Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Orgazmus késleltető szerek, korai magömlés elleni készítmények - hatékony megoldás a korai magömlés házilag kezelése során

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
7.490 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
3.990 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
5.590 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
6.190 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
4.990 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
6.890 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
11.990 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
18.990 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
3.890 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
2.590 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.
Raktáron
2.990 Ft
Várható szállítás: 2021. május 19.

Az orgazmus késleltető szerek használatával hatékonyan kezelhető a korai magömlés. Az itt található termékek az utóbbi időben egyre keresettebbé váltak, aminek hátterében az állhat, hogy a férfiak egyre szélesebb körben válnak érintetté a szexuális zavarokban. Ezt támasztja egy friss felmérés is, amely szerint folyamatosan nő azon férfik aránya, akiknek szexuális életet rendszeresen megzavarja a túl gyors magömlés. Így mára ez vált a vezető zavarok egyikévé.

Korai magömlés kezelése házilag - orgazmus késleltető lehet hatékony megoldás a korai magömlés ellen.Csaknem minden 4. férfi tapasztalta meg legalább egy alkalommal a túl gyors ejakuláció negatív hatásait, egyesek csak alkalmanként szembesülnek vele, míg másoknál rendszeresen visszatérő zavarként lép fel. Sok férfi azonban nem mer szembe nézni a problémájával - még akkor sem, ha ezzel már a párkapcsolatát kockáztatja. Nem akarnak beszélni róla, nem kérnek segítséget és nem keresnek megoldást rá, bár magukban szoronganak a teljesítmény jelentős csökkenése miatt. Természetesen a legtöbb férfit az is zavarja, ha nem tudja megfelelően kielégíteni partnerét. Ha túl gyorsan következik be az orgazmus, akkor erre nincs is sok esélye, így a párkapcsolatok zöme gyorsan képes megromlani a nem kielégítő szexuális élet miatt. Éppen ezért hangsúlyozzák a szakemberek a kezelés mihamarabbi megkezdésének fontosságát - lehetőség szerint már az első néhány megzavart együttlét után.

Szerencsére ma már rengeteg lehetőségünk van arra, hogy gyorsan megoldást találjunk a problémánkra. Itt az oldalon mi is bemutattunk már többféle tippet a kényes szituációkra. Beszámoltunk arról a 9 szexpózról, amiben minden férfi tovább bírhatja a szexet, de az intim torna idevágó gyakorlatiról olvashattak látogatóink. Több cikk is született a korai magömlés elleni gyógynövények páratlan hatásáról és sok információt tettünk már közzé az orgazmus késleltető szerek hatásáról, és használhatóságáról is. Ezeken túl lehetőség van a háziorvos, urológus szakorvos, pszichológus vagy szexuálterapeuta segítségének kérésére, akik mind hatékony megoldási javaslatokkal tudnak szolgálni. Ezek mindegyikéhez azonban elengedhetetlen, hogy a férfi képes legyen felismerni és beismerni a korai magömlés jelenlétét.

Ebben a kategóriában azok az orgazmus késleltető szerek találhatóak, amelyek vásárlóink körében a legnagyobb népszerűségnek örvendenek. Attól függően, hogy kinek melyik típusú orgazmus késleltető szer nyújtja a legkényelmesebb megoldást, választható belsőleg ható kapszula, vagy külsőleg ható krém, spray, esetleg síkosító. Az ejakuláció késleltetése során az a célunk, hogy megnöveljük a szexuális együttlét és a magömlés bekövetkezése közötti időt, ezáltal lehetőséghez juthatunk a minőségi szexuális élet megélésében. Ezt a legtöbb magömlés késleltető a péniszen lévő idegvégződések érzéstelenítési útján éri el, így az ingerek kontrolláltabb hatást fejtenek ki a férfira. 

A korai magömlés elleni védelem kialakulásához a külsőleg ható késleltető szerek kevesebb időt igényelnek a kapszulákhoz képest, ám hatásuk hamarabb is csillapodik. Míg egy késleltető krém vagy spray már 5-10 perc alatt képes érzésteleníteni a pénisz idegvégződéseit, addig a magömlés késleltető kapszulát a szex előtt 1-2 órával javasolt elfogyasztani. Már Magyarországon is elérhető a fiatalok legújabb kedvence - az orgazmus késleltető óvszer. A hagyományos méretekkel és anyagból készült óvszer belső oldalát érzéstelenítő síkosító géllel vonták be, amely a felhúzás könnyedségén túl támogatólag hat a korai magömlés kezelése során is. Az érzéstelenítő hatóanyagok a felhelyezést követően szinte azonnal elkezdenek hatni. 2 az 1-ben hatékony megoldás lehet korai magömlés ellen a késleltető óvszer - ötvözi a biztonságot a teljesítménnyel. 

