Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Legjobb Kúraszerű Potencianövelő készítmények - merevedési zavar kezelésére, kizárólag gyógynövényi összetevőkkel.

Ebben a kategóriában kizárólag azok a kúraszerű potencianövelő kapszulák találhatóak meg, melyek az évek alatt kifejezetten a vásárlóink kedvencévé váltak. Számos visszajelzést kaptunk/kapunk vásárlóinktól a kúraszerű potencianövelő kapszulákról is. Vevőink elmondása szerint ezek a kúraszerű potencianövelő kapszulák mellékhatást nem okoznak. Ez kizárólag a természetes növényi összetevőknek köszönhető. Azoknak ajánljuk a kúraszerű potencianövelő kapszulákat, akiknek a merevedési zavar nem csak alkalomadtán jelentkezik, hanem minden szexuális aktusnál. Ezeket a potencianövelő kapszulákat - ahogyan a nevéből is kitűnik - kúraszerűen, minden nap szükséges alkalmazni. 

Rendezés:
Nézet:
Sokan abban a hitben élnek, hogy a merevedési zavar csak az idősebb korosztályt érintő szexuális zavar. Ez azonban tévedés, ugyanis számtalan fiatalabb férfi tapasztalhatja meg magán a potencia zavar tünetit. Elég sok tényező hatással lehet a férfi erekcióra. Ilyen lehet a stressz, depresszió, különböző szervi problémák, párkapcsolati nehézségek. Az ilyen tünetek felmerülése esetén lehet elgondolkodni valamilyen potencianövelő készítmény használatáról.
 
Abban az esetben, ha a merevedési zavar állandó jelleggel jelentkezik, akkor érdemes a kúraszerű potencianövelők között keresni a megoldást. 
 
Az aktus inkább stressz, mint élvezet? A potenciazavar utadban áll? Zavar, hogy nem tudsz olyan nagy élvezetet nyújtani párodnak, mint régen?
Ezekre és hasonló kérdésekre adhat választ, nyújthat megoldást a kúraszerű potencianövelő kapszulák használata.
 
A kúraszerű, azaz a rendszeresen szedhető potencianövelő kapszulák azon férfiak számára, akik nem csak néha napján szeretnének erős erekciót elérni. Ahogy a neve is mutatja: kúraszerű, azaz rendszeresen szedhető potencianövelő készítmények tartoznak ebbe a kategóriába. Azoknak a férfiaknak lett kifejlesztve, akiknél a merevedési zavar nem csak alkalmanként üti fel a fejét, hanem állandó küzdelmet jelent. A kúraszerű potencianövelő termékek nem csak kőkemény merevedést okozhatnak, hanem javíthatja a szexuális teljesítményt, növekedhet a libidó, vagyis az aktus iránti vágy, valamint a testi-lelki teljesítőképesség is fokozódhat használatukkal. Aki nem csak időszakosan szeretne erőteljese erekciót, hanem a férfierő fokozása mellett az egészségét is szeretné megőrizni, annak kiváló megoldás lehet a kúraszerű potencianövelők használata, mely kizárólag tabletta formájában nyújt segítséget a merevedési zavar kezelésében. Aki állandó erőteljes erekcióra vágyik, mindemellett a férfierő fokozása is fontos szempont, valamint az egészségét is szeretné megőrizni, annak kiváló megoldás lehet valamilyen kúraszerű potencianövelő termék használata. A legnagyobb pozitívum, hogy mellékhatásoktól mentesen hónapokon át lehet szedni, mivel kizárólag természetes összetevőket tartalmazó étrend kiegészítőkről van szó.
 
