Orgazmus magömlés nélkül? Mutatjuk!

Tudtad, hogy az orgazmus és az ejakuláció valójában két teljesen különálló dolog? A két szót gyakran – még mi is itt az oldalon – szinonimaként használjuk a köznyelvben. Pedig az az igazság, hogy orgazmus ejakuláció nélkül is bekövetkezhet, és orgazmus nélkül is lehet magömlésed. Ezt egyébként multiorgazmusnak is nevezzük. Csak nagyon kevés férfi képes a multiorgazmus átélésére, azonban ezzel a technikával Te is közéjük tartozhatsz!

 
korai magömlés elleni késleltető készítmények
 
Valószínűleg már mindkét jelenséget tapasztaltad Te is külön-külön, de ennek a kérdésnek eddig nem tulajdonítottál nagy jelentőséget, talán azért, mert ideális esetben az ejakuláció és az orgazmus egyszerre történik meg. De érdemes tisztában lennie a két jelenség közötti különbségekkel annak, aki felveszi a kesztyűt a korai magömlés ellen.
 
 
 

Mikor beszélünk ejakulációról, és mikor orgazmusról?

Az ejakuláció az ondó kilövellése a hímvesszőből. Biztosan Te is ébredtél már úgy, hogy erősen nedves volt az alsód. Ez az éjszakai magömlés. Egy álom, vagy éjszakai szexuális gondolat hatására spontán sperma lövell ki. Fiatalabb korban, a nemi érés eredményeként gyakrabban esik meg, majd a kor előrehaladtával egyre ritkábban. Éjszakai magömlés során orgazmust nem él át a férfi, ez csak szimpla ejakuláció.
 
Ugyanis az orgazmus egy összetettebb fogalom: A szexuális gyönyör csúcspontja, a szexuális ingerek által kiváltott testi izgalmi megnyilvánulás (1), és lelki gyönyör (2) érzete. A férfiaknál általában magömlés kíséri, míg nőknél általában a hüvelykörnyéki és részben az alhasi, hüvely- és gátkörnyéki (PC izom) izomzat ritmikus, többször ismétlődő spontán összehúzódásával és ellazulásával jár.
 
 
Egy fotóművész megörökítette az orgazmus átélésének arcait 
 

Női Ejakuláció?

Téves az az elképzelés, hogy a női orgazmus nem eredményezhet hüvelyből kilövellő váladékot az orgazmus során. Egy bizalmi viszonyban, a nő megfelelő ellazultsága esetén, és a stimulálásra alkalmazott megfelelő technika esetén a női orgazmus - hasonlóan a férfiakéhoz - ejakulációs nedv kilövellésének kíséretében történik. Az ilyen orgazmus extra élvezethez juttatja a nőt, ezért érdemes foglalkozni a témával.
 
Tipp: A női ejakuláció elérésében verhetetlen a Rain of Love Extra Erős G-pont Stimuláló Krém, amelyet webáruházunkban a BARÁTNŐKNEK kategóriában találhatsz meg. Ez a stimuláló krém a japán gésák titkos receptje alapján készített, speciális krém, amely erőteljesen stimulálja, izgalmi állapotba hozza a női G-pontot, és fokoza annak orgazmus-képességét. A csomag tartalmát képező krém és technika megmutatja, hogyan lehet elérni a maximális női orgazmust, amely gyakran tiszta "eső" kilövellésével jár együtt.
 
 
 

Miért jó a multiorgazmus?

Ahogy arról már több cikkünkben is írtunk, a férfiak általában hamarabb, átlagosan 7 perc alatt jutnak el az orgazmusig, míg a nőknek ehhez több időre, átlagosan kb. 13-14 percre van szüksége. Az egyéni teljesítmények és igények erősen eltérhetnek, hiszen a férfiak több, mint 30%-a alig 1-2 percig, vagy még rövidebb ideig képes megállás nélkül közösülni, míg egyes férfiak akár 20-25 percig is. Ugyanez látható a nőknél is: a multiorgazmusra képes nők akár néhány perc alatt képesek az orgazmus állapotáig eljutni, míg másoknak akár 40 perc intenzív ingerlés is szükséges.
 
