Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Természetes potencianövelő tabletta, kapszula. Merevedési zavar kezelése házilag, gyógyszer nélkül. Maximális potenciafokozó hatással.

Ebben a kategóriában kizárólag azok az alkalmi potencianövelő kapszulák találhatóak, amik a legfelkapottabbak a vásárlóink körében. Az évek alatt számos vásárlói visszajelzést kaptunk a potencianövelő kapszulákkal kapcsolatban, így csak azokat forgalmazzuk, melyek vásárlóink nagy kedvencei lettek. Ha merevedési zavar problémád van, és alkalmanként nehezen tudod elérni és fenntartani a megfelelő merevedést, ezek a potencianövelő kapszulák segítségedre lehetnek abban, hogy felvirágozzon a szexuális életed. Potencianövelő kapszuláink kizárólag gyógynövényeket tartalmaznak, ennek köszönhetően vásárlóink még soha nem számoltak be semmiféle negatív mellékhatásról. 

Rendezés:
Nézet:

A potencianövelő tabletta és kapszula használata ajánlott minden olyan férfi számára, akinek a merevedési zavar a szexuális életét rendszeresen, visszatérően vagy csak alkalmanként ellehetetleníti. A potencia gond ma már csaknem minden 4. férfit érinti, és ez az arány a kor előrehaladtával egyre romlik - a merevedési zavar fiatalon ritkábban fordul elő, míg idősebb korban természetesen egyre szélesebb körben jelentkezik. Azonban egy friss felmérés romló tendenciát vetít előre, miszerint a merevedési zavar probléma már fiatalon is megjelenhet: a 30 év alatti férfiaknál még soha nem volt annyira gyakori a merevedési zavar, mint napjainkban.

Ennek a negatív trendnek több oka is lehet, amelyekről egyelőre vita folyik:

 • a modern korban egyre több hatás és stressz éri a férfiakat, amik eredményezhetik a merevedési zavar kialakulását, akár fiatalon is

 • egyre nagyobb teljesítmény-kényszerben élnek a férfiak

 • kevesebbet sportolnak vagy mozognak rendszeresen

 • sokkal többen élnek valamilyen káros szenvedéllyel, mint korábban (alkohol fogyasztás, dohányzás, kábítószer)

 • életmódbeli problémák: rendszertelen és egészségtelen táplálkozás, rendszertelen és kevés alvás

 • egyes krónikus betegségek

 • szorongás és egyéb pszichés problémák

Ezek az okok mind állhatnak a merevedési zavar hátterében, és a kiváltó ok megszüntetéséig vagy a merevedési zavar gyógyszer bevonásával vagy anélkül történő kezeléséig fenn is maradhatnak.

A merevedési zavar kezelése házilag már több potencianövelő szer bevonásával is történhet, amelyeket két nagyobb csoportra oszthatunk: ezek az alkalmi potencianövelő és a kúraszerű potencianövelő kapszulák. 

Az alkalmi potencianövelő szerek gyors hatású készítmények a merevedési zavar házilag történő kezelése során, hiszen egyes potencianövelő termékek vérbőséget fokozó hatása akár már 5-15 perc után is érezhetővé válik. A potencianövelő termék kiválasztása során érdemes különösen nagy figyelmet fordítani a hatóidőre, ugyanis míg vannak a gyorsan felszívódó potencianövelő készítmények, addig más potencianövelő készítményeket a szexuális aktus előtt 1 órával szükséges elfogyasztani a merevedési zavar kezelése érdekében. Jellemző az alkalmi potencianövelő szerekre az intenzív, gyorsan fellépő, magabiztos potencia fokozó hatás, amellyel garantáltan problémamentes lesz az együttlét. Az erekciós krémekkel szemben a súlyosabb esetek kezelésére is ajánlottak. Minden potencianövelő termék használati utasításában vagy leírásában szerepel arra vonatkozó információ, hogy az aktus előtt mennyi idővel érdemes bevenni az erekció fokozó kapszulát a legjobb hatás érdekében. Ha a merevedési zavar kezelése házilag történik, a leírásokban szereplő utasításokat szükséges pontosan betartanunk a sikeres hatás érdekében.

