Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Korai magömlés otthoni kezelése Magömlés Késleltető Spray segítségével

Korai magömlés otthoni kezelése hatékony lehet magömlés késleltető spray segítségével. Az ebben a kategóriában található készítmények már bizonyítottak, vásárlóink visszajelzése alapján.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
7.490 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.
Raktáron
4.290 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.
Raktáron
7.490 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.
Raktáron
6.990 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.
Raktáron
4.990 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.
Raktáron
6.890 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.
Raktáron
2.990 Ft
Várható szállítás: 2022. január 21.
A kategóriában található késleltető spray termékek használatával egyszerűen és gyorsan végezhető a korai magömlés otthoni kezelése. A termékek természetes összetevői között található érzéstelenítő hatóanyagok, amelyek a péniszen lévő idegvégződések érzékenységének csökkentése útján nyújthatnak segítséget minden férfi számára a magömlés késleltetése során. Használatukkal azok a párok is kielégítő szexuális életet élhetnek, akiket eddig ebben akadályozott a leggyakoribb férfi zavar.
 
Korai magömlés otthoni kezelése: magömlés késleltető spray lehet a megoldás a megszüntetése során
 
A hétköznapi stresszes életmód, a mozgáshiány, a munkahelyi és párkapcsolati problémák eredményeként, de akár hosszan tartó, krónikus betegség tüneteként is felléphet a férfiak életében a korai magömlés. Ez azt jelenti, hogy a szexuális együttlét megkezdése és az ejakuláció bekövetkezése között annyira rövid idő (csupán néhány perc) telik el, amely gyakorlatilag lehetetlenné teszi a kielégítő szexuális életet. Ezen párok esetében rendszeresen előfordul, hogy a női partner nem képes a szex során orgazmust elérni, mert ahhoz nem áll rendelkezésére a szükséges idő. 
 
Korai magömlés objektíve akkor jöhet szóba, ha a férfi közösülés során nem tudja megfelelően kontrollálni a magömlés bekövetkezésének idejét, ezért az gyorsan, sokszor akarata és igyekezete ellenére következik be. Szubjektíve ebbe a témakörbe sorolják egyes szakemberek azt az esetet is, amikor a férfi a közösülés során, nem képes addig késleltetni ejakulációját, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel.
 
Nehezíti a férfiak helyzetét az is, hogy általában könnyebben jutnak el az orgazmus bekövetkezéséig, mint a nők - így a partner kielégítése érdekében kitartónak kell lenni. Egy friss felmérés szerint ha az előjáték elegendő ideig tartott, a nők akár 2-3 percen belül képesek voltak elérni a hüvelyi orgazmust, ám ehhez sok esetben 8-18 percen át tartó szünetmentes stimulálásra volt szükség. A kutatásban résztvevő férfiak átlagban (késleltető szerek és technikák bevetése nélkül) kb. 3-6 perc közösülés után jutottak el a magömlés előrejelzési szakaszáig. Bár ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünet tartásával, ám az együttlét élménye egyes hölgyek szemében ezzel romlott. A felmérés során kitöltött kérdőív adatai szerint a legtöbb nő gondolja úgy, hogy korai magömlésről beszélünk akkor is, ha a férfi ugyan folyamatos megszakításokkal tudja késleltetni orgazmusát, azonban a pihenőidők hosszabbak, mint a stimulálás ideje - emiatt a szex női oldalról gyakorlatilag nem élvezhető.
 
A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint az érintett férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.
 
Léteznek olyan technikák (például a közösülés megszakítása az ejakuláció előrejelzési szakaszban), illetve vannak olyan szexpózok, amelyek segítségével mesterséges módon késleltethető a magömlés, ám sok ilyen technika alkalmazása - ahogy a fenti felmérés is mutatja - monotonná, unalmassá tehetik a szexet. Mivel a férfiak széles körét érintő zavarról beszélünk, ezért ma már egyre több olyan termék érhető el, amely segítséget nyújthat ennek kezelésében. Ilyenek az itt található késleltető sprayk is, amelyeket a szex előtt 5-10 perccel alkalmazva sokat tehetünk a korai magömlés megszüntetése érdekében.
 
