BOHEMA0003 Raktáron 1 munkanap

Páros játszma - Párismereti társasjáték

Újdonság!
A Páros játszma - Párismereti társasjáték ahogyan a nevében is benne van, egy felnőtt ismerkedős játék, így azoknak ajánljuk, akik okosan és játékos módon szeretnének ismerkedni, miközben mindenki lazán önmagát adhatja. A páros játszma doboza 2 társasjátékot is…
15 490 Ft
Hűségpont: 309 pont

A Páros játszma - Párismereti társasjáték ahogyan a nevében is benne van, egy felnőtt ismerkedős játék, így azoknak ajánljuk, akik okosan és játékos módon szeretnének ismerkedni, miközben mindenki lazán önmagát adhatja.

A páros játszma doboza 2 társasjátékot is tartalmaz, így lehetőség van nem csak 1 párnak kettesben, hanem 2-4 párral együtt játszani. Abban az esetben, ha csak ti szeretnétek kettesben játszani, akkor egymás ellen versenyeztek, ahol az a cél, hogy többet megtudjatok egymásról. Ez egy inkább beszélgetős és akár komolyabb kérdéseket is tartalmazó játék, azért, hogy egy kellemes és nyugodt estént töltsetek el együtt. Miközben olyan dolgokat is megtudhatsz a párodról, amit az elmúlt együtt töltött idő alatt nem is sejtettél, nem derült ki a másikról. Ezért lehet izgalmas nem csak újdonsült pároknak hanem régi szerelmeseknek is. Viszont, ha páros randit szerveztek vagy szimplán egy otthonülős szombat estét szeretnétek feldobni egy kis játékkal, akkor erre is lehetőség van a  Páros játszma révén. Ekkor párkapcsolatban élő párok társaságában játszhattok és azon versenyeztek, hogy melyik páros ismeri jobban a másik felét vagy éppen az is kiderülhet, hogy netalán a haverok/ barátnők jobban ismerik a párt, mint ők egymást. Az biztos, hogy mindenkinek tanulságos lesz a játék, a végeredménytől függetlenül, mert a Páros játszma lényege az, hogy a jópofa vagy provokatív kérdésekre ha helyesn válaszoltok akkor sikeresen előre törhettek és megnyerhetitek a játékot, de ha nem akkor sincs semmi baj, mert így játékos módon mélyebben megismerhettétek egymást, új dolgok derülhetnek ki. Éppen ezért jó hangulatú játékról van szó akkoör is ha már jól összeszokott vagy friss párosok játszák a páros játszma társasjátékot.

A doboz tartalma:

  • 1 játéktábla, ami kétoldalas (egy páros játszma és több páros játszma)
  • 60 db: A/B kártya
  • 80 db: ABCD kártya
  • 80 db Igen/ Nem kártya
  • 40 db: Ki az, aki..? kártya
  • 80 db: Kérdés és páros kártya
  • 2 db: egy fős bábu (egy páros játszma)
  • 4 db: páros bábu (több páros játszma)
  • 20 db: tipp kártya

A doboz tartalmából is látszik, hogy egy valóban érdekes és nem éppen unalmas játékról van szó!

 

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek