Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Orgazmus magömlés nélkül? Így érheted el!

Orgazmus magömlés nélkül is lehetséges akár többször is egymás után. Van egy módszer, amellyel akár Te is elérheted! Itta találod a pontos leírást.

 

Tudtad, hogy az orgazmus és az ejakuláció valójában két teljesen különálló dolog? A két szót gyakran szinonimaként használják a köznyelvben. Pedig az az igazság, hogy orgazmus ejakuláció nélkül is bekövetkezhet, és orgazmus nélkül is lehet magömlésed. Ez lehetővé teszi minden férfi számára a multiorgazmus elérését anélkül, hogy hosszabb szüneteket tartanál. Csak nagyon kevés férfi képes a multiorgazmus átélésére, ám ezzel a technikával Te is közéjük tartozhatsz!

Orgazmus magömlés nélkül, amely hatásos a korai magömlés ellen isValószínűleg már mindkét jelenséget tapasztaltad Te is külön-külön, de ennek a kérdésnek eddig nem tulajdonítottál nagy jelentőséget, talán azért, mert a leggyakrabban a magömlés és az orgazmus egyszerre történik meg. Azonban fontos tisztázni a magömlés nélküli orgazmus elérésének lehetőségét, hiszen teljesen új szexualitás érhető el. Az orgazmus nélküli magömlés segítségével 

  • elnyújtható a szex
  • multiorgazmus érhető el - egymás után több orgazmus
  • késleltethető az ejakuláció
  • erősíthetőek a medence körüli izmok

Magömlés vagy orgazmus - mi a különbség?

A magömlés vagy ejakuláció az ondó kilövellése a hímvesszőből. Biztosan Te is ébredtél már úgy, hogy erősen nedves volt az alsód. Ez az éjszakai magömlés. Egy álom, vagy éjszakai szexuális gondolat hatására spontán sperma lövell ki. Fiatalabb korban, a nemi érés eredményeként gyakrabban esik meg, majd a kor előrehaladtával egyre ritkábban. Éjszakai magömlés során orgazmust nem él át a férfi, ez csak szimpla ejakuláció.

Ezzel szemben az orgazmus egy összetettebb fogalom: szexuális gyönyör csúcspontja, a szexuális ingerek által kiváltott testi izgalmi megnyilvánulás (1), és lelki gyönyör (2) érzete. A férfiaknál általában magömlés kíséri, míg nőknél általában a hüvelykörnyéki és részben az alhasi, hüvely- és gátkörnyéki (PC izom) izomzat ritmikus, többször ismétlődő spontán összehúzódásával és ellazulásával jár.

Női Ejakuláció

Téves az az elképzelés, hogy a női orgazmus nem eredményezhet hüvelyből kilövellő váladékot az orgazmus során. A nő megfelelő ellazultsága esetén, és a stimulálásra alkalmazott megfelelő technika esetén a női orgazmus - hasonlóan a férfiakéhoz - ejakulációs nedv kilövellésének kíséretében történhet. Az ilyen orgazmus extra nagy élvezethez juttatja a nőt, ezért érdemes foglalkozni a témával. Bár több kutatás is foglalkozott már a női ejakuláció kérdésével, ám még mindig vannak kérdések.

Talán az egyik legfontosabb ilyen kérdés, hogy minden nő képes-e ejakulációra. A válasz nagy valószínűséggel igen. Bár sok olyan nő van, aki eddig nem tudta megélni a szex ilyen magas szintjét. Ennek hátterében az állhat, hogy nem sikerült elérni az ellazultság kellően magas szintjét vagy a stimuláció technikája volt alkalmatlan. Bizonyított, hogy a női G-pont izgatása képes kiváltani az ejakulációs ingert, ezért a G-pont megtalálására kell kiemelt figyelmet fordítania minden férfinak, és azt a megfelelő mozdulatokkal stimulálni a sikerhez. 

G-pont és női ejakulációTipp: A női ejakuláció elérésében verhetetlen a Rain of Love G-pont Stimuláló Krém, amely a hüvely belső falának érzékenységét képes fokozni. Ez az izgató hatású orgazmus krém a japán gésák titkos receptje alapján készített, speciális készítmény, amely erőteljesen stimulálja, izgalmi állapotba hozza a női G-pont környezetében lévő idegvégződéseket, és fokozza a nő orgazmus-képességét. A csomag tartalmát képező krém és technika megmutatja, hogyan lehet elérni a maximális női orgazmust, amely gyakran ejakuláció kilövellésével jár együtt.
 Rain of Love G-pont Stimuláló Krém - további információkért kattints ide!

Mire is jó a multiorgazmus?

Ahogy arról már több cikkünkben is írtunk, a férfiak általában hamarabb, átlagosan 7 perc alatt jutnak el az orgazmusig, míg a nőknek ehhez több időre, átlagosan kb. 13-14 percre van szükségeAz egyéni teljesítmények és igények erősen eltérhetnek, hiszen a férfiak több, mint 30%-a alig 1-2 percig, vagy még rövidebb ideig képes szünet nélkül szeretkezni, míg egyes férfiak akár 20-25 percig is bírják. Ugyanez látható a nőknél is: a multiorgazmusra képes nők akár néhány perc alatt képesek az orgazmus állapotáig eljutni, míg másoknak akár 40 perc intenzív stimulálás is szükséges.

MultiorgazmusKevés pár kerül abba a szerencsés helyzetbe, hogy mindketten egyszerre érjék el az orgazmust, vagy képesek legyenek egymás igényeihez igazítani az orgazmus elérését. Erre nyújthat megoldást a magömlés nélküli orgazmus. Ha a férfi képes a multiorgazmusra, akkor képessé válik arra is, hogy bár orgazmus átél, viszont ejakuláció nem következik be. Az orgazmus bekövetkezése némiképp csillapítja a vágyát, de nem teszi alkalmatlanná a szex folytatására, így szünetet sem kell tartania. A legtöbb férfi szünetre készül az ejakuláció után a pénisz érzékenysége miatt, és csak regeneráció után tudja ismét folytatni az együttlétet. Ez a regenerációs egyénenként eltérhet, valakinél csupán néhány perc, míg másnak akár több órára is szüksége lehet.

Ezzel a módszerrel azonban a férfi a sokkal tovább bírhatja az ágyban, mivel ejakuláció nem történik, csupán orgazmus, így a szex utáni érzéke  

A technika

Most bemutatjuk 3 lépésben, hogyan tanulható meg a magömlés és az orgazmus tudatos elválasztása, és hogyan válhatsz képessé egy szexuális együttlét alatt, egy magömlés mellett akár több orgazmus átélésére is.

Nem nehéz megtanulni a magömlés nélküli orgazmus elérését, azonban sok gyakorlást igényel. A gyakorlat elsajátítása során rendkívüli mértékben válhatsz képessé megismerni és kontroll alatt tartani a saját tested.

TIPP: A magömlés feletti irányítást átveheted a Pjur Superhero Késleltető Spray segítségével is. Ez az innovatív késleltető szérum a hímvessző felszínére egy dezenzitizáló réteget képez, amely csökkenti a pénisz érzékenységet, azonban nem eredményez zsibbadó hatást. Használatával késleltethető a magömlés, és megszüntethető a korai magömlés. További Orgazmus Késleltető Szerek <- Itt!
 Pjur Superhero Késleltető Spray - további információkért kattints ide!

1. Hogyan kezdjünk hozzá?

Az első lépésben arra biztatunk, hogy önkielégítéssel kezd a gyakorlást, és maszturbáció során figyeld meg a tested reakcióit. Figyeld meg, mikor jutsz el az orgazmus előrejelzési szakaszig, ott állj meg egy pillanatra, és várd meg, hogy elmúljon az ejakulációs inger, majd folytasd tovább a stimulációt. Juss el az előrejelzési szakaszig újra és újra, és próbáld azt folyamatosan kitolni. Eközben olykor feszítsd meg a medence körüli izmaid, és figyeld meg, hogy mely izmok megfeszítésével tudsz hatást kifejteni a péniszed érzékenységére. Ebben az első szakaszban csak figyeld meg a tested reakcióit. Semmi más dolgod nincs.

Egy maszturbáció során bármennyiszer megszakíthatod az ejakulációs reflexed az előrejelzési szakaszban, azonban az élvezhetőség érdekében 5-10 megszakítás után hagyd, hogy bekövetkezzen a magömlés. A magömlés bekövetkezésekor is maradj tudatos, és figyeld meg, hol kerülsz az elkerülhetetlenségi szakaszba, hogyan jelzi ezt a tested azt a pontot, ahol már nem tudsz megállni, és milyen izmaid feszülnek meg az orgazmus közben.

TIPP: Van néhány ötletünk, amelyekkel feldobhatod az önkielégítést, és segítheted a gyakorlást. A maszturbációhoz minden esetben javasolt síkosító gél alkalmazása a hámsérülések elkerülése és az élvezet fokozása érdekében. A síkosítók biztosítják a megfelelő nedvességet mind a szexuális aktus, mind az önkielégítés során. 
Ha igazán intenzív élményt szeretnél elérni és maximalizálni szeretnéd az orgazmus intenzitását, akkor EROpharm PeniX Aktiv Krém hasznos lehet számodra is. Mint a legtöbb Potencianövelő Krém, úgy a Eropharm Penix is a pénisz nyújtotta kapacitások teljes mértékű kihasználásában segíthet az erekció, az élvezet és a szexuális teljesítmény fokozásával. Egyszerű alkalmazás mellett hatása akár már 5 perc után érezhető. Használható szexuális aktus előtt, vagy önkielégítés alkalmával.

2. A PC izom

PC izom segít az orgamus nélküli magömlés elérésébenHa megfelelő figyelemmel és tudatossággal hajtottad végre az első lépést, akkor a PC izom megtalálása tulajdonképpen gyerekjáték lesz számodra. A PC izom a szeméremcsont és a farkcsont között húzódó izomzat. Miközben arra törekszel, hogy megfeszítsd a péniszed, tedd az ujjaid a herezacskó és az ánusz közötti területre, ahogy azt az ábrán is láthatod. Az az izom, amely meg fog feszülni, az lesz a PC izom.

A PC izom rendszeres edzés eredményeként erősíthető, és a maximális szexuális teljesítmény érdekében szükséges is ez a gyakorlás. Ezt úgy teheted meg, hogy naponta több alkalommal, alkalmanként 15-20-szor megfeszíted, megfeszítve tartod 10 másodpercig, majd hagyod elernyedni. A PC izom fejlesztéséhez nem szükséges a pénisz meredt állapota állapota, így bármilyen más tevékenység közben gyakorolhatsz.

A herezacskó és az ánusz közötti területen (PC izom) ha végighúzod az ujjaid, körülbelül fél távnál fogsz érezni egy kisebb mélyedést, amely középerős nyomásra reagál. Ez a képen is látható pont lesz az, amelyet a következő lépcsőben használni fogsz.

3. Állítsd meg a magömlést!

Nincs más hátra, mint kipróbálni, mit is érhetsz el ennek, a PC izom közepén található a pontnak a középerős nyomásával. A maszturbációra ezúttal kicsit fel kell készülnöd. A környezeted megóvása érdekében az első néhány alkalommal helyezz magad alá törölközőt, ugyanis ameddig nem vagy magabiztos a fogásokat illetően, szükség lehet rá. Az általad kedvelt módon végezd az önkielégítést, amely során akár a már 2. pontban részletezett módon többször tarthatsz szünetet is az előrejelzési szakaszban. Amikor a gyakorlás során elhatároztad, hogy engeded bekövetkezni az orgazmust, az előrejelzési szakaszban a másik, nem használatban lévő kezed ujjaival (maximum egy vagy két ujj) a PC izom közepén található pontot középerősen tartsd nyomás alatt, miközben szorosan összezárod a nyújtott lábaid, megfeszíted a szeméremcsont és a farkcsont körüli izmokat, így megfeszül a PC izom is. Miközben orgazmust élsz át, folyamatosan tartsd nyomás alatt a PC izom ezen pontját, és tartsd megfeszítve a medence körüli izmaid is.

Magömlés nélkül is élhető át orgazmusFontos, hogy a nyomást már az elkerülhetetlenségi szakasz legelején fejtsd ki, tehát már azt meg kell akadályozni a PC izom segítségével, hogy a magömlés egyáltalán elinduljon, és egészen az orgazmus lecsendesedéséig nyomás alatt kell tartani. Ha az orgazmus közepén elengeded a nyomást, meg fog indulni a magömlés.

Ha jól csinálod, az orgazmussal járó élvezetet, és pulzáló izom-összehúzódásokat fogsz tapasztalni, azonban sperma nem fog kilövellni. Valószínűleg elsőre nem fogod eltalálni a megfelelő nyomási pontot, így ne add fel, ha rögtön nem lesz magömlés nélküli orgazmus, azonban kitartó gyakorlással hamar sikerülhet.

Mit kell tudni még a magömlés nélküli orgazmusról?

Más oldalakon tényként közöltekkel szemben a tapasztalatok szerint a PC izom trükkel elért magömlés nélküli orgazmus természetesen nem lesz annyira intenzív és mindent elsöprő, mint a magömléssel együtt elért orgazmus, azonban az élvezeti értékét a magömléssel együtt járó orgazmus 85-90%-ára teszik. Tehát minimális élvezetési veszteséget kell elviselnünk, azonban ezt alkalmanként akár 3-4-szer is átélhetjük.

Azt is tapasztalhatod, hogy a magömlés nélküli orgazmus bekövetkezése után a makkod lényegesen kevésbé lesz érzékeny, mint a magömlés kíséretében történt orgazmus során, így lehetőséged nyílik további orgazmus átélésére. Természetesen az utolsó orgazmus magömléssel együtt történik az aktus lezárásaként.

Fontos tudni, hogy az ezzel a technikával elért orgazmus lecsendesülését követően, amint elengeded a nyomást, egy minimális váladék fog távozni a péniszedből, amely a megtermékenyítéshez elegendő mennyiségű spermiumot is tartalmazhat. Ezért ha a technikát szexuális aktus során alkalmazod, a közösülés folytatása – második menet - előtt gondoskodni kell a megfelelő védekezésről. Óvszerek <- további információkért kattints ide!

A technika alkalmazása lehetővé teszi számodra is a tested reakcióinak alaposabb megismerését, a többször orgazmus elérését, a korai magömlés feletti nagyobb kontrollt, és a szexuális életed fellendítését, ezért érdemes kipróbálni azt. Ismét felhívjuk a figyelmed, hogy aktus során csak abban az esetben javasolt az alkalmazása, ha már kellő gyakorlattal rendelkezel a nyomási pont helyét, a nyomás erősségét, és idejét illetően, illetve megfelelően védekeztek.

Jó gyakorlást kívánunk!