Gyakran merül fel kérdésként, hogy a gyorsabb merevedés érdekében az előírtnál nagyobb dózis bevehető-e a potencianövelő kapszulából. A válasz egyértelmű nem. Pontosabban, felesleges. A dupla dózis felszívódása sem fog gyorsabban megtörténni, ellenben kevesebb alkalomra lesz elég egy doboz erekció fokozó. Ezért fontos, hogy mindenki a saját életvitelének leginkább megfelelő alkalmi potencianövelő szert válassza ki. Ha a hatáson szeretnénk gyorsítani, annyit tehetünk, hogy éhgyomorra vegyük be a potencianövelő kapszula ajánlott dózisát, és előtte ne fogyasszunk zsíros ételt.

Az alkalmi potencianövelő készítmények - ahogy a nevükből is kitűnik - egy alkalomra szólnak, ám jelentős különbségek lehetnek aközött, hogy egy szexuális aktus erejéig tartják fenn hatásukat, vagy akár egy egész hétvégén át. Mivel vannak olyan potencianövelő készítmények, amelyek akár 72 órán át képesek segíteni a vérbőség fenntartását, érdemes erre külön figyelmet fordítani a merevedési zavar otthoni kezelése során. Ezt az információt minden potencianövelő termék használati utasítása tartalmazza.

Nagyon fontos tisztázni, az alkalmi potencianövelő hatását illetően, hogy az erekció fokozó kapszula vagy tabletta elfogyasztását követően NEM 24-48-72 óra folyamatos, szünet nélkül erekcióval kell számolni. A vérbőség csak szexuális inger hatására jön létre, és a stimuláció megszűnésével a pénisz lelohadása is várható. 

Milyen gyógynövény összetevőket tartalmaz a természetes potencianövelő tabletta és kapszula?

A legjobb potencianövelő szerek összetételében található természetes hatóanyagok ázsiai, dél-amerikai és európai őshonos gyógynövények kivonatainak a keverékéből állnak, így az előírt dózisban biztonságosak, egészségügyi kockázatot nem jelentenek. Fiatalon és idősebb korban egyaránt használhatóak a merevedési zavar kezelése során. Ezen gyógynövények gyógyhatásáról, illetve potencia fokozó tulajdonságairól már a tradicionális gyógyászat feljegyzései között is találhatunk információkat, ám ezek hatását azóta modern vizsgálatokkal, tesztekkel és újításokkal is igyekeztek a maximumig fokozni.

Az egyik legelterjedtebb és legjobb tesztoszteron-fokozó gyógynövény a Tribulus Terrestris, vagy magyarul királydinnye. Ezt az Indiai-félszigeten őshonos természetes afrodiziákum növényt már évezredek óta használják a legkülönfélébb egészségügyi problémák kezelésére, különösen a szexuális zavarok, így a merevedési zavar esetén is. A hagyomány szerint jó hatással lehet az alacsony libidó fokozására, valamint a merevedési zavar tüneteinek csökkentésére. A királydinnyében található vegyületek vizsgálatát követően a kutatók azt sugallták, hogy azok megnövelhetik a szervezetben bizonyos nemi hormonok szintjét, különösen az elsődleges nemi hormon, a tesztoszteron szintjét. Vizsgálataik szerint a tribulus terrestris rendszeres, kúraszerű fogyasztása a lutein hormon termelésének kb 70%-os növekedését is eredményezheti, ami arányosítva akár 40%-os tesztoszteron szint növekedéssel járhat. Így már talán nem is annyira meglepő, miért tartalmazza sok alkalmi potencianövelő készítmény ennek a csodálatos gyógynövénynek a kivonatait.