Általánosságban véve hogyan kell alkalmazni a kúraszerű potencianövelő terméket?
A kúraszerű potencianövelő készítmények zöme tabletta formában kaphatóak, amelyeket a gyártói javaslat szerint kell alkalmazni ahhoz, hogy a legeredményesebb legyen a merevedési zavar kezelése. Érdemes minden nap azonos időben, bő folyadék kíséretében bevenni a meghatározott mennyiséget. Az erekció fokozó kapszula mennyiségét a potencianövelő termék fejlesztői határozzák meg (az összetevők és azok hatóanyagai ismeretében) és a használati utasításban foglalták ezt további információk mellett, például, hogyan kell alkalmazni a kúraszerű potencianövelő kapszulát, mivel ez változó. Valamelyik potencianövelő kapszulából elég naponta egy szem, de akadhat olyan is, amiből napi 2 szem az ajánlott mennyiség.
 
Míg az alkalmi potencianövelő készítmények (erekció fokozó krém, potencianövelő spray) rövidtávú, ezzel szemben a kúraszerű potencianövelő termékek hosszú távú megoldást nyújtanak, valamint a súlyosabb esetek kezelésére is alkalmazható. 
 
Azonban, ha valaki rendszeresen felmerülő merevedési zavarban szenved, de gyorsabban szeretne nagyobb hatást elérni, úgy lehetősége van a kúraszerű potencianövelő kapszulát kombinálni valamilyen potencianövelő krémmel, vagy erekció spray-vel. Ennek hatására az alkalmi potencianövelő termék segíthet rövidtávon, míg a kúraszerű potencianövelő kapszula hosszú távú hatása ki nem fejlődik teljesen. 
 
Mit érdemes még tudni a kúraszerű potencianövelő készítményekről?
Gyakran felmerülő kérdés, hogy nagyobb mennyiség alkalmazható-e a gyorsabb merevedés eléréséhez? A válasz, nem! Mivel a dupla mennyiség felszívódása még lassabban történik, tehát felesleges nagyobb mennyiséget alkalmazni. A használati utasításban meghatározott mennyiséget nem szabad túllépni. Amit javasolhatunk a gyorsabb felszívódás érdekében, hogy éhgyomorra  vegye be a tablettát a felhasználó. Fontos, hogy előtte ne fogyasszunk alkoholt, illetve ne együnk zsíros ételt, mert ezek növelik a potencianövelő tabletta felszívódási idejét. A kúraszerű potencianövelők -ahogy a nevük is mutatja- mindennapi bevételt jelent. Ezért fontos tisztázni, hogy a kúraszerű potencianövelők alkalmazása NEM eredményeznek folyamatos erekciót használójának. A merevedés csak szexuális inger hatására jön létre, így az inger megszűnésével a pénisz lelankadása várható.
Nem vagyunk egyformák, tehát némi türelemre van szükség, mire megtalálja mindenki a saját életvitelének és problémájának legeredményesebben ható kúraszerű potencianövelő készítményt.
 
Milyen összetevőket tartalmaznak a kúraszerű potencianövelő kapszulák?
A legjobb potencianövelő készítmények, természetes növényi összetevőket tartalmaznak, így mellékhatásoktól, egészségügyi kockázatoktól mentesen alkalmazhatóak. Fiatalabb és idősebb korban egyaránt alkalmazható a merevedési zavar kezelésére.
 
Az egyik leggyakrabban használt növényi összetevő a potencianövelő termékekben az Ázsiában őshonos ginzeng. Már évszázadok óta alkalmazzák a gyógyászatban. A legtöbben az immunrendszer erősítésére, a szellemi fizikai állóképesség fokozására alkalmazzák. A másik nagy felhasználási terület a merevedési zavar kezelése. Ezen okból is folytattak klinikai vizsgálatokat a ginzeng hatásával kapcsolatban. A tapasztalatok azt mutatják, hogy képes fokozni a szexuális izgalmakat, kezelni a merevedési zavart, valamint tesztoszteron fokozóként is számon tartják. Egy amerikai kutatás szerint a ginzeng képes befolyásolni a központi idegrendszert, valamint befolyásoló hatással lehet a péniszben az erekcióért felelős szövetek értágulásáért. Tehát ennek köszönhető, hogy a ginzeng a legtöbb potencianövelő készítményben megtalálható.
Ezen kívül még számos növényi összetevőt tartalmaznak a potencianövelő készítmények.
 
