Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Pénisznövelő krém segítségével egyszerű a pénisznövelés otthon! Nagyobbító és vastagító hatás a pénisznövelő krém napi használata mellett!

A pénisznövelő krémek segítségével otthon, kényelmesen megnövelheted péniszed. Ám ezek a pénisznövelő készítmények nem csak megnövelik, hanem meg is vastagítják a péniszt. Kizárólag gyógynövényeket tartalmaznak. Ha az előírtaknak megfelelően, rendszeresen alkalmazod, akkor az eredmény már 2 hét után látható lesz. Felejtsd el a méregdrága, fájdalmas műtéteket! A megoldás most itt van a szemed előtt! 

Rendezés:
Nézet:

Lehetséges a pénisznövelés? A válasz igen.

Sok-sok férfi elégedetlen péniszének méretével. Vajon jogosan? Ezt mindenki el tudja dönteni magában. Mekkora az ideális pénisz méret? Ez mindig is nagyon megosztó téma volt. Mert vannak akik úgy vélik, ha kisebb méretekkel rendelkeznek, akkor nem tudják kielégíteni partnerüket. A kisebbnek vélt pénisz méret válthat ki a férfiaknál szorongást, depressziót, zárkózottságot, ebből pedig egyenesen következhet az, hogy a párkapcsolatra negatív hatással lesz. Számos férfi keresi a megoldást, információt gyűjt a lehetséges pénisznövelő módszerekről, mert minden létező technikát bevetnének annak érdekében, hogy a péniszüket növeljék.  A legtöbb férfi (valószínűleg a kiszolgáltatottság érzése miatt) igyekszik ezt a kényes témát otthoni keretek között megoldani. Pont emiatt keresnek egyszerű és praktikus megoldásokat házilag, a pénisz növelésére.

Felmerül kérdésként, hogy mikortól kezd el nőni a pénisz mérete?

A legtöbb testi változás a serdülőkorban kezdődik, így a pénisz méretének növekedése is 12-13 éves kortól kezdődik. Ekkor a herék és a pénisz hirtelen növekedése észlelhető. A végleges pénisz méretet körülbelül 20-21 éves korára érik el a férfiak. Nagyon sok férfi méri a saját péniszét másokéhoz, elgondolkodnak, hogy vajon az övék elég nagy-e. Szakértők szerint az átlagos pénisz 12-15 cm közé esik.

Hogyan lehet megmérni a pénisz nagyságát?

Először is tudni kell, hogy az erekció milyensége befolyásolhatja a kapott méretet. Tehát érdemes akkor megmérni a péniszt, mikor erőteljesebb a merevedés. Azért is hasznos lemérni a pénisz méretét, mert így tudjuk számunkra kiválasztani a legmegfelelőbb óvszert.

Pénisz hosszának mérése: Használható egy átlátszó vonalzó, vagy mérőszalag. A görbe pénisz esetén jobb a mérőszalag használata, ugyanis rugalmas, így végig tudja követni a pénisz vonalát. Fontos, hogy a vonalzó, vagy mérőszalag merőlegesen álljon, mert ez befolyásolhatja az eredményt. A vonalzót erősen oda kell nyomni a medencecsonthoz, mert a fanszőrzet és a hasi zsír befolyásolhatja a kapott méretet. A péniszt a tövétől a hegyéig kell lemérni. A súlycsökkenés, illetve a szeméremszőrzet eltávolítása merőben más eredményeket hozhat.

Pénisz átmérőjének mérése: Ez történhet mérőszalaggal, vagy akár fonallal is. A péniszt a legvastagabb részen kell megmérni. Ha nem vagy biztos benne melyik a legvastagabb rész, akkor meg lehet mérni több helyen is és a legnagyobb méretet kell alapul venni. Amennyiben nincs mérőszalag, úgy a fonalat, vagy spárgát körbe kell tekerni a pénisz körül, majd be kell jelölni az elejét és a végét, ezután egy vonalzó segítségével meg lehet mérni.  