Az orgazmus késleltető szerek sokfélesége miatt ajánlott, hogy minden férfi a saját igényeinek leginkább megfelelő kategóriát és azon belül is a legmegfelelőbb terméket találja meg.

Gyakori kérdések:

Mindenkinek segítséget nyújtanak az ejakuláció késleltető szerek?

A legtöbb esetben a korai magömlés hátterében olyan mentális problémák állnak, mint a depresszió, a szorongás, csökkent önértékelés, automatikus negatív kogníciók, amelyek többségében korábbi rossz tapasztalatokból táplálkoznak. Az orgazmus késleltető szerek használatával könnyen kivitelezhető a korai magömlés kezelése házilag, ha újabb és újabb pozitív tapasztalatok sikerül szereznünk segítségükkel. Ha azonban valamilyen más, krónikus betegség áll a háttérben, a korai magömlés kezelése orvosi közreműködésre szorul, ugyanis ebben az esetben elsőként a krónikus betegség kezelésére szükséges koncentrálni, azonban ebben az esetben is segíthetnek az orgazmus késleltető szerek a korai magömlés tüneteinek csökkentésében. Így érdemes lehet mindenkinek kipróbálni ezen készítményeket.

Milyen gyakran kell alkalmazni az orgazmus késleltető szereket?

Minden korai magömlés elleni szer leírásában megtalálható a pontos használati utasítás, ezért a leírásokban szereplő szabályokat kell betartanunk a helyes használat érdekében. Általánosságban annyi elmondható, hogy minden magömlés késleltetőt közvetlenül a szexuális együttlét előtt használunk. Hogy mennyi hatóidőre van szükség, az terméktípusonként és termékenként is eltérő lehet. A kapszulák hatóideje hosszabb, míg a spray és krémek már akár 5-10 perc alatt érezhetőek. Ha újabb együttlétre kerül sor, a készítményeket ismételten használni szükséges. Rendszeres használat mellett egyes vásárlóink tapasztaltak tartós javulást, aminek eredményeként idővel akár el is hagyhatták a késleltető szer használatát, ám a kezdetekben minden szex előtt ajánlott a használat.

Mit használjak inkább a korai magömlés ellen: krém vagy spray?

Gyakran felmerülő kérdés: krémet vagy sprayt használjak? Vásárlóinktól kapott tapasztalatok szerint az az álláspontunk, hogy hatásukat tekintve a két típus egyaránt hatékony a korai magömlés házilag történő kezelése során. Különbségeket legfőképp praktikussági szempontokból találunk. A krémet szívesebben használják azok a férfiak, akik párkapcsolatban élnek, mert nem szükséges kapkodni a felvitelével. Legtöbb esetben a partner tudja, hogy a férfi miért megy ki az aktus előtt a fürdőszobába, de sok esetben az előjáték részeként masszírozzák el a krémet.
 
A magömlés késleltető spray gyorsabban felvihető, ezért jellemzően az alkalmi szexuális kapcsolatok során szokták alkalmazni, ahol a készítmény felvitele pillanatok alatt megtörténhet, gyorsan felszívódik, és így semmi sem szab határt a vágyaknak. A jellemzően a fiatalabb korosztály kedveli, mivel a kis kiszerelésű készítményeket könnyen magukkal vihetik fesztiválokra, bulikba, táborokba. A kis méretű, pumpás adagolóval ellátott sprayk kényelmesen elférhetnek akár a farzsebben is, és a felvitele is csak egy pillanat. A megfelelő mennyiségről a pumpás adagoló gondoskodik, így erre sem szükséges figyelni, ha már megtaláltuk, nekünk mekkora mennyiség ideális.
 
A késleltető krém gazdaságosabb lehet abból a szempontból, hogy kevesebb veszteség keletkezik felvitele során (a spray terít, így valamennyi biztosan mellé fog menni), valamint a krémet könnyebb elmasszírozni is, ezáltal nem hagyunk ki részeket. Mivel a spray tartalma folyékony, könnyebben lecseppenni a péniszről is, ami szintén felesleges veszteség lesz, azonban a spraykre szerelt professzionális pumpás fejek úgy porlasztanak, hogy a pénisz minden részét terítsék. Hátránya a krémeknek, hogy nagyobb figyelmet kell fordítanunk a megfelelő mennyiség kimérésére. Míg a spray adagolója szabályozza a fújásnyi mennyiséget, addig a krém esetében előfordulhat, hogy egyszer kicsit többet, egyszer kicsit kevesebbet viszünk fel.
 
Mindkét típusnak megvannak az előnyei, ezért mindenkinek a saját szexuális életére és igényeire vonatkozóan kell kiválasztani, hogy melyik verziót tudja a leghatékonyabban alkalmazni.

Vannak-e mellékhatásai a korai magömlés elleni késleltető szereknek?

