Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Korai magömlés otthoni kezelése Ejakuláció Késleltető Spray segítségével

Korai magömlés otthoni kezelése hatékony lehet ejakuláció késleltető spray segítségével. Az ebben a kategóriában található készítmények már bizonyítottak vásárlóink visszajelzése alapján. Te döntöd el, hogy orvoshoz fordulsz, ahol akár kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz a feltett kérdések miatt, vagy inkább kipróbálod az ejakuláció késleltető spray-ket, melyek kifejezetten gyógynövényeket tartalmaznak, ennek köszönhetően váltak vásárlóink nagy kedvenceivé az évek során, valamint negatív mellékhatásokról eddig még visszajelzést nem kaptunk. 

Rendezés:
Nézet:

Az orgazmus késleltető spray kategóriában található ejakuláció késleltető spray termékek használatával egyszerűen és gyorsan végezhető a korai magömlés otthoni kezelése. A termékek természetes összetevői között található érzéstelenítő hatóanyagok, amelyek a péniszen lévő idegvégződések érzékenységének csökkentése útján nyújthatnak segítséget minden férfi számára a magömlés késleltetése során. Az ejakuláció késleltető spray használatával azok a párok is kielégítő szexuális életet élhetnek, akiket eddig ebben akadályozott a leggyakoribb férfi zavar.

A hétköznapi stresszes életmód, a mozgáshiány, a munkahelyi és párkapcsolati problémák eredményeként, de akár hosszan tartó, krónikus betegség tüneteként is felléphet a férfiak életében a korai magömlés. Ez azt jelenti, hogy a szexuális együttlét megkezdése és az ejakuláció bekövetkezése között annyira rövid idő (csupán néhány perc) telik el, amely gyakorlatilag lehetetlenné teszi a kielégítő szexuális életet. Ezen párok esetében rendszeresen előfordul, hogy a női partner nem képes a szeretkezés során orgazmust elérni, mert ahhoz nem áll rendelkezésére a szükséges idő. 

Korai magömlés objektíve akkor jöhet szóba, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni az ejakuláció bekövetkezésének idejét, ezért az gyorsan, sokszor akarata és igyekezete ellenére következik be. Szubjektíve ebbe a témakörbe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során, nem képes addig késleltetni ejakulációját, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.

Nehezíti a férfiak helyzetét az is, hogy általában könnyebben jutnak el az ejakuláció bekövetkezéséig, mint a nők - így a partner kielégítése érdekében kitartónak kell lenni. Egy friss felmérés szerint ha az előjáték elegendő ideig tartott, a nők akár 2-3 percen belül képesek voltak elérni a hüvelyi orgazmust, ám ehhez sok esetben 8-18 percen át tartó szünetmentes stimulálásra volt szükség. A kutatásban résztvevő férfiak átlagban (ejakuláció késleltető szerek és technikák bevetése nélkül) kb. 3-6 perc közösülés után jutottak el a magömlés előrejelzési szakaszáig. Bár ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes az ejakulációt késleltetni. Pl. szünet tartásával, ám az együttlét élménye egyes hölgyek szemében ezzel romlott. A felmérés során kitöltött kérdőív adatai szerint a legtöbb nő gondolja úgy, hogy korai magömlésről beszélünk akkor is, ha a férfi ugyan folyamatos megszakításokkal tudja késleltetni magömlését, azonban a pihenőidők hosszabbak, mint a stimulálás ideje - emiatt a nemi együttlét női oldalról gyakorlatilag nem élvezhető.
 

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint az érintett férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.

Léteznek olyan technikák (például a közösülés megszakítása az ejakuláció előrejelzési szakaszban), illetve vannak olyan pózok, amelyek segítségével mesterséges módon lehetséges lehet késleltetni az ejakulációt, ám sok ilyen technika alkalmazása - ahogy a fenti felmérés is mutatja - monotonná, unalmassá tehetik az aktust. Mivel a férfiak széles körét érintő zavarról beszélünk, ezért ma már egyre több olyan orgazmus késleltető termék érhető el, amely segítséget nyújthat ennek kezelésében. Ilyenek az itt található ejakuláció késleltető spray-k is, amelyeket az intim együttlét előtt 5-10 perccel alkalmazva sokat tehetünk a korai magömlés megszüntetése érdekében.

Ha korai magömlés kezelése otthon történik, ideális választás lehet a magömlés késleltető spray, amelynek

 • felvitele gyors és egyszerű

 • hatása percek alatt jelentkezik

 • diszkrét, kis helyen elfér

 • pumpás adagolóval gazdaságosan adagolható

Az ejakuláció késleltető spray-k pumpás adagolóval vannak ellátva, amely az adagolás mércéje is lehet. Ha megtaláltuk a számunkra leginkább megfelelő magömlés késleltető spray-t, és kitapasztaltuk, mekkora mennyiség a legjobb számunkra, éles helyzetben sokkal egyszerűbb dolgunk lesz. Ezekből az ejakuláció késleltető szerekből csupán néhány pumpálásnyi mennyiséget szükséges felvinnünk a pénisz érzékenyebb részeire az aktus előtt, amelynek hatóanyagai néhány percen belül működésbe lépnek. Szakszerű használat esetén a péniszre felvitt magömlés késleltető szer nem rontja a partner érzékenységét, ám a biztonság kedvéért sokan alkalmaznak mellette óvszert, vagy egyszerűen csak leöblítik péniszüket az ejakuláció késleltető szer használatát követően. Így teljesen kizárható annak lehetősége, hogy a magömlés késleltető spray a női intim részekkel érintkezésbe léphessen.

Az orgazmus késleltető spray-k hatása 30-60 percen át érezhető, így minden együttlét előtt újabb adag ejakuláció késleltető szer felvitele szükséges. Egyes vásárlók beszámolói szerint, az ejakuláció késleltető szer rendszeres, minden szexuális együttlét előtti használatának eredménye idővel a korai magömlés sikeres otthoni kezelése lett. Egyes esetekben az eredmények tartóssá is váltak, ám ez nem tekinthető általánosnak. Elmondásuk szerint egy idő után azt tapasztalták, hogy a magömlés késleltető spray használata nélkül is számottevően nagyobb önkontrollt tudnak gyakorolni, mint az ejakuláció késleltető készítmény alkalmazása előtt.

Gyakran a korai magömlés hátterében teljesítmény-kényszer, és az ebből következő sikertelenségtől való félelem, szorongás, esetleg csökkent-értékűség húzódik meg. A férfi nagyon szeretne teljesíteni, és partnere számára minden alkalommal felejthetetlen élményt akar okozni. Ám teljesen természetes, hogy ez nem sikerülhet minden alkalommal, ahogy vannak jobb és rosszabb napjaink, úgy a szexuális együttlét is olykor jobban sikerül, míg máskor kevésbé vagyunk formában. Ha ezeket a gyengébben sikerült éjszakákat nem értékeljük helyén, vagy a teljesítmény-kényszerünk miatt nem tudjuk ezeket elfogadni, változóan komoly szorongás és idegesség forrásai lehetnek. Ezek miatt könnyen kialakulhat olyan zavar bármelyik férfi esetében, mint a korai ejakuláció, ami még tovább fog rontani a helyzeten. Ilyenkor ugyanis már kézzel fogható tárgya is lesz a félelmünknek - "Legutóbb is milyen hamar elmentem. Ha ez megismétlődik, megint nem tudok megfelelően teljesíteni." És ezzel létre is jött az a baljós kör, amely ismét a korai ejakuláció felé tereli az aktust. Amikor a férfi arra koncentrál, hogy el tudja kerülni a korai magömlést, azzal éppen bevonzza azt.