A potencianövelő gyógynövény támogatólag hat továbbá a sperma termelésre is, a spermium gyorsaságának fokozódását, és ezáltal a nemzőképesség javítására.

Egyes feljegyzések szerint jótékony hatással bír a szív- és érrendszerre, erős gyulladásellenes anyagokkal rendelkezik. Őshazájában, Indiában a merevedési zavar kezelése mellett használják még a nehéz vagy fájdalmas vizelet-kiválasztás és vizeletürítés, ödéma, vesekő és epekő, hólyaghurut, vesegyulladás, köszvény, reuma, impotencia, meddőség, nehéz légzés, cukorbetegség kezelésére is, valamint idegerősítőként és fájdalomcsillapítóként.

Egy másik gyakran használt, és szintén az egyik legjobb potencianövelő hatású növény a Távol-Kelet legismertebb,  gyógynövénye, a ginzeng. Hatásában annyira hittek az alternatív gyógyászat képviselői, hogy egyenesen gyógymód jelzővel illeték egyes betegségek kezelése során. Az egyik ilyen felhasználási terület a merevedési zavar kezelése otthon. Nem is meglepő, hogy a modern tudomány is vizsgálat alá vonta. Kíváncsiak voltak, mitől lehet ennyire sikeres a ginzeng. A kutatók álláspontja szerint a ginzeng gyógyhatásának hátterében feltehetően a növényben található ginzenozidok állhatnak. Megfigyeléseik szerint ezek a vegyületek képesek a vérben nitrogén-oxid (NO) felszabadítására, amely az erekció létrejöttének egyik központi szereplője. Ezzel a felismeréssel vált világossá, hogy az alkalmi potencianövelő készítményekben alkalmazva potencia fokozó hatás érhető el, miközben mellékhatásokkal nem kell számolni a kezelés során.

Megállapították azt is, hogy a ginzenozidok megszüntethetik a stressz tüneteit, és fokozhatják a szellemi, illetve a fizikai teljesítőképességet. Hasznos lehet a különböző betegségek megelőzésében, valamint a fizikai és mentális teljesítmény növelésében.

Ezeken kívül a legjobb potencianövelő szerek hasznos összetevői között találhatjuk a kardamont, a fűrészpálmát, a macát, a gojit, a cinket, a niacint, az L-argnint és számos vitamint is, amelyek hatásukkal fokozni képesek a szervezet egészséges működését, és amelyek szintén hasznos szereplők a merevedési zavar házilag történő kezelése során.

 

Gyakori kérdések:

 

Biztonságos-e a merevedési zavar kezelése házilag potencianövelő kapszula segítségével?

Egyértelműen igen a válasz, ha ellenőrzött és megbízható helyről származó, engedéllyel rendelkező potencianövelő készítmények beszerzését tervezzük. Webáruházunkban csak és kizárólag olyan készítmények találhatók, amelyeket a működéshez szükséges engedéllyel rendelkező gyártó, hatósági együttműködéssel készít. Az itt található termékek - beleértve a potencianövelő termékeket is - kizárólag, Magyarországon minden szükséges engedéllyel rendelkező erekció fokozó készítmények, amelyekkel valóban sikeres lehet a merevedési zavar kezelése otthon. Emellett folyamatosan figyeljük a vásárlói visszajelzéseket az egyes termékekről, hogy a lehető leghatásosabb és legbiztonságosabb erekció fokozó készítmények kerüljenek polcainkra. Ezeknek az óvintézkedéseknek hála, eddig nem érkezett vásárlói visszajelzés arra vonatkozóan, hogy kellemetlenség lépett volna a merevedési zavar házilag történő kezelése során.

Egyszerre akár több típusú erekció fokozó kapszula is használható?