Sok férfi úgy gondolja, valószínűleg a társadalmi nyomásnak, illetve a médiának köszönhetően, hogy a pénisz nagysága összefüggésben van a férfiasságukkal. Persze nincs összefüggés a kettő között, mégis rengeteg férfi emiatt szeretne nagyobb pénisszel rendelkezni. Aki úgy véli, hogy a pénisz mérte az egyetlen dolog ami a szeretkezésben számít, annak téves elképzelései vannak a szeretkezésről. A közösülést egész életünkben tanuljuk és sokan vélik úgy, hogy a szeretkezés bonyolult. Az egyik legfontosabb dolog az intim együttlétben, hogy figyeljünk a másikra és a vágyaira, hogy megismerjük azokat a területeket amik a partnerünk számára örömet okoznak. 

Mivel a férfiak péniszének mérete mindig is népszerű téma volt ezért számos kísérlet, kutatás és tanulmány készült arról, hogy a nőknek mekkora az ideális pénisz. Nagy meglepetés volt az egyik kutatás eredménye, ugyanis kiderült, hogy a hölgyek az átlagnál egy picit nagyobb péniszt preferálják.

A kutatás során 75 nő véleményét kérték ki az ideális pénisz méretről. A kutatók 33 fajta, különböző hosszúságú és átmérőjű pénisz modellt alkalmaztak. A nőktől azt kérték válasszák ki, hogy mely pénisz lenne alkalmas hosszú távú kapcsolatra és melyik egyéjszakás kaland esetére. 

Miután a nők kiválasztották a számukra megfelelő méretet egy kérdőívet is ki kellett tölteniük. A kérdések közt szerepelt, hogy milyen szexuális előéletük volt, a jelenlegi szexuális élete, a péniszméret, aktus közbeni fájdalom, orgazmusképesség, nedvesedési készség stb. Ezt követe egy számítógépes teszt ahol fel kellett idézniük a kiválasztott pénisz paramétereit. A legtöbb nő a pénisz átmérőjére emlékezett leginkább. Az eredmények szerint a nők hosszú távú kapcsolat esetén hosszúságra 16 cm és átmérőre pedig 12 cm körül voksoltak, az egyéjszakás kalandnál egy kicsit nagyobb 16,4 cm és 12,8 cm volt a választás. 

Talán mégis a méret a lényeg?
Az eredmények azt mutatták, hogy mindkét esetben az átlagosnál egy picit nagyobb pénisz volt megfelelő a hölgyek számára. Annyi a különbség, hogy egyéjszakás kaland esetén jobban szeretik a nagyobb péniszt, talán a fokozott orgazmus igény és az újdonság varázsa miatt. Hosszú távú kapcsolat esetén viszont a kisebb méret is megfelel, mert kényelmesebb és kevésbé fontos a pénisz nagysága. 
 

Rengeteg lehetőség adott a pénisz növelésre. Számos cikket, praktikákat olvashatunk a témával kapcsolatban. Léteznek olyan módszerek, melyek (helytelen alkalmazás esetén) különböző veszélyeket rejtenek magukban, de vannak olyanok is, amik hatásosak, kockázatoktól és fájdalmaktól mentesen nyújtanak segítséget a pénisznövelésben. Szerencsére léteznek Magyarországon is biztonságosan alkalmazható pénisznövelő készítmények, amik egyre elterjedtebbek és könnyen beszerezhetőek. Ezeknek a termékeknek a hatása vitatott, mégis jó páran arról számolnak be, hogy pénisznövekedést értek el használatukkal. Ennek az lehet az oka, hogy nem vagyunk egyformák. Van, ami valakinek beválik, de az egy másik személynek már nem biztos. Illetve fontos tényező a türelem is, mert meg kell találni a használó számára a legjobb pénisznövelő terméket. 

