Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Magömlés Késleltető Síkosító férfiaknak korai magömlés ellen, kizárólag gyógynövényi hatóanyagokkal,

Legnépszerűbb orgazmus késleltető síkosítók, melyek gyógynövényi összetevőiknek köszönhetően a vásárlóink nagy kedvenceivé váltak, hiszen mellékhatást nem okoznak. Ezek a síkosítók, nem csak az ejakuláció késleltetésére vannak pozitív hatással, hanem segítenek enyhíteni a hölgy partner hüvelyszárazságát is, illetve a korai magömlés elleni síkosító használatával megkönnyíthetik a behatolást is az aktus során. Nagyon hasznosak az anális aktus során is, hiszen ellazítják a fenék körüli izmokat, így lehetővé teszik a könnyed és fájdalommentes anális együttlétet. 

Rendezés:
Nézet:

A korai magömlés bizony számos férfi szexuális életének megrontója. Körülbelül minden 4-5. férfit érintő szexuális zavarról beszélünk. A korai magömlés épp úgy érinti az idősebb korosztályú férfiakat, mint a fiatalabbakat.

Mikor beszélhetünk korai magömlésről?
Mikor a szexuális inger hatására, a behatolás előtt, illetve után pár perccel megtörténik az ejakuláció. Ennek oka, hogy a férfi nem képes kontroll alatt tartani magömlését addig az ideig, amíg partnere eljut a kielégülésig. Hiszen köztudott, hogy a hölgyeknek több idő az orgazmus elérése

A fiatal férfiak esetében kialakulhat egyfajta beidegződés, amikor még nem fejlődött ki teljes egészében a szexualitás. Ilyenkor a maszturbálás lényegét a gyors kielégülés adja, hogy minél hamarabb bekövetkezzen az orgazmus. Ennek a gyors, elsiettet önkielégítésnek lehet eredménye a korai ejakuláció. Ebből párhuzamosan következhet, hogy olyan felnőtt lesz belőle, akinek nem lesz önbizalma, aki nem mer, vagy nehezen vág majd neki a szexuális aktusnak. De rengeteg más befolyásoló tényező létezik, ami hatással lehet a férfiak szexualitására, egyszersmind a korai magömlés kialakulására. Az idejekorán bekövetkező orgazmus hátterében valamilyen lelki és/vagy fizikai tényező állhat. 

 

Ezek a tényezők lehetnek kiváltó okai a korai magömlésnek:

  • magas stressz szint 
  • szorongás
  • önértékelési zavar
  • párkapcsolati problémák
  • tesztoszteronszint csökkenése 
  • prosztata problémák
  • különböző pénisz, illetve here betegségek

Azok, akik korai magömléstől szenvednek, könnyen kialakulhat bennük szégyenérzet azzal kapcsolatban, hogy nem jó szeretők és nem képesek eljuttatni partnerüket a csúcsra. Addig, amíg nem keresünk rá megoldást és elfordulunk a probléma megoldása elől, akkor garantáltan nem lesz pozitív változás az intim együttlétben. Még azoknak a férfiaknak is akad megoldás, akiknél nagyobb a szégyenérzet annál, hogy külső segítséget kérjenek. Az interneten számos lehetőség adott, hogy változtatni tudjunk szexuális teljesítményünkön. Különböző formái léteznek például az orgazmus késleltető készítményeknek. Létezik orgazmus késleltető tabletta, ejakuláció késleltető krém, magömlés késleltető spray, óvszer, illetve síkosító. Az orgazmus késleltető termékek előnyét képzi, hogy otthoni keretek között valósulhat meg, kizárólag természetes növényi faktorok felhasználásával. Így ennek hála, a káros mellékhatásoktól sem kell tartania a használónak. 

