Orgazmus Késleltető Szerek a korai magömlés ellen

A korai magömlés a férfiak bármelyik életszakaszában megjelenhet sőt ez  első számú szexuális zavarnak számít. 

Mi számít korai magömlésnek? Az számít annak, amikor csekély szexuális izgatás hatására vagy a női nemiszervbe való bejutás előtt, alatt vagy nem sokkal utána már megtörténik a magömlés.

Akik korai magömlés problémájával küzdenek, nem is vágynak másra csak, hogy újra felhőtlenül élvezhessék a szexuális együttlétet. Arról álmodoznak, hogy az aktusok során kitartóak legyenek és párjukat megfelelő módon kielégítsék. Tehát a minőségi együttlét számukra ne kiváltság legyen hanem megint a mindennapjaik részévé váljon. 

A korai magomlás okát vizsgálva rájöttek, hogy nem csak testi de lelki okai is lehetnek. Ilyen például a munkahelyi stressz vagy az állandó szorogás, amelyet fő okoknak is tekinthetünk a szexuális zavarok kialakulásában. Ezek a tényezők egy ördögi körbe sodorhatnak minket, hiszen a túlzott feszült állapot helytelen agyi működéshez vezet, ami kihat az izmokra. 

 

A kategóriában 3 termék található.
 • RHINO Long Power Késleltető Krém (30ml)

  RHINO Long Power Késleltető Krém (30ml)

  Újdonság!

  Vannak olyan férfiak, akik képesek akár 20-40 percig aktívan, megállás nélkül szeretkezni. Az ő teljesítményüket nem befolyásolja a korai magömlés, képesek hosszú és kielégítő szexet nyújtani partnerüknek! Ők azok, akiket a hálószobák…

  5 490 Ft
  Hűségpont: 109 pont
 • Long Love Késleltető Kapszula (4db)

  Long Love Késleltető Kapszula (4db)

  Akciós! Újdonság!

  Hatásos és egyszerű megoldást keresel a korai magömlés ellen? Te is csak percekig bírod a szexet, és szeretnél ettől végleg megszabadulni? Félsz attól, hogy a korai magömlés miatt a kedvesed máshol keresi a boldogságot? Egy egyszerű megoldást…

  10 790 Ft 9 990 Ft
  Hűségpont: 199 pont