Azok a férfi vásárlóink, akik a potencianövelés maximális és gyors eredményeire koncentrálnak, gyakran teszik fel ezt a kérdést. Érthető módon szeretnének a problémájukra minél hamarabb hatékony megoldást találni. Az erekció fokozó szerek egyszerre történő használatát semmi nem zárja ki, ugyanis a potencianövelő készítmények egymás hatását nem befolyásolják negatívan, és kockázatot sem jelentenek a szervezetre. Ám mi azt javasoljuk, hogy gondoljuk át a rendelés előtt, mi vihet előrébb a merevedési zavar házilag történő kezelése során.

Gyakori módszer ugyanis, hogy vásárlóink a külsőleg ható potencianövelő krémeket vagy erekció fokozó spray-ket kombinálják a belsőleg ható természetes potencianövelő kapszula vagy tabletta termékekkel. Ugyanígy gyakori az is, hogy a kúraszerű kezelés alatt a szexuális aktus előtt alkalmi potencianövelő kapszulát fogyasztanak kezdetekben. Mivel a kúraszerű erekció fokozó szerek hatásának felépüléséhez némiképp több időre van szüksége a szervezetnek, így addig nagy segítséget jelenthetnek az alkalmi jellegű potencianövelő szerek. Fontos tudnivaló, hogy termék kombinációk alkalmazása során is gondosan ügyeljünk a leírásokban foglalt adagolási szabályok betartására.

Okoz-e mellékhatásokat az alkalmi potencianövelő tabletta?

A webáruházunkból rendelhető erekció fokozó kapszulák kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaznak, így alkalmazásuk biztonságos. A potencianövelő kapszulák tartalmát első osztályú, válogatott gyógynövények képezik, amelyek már bizonyítottak a potencianövelés terén, így garantálják megrendelőink elégedettségét. A krónikus betegségben szenvedő vásárlóink számára ajánljuk, hogy a vény nélküli erekció fokozó megrendelése előtt is egyeztessen háziorvosával, ami után már teljes biztonsággal alkalmazhatja bármelyiket. Az eddigi vásárlóink nem jeleztek vissza nem kívánt mellékhatást, azonban nagy arányban maximálisan elégedettek voltak potencianövelő termékeinkkel.

Szükséges-e konzultálnom az orvosommal a potencianövelő kezelés megkezdése előtt?

Az orvosi konzultáció eredményeként olyan potencianövelő termék kérhető, amely orvosi felügyelethez kötött hatóanyagot tartalmaz. Ezek a készítmények a betegtájékoztató szerinti mellékhatásokkal járhatnak. Ezzel szemben a természetes erekció fokozó szerek gyógynövény kivonatokat tartalmaznak, vény nélkül kaphatóak, és mellékhatás nélkül segítik a merevedési zavar házilag történő kezelését. Éppen ezért alapesetben, ha a merevedési zavar kezelése otthon történik engedélyezett potencianövelő termékek segítségével, nincs szükség orvosi konzultációra sem. Így elkerülhetsz egy kellemetlen beszélgetést a rendelőben, ahol kifejted a problémád, és alaposabb vizsgálatok alá vonnak.

Ám vannak olyan esetek, amikor nem kerülhető el az háziorvosi konzultáció. Ilyen például ha szív és érrendszeri betegségben, cukorbetegségben szenvedsz, vagy más súlyos és krónikus betegség kezelése zajlik éppen. A párhuzamos kezelésekről szükséges tudnia az orvosodnak.

Általánosan jó egészségi állapotban férfiak esetében sem származhat hátrány abból, ha kikérjük a házi orvos véleményét, vagy megmutatjuk neki a kiválasztott erekció fokozó termék összetevőit - a kockázat csupán egy kellemetlen beszélgetés. Ám, ha ezt mégsem szeretnéd, és nincs ismert tartós betegséged, mindezek nélkül is biztonságosan használhatod az itt található potencianövelő készítményeket. Használat előtt javasolt alaposan átnézni a kiszemelt erekció fokozó készítmények összetevőit, és ha olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyre ismert érzékenységed van, akkor kereshetsz egy helyettesítő terméket. Amennyiben nincs ilyen ismert érzékenységed, bátran használható bármelyik potencianövelő szer.

