Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Késleltető Óvszer- korai magömlés ellen

Rendezés:
Nézet:
Szeretnéd további bírni a szexet? Rendszeresen használsz óvszert, de többre vágysz? Mit szólnál, ha mutatnánk Neked is valamit, ami nem csak a biztonságos szexet teszi lehetővé, de segít a magömlés késleltetés érdekében is? Talán már a Te fejedben is megfordult egy szex után, hogy a túl korai magömlés miatt esetleg nem tudtad megfelelően a csúcsra juttatni a felszedett lányt - így valószínűleg nem Te voltál élete legnagyobb kalandja. Az ilyen gondolatok talán sokszor kellemetlenül is érezted magad. Az első szex során produkált gyorstüzelést sok fiatal cikinek érzi. Pedig van egy megoldás, amivel ez elkerülhető.
Néhány éve jelent meg a magyar piacon, és azóta a fiatalok körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend az orgazmus késleltető óvszer. Ez az óvszer típus ugyanis a biztonságot ötvözi a kényelemmel és a hosszantartó élvezettel. Miért szeretik a fiatalok? A késleltető óvszer segítségével elkerülhetővé válnak a túl gyors menetek, nem kell többé a korai magömlés miatt aggódniuk, és felejthetetlen élményeket okozhatnak partnerüknek teljesítményükkel. Legyen szó egyéjszakás kalandról, vagy forró nyári viszonyról, könnyen válhatnak a kiszemelt legemlékezetesebb kalandjává!

Hogyan került kialakításra ez az óvszer?

A korai magömlés elleni óvszer belső falát egy orvosok és gyógyszerészek bevonásával előállított, ejakuláció késleltető hatóanyaggal vonják be, amely az óvszer felhúzását követően a bőrön keresztül szívódik fel. Ez a késleltető anyag csökkentheti a pénisz idegvégződéseinek érzékenységét, ezzel segít tovább bírni a szexet. A webáruházunkban található késleltető óvszerekről elmondható, hogy mind a Secura, mind az Amor minőségi óvszer-alappal dolgozik, amelynek méretei a standard 50 mm átmérő és 180 mm hosszúság, akár a legtöbb óvszer esetében. Külön figyelmet fordítottak arra fejlesztés során, hogy az óvszer belső falán a makk környékét fedő részeken nagyobb mennyiségű hatóanyag koncentrálódjon, míg a pénisz törzsén kevesebb - ezzel növelve a késleltető hatást.
Mivel a késleltető óvszer kinézetét tekintve ugyanolyan, mint egy hagyományos óvszer, és a hatóanyagok csak a belső falon kerültek elhelyezésre, így partnered semmit sem fog érezni vagy észrevenni abból, hogy milyen trükköt vetettél be. Ám mivel Te tovább fogod bírni a szexet, felejthetetlen élményben lehet része.
A korai magömlés elleni óvszer fiatalok közötti népszerűségéről már ejtettünk szót, különösen azok kedvelik, akik rendszeresen keverednek egyéjszakás kalandba, emiatt mondkét szempont fontos számukra:
  1. Nemi úton terjedő betegségek megelőzése, biztonságos szex
  2. Korai magömlés elkerülése
Ezen fiatalok gyakran nagy kiszerelésben szerzik be, és viszik el nyári programjaikra, mint:
  • Fesztiválok
  • Táborok
  • Házibulik

Kiknek ajánlott a késleltető óvszer használata?

Minden olyan férfinak érdemes kipróbálni és használni, aki a teljesítménye fokozása érdekében szeretné elkerülni a korai megömlés bekövetkezését vagy növelné a szex időtartamát, és fontos számára a biztonságos szex is. Ha Te is azon férfiak közé tartozol, akik szeretnének részesei lenni a hosszan tartó, élvezetes szexuális aktusoknak, és partnerük felé is a maximumot szeretnék nyújtani, akkor Neked is ajánljuk ezt a termékcsoportot. 

A késleltető óvszer használata:

A korai magömlés elleni óvszerek használata merőben nem tér el a hagyományos óvszerek használatától, azonban a felhúzását nagyobb körültekintés mellett szükséges végezni. Egyrészt az általános szabályoknak megfelelően ügyeljünk arra a szakadás elkerülése érdekében, hogy a tasak kibontásakor a fogunkkal, éles tárggyal, vagy a körmünkkel ne sértsük meg az óvszer textúráját, mert a sérült kondom erősebb fizikai hatásokra könnyebben elszakadhat. Másrészt különösen figyeljünk arra, hogy ne fordítva húzzuk fel, mert akkor könnyen balul sülhet el az együttlét. Győződjünk meg róla, hogy megfelelően helyeztük fel a makkra, és csak utána kezdjük el lecsévélni a pénisz törzsére. Lehetőség szerint a kezünkkel se érintsük a kondom belső falát. Egy késleltető óvszer csak egy alkalommal használható.

Mitől ilyen hatásos a Secura Longtime óvszer?

Ahogy azt már írtuk, a késleltető óvszer belső fala, amely a pénisszel fog érintkezni felhúzása után, általában 4-5% benzokain tartalommal bír. A benzokain a lidokainhoz hasonlóan egy olyan érzéstelenítő szer, amely a korai magömlés ellen az egyik leghatékonyabb megoldás jelenti. Ez a kis koncentráció éppen annyira érzésteleníti el a pénisz idegvégződéseit, hogy a szex élvezhető marad, ám nem reagál túl gyorsan a szexuális stimulációra. Hosszú kísérletezések eredményeként megtalált arány, amely biztonsággal alkalmazható.

Honnan tudom, hogy a késleltető óvszer nekem is segít a korai magömlés ellen?

Az alkalmazott hatóanyagok tulajdonságai, és a felhasználók visszajelzései alapján abban az esetben hívható segítségül a késleltető óvszer, ha a korai magömlés nem túl előrehaladott, nem jelent súlyos és rendszeresen visszatérő problémát. Komolyabb esetekben más orgazmus késleltető szer alkalmazása ajánlott. Ha azonban csak átmenetileg szeretnéd fokozni a teljesítményed, félsz attól, hogy kissé rövidre fog sikerülni a szex, és szeretnéd annak időtartamát meghosszabbítani, esetleg szimplán csak szeretnéd bebiztosítani a magabiztosságod, érdemes kipróbálnod ezt a termékcsoportot.