Ilyen összetevők:
 
- a fűrészpálma
- a kardamon 
- maca gyökér
- L-arginin 
- királydinnye
valamint számos vitamin, melyek jótékonyan befolyásolják a szervezet működését és fontos szereplői a merevedési zavar házilag történő kezelésében.
Ha szeretnél még több információt olvasni a legjobb potencianövelő gyógynövényekről, akkor olvasd el ezt https://www.kesleltetes.hu/blog/az-5-legjobb-potencianovelo-gyogynoveny a cikket. 

 

Gyakori kérdések:

Biztonságos-e a merevedési zavar kezelése potencianövelő kapszulákkal?

Egyértelműen igen a válasz, ha ellenőrzött és megbízható helyről származó, engedéllyel rendelkező potencianövelő készítmények beszerzését tervezzük. Webáruházunkban csak és kizárólag olyan készítmények találhatók, amelyeket a működéshez szükséges engedéllyel rendelkező gyártó, hatósági együttműködéssel készít. Az itt található termékek kizárólag, Magyarországon minden szükséges engedéllyel rendelkező készítmények, amelyekkel valóban sikeres lehet a merevedési zavar kezelése otthon. Emellett folyamatosan figyeljük a vásárlói visszajelzéseket az egyes termékekről, hogy a lehető leghatásosabb és legbiztonságosabb készítmények kerüljenek polcainkra. Ezeknek az óvintézkedéseknek hála, eddig nem érkezett vásárlói visszajelzés arra vonatkozóan, hogy kellemetlenség lépett volna a merevedési zavar házilag történő kezelése során.

Egyszerre akár több típusú potencianövelő tabletta is használható?

Azok a férfi vásárlóink, akik a potencianövelés maximális és gyors eredményeire koncentrálnak, gyakran teszik fel ezt a kérdést. Érthető módon szeretnének a problémájukra minél hamarabb hatékony megoldást találni. A potenciafokozó szerek egyszerre történő használatát semmi nem zárja ki, ugyanis a készítmények egymás hatását nem befolyásolják negatívan, és kockázatot sem jelentenek a szervezetre. Ám mi azt javasoljuk, hogy gondoljuk át a rendelés előtt, mi vihet előrébb a merevedési zavar házilag történő kezelése során.

Gyakori módszer ugyanis, hogy vásárlóink a külsőleg ható potencianövelő krémeket vagy erekció fokozó spray-ket kombinálják a belsőleg ható természetes potencianövelő kapszula vagy tabletta termékekkel. Ugyanígy gyakori az is, hogy a kúraszerű kezelés alatt a szexuális aktus előtt alkalmi potencianövelő kapszulát fogyasztanak kezdetekben. Mivel a kúraszerű potencianövelő szerek hatásának felépüléséhez némiképp több időre van szüksége a szervezetnek, így addig nagy segítséget jelenthetnek az alkalmi jellegű erekció fokozó szerek. Fontos tudnivaló, hogy termék kombinációk alkalmazása során is gondosan ügyeljünk a leírásokban foglalt adagolási szabályok betartására.

Okoz-e mellékhatásokat a kúraszerű potencianövelő tabletta?

A webáruházunkból rendelhető potenciafokozó kapszulák kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaznak, így alkalmazásuk biztonságos. A kapszulák tartalmát első osztályú, válogatott gyógynövények képezik, amelyek már bizonyítottak a potencianövelés terén, így garantálják megrendelőink elégedettségét. A krónikus betegségben szenvedő vásárlóink számára ajánljuk, hogy a vény nélküli potenciafokozó megrendelése előtt is egyeztessen háziorvosával, ami után már teljes biztonsággal alkalmazhatja bármelyiket. Az eddigi vásárlóink nem jeleztek vissza nem kívánt mellékhatást, azonban nagy arányban maximálisan elégedettek voltak termékeinkkel.