Ha korai magömlés kezelése otthon történik, ideális választás lehet a magömlés késleltető spray, amelynek
  • felvitele gyors és egyszerű
  • hatása percek alatt jelentkezik
  • diszkrét, kis helyen elfér
  • pumpás adagolóval gazdaságosan adagolható
A késleltető sprayk pumpás adagolóval vannak ellátva, amely az adagolás mércéje is lehet. Ha megtaláltuk a számunkra leginkább megfelelő magömlés késleltető sprayt, és kitapasztaltuk, mekkora mennyiség a legjobb számunkra, éles helyzetben sokkal egyszerűbb dolgunk lesz. Ezekből a szerekből csupán néhány pumpálásnyi mennyiséget szükséges felvinnünk a pénisz érzékenyebb részeire az aktus előtt, amelynek hatóanyagai néhány percen belül működésbe lépnek. Szakszerű használat esetén a péniszre felvitt magömlés késleltető szer nem rontja a partner érzékenységét, ám a biztonság kedvéért sokan alkalmaznak mellette óvszert, vagy egyszerűen csak leöblítik péniszüket a szer használatát követően. Így teljesen kizárható annak lehetősége, hogy a késleltető szer a női intim részekkel érintkezésbe léphessen.
 
A készítmények hatása 30-60 percen át érezhető, így minden együttlét előtt újabb adag késleltető szer felvitele szükséges. Egyes vásárlók beszámolói szerint, késleltető szer rendszeres, minden szexuális együttlét előtti használatának eredménye idővel a korai magömlés sikeres otthoni kezelése lett. Egyes esetekben az eredmények tartóssá is váltak, ám ez nem tekinthető általánosnak. Elmondásuk szerint egy idő után azt tapasztalták, hogy a késleltető használata nélkül is számottevően nagyobb önkontrollt tudnak gyakorolni, mint a készítmény alkalmazása előtt.
 
Gyakran a korai magömlés hátterében teljesítmény-kényszer, és az ebből következő sikertelenségtől való félelem, szorongás, esetleg csökkent-értékűség húzódik meg. A férfi nagyon szeretne teljesíteni, és partnere számára minden alkalommal felejthetetlen élményt akar okozni. Ám teljesen természetes, hogy ez nem sikerülhet minden alkalommal, ahogy vannak jobb és rosszabb napjaink, úgy a szexuális együttlét is olykor jobban sikerül, míg máskor kevésbé vagyunk formában. Ha ezeket a gyengébben sikerült éjszakákat nem értékeljük helyén, vagy a teljesítmény-kényszerünk miatt nem tudjuk ezeket elfogadni, változóan komoly szorongás és idegesség forrásai lehetnek. Ezek miatt könnyen kialakulhat olyan zavar bármelyik férfi esetében, mint a korai ejakuláció, ami még tovább fog rontani a helyzeten. Ilyenkor ugyanis már kézzel fogható tárgya is lesz a félelmünknek - "Legutóbb is milyen hamar elmentem. Ha ez megismétlődik, megint nem tudok megfelelően teljesíteni." És ezzel létre is jött az a baljós kör, amely ismét a gyorstüzelés felé tereli az aktust. Amikor a férfi arra koncentrál, hogy el tudja kerülni a korai magömlést, azzal éppen bevonzza azt.
 