Pontosan milyen összetevőket tartalmaznak a potencianövelő kapszulák?

Az alkalmi potencianövelő kapszulák számos növényi összetevőt tartalmaznak. Ilyen növényi összetevők például a  yohimbin, az L-arginin, a vörös ginzeng és az Epimedium spp. (vagy kanos kecskefű). 

Yohimbine: A yohimbin az afrikai yohimbe fából származik, és gátolja a központi alfa-2 adrenerg receptorokat a libidó növelése érdekében, és segíthet az erekció elérésében és fenntartásában is. Egy korai metaanalízis azt sugallta, hogy a yohimbine terápiás hatékonysággal rendelkezik, mellékhatása nincsen. A közelmúltban egy tanulmány az igény szerinti L-arginin-glutamátot és yohimbint vizsgálta 45 enyhe-közepes merevedési zavarban szenvedő betegnél egy vizsgálatban. Azok, akik ezt a kombinációt kapták, a placebóhoz képest javult az erekciós funkciójuk. A yohimbine a leghasznosabb növény, mely megtalálható ezekben az alkalmi potencianövelő tablettákban.

L-arginin: Az L-arginin egy természetben előforduló aminosav, amely számos, az erekciós funkciót fokozó potencianövelő készítményben is megtalálható. Az L-arginin növelheti a nitrogén-monoxid szintjét, ami a simaizom ellazulásához és a véráramlás fokozásához vezet. Merevedési zavar esetén alkalmazzák.

Vörös ginzeng: Az L-argininhez hasonlóan a ginzeng is befolyásolja az nitrogén-monoxid pályát. Csaknem egy tucat tanulmány értékelte a ginzeng használatát merevedési zavar esetén. A legtöbb pozitív hatásról számolt be.

Epimedium spp (kanos kecskefű): A kanos kecskefű egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mivel nevéből adódóan könnyen értékesíthető. Ez az epimedium virágos növény kivonata és flavonol icariint tartalmaz. Kisállat kísérletek a kanos kecskefű beadása után az erekciós funkció javulását mutatták ki. 

Ha mégis orvoshoz fordulok a merevedési zavar problémámmal mit kell tennem?

Első lépésként időpontot kell egyeztetni. Ha nem akarod elmondani a recepciósnak, hogy miért szeretnél orvoshoz menni, csak mondd azt, hogy egy férfi egészségügyi problémáról szeretnél beszélni az orvosoddal.

Ezután készíts egy listát azokról az információkról, amelyre orvosodnak szüksége lesz. A következőket kell tartalmaznia:

 • Minden általad szedett tabletta, kapszula, beleértve a gyógynövényeket, a kiegészítőket és a vitaminokat is.
 • Tények a tüneteidről. Mikor kezdődött? Lassan vagy gyorsan jöttek? Minden alkalommal megtörténik, amikor aktusra készülsz? Vagy csak bizonyos körülmények között történik?
 • Kulcsfontosságúak a személyes adatok. Stresszes időszakon mész keresztül? Történt-e jelentős változás otthon vagy a munkahelyeden?
 • Sok alkoholt fogyasztasz? Esetleg dohányzol?

Kérd meg partneredet, hogy kísérjen el a megbeszélésre. Partnered olyan dolgokról is beszámolhat, ami neked nem jutott eszedbe.  

Fontos, hogy a következő kérdéseket feltedd orvosodnak:

 • Mi okozza a merevedési zavar problémámat?
 • A tüneteim tartósak vagy átmenetiek?
 • Kezelhető az erekciós problémám?
 • Milyen kezelési lehetőségek vannak?
 • Mi van, ha nem működnek?
 • Kell-e fordulnom szakemberhez?
 • Változtathatok életmódot, ami segít?