Ezektől az automatikus gondolatoktól nehéz megszabadulni, hiszen a legtöbb esetben pozitív tapasztalat kell hozzá, azonban ameddig a szorongás jelen van, addig erre csekély az esély. Ilyenkor tud segítségünkre lenni az ejakuláció késleltető spray alkalmazása. Ha a magömlés késleltető szer segítségével sikerül pozitív tapasztalatot szereznünk, és újra elhinni, hogy képesek vagyunk tovább bírni, akárcsak régebben, akkor nagy lépést tehetünk a javulás felé és nem vagy csak nagyon kevés esetben lesz jelen a korai magömlés. A magömlés késleltető spray rendszeres használata természetes módon fog segíteni újabb és újabb pozitív tapasztalatokat szerezni, míg nem természetessé válik, és képesek leszünk elhinni magunkról, hogy sokáig is elnyújthatjuk az ejakuláció bekövetkezését. 

Ahhoz, hogy ez a folyamat beinduljon, meg kell találnunk a számunkra leginkább ideális erősségű ejakuláció késleltető szert. Fontos tudni ugyanis, hogy az orgazmus késleltető spray termékek intenzitása eltérő lehet, ahogy a felhasználók egyéni igénye is eltérhet, ezért előfordulhat, hogy míg az egyik magömlés késleltető szer túl erősen fog hatni, addig a másik gyenge lehet - és mindez fordítva. A megfelelő ejakuláció késleltető termék megtalálása olykor időigényes feladat az egyéni adottságok eltérése miatt, ám hosszútávon megtérül a megfelelő orgazmus késleltető szer megtalálására fordított energia. Ezért szükség lehet arra, hogy több erősségű ejakuláció késleltető készítményt is kipróbáljunk a korai magömlés otthoni kezelése során, egész addig, ameddig nem érezzük úgy, hogy megtaláltuk a kedvencünk. Általános tapasztalat, hogy vásárlóink 2-3 különböző típusú ejakuláció késleltető spray kipróbálása után megtalálják azt, amelyik az életmódjukhoz, szervezetükhöz, igényeikhez leginkább passzol. Míg egyesek kedvelik a hűsítő hatású magömlés késleltető szereket, addig ez másokat kifejezetten zavar. Valakinek érzékenyebb a bőre, nekik gyengébb orgazmus késleltető szerek fognak beválni, mások a legerősebbel érik el  minőségi szexualitást. Ezért fontos, hogy mindenki megtalálja a saját maga számára legideálisabb választást, amihez minden segítséget megkaphat tőlünk.

Gyakori kérdések:

Hogyan tudom szakszerűen felvinni a magömlés késleltető spray-t?

A korai magömlés otthoni kezelése során alkalmazott ejakuláció késleltető spray felvitele egyszerű és gyors. A szexuális aktus előtt 5-10 perccel használva érhetjük el a legjobb eredményeket. Ha van rá lehetőségünk, tisztítsuk meg a kezelni tervezett bőrfelületet. A tisztítás után a makkot szabaddá téve fújjunk igényeink szerint néhány pumpálásnyit az adagolófejjel ellátott orgazmus késleltető spray-ből úgy, hogy lehetőség szerint beterítsük vele a makk mindkét oldalát. A magömlés késleltető spray felvitelét követően próbáljuk meg elkenni, hogy minden részre nagyjából azonos mennyiség kerüljön. 2-3 perc elmasszírozás után abbahagyhatjuk a terítést, ám néhány percet várjunk a hatóanyagok teljes felszívódása érdekében. Egyes vásárlóink ilyenkor leöblítik a fel nem szívódott ejakuláció késleltető spray-t, míg mások óvszert húznak fel az aktus megkezdése előtt, ezzel biztosítva, hogy a partnerrel ne érintkezzen az orgazmus késleltető készítmény. A korai magömlés megszüntetése érdekében minden aktus előtt szükséges megismételni az orgazmus késleltető spray felvitelét, kivéve, ha erre 2 órán belül sor kerül.