 
Kevés pár kerül abba a szerencsés helyzetbe, hogy mindketten egyszerre érjék el az orgazmust, vagy képesek legyenek egymás igényeihez igazítani az orgazmus elérését. Megoldás: magömlés nélküli orgazmus!
 
korai magömlés elleni készítmények
 
 

Orgazmus Ejakuláció nélkül - A technika

Most megmutatjuk Neked 3 lépésben, hogyan tanulhatod meg elválasztani a magömlést az orgazmustól tudatosan, és hogyan válhatsz képessé egy szexuális együttlét alatt, egy magömlés mellett akár több orgazmus átélésére is.
 
Nem állítjuk, hogy egyszerű megtanulni a magömlés nélküli orgazmus elérését, azonban a gyakorlat elsajátítása során rendkívüli mértékben válsz képessé megismerni és kontroll alatt tartani a saját tested.
 
TIPP: A magömlés feletti irányítást átveheted a Pjur Superhero Késleltető Spray-vel is. Ez az innovatív, EXTRA ERŐS késleltető szérum a hímvessző felszínére egy dezenzitizáló réteget képez, amely csökkenti az érzékenységet, azonban nem eredményez zsibbadó hatást.
 
 
 
 
1. lépés: Maszturbálj!
 
Az első lépésben arra bíztatunk, hogy maszturbálj, és maszturbáció során figyeld meg a tested reakcióit. Figyeld meg, mikor jutsz el az orgazmus előrejelzési szakaszig, ott állj meg, várd meg, hogy elmúljon az ejakulációs inger, majd folytasd tovább. Juss el az előrejelzési szakaszig újra és újra, és próbáld azt kitolni. Figyeld meg, hogy mely izmok megfeszítésével tudsz hatást kifejteni a péniszed érzékenységére. Ebben az első szakaszban csak figyeld meg a tested reakcióit. Semmi más dolgod nincs.
 
 
 
Egy maszturbáció során bármennyiszer megszakíthatod az ejakulációs reflexed, azonban az élvezhetőség érdekében 5-10 megszakítás után hagyd, hogy bekövetkezzen a magömlés. A magömlés bekövetkezésekor is maradj tudatos, és figyeld meg, hol kerülsz az elkerülhetetlenségi szakaszba, hogyan jelzi ezt a tested, mi történik ekkor veled.
 
A maszturbációhoz minden esetben javasolt síkosító alkalmazása a hámsérülések elkerülése és az élvezet fokozása érdekében. A SÍKOSÍTÓK kategóriában megtalálhatod a Cupid Glide Natural Vízbázisú Síkosítót, amely már 45 ml-es és 1000 ml-es kiszerelésben is elérhető. 
 
 
Azonban ha igazán intenzív élményt szeretnél elérni és maximalizálni szeretnéd az orgazmus intenzitását, akkor EROpharm PeniX Aktiv Krémet ajánljuk Neked is, amely a pénisz nyújtotta kapacitások teljes mértékű kihasználásában segít. Fokozza az élvezetet és maximalizálja a szexuális teljesítményt.
 
 
 
2. lépés: Ismerd meg a PC izmod!
 
Ha megfelelő figyelemmel és tudatossággal hajtottad végre az első lépést, akkor a PC izom megtalálása tulajdonképpen gyerekjáték lesz számodra. A PC izom a szeméremcsont és a farkcsont között húzódó izomzat. Miközben arra törekszel, hogy megfeszítsd a péniszed, tedd az ujjaid a herezacskó és az ánusz közötti területre. Az az izom, amely meg fog feszülni, az lesz a PC izom. Ezt az izmot edzeni lehet, és a maximális szexuális teljesítmény érdekében szükséges is. Ezt úgy teheted meg, hogy naponta több alkalommal, alkalmanként 15-20-szor megfeszíted, megfeszítve tartod 10 másodpercig, majd hagyod elernyedni. A PC izom fejlesztéséhez nem szükséges a pénisz erektált állapota.
 
Tipp: Segítség a még extrémebb erekcióhoz: 
 PENIS XXL Erekció és Pénisznövelő Krém
 
A herezacskó és az ánusz közötti területen (PC izom) ha végighúzod az ujjaid, körülbelül fél távnál fogsz érezni kisebb mélyedést, amely középerős nyomásra reagál. Ez a képen is látható pont lesz az, amelyet a továbbiakban használni fogsz.
 
korai magömlés elleni késleltető készítmények
 
3. lépés: Állítsd meg a magömlésed!
 