Ajánlatos-e a merevedési zavar problémámat műtéttel helyrehozni?

A legtöbb férfi esetében az erekciós zavar sikeresen kezelhető potencianövelő készítményekkel. Fontos tudni, hogy a műtét során péniszimplantátumot helyeznek be. Az ilyen műtétek rengeteg kockázattal járnak. Az implantátumok a pénisz belsejében hegesedést okozhatnak, ami görbült, fájdalmas erekcióhoz (Peyronie-kór) vezethet. Ilyen kockázatok még a fertőzések. Ha esetleg gerincvelő sérülésed van vagy cukorbetegséged, akkor nagyobb az esély a fertőzésre. A péniszimplantátumok hibásan is működhetnek. Ha esetleg eltörik, akkor ahhoz szintén műtétre van szükség, hogy ki tudják cserélni a törött eszközt.

Ha mégis a műtét választod, akkor a következőkre kell felkészülnöd:

Készülj fel arra, hogy válaszolj a jelenlegi és korábbi egészségügyi állapotokkal kapcsolatos kérdésekre, különösen a merevedési zavar problémáddal kapcsolatos tapasztalataidra. Beszélj az általad szedett tablettákról, kapszulákról, valamint a műtétjeidről.

Mindezek után orvosod vizsgálatoknak vethet alá, beleértve a teljes urológiai vizsgálatot is. Csak is abban az esetben végzi el az orvos a műtétet, hogyha teljes mértékben megbizonyosodott arról, hogy a merevedési zavar probléma már olyan súlyos, hogy máshogyan nem lehetséges kezelni.

Nagyon fontos, hogy mindent megbeszélj orvosoddal a műtétről. Az orvosod elmagyarázza az előnyöket és kockázatokat, beleértve a lehetséges szövődményeket is. 

Vannak-e egyéb kezelési lehetőségek a merevedési zavar problémámra?

Természetesen más alternatívák is léteznek a merevedési zavar kezelésére.

Ezek a következőek:

-          injekciós terápia

-          szexuális terápia

-          péniszpumpa alkalmazása

Pénisz injekciók: Ezek az FDA által jóváhagyott injekció, melyet súlyos merevedési zavar esetén használnak a betegeknél. Az injekció közvetlenül a péniszbe fecskendezhető az erekció létrejötte érdekében. A péniszbefecskendezés nem a leghatékonyabb kezelés merevedési zavar esetén. Valójában körülbelül csak 10 százalékos a sikeressége. Számos mellékhatása is lehet, ilyenek például a priapizmus (a pénisz hosszan tartó, fájdalmas merevedése), mely több, mint 4 órán keresztül tarthat, és orvosi kezelést igényel.

Szexuális terápia: A teljesítményi szorongás, a depresszió, a rossz párkapcsolat vagy a stressz által okozott merevedési zavar kezelésének következő módja a szexuális terápia, az egyéni terápia vagy a szexuális egészségügyi szakemberek párterápiája kombinációja lehet.

Péniszpumpa alkalmazása: A következő alternatíva, és egyben a férfiak által leggyakoribb választás a péniszpumpa alkalmazása a merevedési zavarban szenvedők körében. Az erekció létrehozásához egy műanyag hengert helyeznek a péniszre, és kiszivattyúzzák a levegőt, hogy a vér a péniszbe áramoljon. Egy péniszgyűrű, amelyet a pénisz tövére csúsztathatsz tartja a már létrejött erekciót. Ez a merevedési zavar kezelésére használt eszköz a férfiak körülbelül 30 százalékánál hatásos. A mellékhatások közé tartozik a zsibbadás, a véraláfutás és a gyenge ejakuláció. Fontos, hogy a péniszgyűrűt 30 perc elteltével el kell távolítani.