Ezektől az automatikus gondolatoktól nehéz megszabadulni, hiszen a legtöbb esetben pozitív tapasztalat kell hozzá, azonban ameddig a szorongás jelen van, addig erre csekély az esély. Ilyenkor tud segítségünkre lenni a késleltető spray. Ha a magömlés késleltető szer segítségével sikerül pozitív tapasztalatot szereznünk, és újra elhinni, hogy képesek vagyunk tovább bírni, akárcsak régebben, akkor nagy lépést tehetünk a javulás felé. A magömlés késleltető spray rendszeres használata természetes módon fog segíteni újabb és újabb pozitív tapasztalatokat szerezni, míg nem természetessé válik, és képesek leszünk elhinni magunkról, hogy sokáig is elnyújthatjuk az ejakuláció bekövetkezését. 
 
Ahhoz, hogy ez a folyamat beinduljon, meg kell találnunk a számunkra leginkább ideális erősségű magömlés késleltető szert. Fontos tudni ugyanis, hogy a késleltető spray termékek intenzitása eltérő lehet, ahogy a felhasználók egyéni igénye is eltérhet, ezért előfordulhat, hogy míg az egyik szer túl erősen fog hatni, addig a másik gyenge lehet - és mindez fordítva. A megfelelő termék megtalálása olykor időigényes feladat az egyéni adottságok eltérősége miatt, ám hosszútávon megtérül a megfelelő késleltető megtalálására fordított energia. Ezért szükség lehet arra, hogy több erősségű készítményt is kipróbáljunk a korai magömlés otthoni kezelése során, egész addig, ameddig nem érezzük úgy, hogy megtaláltuk a kedvencünk. Általános tapasztalat, hogy vásárlóink 2-3 különböző típus kipróbálása után megtalálják azt, amelyik az életmódjukhoz, szervezetükhöz, igényeikhez leginkább passzol. Míg egyesek kedvelik a hűsítő hatású magömlés késleltető szereket, addig ez másokat kifejezetten zavar. Valakinek érzékenyebb a bőre, nekik gyengébb szerek fognak beválni, mások a legerősebbel érik el  minőségi szexualitást. Ezért fontos, hogy mindenki megtalálja a saját maga számára legideálisabb választást, amihez minden segítséget megkaphat tőlünk.
 

Gyakori kérdések:

Hogyan tudom szakszerűen felvinni a magömlés késleltető sprayt?

A korai magömlés otthoni kezelése során alkalmazott spray felvitele egyszerű és gyors. A szexuális aktus előtt 5-10 perccel használva érhetjük el a legjobb eredményeket. Ha van rá lehetőségünk, tisztítsuk meg a kezelni tervezett bőrfelületet. A tisztítás után a makkot szabaddá téve fújjunk igényeink szerint néhány pumpálásnyit az adagolófejjel ellátott szerből úgy, hogy lehetőség szerint beterítsük vele a makk mindkét oldalát. A késleltető szer felvitelét követően próbáljuk meg elkenni, hogy minden részre nagyjából azonos mennyiség kerüljön. 2-3 perc elmasszírozás után abbahagyhatjuk a terítést, ám néhány percet várjunk a hatóanyagok teljes felszívódása érdekében. Egyes vásárlóink ilyenkor leöblítik a fel nem szívódott anyagot, míg mások óvszert húznak fel az aktus megkezdése előtt, ezzel biztosítva, hogy a partnerrel ne érintkezzen a készítmény. A korai magömlés megszüntetése érdekében minden aktus előtt szükséges megismételni a készítmény felvitelét, kivéve, ha erre 2 órán belül sor kerül.

Azt javasoljuk, hogy mielőtt éles helyzetben próbálná ki bárki, ismerje meg a jelentkező hatást egyedül. Ebben az esetben nem érhet meglepetés, és azt is tudni fogod, milyen teljesítmény számíthatsz élesben. A használati utasítást alkalmazás előtt alaposan olvassuk át, és az használati utasításokat minden tekintetben tartsuk be a siker érdekében.

Vannak-e mellékhatásai magömlés késleltető sprayknek?