Pénisz nyújtás: Erre a célra fejlesztettek ki egy pénisznyújtó eszközt, melynek hatására növekedhet pár centimétert a pénisz hossza. Ez egy kényelmes otthoni módszer, amit akkor lehet elvégezni amikor az embernek ideje van rá. Viszont sok türelmet és időt igényel az eljárás. Tehát 1-2 alkalommal után még nem lesz látványos a változás. A pénisznövelés eredményességéhez ezt az eszközt naponta órákon keresztül viselni kell. Ha mindet az előírásoknak megfelelően teszünk és türelmesek vagyunk az eredmény látványos lehet. Nem szabad túlzásba esni és eltérni a javaslatoktól, mert a pénisz hirtelen megnyúlhat ami szöveti károsodást okozhat és negatív hatással lehet a merevedésre. Mutatnak jelek arra, hogy bizonyos betegségek, többek között a peyronie kór kezelésében segítségül szolgálhat a pénisz nyújtó készülék. A peyronie-kór a pénisz kóros görbületét jelenti és erre a nyújtás jótékony hatással lehet. Azonban a vizsgálatok nem széleskörűek, így ez még további vizsgálatokat igényel. Viszont a pénisznyújtó kényelmetlen viselet lehet, mert 4-8 órán keresztül érdemes viselni, ami egy idő után akár fájdalmas is lehet. Továbbá a mindennapi életvitelt is befolyásolhatja, mert állva a legkényelmesebb viselni és bő melegítőnadrágban. Ha az illető leülne, azt csakis széttárt lábbal tudná megtenni. A helytelen használat sérülést okozhat a bőrnek és az ereknek. Tehát ha ezt a megoldást nem találod annyira jónak vannak más megoldások a pénisz méretének növelésére. 

Jelqing masszázs: Ha a pénisz nyújtás kockázataitól tartasz, de elég türelmesnek érzed magad akkor próbáld ki a jelqing masszázst. Ez a módszer tényleg nagy türelmet igényel, ugyanis körülbelül 1 év szükséges a változás elérése érdekében, de sokan hatásos módszernek tartják. Ez egyfajta masszázs, amit naponta kell elvégezni. A mozdulat a fejéshez hasonlítható, mert előre-hátra masszírozással kell a vért a makk felé irányítani. Ez a masszázs fajta több ezer éves múlttal rendelkezik, ebből adódóan ez egy ősi módszer ami a közel keleten terjedt el. Akkoriban ezzel a módszerrel növelték a termékenységüket a férfiak, de napjainkra teljesen megváltozott a módszer. Régen ugyanis súlyokat kötöttek a péniszre, ezer szerették volna elérni a pénisznövelő hatást. Ez azonban veszélyes, kártékony hatást fejthet ki a pénisz szöveteire és a vérerekre. A jelqing masszázs során a péniszt masszírozás, húzás és nyújtás által lehet megnövelni. A mozdulatok hatására sokkal több vér áramlik a pénisz belsejében, mint a merevedés során. A megnőtt vérmennyiség hatására mikrorepedések generálódnak a péniszben, ezáltal a pénisz szövetei a gyógyulás során növekedhetnek. Sokan úgy vélik ez egyenlő a maszturbációval, de a masszázs során az illető nem jut el az orgazmusig. Továbbá ehhez a technikához szükség van síkosítóra, valamint törölközőre is. Hogy miért? Először is a masszázs előtt végy egy forró zuhanyt, ez segíthet az ellazulásban. Ezt követően erekciót kell létrehozni, majd ehhez jön a törölköző, ami legyen meleg (ha meleg vízbe áztatod, majd kicsavarod). Ezt a pénisz köré kell tekerni, majd rajta kell hagyni körülbelül negyed órát. 
A férfiakat a péniszük nagysága mellett az is foglalkoztatja, hogy vajon jól tudják-e használni az ágyban. Ez az aggodalom okozhat frusztrációt, ami pedig hatással lehet az ágybéli teljesítményre. 
 
Azonban vannak olyan pénisznövelő megoldások, melyek nem ennyire idő igényesek és sokkal kényelmesebben és praktikusabban érik el a pénisz növekedését. Ide tartoznak a különböző pénisznövelő készítmények, melyek fájdalommentesen mellékhatások nélkül képesek növelni a pénisz méretét. 
 