Azt javasoljuk, hogy mielőtt éles helyzetben próbálná ki bárki, ismerje meg az ejakuláció késleltető spray jelentkező hatását egyedül. Ebben az esetben nem érhet meglepetés, és azt is tudni fogod, milyen teljesítményre számíthatsz élesben. A használati utasítást alkalmazás előtt alaposan olvassuk át, és minden tekintetben tartsuk be a siker érdekében.

Vannak-e mellékhatásai az ejakuláció késleltető spray-knek?

Nincs. Mint minden egészségügyi készítmény esetében, a korai magömlés otthoni kezelése során használt magömlés késleltető szerek esetében is be kell tartani a terméken, és a leírásokban található használati utasításokat. Az orgazmus késleltető spray termékek is egy szigorú ellenőrzési és tesztelési folyamaton mennek keresztül, mielőtt a vásárlók kipróbálhatnák. Ezek célja, hogy kiszűrjék az összes lehetséges kockázati tényezőt, és szükség esetén módosítsák az ejakuláció késleltető termék összetevőit. A már forgalomban lévő magömlés késleltető spray-k, így mellékhatást nem okoznak a rendeltetés szerű használat alkalmával. A tesztelés során felkért felhasználói csoportok összeállítása során arra törekszik a fejlesztői gárda, hogy széles körű ismereteket szerezzenek az orgazmus késleltető készítmény szervezetre gyakorolt hatásairól, így minimalizálva a nem kívánt hatásokat. A tesztek sikerességét mutatja vásárlóink számtalan pozitív visszajelzése a kiválasztott termék hatékonyságáról. Fontos megjegyezni, hogy ha a használó a magömlés késleltető termék bármelyik összetevőjéről tudja, hogy érzékeny, akkor az irritáció elkerülése érdekében javasolt a megrendelés előtt másik késleltető termék választása, illetve már használatban lévő készítmény esetén a kezelés megszüntetése. Ám ha nincs ilyen ismert érzékenység, bármelyik orgazmus késleltető spray biztonságosan kipróbálható.

Egyszerre más magömlés késleltető szer is használható az ejakuláció késleltető spray mellett?

Igen. Ez is egy gyakran felmerülő kérdés vásárlóinktól. Érthető, hogy azok a férfiak, akik a túl gyors ejakuláció miatt gyakorlatilag képtelenek a szexuális élet élvezetére, szeretnének nagyon gyorsan megoldást találni a korai magömlés otthoni kezelésére. A magömlés késleltető szerek egyszerre való alkalmazását semmi nem zárja ki, egymás hatását nem befolyásolják, veszélyt nem jelentenek a szervezetre. Különösen az a gyakori jelenség vásárlóink körében, hogy a külsőleg ható ejakuláció késleltető spray-t orgazmus késleltető kapszulával egyszerre használják, így biztosítva a teljes sikert. Egyik külsőleg, míg a másik belsőleg segít a korai magömlés kezelése során.

A külsőleg alkalmazható ejakuláció késleltető szerek egymás utáni alkalmazását nem javasoljuk, ugyanis ha egyszerre vinnénk fel többet, egyrészt nem tudnánk észben tartani az ideális felhasználási arányt minden terméknél, másrészt nem tudnánk megállapítani, hogy számunkra melyik magömlés késleltető készítmény volt igazán jó, és melyik késleltető termék kevésbé.

Szükséges-e egyeztetni az orvosommal a magömlés késleltető spray használata előtt?