Ebben a kategóriában az orgazmus késleltető síkosítóról lesz szó. 
Az orgazmus késleltető síkosítók népszerűsége abból fakad, hogy egyfajta 2 az 1-ben hatással rendelkeznek. Az ejakuláció késleltető síkosító egyfajta érzéstelenítő befolyással bírhat, így járulva hozzá az orgazmus késleltetéséhez. Az ejakuláció késleltető síkosítók alapanyagai a pénisz bőrén felszívódva, az idevégződések "tompításával" fejtik ki hatásukat, míg a vízbázisú síkosító a pénisz felszínén marad, ezzel járulva hozzá a megfelelő síkossághoz. Segítségül szolgálhat az óvszer felhelyezése során és megszüntetheti az irritációt, amit az óvszer mozgása okoz az aktus során. A pénisz bőrfelszínét is ápolhatja, így a pénisz selymesebb, puhább tapintású lehet. 
Kinek ajánlott az orgazmus késleltető síkosítók használata?
Azoknak a férfiaknak, akiknél ritkább esetekben fordul elő korai magömlés, ebből fakadóan nem okoz kellemetlenséget az aktus során, de szeretnék tovább nyújtani a szexuális élvezeteket, ezzel biztosra menve, hogy a partner is eljusson a kielégülésig. A férfiak teljesítményének és önbizalmának is több löketet adhat, amit biztosan a szexuális partner is érzékelni fog. 
 
Hogy kell alkalmazni a késleltető síkosítót?
Elsősorban óvszerrel egyetemben érdemes használni. A szexuális aktus során a behatolás előtt, szükséges az ujjbegyre nyomni 2-3 borsónyi mennyiségű orgazmus késleltető síkosító gélt, majd azt elmasszírozni a péniszen. A kedvező hatás érdekében lehetőleg egységesen legyen elkenve, mindenhova kerüljön az ejakuláció késleltető síkosítóból, de arra ügyelni kell, hogy óvszer felhúzása során ne kerüljön a külső felületére síkosító. A síkosító elkenése után pár perc elteltével érezhetővé válhat majd az érzéstelenítő hatás. Mivel különböző szervezettel rendelkezünk, ezért az adagolásban lehet eltérés, az igénytől függően lehet növelni, illetve csökkenteni az adagolást. Használata során visszatérhet a férfias magabiztosság és hozzájárulhat a korai magömlés kezeléséhez. A szexuális partner védelmében óvszer használata ajánlott. A magömlés késleltető síkosító a remek fejlesztésnek hála nem lesz káros hatással az óvszer textúrájára. 

Orgazmuskontroll megszerzése a korai magömlés elkerülése érdekében - a szegélyezési technika

A szegélyezés a szexuális stimuláció egy fajtája, amelynek során késlelteti az ejakuláció átélését, mint a szexuális élvezet egy formáját.

A szegélyezés lényege, hogy amint közeledsz az orgazmushoz lassíts, hogy visszanyerd a nyugalmad és tarts szünetet, majd addig ismételd ezt a folyamatot, amíg késleltetni szeretnéd az ejakulációt. Ez a technika egy egészséges tevékenység, amelyet sok férfi kipróbált már az orgazmus késleltetése érdekében. A szegélyezési technika lehetővé teszi a férfiaknak, hogy hosszabb ideig bírják az ágyban, mielőtt elérnék a csúcspontot.

A szegélyezési folyamat a következőkből áll:

  1. Amikor érzed, hogy közeledsz a csúcsponthoz lassíts.
  2. Állj meg. A várakozás időtartama körülbelül 30 másodperc.
  3. Ezt addig ismételgesd, amíg nem szeretnéd, hogy az ejakuláció megszakítsa az aktust. 

A szegélyezés lehetővé teszi, hogy intenzívebb orgazmusokat éljetek át, és hozzájárulhat ahhoz, hogy az aktus hosszabb ideig tartson számotokra. A szegélyezés célja, hogy minél tovább bírd az ágyban, valamint, hogy ennek következtében egy nagyon erős, intenzív orgazmust éljetek át mindketten. 

Holisztikusabb szinten a szegélyezés jobban ráhangol a partnered testére, és jobban megérti annak képességeit. Elősegíti az éberséget, és megakadályozza, hogy az elméd elkalandozzon, mivel egy konkrét célra összpontosítasz. Ez nem csak jobb kontrollt biztosít tested felett, hanem lehetővé teszi, hogy még intenzívebben élvezzétek a kellemes érzéseket.

Vannak-e kockázatok a szegélyezéssel kapcsolatban?

Kevés bizonyíték van arra, hogy bármilyen közvetlen kockázatot jelentsen a szexuális életedre. Ez egy teljesen normális és egészséges szexuális tevékenység.

Egy mítosz, hogy a szegélyezés végleg késlelteti az orgazmust. Még egyszer: ez nem igaz! A test könnyen alkalmazkodik természetes módon a szexuális helyzethez, akár éles helyzetekre, akár orgazmusra szólít fel.