Szükséges-e konzultálnom az orvosommal a potencianövelő kezelés megkezdése előtt?

Az orvosi konzultáció eredményeként olyan vényköteles potencianövelő gyógyszer kérhető, amely orvosi felügyelethez kötött hatóanyagot tartalmaz. Ezek a gyógyszer készítmények a betegtájékoztató szerinti mellékhatásokkal járhatnak. Ezzel szemben a természetes potencianövelő szerek gyógynövény kivonatokat tartalmaznak, vény nélkül kaphatóak, és mellékhatás nélkül segítik a merevedési zavar házilag történő kezelését. Éppen ezért alapesetben, ha a merevedési zavar kezelése otthon történik engedélyezett potencianövelők segítségével, nincs szükség orvosi konzultációra sem. Így elkerülhetsz egy kellemetlen beszélgetést a rendelőben, ahol kifejted a problémád, és alaposabb vizsgálatok alá vonnak.

Ám vannak olyan esetek, amikor nem kerülhető el az házi orvosi konzultáció. Ilyen például ha szív és érrendszeri betegségben, cukorbetegségben szenvedsz, vagy más súlyos és krónikus betegség kezelése zajlik éppen. A párhuzamos kezelésekről szükséges tudnia az orvosodnak.

Általánosan jó egészségi állapotban férfiak esetében sem származhat hátrány abból, ha kikérjük a házi orvos véleményét, vagy megmutatjuk neki a kiválasztott erekció fokozó termék összetevőit - a kockázat csupán egy kellemetlen beszélgetés. Ám, ha ezt mégsem szeretnéd, és nincs ismert tartós betegséged, mindezek nélkül is biztonságosan használhatod az itt található potencianövelő készítményeket. Használat előtt javasolt alaposan átnézni a kiszemelt készítmények összetevőit, és ha ha olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyre ismert érzékenységed van, akkor kereshetsz egy helyettesítő potencianövelő terméket. Amennyiben nincs ilyen ismert érzékenységed, bátran használható bármelyik potencianövelő szer.

A kúraszerű potencianövelő tabletták biztonságosak az egészségre?

A potencianövelő tabletták gyógynövényi összetevőinek köszönhetően teljesen biztonságosak és nem károsítják a keringési rendszert. Ezt megerősítik azoknak a részletes vizsgálatoknak az eredményei, amelyeken az ilyen potencianövelő készítményeknek át kell menniük, mielőtt forgalomba kerülnének. A szakemberek néha a szívbetegségek megelőzésére ajánlják. A kúraszerű potencianövelő kapszulák nem vezetnek magas vérnyomáshoz – néha a primer pulmonális hipertónia kezelésének részeként alkalmazzák őket.

A potencianövelő készítmények nem okoznak függőséget, mert nem hatnak a központi idegrendszerre. Azonban óvatosan kell őket használni. Nem használhatóak korlátlan mennyiségben. Ne vedd be őket alkohollal, mert károsíthatja a májat. Ráadásul az erős alkoholos italok késleltetik a magömlést, sőt ellehetetleníthetik azt. Ezért jobb lemondani egy erős italról, és örömet szerezni partnerednek.  

A gyakori vizelés és a merevedési zavar között van kapcsolat?

A gyakori vizelés és a merevedési zavar gyakran együtt fordul elő. Mindkét állapot befolyásolhatja az ember életminőségét. A különféle kezelések és néhány életmódbeli változtatás azonban segíthet. Számos régebbi tanulmány összefüggést sugall az alsó húgyúti tünetek, például a hiperaktív hólyag és a merevedési zavar között.