Nincs. Mint minden egészségügyi készítmény esetében, a korai magömlés otthoni kezelése során használt szerek esetében is be kell tartani a terméken, és a leírásokban található használati utasításokat. Az orgazmus késleltető spray termékek is egy szigorú ellenőrzési és tesztelési folyamaton mennek keresztül, mielőtt a vásárlók kipróbálhatnák. Ezek célja, hogy kiszűrjék az összes lehetséges kockázati tényezőt, és szükség esetén módosítsák a termék összetevőit. A már forgalomban lévő magömlés késleltető sprayk így mellékhatást nem okoznak a rendeltetés szerű használat alkalmával. A tesztelés során felkért felhasználói csoportok összeállítása során arra törekszik a fejlesztői gárda, hogy széles körű ismereteket szerezzenek a készítmény szervezetre gyakorolt hatásairól, így minimalizálva a nem kívánt hatásokat. A tesztek sikerességét mutatja vásárlóink számtalan pozitív visszajelzése a kiválasztott termék hatékonyságáról. Fontos megjegyezni, hogy ha a használó a termék bármelyik összetevőjéről tudja, hogy érzékeny, akkor az irritáció elkerülése érdekében javasolt a megrendelés előtt másik termék választása, illetve már használatban lévő készítmény esetén a kezelés megszüntetése. Ám ha nincs ilyen ismert érzékenység, bármelyik késleltető spray biztonságosan kipróbálható.

Egyszerre más magömlés késleltető szer is használható a spray mellett?

Igen. Ez is egy gyakran felmerülő kérdés vásárlóinktól. Érthető, hogy azok a férfiak, akik a túl gyors ejakuláció miatt gyakorlatilag képtelenek a szexuális élet élvezetére, szeretnének nagyon gyorsan megoldást találni a korai magömlés otthoni kezelésére. A magömlés késleltető szerek egyszerre való alkalmazását semmi nem zárja ki, egymás hatását nem befolyásolják, veszélyt nem jelentenek a szervezetre. Különösen az a gyakori jelenség vásárlóink körében, hogy a külsőleg ható ejakuláció késleltető sprayt késleltető kapszulával egyszerre használják, így biztosítva a teljes sikert. Egyik külsőleg, míg a másik belsőleg segít a korai magömlés kezelése során.

A külsőleg alkalmazható szerek egymás utáni alkalmazását javasoljuk, ugyanis ha egyszerre vinnénk fel többet, egyrészt nem tudnánk észben tartani az ideális felhasználási arányt minden terméknél, másrészt nem tudnánk megállapítani, hogy számunkra melyik készítmény volt igazán jó, és melyik szer kevésbé.

Szükséges-e egyeztetni az orvosommal a magömlés késleltető spray használata előtt?

Általában, jó egészségi állapotban lévő férfiak esetében erre nincs szükség, ezáltal ha a korai magömlés kezelése házilag történik, elkerülhetsz egy kellemetlen beszélgetést az orvosi rendelőben. Azonban ha a nemi szervedet is érintő bőrbetegségben, vagy valamilyen nemi betegségben szenvedsz, akkor a használat előtt érdemes egyeztetni a kezelő orvossal az irritációk elkerülése érdekében. Más esetben sem származhat hátrányod abból, ha kikéred az orvosod véleményét, megmutatod neki az összetevőket. Csupán egy kellemetlen beszélgetést kockáztatsz, ahol részletesen beszámolsz a problémáról, esetleg részt veszel néhány vizsgálaton, de így teljes bizonyosságot nyerhetsz a magömlés késleltető ártalmatlanságáról. Azonban mindezek nélkül is biztonságosan használhatod a korai magömlés otthoni kezelése céljából kifejlesztett készítményeket. A bőrirritáció elkerülése érdekében javasolt alaposan átnézni a kiszemelt készítmény összetevőit, és ha ha olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyre ismert érzékenységed van, akkor kereshetsz egy helyettesítő terméket. Amennyiben nincs ismert érzékenységed, bátran használhatod bármelyik késleltető szert.