Mint minden egészségügyi készítmény esetében, a korai magömlés otthoni kezelése során használt szerek esetében is be kell tartani a terméken, és a leírásokban található használati utasításokat. Fontos tudni, hogy az orgazmus késleltető szerek egy több szintű, szigorú ellenőrzési rendszeren mennek keresztül a forgalomba hozatal előtt. Ezen ellenőrzések célja, hogy kiszűrjék az összes lehetséges kockázati tényezőt, és szükség esetén módosítsák az összetételt. A már forgalomban lévő magömlés késleltetők mellékhatást nem okoznak, és ez fokozottan igaz a webáruházunkban kapható termékekre. Folyamatosan kérjük, és kapjuk vásárlóink visszajelzését, így valós képet kaphatunk minden magömlés késleltető hatásairól. A termékek beszerzése során arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű, legkisebb kockázatot rejtő, megbízható, és hatásos készítményeket ajánljuk vásárlóinknak. Fontos megjegyezni, hogy ha a használó a termék bármelyik összetevőjére ismert érzékenységet mutat, akkor az irritáció elkerülése érdekében javasolt a megrendelés előtt másik termék választása. 

A ejakuláció késleltető szerek csökkentik-e a csikló érzékenységét?

Ahogy azt már említettük, az orvostudomány nagy figyelmet fordít arra, hogy a legjobbat hozza ki a magömlés késleltető szerekből. A fejlesztések során is arra is odafigyelnek, hogy csökkentsék a nőket érő hatásokat. Az összetevők választása, az összetevők arányának meghatározása során nagy hangsúlyt kap, hogy azok a női partner orgazmus képességét ne befolyásolják. Ezért is elengedhetetlen, hogy a férfi mindent az előírások szerint tegyen a használat során, hiszen csak így biztosítható a teljes hatékonyság. A biztonság érdekében javasolják minden korai magömlés kezelése érdekében szánt termék esetében, hogy a péniszre történő felvitelt követően 5 - 10 percig várjunk. Ezen idő alatt az érzékenység csökkentéséért felelős hatóanyagok felszívódnak, és nem kerülnek érintkezésbe a női testtel. 
 
Több vásárlónk további ötletekkel törekszik a biztos védelemre, így vannak, akik a késleltető szer felvitelét követően óvszert is húznak fel, ezzel fizikai akadályt állítva az orgazmus késleltető és a csikló közé. A készítmények óvszerrel egyszerre történő használata lehetséges, ugyanis ezek a szerek nem roncsolják az óvszer textúráját, biztonságosan alkalmazhatók együtt is. Más vásárlóink a hatóidő elteltét követően leöblítik a pénisz felszínét, így eltávolítják a még fel nem szívódott hatóanyagokat, miközben már érzik az érzéstelenítő hatást. 

Egyszerre több magömlés késleltető szer is használható?

A korai magömlés miatt a szexuális élet élvezetére gyakorlatilag képtelen vásárlóink gyakran teszik fel ezt a kérdést ügyfélszolgálatunknak annak érdekében, hogy minél hamarabb eredményre vezessen a probléma házilag kezelése. A magömlés késleltető készítmények egyszerre való alkalmazását semmi nem zárja ki, egymás hatását nem befolyásolják, veszélyt nem jelentenek a szervezetre. Különösen gyakori vásárlóink körében, hogy a külsőleg ható ejakuláció késleltető krémet vagy sprayt kombinálják a késleltető kapszulával, amely hatását belsőleg fejti ki. Ezzel a megoldással biztosítják be sikerüket.

A külsőleg ható szerek egymás utáni alkalmazását javasoljuk, ugyanis így fogjuk tudni kiválasztani azt a terméket, amelyik a korai magömlés hatékony megoldása számunkra.

Kell-e konzultálni az orvosommal a magömlés késleltető szer használata előtt?

Alapesetben nincs erre szükség, így ha a korai magömlés kezelése házilag történik, elkerülhetsz egy kellemetlen beszélgetést a rendelőben. Azonban ha a nemi szervedet is érintő bőrbetegségben, vagy valamilyen nemi betegségben szenvedsz, akkor a használat előtt érdemes egyeztetni a kezelő orvossal az irritációk elkerülése érdekében. Más esetben sem származhat hátrányod abból, ha kikéred az orvosod véleményét, megmutatod neki az összetevőket, a kockázatod csupán egy kellemetlen beszélgetés, ahol részletesen beszámolsz a problémáról, esetleg részt veszel néhány vizsgálaton. Azonban mindezek nélkül is biztonságosan használhatod a korai magömlés házilag történő kezelésére szolgáló készítményeket. A bőrirritáció elkerülése érdekében javasolt alaposan átnézni a kiszemelt készítmény összetevőit, és ha ha olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyre ismert érzékenységed van, akkor kereshetsz egy helyettesítő terméket. Amennyiben nincs ismert érzékenységed, bátran használhatod bármelyik késleltető szert.