Általában, jó egészségi állapotban lévő férfiak esetében erre nincs szükség, ezáltal ha a korai magömlés kezelése házilag történik, elkerülhetsz egy kellemetlen beszélgetést az orvosi rendelőben. Azonban ha a nemi szervedet is érintő bőrbetegségben, vagy valamilyen nemi betegségben szenvedsz, akkor a használat előtt érdemes egyeztetni a kezelő orvossal az irritációk elkerülése érdekében. Más esetben sem származhat hátrányod abból, ha kikéred az orvosod véleményét, megmutatod neki az általad választott ejakuláció késleltető szer összetevőit. Csupán egy kellemetlen beszélgetést kockáztatsz, ahol részletesen beszámolsz a problémáról, esetleg részt veszel néhány vizsgálaton, de így teljes bizonyosságot nyerhetsz a magömlés késleltető spray ártalmatlanságáról. Azonban mindezek nélkül is biztonságosan használhatod a korai magömlés otthoni kezelése céljából kifejlesztett ejakuláció késleltető készítményeket. A bőrirritáció elkerülése érdekében javasolt alaposan átnézni a kiszemelt készítmény összetevőit, és ha ha olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyre ismert érzékenységed van, akkor kereshetsz egy helyettesítő terméket. Amennyiben nincs ismert érzékenységed, bátran használhatod bármelyik ejakuláció késleltető szert.

A korai magömlés elleni késleltető spray-knek van valamilyen illata?

A késleltető spray-k általában enyhe, kellemes illatúak, és az orgazmus késleltető készítményeket gyártók rendszerint illatanyagot adnak termékeikhez, hogy javítsák a korai magömlés elleni termékek illatát. 

Viselhetek óvszert ejakuláció késleltető spray-vel?

Természetesen használhatod az óvszert és az orgazmus késleltető spray-t együtt, de követned kell az adott ejakuláció késleltető spray használati utasításait. Gyártói javaslat szerint sok orgazmus késleltető spray és az óvszer használata teljesen biztonságos mindaddig, amíg latex óvszerről van szó. Függetlenül az ejakuláció késleltető spray-től, ne alkalmazd az óvszert, amíg az orgazmus késleltető spray teljesen be nem szívódott. Mivel az óvszer használata is segíthet késleltetni az ejakulációt, ebből a szempontból is jó együtt használni az óvszert és az ejakuláció késleltető spray-t.

Vannak-e alternatívái az ejakuláció késleltető spray-nek?

Természetesen. Függetlenül attól, hogy allergiás vagy-e a helyi érzéstelenítőkre, vagy nem érzed úgy, hogy az orgazmus késleltető spray hatásának kivárása megfelel a szexuális életednek, rengeteg érdekes alternatíva létezik a korai magömlés késleltetésére. 

1. Ejakuláció késleltető törlőkendők

Az ejakuláció késleltető törlőkendők ugyanúgy működnek, mint az orgazmus késleltető spray-k, de érzéstelenítőjüket nedves törlőkendőbe áztatják. Ezek rendkívül hordozható és megbízható termékek. Azonban túlságosan hasonlóak lehetnek az ejakuláció késleltető spray-k alternatíváját kereső férfiak számára, különös tekintettel arra, hogy ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák. A mi webshopunkban is található ilyen magömlés késleltető törlőkendő, e pedig a Bull Power Késleltető Kendő. Minden ejakuláció késleltető kendő dobozában 6db orgazmus késleltető kendőt találunk. Az ejakuláció késleltető kendőnek nagyon egyszerű és praktikus a használata. Vegyük ki a késleltető kendőt a légmentesen zárt tasakból, de nagyon vigyázzunk, hogy ne szakítsuk el. Fontos, hogy egy kendőt csak egyszer használjunk. Az orgazmus késleltető kendőt a pénisz teljes hosszán használjuk és fontos, hogy a makkot ne hagyjuk ki. Az ejakuláció késleltető kendő használata után körülbelül 5-10 perc múlva beszívódnak a hatóanyagok. Az ejakuláció késleltető kendő mellett párhuzamosan használhatóak bármilyen más orgazmus késleltető termékek is.

2. Kegel - gyakorlat

A kegelek egykor kizárólag nők számára készült gyakorlatoknak tekinthetők, és jelentős szexuális és urológiai támogatást nyújthatnak a férfiaknak. A Kegelek olyan erősítő gyakorlatok, amelyeket a medencefenék izmainak erősítésére végeznek. Ha valaha is abba kellett hagynod a vizeletürítést, akkor pontosan tudod, milyen érzés megfeszíteni ezeket az izmokat.

