szex végéig kitartó erekciót.

Mennyi idő alatt fejti ki hatását?

A férfiak szexuális életét segítő készítmények hatóideje jelentősen eltérhet egymástól, ezért fontos számításba venni, hogy

 • mennyi időn belül kezd el hatni
 • mennyi ideig tart ki a potencianövelő hatása
 • hány szexre hat ki egy adag potencia fokozó szer

Az alkalmi potencianövelő kapszulák hatása akár 15 perc alatt is érezhető, ám egyes típusok csak 45-50 perc után képesek létrehozni az erekciót. Minden termék használati utasításában található utalás arra vonatkozóan, hogy mennyi idővel a szexuális együttlét előtt szükséges bevenni az ajánlott mennyiséget. Fontos, hogy a gyorsabb hatás érdekében nem érdemes az előírtnál nagyobb dózist alkalmazni, mivel a dupla adag sem fog gyorsabban hatni. Éppen ezért, ha nem tudunk 50 perccel előre készülni az aktusra, érdemesebb gyorsabban ható potencianövelőt rendelni. Gyorsíthatunk a hatóanyagok felszívódásán, ha éhgyomorra fogyasztjuk, és előtte nem eszünk zsíros ételt.

kúraszerű potencianövelő szerek kapcsán már említettük, hogy a hatás kialakulása inkább hetekben, vagy hónapokban mérhető, így a gyors hatás elérése érdekében alkalmi szer használata válhat szükségessé.

Az erekció fokozó krém és síkosító hatását a péniszre való felvitelt követően, a felszívódás után már akár 3-5 percen belül érezhetjük. A jobb hatás érdekében alapos tisztálkodást követően alkalmazzuk, így a hatóanyagok felszívódása könnyebb lesz. A potencianövelő krém hatása 30-60 percig érezhető, így általában minen szexuális aktus előtt újabb adag felvitele szükséges.