Egy tanulmányban kimutatták, hogy a túlműködő hólyag a cukorbetegséghez vagy a magas vérnyomáshoz vezethet, csak úgy, mint a merevedési zavar.

Ezen túlmenően úgy gondolják, hogy a gyakori vizeléssel élő emberek általában alacsonyabb szexuális elégedettséggel, örömmel és aktivitással rendelkeznek.

Egy másik tanulmányban a kutatók azt is megjegyzik, hogy akik merevedési zavarral élnek megnövekszik annak valószínűsége, hogy gyakori vizelést tapasztal, vagy fordítva. Ez a tanulmány azt is kimutatta, hogy a gyakori vizelés tüneteinek köze lehet a merevedési zavarhoz.

A gyakori vizelés okai a következők lehetnek:

  • hólyag daganat
  • krónikus kismedencei fájdalom szindróma
  • neurogén húgyhólyag diszfunkció
  • húgyúti kövek

Hogyan és hol tároljam helyesen a kúraszerű potencianövelő kapszulákat?

A potencianövelő kapszula hatékonyságának elvesztése a kiegészítő formájától, a tárolási módoktól és a gyártás időpontjától függ.

A rágható vagy gumiszerű potencianövelő készítmények érzékenyebbek a nedvességre, mint az erekció fokozó kapszulák vagy tabletták. A tabletta vagy kapszula formájú potencianövelő készítmények több évig hatásosak maradhatnak.

Néhány tényező, amelyek hozzájárulhatnak a potencianövelő kapszulák hatékonyságának elvesztéséhez, a következőek:

  • szélsőséges hőmérsékletek
  • fénynek való kitettség
  • oxigénnek való kitettség
  • pH-szintek

A felbontatlan kúraszerű potencianövelő készítmények nagyobb valószínűséggel megőrzik hatásukat, mert a nedvesség, a fény és az oxigén kevésbé befolyásolja őket.

Érdemes megjegyezni, hogy az FDA megköveteli a potencianövelő termékek gyártótól a lejárati dátum megadását az erekció fokozó készítményeken.

A potencianövelő kapszulák minőségének biztosítása érdekében azonban célszerű azokat választani, amelyek független, harmadik féltől származó tesztelésen estek át. Ilyenek a mi webáruházunkban is megrendelhető potencianövelő készítmények.

A potencianövelő készítmények maximális eltarthatósága érdekében a legjobb, ha eredeti tartályukban, hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tároljuk őket.

A hő- és nedvességhatás kockázatának csökkentése érdekében az erekció fokozó termékeket nem tanácsos a konyhában vagy a fürdőszobában tárolni.

Mindazonáltal alapvető fontosságú, hogy figyelmesen olvassa el az egyes potencianövelő termék tárolási utasításait – a palackon, a csomagoláson vagy a tájékoztatón.

Mi az a fent említett FDA és mi a szerepe a potencianövelők szabályozásában?

A potencianövelő készítményeknek szükségük van az FDA jóváhagyására, mielőtt forgalomba kerülnek. Mielőtt a gyártó az erekció fokozó készítményeket piacra dobja köteles bemutatni az FDA-nak az adott potencianövelő termék biztonsági adatait, összetevőit, illetve a gyártó általi felülvizsgálatot. 2007 júniusában az FDA egy átfogó szabályozást tett közzé a helyes gyártási gyakorlatra vonatkozóan azok számára, akik potencianövelő készítményeket gyártanak, csomagolnak, vagy esetleg forgalmaznak. Ezek a szabályok arra összpontosítanak, hogy biztosítsák a potencianövelő termékek tisztaságát, minőségét, hatékonyságát, illetve összetételét.

Hogyan határozható meg, hogy a kúraszerű potencianövelő kapszulákat hűtőszekrényben kell-e tárolni?