Egyes tanulmányok szerint a rendszeresen végzett Kegel - gyakorlatok növelhetik a szexuális teljesítményt is, valamint segíthetnek késleltetni az ejakulációt. Arra is van bizonyíték, hogy az ilyen gyakorlatok segíthetnek a vizelet inkontinencia vagy szivárgás esetén.

Végső soron, mivel a kegel - gyakorlatok időt és erőfeszítést igényelnek, ezért úgy gondoljuk, hogy a legjobb megoldás az lenne, ha mégis az ejakuláció késleltető spray-t választanád helyette, hiszen sokkal hamarabb érezhető a hatása, és nem utolsó sorban biztonságosabb.

3. Orgazmus késleltető óvszer és síkosító

Vannak olyan óvszerek és síkosítók a piacon, amelyek a késleltető spray-khez hasonlóan ejakuláció késleltető hatással bírnak. Ezek elsőre rendkívül kényelmesnek tűnhetnek, különösen akkor, ha nincs kedved sokáig várni a közösülésre. De ezek a termékek gyakran magasabb koncentrációban tartalmazzák az érzéstelenítőt, abban a reményben, hogy gyorsabban kezdenek el hatni. 

Vannak olyan óvszerek, amelyeket úgy terveztek, hogy csökkentsék az érzést azáltal, hogy vastagabbak a szokásosnál. Számunkra ezek rendben vannak, de a monogám kapcsolatokban, amelyekben Te és partnered úgy döntötök, hogy nem szeretnétek óvszert használni, ez valószínűleg akadályt jelent.

4. Prosztata masszázs

Míg egyesek számára tabutéma, a prosztata masszázs – amelyet néha prosztatafejésnek is neveznek – képes csökkenteni a korai magömlés okozta problémákat, különösen, ha ezek a problémák a prosztata megnagyobbodásához kapcsolódnak. Ennek az az oka, hogy maga a masszírozás és a prosztata masszázs csökkentheti a prosztata megnagyobbodást. Emiatt a prosztata-masszázs a korai magömléstől vagy a jóindulatú prosztata-megnagyobbodástól (BPH) szenvedő férfiak számára ajánlott eljárás. 

Ennek ellenére vannak olyan óvintézkedések, amelyeket Neked is és a partnerednek meg kell tenned, akár egyedül, akár az ő segítségével végzed a masszázst. Gondoskodnia kell arról, hogy hatékony síkosítót használj. A végbélnyílás szövete egyszerre érzékeny és törékeny, ezért lassan haladj és légy gyengéd.

Használhatok együtt potencianövelő készítményt és ejakuláció késleltető spray-t?

A potencianövelő készítmény - legyen az spray, krém, kapszula, akár síkosító - és az orgazmus késleltető spray együttes használata teljesen biztonságosak. Sőt, javasoljuk is, hogy ha jobb szexuális élményt szeretnél, akik nyugodtan használd együtt a két terméket.

A potencianövelő készítményeket a merevedési zavarok kezelésére használják, az ejakuláció késleltető spray-t  pedig a korai magömlés problémára. Mindkét termék elősegíti a párok jobb szexuális élményét, ezért javasolt a termékek együttes használata, mivel mindkettő kizárólag gyógynövényi összetevőket tartalmaz.

Az ejakuláció késleltető spray biztonságos az orális kényeztetéshez?

Mindaddig, amíg partnerednek nincs allergiája valamilyen érzéstelenítőre, addig a magömlés késleltető spray biztonságos az orális kényeztetéshez. Az ejakuláció késleltető spray alkalmazása után várj 10-15 percet, de az orális kényeztetés előtt mindenképpen töröld le a péniszed egy nedves törülközővel, vagy zuhanyozz le, hogy eltávolítsd az orgazmus késleltető spray-t a péniszed teljes felületéről. Nem kell aggódnod, az ejakuláció késleltető spray ugyan úgy fog hatni, mint ha nem távolítottad volna el, hiszen a hatóanyagok már beszívódtak a pénisz bőrébe.