A szegélyezés másik kockázata az, hogy ez befolyásolhatja a partnereddel való kapcsolatot. Ha nem kommunikáljátok le megfelelően, a szegélyek megzavarhatják szexuális életeteket és szexuális partnered elégedettségét, ami tönkreteheti a kapcsolatotokat.

Ezért fontos megemlíteni, hogy a szegélyezés nem akadályozhatja örömötöket, hogy ha hatékonyan kommunikáltok, amikor partnereddel szexuális kapcsolatban veszel részt. 

A szegélyezés négy fő előnye

Az élvezet mellett a szegélyezés számos előnnyel jár, beleértve a következőket:

1. Segít elérni az orgazmust

Sok férfi és nő számára szorongást kelthet, ha egy szexuális kapcsolat során megpróbálják elérni az orgazmust, de sajnos mindezt sikertelenül. Egy tanulmány kimutatta, hogy azok, akik gyakrabban önkielégítést végeztek, könnyebben érik el az orgazmust, mint azok, akik nem.

2. Önbizalmat épít a saját testedben

A szegélyezéssel megértheted és uralhatod tested határait. Ezek az adatok kiindulópontot adhatnak a hálószobában felmerülő problémák felvetéséhez, és következésképpen utat adhatnak szexuális életed javításához.

3. Támogatja a szexuális állóképességet

Egy tanulmány kimutatta, hogy a férfiak kétszer olyan gyorsan érik el az orgazmust, mint a nők a közösülés során.

A szegélyezés ezért késleltetheti az orgazmust, hogy megtanítsa a partnereket, hogy szinkronban legyenek egymás szexuális reakcióciklusával – így teljesebb szexuális kapcsolat jön létre. A szegélyezés arra oktatja a férfiakat, hogy hosszabb ideig bírják a szeretkezést a hálószobában. Mivel sok férfi gyakran foglalkozik azzal, hogy mennyi ideig tartson az aktus, az ejakuláció késleltetésének lehetősége gyakran üdvözlendő hír.

4. Fokozza a Mindfulness-t

A szegélyezés megköveteli, hogy érezd a kapcsolatot a testeddel, és vedd figyelembe a téged körülvevő fizikai érzéseket. Ez előnyös lehet a férfiak és a nők számára, ha kapcsolatba lépnek testükkel, és jobban megismerik a korlátaikat.

Fontos szempontok szegélyezéskor

A szegélyezés legkönnyebben maszturbáció közben érhető el, ami hatással lehet a tesztoszteronra. Bár aktus közben is élhetsz ezzel a módszerrel, hogy megszokd, hogyan stimuláld magad ilyen módon.

Ha azt tervezed, hogy intim együttlét közben ki szeretnéd próbálni a szegélyezési technikát, fontos, hogy tájékoztasd partnered szándékaidról. Így irányíthatod tested, és szükség szerint leállíthatod a stimulációt, mielőtt elérnéd a kontrollált és kellemesebb csúcspontot.

Természetesen, ha már rászoktál a szegélyezésre, akkor partnereddel különféle pozíciókat vehettek fel, hogy változatosabb élményben legyen részetek a hálószobában. Mindaddig, amíg mindketten elégedettek vagytok a folyamat során, a szegélyezés szinte bármilyen szexuális helyzetben sikeresen megkísérelhető.

Három általános szegélyezési technika

Íme néhány elterjedt szegélytechnika, amelyet a kipróbálhatsz a hálószobában, hogy elkerüld a korai magömlés okozta problémákat.

1. Start-Stop technika

Simogasd a péniszed, mint önkielégítéskor. Ha úgy érzed, hogy az orgazmus szélén áll, hagyd abba a simogatást néhány másodpercre, és ismételd meg. Ez kiterjeszti az élvezetet, és intenzívebb orgazmust eredményez.

2. Légballonozás

Amikor megállsz az orgazmus előtt, és Kegel-gyakorlatokat (vagy medencefenéki izmokat) hajtasz végre, akkor a ballonozásnak nevezett technikát hajtod végre. Azért hívják így, mert ezzel a módszerrel elveszíted az erekciódat, majd ha visszatérsz a szexuális stimulációhoz újra eléred a megfelelő erekciót, ami a behatoláshoz szükséges.

3. Elterelési technika

Ha orgazmus előtt állsz, hagyd abba, majd térj el a másik testrészed finom megérintésével. Például, ha partnered abbahagyja a péniszed  simogatását, megkérhetted, hogy stimulálja a mellkasod vagy bármelyik más testrészedet.