Milyen pénisznövelő készítmények közül választhatunk?
- Pénisznövelő tabletta
- Pénisznövelő Spray
- Pénisznövelő krém

Ebben a kategóriában a pénisznövelő krémeket találjuk. Azok a férfiak, akik szeretnének hangsúlyt fektetni a pénisz nagyobbítás mellett a bőrápolásra is, azok szívesebben alkalmaznak valamilyen pénisznövelő krémet.

Mit kell tudni a pénisznövelő krémről?
A pénisznövelő krém lokálisan, a péniszben lévő erek tágításával fokozhatja a véráramlást, ezzel biztosítva az erek vérfelvevő képességét, ami azt eredményezheti, hogy a megnövekedett véráramlás hatására a pénisz mérete megnőhet. A pénisznövelő krémek hatására a pénisz hosszabb és vastagabb lehet, illetve elősegítheti a pénisz bőrének ápolását is, sokkal ápoltabb, puhább tapintású lehet. A vastagabb pénisz intenzív szexuális élményt biztosíthat, növelheti az orgazmus elérésének lehetőségét. Nem mellesleg nagyobb önbizalmat adhat használójának és kiegyensúlyozott, harmonikus szexuális életet eredményezhet.
 
Hogyan kell alkalmazni a pénisznövelő krémet?
A pénisznövelő krémet, a várt hatás eléréséhez érdemes minden nap alkalmazni, ahogy a gyártó is javasolja azt. Pofon egyszerű a használata. Csak a péniszre kell rákenni az ajánlott mennyiséget, majd finoman el kell masszírozni. A pénisznövelő krém használata történhet az előjáték során is, ezzel is fokozva a szexuális élvezeteket. A rendszeres alkalmazás mellett, a pénisz növekedése figyelhető meg. A legtöbb pénisznövelő készítmény olyan természetes összetevőket tartalmaz, ami nem csak a pénisz méretének növekedését idézheti elő, de segítségül lehet a keményebb erekció fokozásában is. Ezzel növelve a szexuális teljesítőképességet. Aki biztosra szeretne menni és a lehető leghatásosabb pénisznövelő megoldást keresi, annak érdemes a pénisznövelő krém mellé, pénisznövelő kapszulát is alkalmaznia. Míg a krém külsőleg, addig a tabletta belsőleg járulhat hozzá a pénisz növeléséhez. Nyugodtan kombinálható! 
 
Érdekes tények a péniszről:
1. Sokszor elhangzik, hogy nem a méret a lényeg, egyes nőknek igenis fontos, hogy partnerük méretes pénisszel rendelkezzen, mert így a hüvelyi orgazmus könnyebben elérhető. Valamint sok nő azt is szereti, ha a férfi péniszének mérete arányos a testalkatával. Vagyis jobban néz ki egy magasabb férfinél, ha a pénisze is nagyobb. 
2. Van egy nagyon ritka eset mikor valaki 2 pénisszel születik. Körülbelül 5 millió férfiből 1 embert érint ez a rendellenesség. Ebben az esetben egyik pénisz sem működik rendesen és műtéti beavatkozás szükséges. 
3. Vajon meg lehet állapítani a lankadt péniszről, hogy mekkora lesz erekció közben? A válasz nem és a lankadt pénisz mérete nem befolyásolja a merevedésben lévő pénisz hosszát.
 

Gyakori kérdések:

 

Milyen gyakran kell alkalmazni a pénisznövelő szereket?
A pénisznövelő készítmények használati utasításában leírt szabályok szerint kell alkalmazni a termékeket. Annyi általánosságban elmondható, hogy a pénisznövelő készítményeket, (ami lehet pénisznövelő krém, vagy kapszula) minimum naponta egyszer érdemes használni. A pénisznövelés eredményessége érdekében 2-3 hónapig, napi rendszerességgel szükséges alkalmazni a pénisznövelő készítményeket. Ha a használat az előírtaknak megfelelően történik, akár 2 hét után is észlelhető a változás. Rendszeres használat mellett sok vásárló tapasztalt pénisznövekedést.
 