Nincs más hátra, mint kipróbálni, mit is érhetsz el ennek, a PC izom közepén található a pontnak a középerős nyomásával. A maszturbációra ezúttal kicsit fel kell készülnöd. A környezeted megóvása érdekében az első néhány alkalommal helyezz magad alá törölközőt, ugyanis ameddig nem vagy magabiztos a fogásokat illetően, szükség lehet rá.. Az általad kedvelt módon végezd az önkielégítést, amely során akár a már fentebb részletezett módon többször tarthatsz szünetet is az előrejelzési szakaszban. Amikor elhatároztad, hogy engeded bekövetkezni az orgazmust, az előrejelzési szakaszban a másik kezed ujjaival (maximum egy vagy két ujj) a PC izom közepén található pontot középerősen nyomd, miközben szorosan összezárod a nyújtott lábaid, megfeszíted a szeméremcsont és a farkcsont körüli izmokat, így megfeszül a PC izom is. Miközben orgazmust élsz át, folyamatosan tartsd nyomás alatt a Pc izmot, és feszítsd az izmai is.
 
Fontos, hogy a nyomást már az elkerülhetetlenségi szakasz legelején fejtsd ki, tehát már azt meg kell akadályozni a PC izom segítségével, hogy a magömlés egyáltalán elinduljon, és egészen az orgazmus lecsendesedéséig nyomás alatt kell tartani. Ha az orgazmus közepén elengeded a nyomást, meg fog indulni a magömlés.
 
 
Ha jól csinálod, az orgazmussal járó élvezetet, és izom-összehúzódásokat fogsz tapasztalni, azonban sperma nem fog kilövellni. Valószínűleg elsőre nem fogod eltalálni a megfelelő nyomási pontot, így ne add fel ha rögtön nem lesz magömlés nélküli orgazmus, azonban kitartó gyakorlással Neked is sikerülhet.
 
Az orgazmus élményének kiteljesítéséhez használható a stimuláló krém is, amely a péniszeden elmasszírozva fokozza a pénisz idegvégződéseinek aktivitását, és ezáltal a maximumra fokozza az orgazmusod intezitását.
 
 
 

Mit kell tudni a magömlés nélküli orgazmusról?

  1. Más oldalakon tényként közöltekkel szemben a tapasztalatok szerint a PC izom trükkel elért magömlés nélküli orgazmus természetesen nem lesz annyira intenzív és mindent elsöprő, mint a magömléssel együtt elért orgazmus, azonban az élvezeti értékét gyakorlott alkalmazók a magömléssel együtt járó orgazmus 85-90%-ára teszik.
  2. Azt is tapasztalhatod, hogy a magömlés nélküli orgazmus bekövetkezése után a makkod lényegesen kevésbé lesz érzékeny, mint a magömlés kíséretében történt orgazmus során, így lehetőséged nyílik további orgazmus átélésére, ezúttal akár magömléssel egyben.
  3. Ha az orgazmus közepén elengeded a PC izom nyomást, úgy elindul a magömlés, azonban az orgazmus intenzitását nem fogja megemelni, jelentősen kisebb mennyiségű sperma fog kilövellni, és a lecsendesülését követően a makk érzékenységét tapasztalhatod.
  4. Fontos megjegyezni, hogy az ezzel a technikával elért orgazmus lecsendesülését követően, amint elengeded a nyomást, egy minimális váladék fog távozni a péniszedből, amely a megtermékenyítéshez elegendő mennyiségű spermiumot is tartalmazhat. Ezért ha a technikát szexuális aktus során alkalmazod, a közösülés folytatása – második menet - előtt gondoskodni kell a megfelelő védekezésről. Erre a célra ajánljuk Neked az áruházunkban kapható óvszereket.

 

 Secura Long Time Késleltető Óvszer

 

 

A technika alkalmazása lehetővé teszi számodra is a tested reakcióinak alaposabb megismerését, a többször orgazmus elérését, a korai magömlés felletti nagyobb kontrollt, és a szexuális életed fellendítését, ezért érdemes kipróbálni azt. Ismét felhívjuk a figyelmed, hogy aktus során csak abban az esetben javasolt az alkalmazása, ha már kellő gyakorlattal rendelkezel a nyomási pont helyét, a nyomás erősségét, és idejét illetően, illetve megfelelően védekeztek.

Jó gyakorlást kívánunk!