Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Ejakuláció késleltető krém - a korai magömlés hatékony megoldása

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
7.490 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
4.990 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
5.590 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
6.190 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
3.890 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
2.590 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
A férfiak többsége élete során legalább már egy alkalommal találkozott a korai magömlés problémájával. A legtöbbek számára ismerős lehet az az érzés, amikor egy forró kapcsolat elején, az első intenzív szeretkezés alkalmával bár mindenki igyekszik a legtöbbet kihozni magából, ám a fokozott vágyak gyors kielégüléssel járhatnak. Ha túl gyorsan következne be az ejakuláció, mit tehet egy férfi?
 
Tapasztalat nélkül nem sokat. Bár a legtöbb férfi ilyenkor igyekszik rövid szünetekkel menteni a helyzetet, és vár addig, amíg elmúlik az orgazmus közelsége. Ám, ha ezt néhány percenként szükséges megismételni, nagy mértékben képes elrontani a partner élvezeti élményét, ami egy elég nagy áldozat. Talán veled is fordult már elő, hogy éppen akkor kellett szünetet tartani a korai magömlés késleltetése érdekében, amikor a partnered már kifejezetten közel járt az orgazmus eléréséhez. Melyik nő örülne ennek? Az apró szünetek másik problémája, hogy fokozzák a férfi feszültségét, idegességét is, amikor az újrakezdés után hamar ismét elkezd közeledni az ejakulációhoz. Egyre görcsösebben újabb, és újabb szüneteket iktat be, bár tudja, hogy ebből a helyzetből már nehéz lesz nagyot alakítani.
 
Ejakuláció késleltető krém a korai magömlés megoldásaAzért, hogy elkerüld ezeket a kellemetlen szituációkat, Neked is lehetőséged van előre felkészülni, és orgazmus késleltető szerek segítségével késleltetni a magömlést, és ezáltal kielégítő szexuális együttléteket átélni. Egyszerű megoldással újra visszanyerheted régi formád.
 
Szexológusok, orvosok, pszichoterapeuták és pszichiáterek is rengeteg megoldási javaslattal, életmódbeli tanácsokkal próbálnak segítséget nyújtani a korai magömlés ellen - a gyógyszeres kezelés mellett ilyen alternatív megoldása a pszichoterápia, kapcsolati terápia, rendszeres sport és átfogó életmód-váltás -, azonban mindezen alternatív megoldások közül vitathatatlanul az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és rendkívül hatékony megoldás a ejakuláció késleltető krémek használata. Rengeteg vizsgálat, kutatás és fejlesztés előzte meg a késleltető krémek forgalomba hozatalát, hogy a leghatásosabb összetevőkkel biztosíthassák a sikert, mellékhatások nélkül. Ezek a krémek korai magömlés ellenes hatásukon túl ápolják a pénisz bőrét és regeneráló hatást fejtenek ki a multiorgazmus elérése érdekében. 
 
Hogyan fejti ki hatását a késleltető krém?
Aktív használók fórumokban ismertetett véleménye szerint a korai magömlés hatékony megoldása az ejakuláció  késleltető krém vásárlása, egyben a legegyszerűbb segítséget is jelentheti a férfiak körében legelterjedtebb szexuális zavar, a korai magömlés otthoni kezelése, illetve megszüntetése során.
 
Miért?
  • gyorsabb az életmódváltás hatásainak megjelenésétől
  • a gyógyszerekkel ellentétben nem káros a szervezetre, nem okoz mellékhatást
  • hatását gyorsan, akár 5 perc alatt kifejtheti, amely akár 60 percen át képes fennmaradni
  • vény nélkül kapható, könnyű a beszerzése
  • és ami a legfontosabb: MŰKÖDIK!
Nem kell szenvedned a korai magömlés miatt, ameddig a jóga technikákat és filozófiát megtanulod és begyakorlod. Ugyanígy az egészséges táplálkozás, a stressz rendszeres oldása, a rendszeres testmozgás fiziológiai hatásainak tényleges szervezeterősítő és stresszmentesítő hatásainak megjelenésére sem kell várnod akár heteket - bár ezek minden férfi szempontjából vitathatatlan fontosságú életmódbeli változások. Ezen módszerek hatásosak lehetnek kellő gyakorlást és odafigyelést követően, kétség kívül hosszabb időt igényelnek a korai magömlés kezelése során.
 
A legtöbb férfinak gyorsabb megoldásra van szüksége!
 