Mit használjak inkább pénisznövelésre: krém vagy kapszula?
Az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés a vásárlók részéről: pénisznövelő kapszulát, vagy krémet használjak? Hatását tekintve mindkettő hatékony pénisznövelő termék. A pénisznövelő kapszula belsőleg tud hozzájárulni a méret növekedéshez, addig a krém külsőleg.
 
Vannak-e mellékhatásai a pénisznövelő készítményeknek?
Ahogy minden egészségügyi termék esetében, úgy a pénisznövelők esetében is be kell tartani a használati utasítást. Érdemes tudni, hogy forgalomba helyezés előtt a termékek több szintű ellenőrzésen esnek át. Erre azért van szükség, hogy ki tuják szűrni a kockázati tényezőket és szükség estén változtassanak az összetételen. A jelenleg forgalomban lévő pénisznövelő készítmények mellékhatást nem tudnak kiváltani és ez hatványozottan igaz a webáruházunkban kapható pénisznövelő termékekre. Kérjük és kapjuk vásárlóink felől a pénisznövelők hatásairól szóló visszajelzéseket. Fontos azonban kiemelni, ha a vevőnek tudomása van arról, hogy érzékeny valamilyen összetevőre, érdemes vásárlás előtt átolvasni a termék összetevőinek listáját, az esetleges irritáció elkerülése érdekében.
 
Egyszerre több pénisznövelő készítmény is használható?
Aki minél hamarabb szeretne hatást elérni a pénisznövelésben, gyakran teszi fel ezt a kérdés. A pénisznövelő termékek használhatóak egyszerre, a hatóanyagaik nem ütik egymást, nem jelentenek veszélyt a szervezetre. Gyakori vásárlóinknál, hogy a pénisznövelő krémet kombinálják a pénisznövelő kapszulával. Így egyszerre tudják elérni a külsőleg és belsőleg ható pénisznövelést.
 
Kell-e konzultálni az orvosommal pénisznövelő készítmény használata előtt?
Abban az esetben van szükség orvosi konzultációra, ha valamilyen nemibetegségben, vagy nemiszervvel kapcsolatos bőrbetegségben szenvedsz, akkor az irritáció elkerülése érdekében indokolt az orvossal való egyeztetés. Bátran ki lehet kérni az orvos véleményét az összetevőkről is, abból hátrány nem származhat. De ezek nélkül is biztonságosan használhatóak a pénisznövelő készítmények. A bőrirritáció elkerülése érdekében érdemes átnézni az összetevők listáját és tartalmaz olyan összetevőt amire érzékeny vagy akkor válassz egy helyettesítő készítményt.
 
Mennyire diszkrét csomagolásban kapom meg a pénisznövelő készítményt?
Fontos számunkra a diszkréció, ezért minden termékünket 3 rétegű átláthatatlan dobozba csomagoljuk. A doboz és a csomagolás kialakítása miatt csak sérülés vagy szakadás útján bontható fel, így nyom nélkül nem lehet felbontani a dobozt. Az eddigi vásárlóink felől nem érkezett panasz, maximálisan elégedettek voltak a csomagjainkkal.
 
Mennyi a kiszállítási idő?
Azon termékek esetében, amik raktáron vannak, a kiszállítási idő 1 munkanap. Vagyis, ha munkanapokon 14:30- ig leadod a rendelésed, akkor a következő munkanapon kézbesítésre kerül. Abban az esetben, ha a futárszolgálatnál keletkező technikai és műszaki okok miatt keletkezhet egy nap késés, amiért mi felelősséget nem tudunk vállalni. Házhozszállítás esetén a kiszállítás csak munkanapokon történik, így a hét utolsó napján leadott rendelés, csak a következő hét első munkanapján kerül kézbesítésre. PostaPont esetén van lehetőség arra, hogy hétvégén, esetleg ünnepnapokon is nyitva tartó üzletekben (Coop, Mol, nagyobb Posták) nyitvatartási idejében akár hétvégén is átvehető a megrendelt csomag.