Használhatom együtt az orgazmus késleltető spray-t síkosítóval? 

Az ejakuláció késleltető spray szexuális síkosítóval együtt teljesen biztonságosan használható. Fontos, hogy az aktus előtt várj 10-15 percet, hogy megbizonyosodj arról, hogy az orgazmus késleltető spray hatásos, és mosd le a maradék permetet szexuális aktus előtt.

A magömlés késleltető spray csökkentheti partnerem érzékenységét?

Miután felvitted a péniszedre az orgazmus késleltető spray-t és ezután 10-15 percet vársz az intim együttlét előtt, akkor az ejakuláció késleltető spray semmilyen hatással nem lehet partneredre aktus közben. Ha mégis tartasz tőle, akkor javasoljuk, hogy aktus előtt mosd le a felesleges permetet péniszedről. Az ejakuláció késleltető spray ugyan olyan hatással fog bírni, mint lemosás előtt, hiszen a hatóanyagok már beszívódtak a pénisz bőrébe. 

Gyakori hibák, amelyeket el kell kerülnöd az ejakuláció késleltető spray használatakor

Ha ejakuláció késleltető spray-t használsz a korai magömlés megelőzésére, bizonyos dolgokat el kell kerülnöd. Egyesek számára eleve világos, hogyan lehet elkerülni különféle hibát. Mások számára a próbálkozás és a hiba a járható út.

1. hiba: Ne kapkodj az orgazmus késleltető spray felvitele után

Nagyon fontos, hogy kövesd az ejakuláció késleltető spray használatára vonatkozó utasításokat. Várj legfeljebb 15 percet, vagy amíg a késleltető spray felszívódik, és a pénisz teljesen megszárad. 

Ez két okból fontos:

 1. Az ejakuláció késleltető spray csak akkor lesz hatásos, ha megvárod, amíg teljesen beszívódik a bőrödbe.

 2. Ha nem vársz, az orgazmus késleltető spray a partneredre is hatással lehet, nem kívánt zsibbadást okozva neki. Itt nem ez a cél.

2. hiba: Rossz helyre permetezed az ejakuláció késleltető spray-t, vagy esetleg teljesen kihagyod a területet

Az ejakuláció késleltető spray egyik nagy előnye, hogy a hatást csak oda tudja összpontosítani, ahol a legfontosabb. Azok a férfiak, akik azt remélik, hogy tovább fogják bírni az aktust, a következő két területen kell alkalmazni az orgazmus késleltető spray-t:

 • A pénisz makkja (feje), különösen annak alsó része

 • A frenulum (a kis bőrlebeny, amely a makk aljától a szár elejéig terjed)

Sok férfi úgy gondolja, hogy egyetlen permetezés közvetlenül a frinulumra és a makk alsó részére elegendő, hogy késleltesse az ejakulációt.

3. hiba: Túl sok ejakuláció késleltető spray használata

Sok férfi kezd túl sok orgazmus késleltető spray-vel. Rengeteg oka van annak, hogy ez egy jelentős hiba:

 • Valószínűleg pazarolod az ejakuláció késleltető spay-t a pénzt.

 • Élvezni szeretnéd az aktust, ezért bízol abban, hogy a sok orgazmus késleltető spray felvitele majd hatásosabb lesz és emiatt elveszítheted az erekciódat

 • Túl sok lidokain vagy benzokain felszívódhat a véráramba és mellékhatásokat okozhat, de túl kevés érzéstelenítő van ezekben a palackokban ahhoz, hogy komoly veszélyt jelentsen.

Sok férfi számára létezik olyan is, hogy túl kevés az ejakuláció késleltető spray. Sok férfinak csak egy vagy két permetre van szüksége, de van akinek három vagy több is szükséges. Ez a választott terméktől függően is változhat.