Minden magömlés késleltető krém használata pofonegyszerű: bármelyik készítményt nézzük is. Minden esetben adagoljunk egy borsónyi mennyiséget a tubusból az ujjunkra a szexuális együttlét előtt 5-10 perccel, és ezt a mennyiséget masszírozzuk el egy-két ujjal a péniszen. Tapasztalatok szerint jobb, ha az adagolt mennyiség nagyobb része a makkra, és közvetlen környékére jut, de nem ajánlott kihagyni a hímvessző törzsét sem. Már az elmasszírozáskor elkezdheted érezni a krém hatását, különösen igaz ez a hűsítő adalékot vagy összetevőt is tartalmazó készítményekre. Így már a felvitel közben könnyedén fel tudod mérni, hogy a felhasznált mennyiség elegendő-e lesz a számodra.
 
Az is közismert, hogy minden szervezet más és más szükségletekkel bír, és egy adott ejakuláció késleltető krém eltérő hatást tud gyakorolni, ezért központi kérdés az egyénre szabott termék megtalálása. Minden szervezetben más intenzitású hatást tudnak kifejteni ezek a korai magömlés elleni készítmények, így amíg az egyik férfinál ugyanaz a mennyiség elég lesz, addig egy másik férfinak talán dupla mennyiségre van szüksége a sikerhez. Ezért azt tanácsoljuk, hogy amennyiben a felvitelt követő várakozási idő elteltét követően nem vagy 100%-ban magabiztos, bátran használj nagyobb mennyiséget a már fent leírt módon. Aggodalomra semmi ok, ugyanis a korai magömlés ellen hatásos krém káros mellékhatást nem idéz elő, túladagolni nem lehet. Második felvitel során is a készítmény bemasszírozása addig tartson, ameddig az teljesen fel nem szívódik.
 
Fontos, hogy a szimpatikus ejakuláció késleltető megrendelése előtt, olvasd el annak összetételét, így ki tudod szűrni azokat az összetevőket, amelyekre esetleg érzékenyen reagálhat a bőröd. Ha nincs ismert érzékenységed, bátran kipróbálhatod bármelyik készítményt, mert irritáció fellépése nem várható.
 
A Késleltetés.hu oldalon a legtöbb, Magyarországon elismert, engedélyezett, és leggyakrabban használt korai magömlés elleni krém megtalálható. Az oldalon minden lehetséges segítséget megadunk a számodra leginkább megfelelő krém kiválasztásához, így kérjük, figyelmesen olvasd át a termékleírásokat, és az oldalon található cikkeket. Szeretnénk segíteni a választásban, ezért minden termékkategóriában Top listákat állítottunk fel a vásárlóink visszajelzése alapján. Fontos a jó választás, mert ha sikerül megtalálnod a számodra leginkább megfelelő készítményt, többé nem kell aggódnod a korai magömlés miatt, és kielégítő szexuális életet élhetsz.
 

Gyakori kérdések:

Mikor ajánlott nekem az ejakuláció késleltető krém a korai magömlés elleni spray helyett?

Vásárlóink visszajelzései alapján megállapítható, hogy hatásukat tekintve a késleltető krém és a spray egyaránt hatékony a korai magömlés otthoni kezelése során. A legtöbb férfi különbségeket használhatósági szempontból talált. A késleltető krém nagyobb népszerűségnek örvend azon férfiak körében, akik párkapcsolatban élnek, szexuális együttléteik zöme a hálószobára koncentrálódik, mert a krém felvitelére kellő gondossággal és odafigyeléssel kerülhet sor. Legtöbb esetben a partner tudja az okát, hogy a férfi miért megy ki az aktus előtt a fürdőszobába, de sok pár az előjáték részeként masszírozza be a krémet. Ehhez mély őszinteségre és bizalomra van szükség, tehát jellemzően a hosszabb ideje fennálló kapcsolatokban érvényesül ez a módszer. Ezzel szemben a magömlés késleltető sprayket jellemzően az alkalmi szexuális kapcsolatok során szokták használni a gyorsabb felvihetőség miatt. 
 
A késleltető krém adagolásánál szükségünk van nagyobb odafigyelésre a spraykhez képest, ugyanis itt mi szabályozhatjuk a tubusból kinyomott mennyiséget, míg a sprayk esetében az egységnyi adagról a pumpás adagoló gondoskodik. Ezért fontos, hogy lehetőség szerint mindig azonos mennyiséget nyomjunk az ujjunkra az ejakuláció késleltető krémből, így a hatás is azonos lehet.
 
További előnyként megemlíthető a késleltető krém gazdaságossága, ugyanis kevesebb veszteség keletkezik a krém felvitele során, ezzel szemben a spray terít, így valamennyi biztosan mellé fog menni. Ezen túl a krémet könnyebb elmasszírozni is, ezáltal a pénisz minden területe részesülhet a hatásából. Mivel a spray tartalma folyékony, könnyebben lecseppenni a péniszről is, ami szintén felesleges veszteség lesz. 
 