Általában a legtöbb erekció fokozó készítmény gyártója feltünteti a potencianövelő kapszula és más potencianövelő termékek címkéjén, hogy az erekció fokozó készítmények eltarthatók-e csak a szobában, esetleg konyhában vagy hűtést igényelnek.

Ha a potencianövelő készítmény címkéjén nincsenek specifikus tárolási utasítások, az erekció fokozó készítmény valószínűleg nem igényel hűtést.

Egy másik módszer annak eldöntésére, hogy hűteni kell-e a potencianövelő termékeket, ha megvizsgálod, hogyan tárolták őket vásárláskor.

Például a hűtést igénylő erekció fokozó termék jellemzően az üzlet vagy a gyógyszertár hűtött részlegében található. Alternatív megoldásként, ha online vásárolsz egy potencianövelő terméket és jégakkuban szállítják, valószínűleg a legjobb, ha megérkezés után azonnal hűtőbe teszed és tárolod.

Biztonságosak a lejárt potencianövelő készítmények szedése?

Általánosságban elmondható, hogy viszonylag biztonságos a lejárt erekció fokozó készítmény fogyasztása. Nem valószínű, hogy kárt okoz, mivel a legtöbb lejárt gyógyszer és potencianövelő termék általában nem válik mérgezővé.

Egy kutatás eredményeként például arról számoltak be, hogy a több mint 100 vényköteles és vény nélkül kapható tesztelt gyógyszer és potencianövelő készítmény 90%-a még 15 évvel a lejárati dátumuk után is használható maradt.

Ezek az eredmények arra utalnak, hogy a lejárt szavatosságú potencianövelő készítmények továbbra is általában biztonságosak – néhány kivételtől eltekintve.

Ami a lejárt potencianövelő szereket illeti, ne szedd azokat, amelyek:

  • penészesedés jeleit mutatják
  • furcsa szaga van

Azonnal dobd ki azokat az erekció fokozó készítményeket, amelyek penészesnek vagy nedvesnek tűnnek, vagy szokatlan szagúak.

A lejárt potencianövelő kapszula szedésének mellékhatásai:

Mivel a kutatások azt mutatják, hogy a lejárt potencianövelő kapszulák általában biztonságosak, ezek az erekció fokozó termékek valószínűleg nem okoznak mellékhatásokat csak azért, mert elavultak.

Hogyan kell megsemmisíteni a lejárt potencianövelő készítményeket?

A lejárt erekció fokozó készítmények helytelen ártalmatlanítása növeli annak kockázatát, hogy gyermekek vagy állatok elfogyasztják azokat, ami súlyos következményekkel járhat.

Az FDA minden esetben megadja a következő utasításokat a fel nem használt potencianövelő készítmények megsemmisítésére vonatkozóan. Ugyanez az útmutatás vonatkozik a lejárt szavatosságú gyógyszerekre, vitaminokra is, ha a csomagolásukon nincs más utasítás:

1.     Vedd ki a potencianövelő készítményeket a tartályukból.

2.     Keverd össze őket kávézaccal, macskaalommal vagy más kellemetlen anyaggal.

3.     Helyezd a keveréket egy zárható zacskóba vagy edénybe.

4.     Zárd le és tedd egy szemetesbe.

Ez elriasztja az állatokat és a gyermekeket attól, hogy hozzáérjenek vagy elfogyasszák a nem kívánt lejárt potencianövelő termékeket.
Ezen kívül ne húzd le az erekció fokozó termékeket a WC-n, mert ez szennyezheti a vízellátást.

Milyen információkat kell feltüntetnie a gyártónak a potencianövelő kapszulák címkéjén?

Az FDA előírásai megkövetelik, hogy bizonyos információk megjelenjenek az erekció fokozó készítmény címkéjén. A potencianövelő termék címkéjén fel kell tüntetni a következőket: a termék leíró neve, a gyártó, csomagoló vagy forgalmazó neve és székhelye; az összetevők teljes listája; és a potencianövelő termék nettó tartalma.