Látszik, hogy mindkét típusnak megvannak az előnyei, ezért mindenkinek a saját szexuális életére és igényeire vonatkozóan kell kiválasztani, hogy melyik verziót tudja a leghatékonyabban alkalmazni. Azt fontos ismételten rögzíteni, hogy az előírások szerinti használat mellett számottevő különbséget a krémek és sprayk között nem tapasztaltak vásárlóink.

Vannak-e mellékhatásai a magömlés késleltető krémnek?

Nincs. Mint bármely egészségügyi készítmény használatakor, így a korai magömlés otthoni kezelése során alkalmazott készítmények esetében is fontos betartani a terméken, a csomagoláson és a leírásokban található használati iránymutatásokat, ám így biztonságosan alkalmazhatóak. Az orgazmus késleltető krém vagy gél termékek is szigorú ellenőrzési és tesztelési fázison futnak keresztül, mielőtt a vásárlókhoz kerülnek. Ezen vizsgálatok célja, hogy kiszűrjék az összes lehetséges kockázati tényezőt, ami a felhasználót érheti, és szükség esetén tökéletessé módosítják a termék összetételét. A forgalomban lévő késleltető krémek így mellékhatást nem okoznak a rendeltetés szerű használat esetén.
 
A tesztelés céljából felkért férfiak csoportjának összeállítása során is arra törekszik a fejlesztői gárda, hogy a lehető legszélesebb körű ismereteket szerezzenek a készítmény szervezetre gyakorolt hatásairól, így minimalizálva a mellékhatásokat. Ennek érdekében eltérő bőr érzékenységű, eltérő problémával rendelkező férfiakat kérnek fel arra, hogy kipróbálják a terméket, és elmondják tapasztalataikat.
 
A tesztek sikerességét mutatják a vásárlóinktól származó pozitív visszajelzések a kiválasztott termékek hatékonyságáról. Fontos megjegyezni, hogy ha a felhasználó férfi a termék bármelyik összetevőjére ismert érzékenységgel bír, akkor az irritáció elkerülése érdekében javallott másik termék választása. Ám ha nincs ilyen ismert érzékenység, bármelyik késleltető krém biztonsággal kipróbálható.

Kombinálhatóak-e a késleltető krémek más magömlés késleltető szerekkel?

A válasz egyértelmű igen. Sőt, súlyosabb esetekben ajánlott is a siker érdekében több fajta készítményt egyszerre alkalmazni. Ahogy ez a korai magömlés gyógyszerrel való kezelése esetében sokszor történik, egy külsőleg és egy belsőleg ható készítményt rendelnek használni. Ezen logika alapján vásárlóinkban gyakran felmerülő kérdés, hogy ezen termékek esetében is van-e lehetőség az együttes használatra. Érthető, hogy azok a férfiak, akiknek a korai magömlés miatt súlyosan megromlott a szexuális élete, szeretnének biztosra menni, és nagyon gyorsan szeretnének megoldást találni a korai magömlés házilag történő kezelésére. A webáruházunkban található ejakuláció késleltető szerek egyszerre való alkalmazását semmi nem zárja ki, egymás hatását nem befolyásolják, veszélyt nem jelentenek a használóra. Különösen ajánlott a külsőleg ható ejakuláció késleltető krémet késleltető kapszulával egyszerre használni, mivel egyik külsőleg, míg a másik belsőleg támogatja a korai magömlés otthoni kezelését.

Szükséges-e egyeztetni az orvosommal a késleltető krém használata előtt?

Általában elmondható, hogy a jó egészségi állapotban lévő férfiak esetében nincs szükség erre. Az általánosan jó kondícióban lévő férfiak esetében, amennyiben nincs intim területet érintő bőrbetegség, vagy nemi betegség, ami befolyásolhatná a korai magömlés házilag történő kezelését, nem szükséges orvosi konzultáció, így elkerülhető egy kellemetlen beszélgetés az orvossal. Azonban ha bármilyen, a nemi szervet is érintő bőrbetegség, vagy valamilyen nemi betegség merül fel, akkor a használat előtt érdemes egyeztetni a kezelő orvossal az irritációk elkerülése érdekében. Más esetben sem származhat hátrány a konzultációból, amely során meg tudod mutatni neki az összetevőket. Csupán egy kellemetlen beszélgetést kockáztatsz, ahol részletesen beszámolsz a problémáról, esetleg részt veszel néhány vizsgálaton. Ám mindezek nélkül is biztonságosan használhatod a korai magömlés házilag történő kezelésére szolgáló készítményeket. A bőrirritáció elkerülése érdekében minden esetben javallott alaposan átnézni a kiszemelt készítmény összetevőit, és ha olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyről tudod, hogy érzékeny vagy, akkor kereshetsz egy helyettesítő terméket.