Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Női vágyfokozó kapszula és tabletta - 100% természetes női nemi vágykeltő és libidó növelő készítmények

A vágyfokozó kapszula alkalmazása ajánlott minden olyan nőnek, akinek csökkent a nemi vágya. Aki szeretné újra átélni a felejthetetlen szeretkezés örömeit. Aki harmonikus, kiegyensúlyozott, túlfűtött nemi együttlétet szeretne, bátran alkalmazhatja a vágyfokozó kapszulákat. 
Rendezés:
Nézet:
Bizonyos kutatások találtak némi hasonlóságot a férfi és a női nemi vágy kapcsán. A kutatók szerint mind két nemre hatással vannak a vizuális ingerek. Azonban a meglévő nemi vágynál több kell az orgazmus eléréséhez. Van különbség a fizikai élvezet és a lelki kielégülés között. Az orgazmus bekövetkezhet érzelmi kielégülés nélkül, illetve fordítva, érzelmi kielégülés is orgazmus nélkül. Érdemes megjelezni, hogy sok nő számára az orgazmusnál fontosabb a lelki kielégülés. A nemi vágy magát a szeretkezés iránti vágyat jelenti. Ha nem kívánod a szexet, illetve az önkielégítést. Ha nem szoktál fantáziálni a szexről és azon aggódsz, hogy nem érdeklődsz az intim együttlét iránt, akkor érdemes elgondolkodnod a csökkent nemi vágyról. Közvélemény kutatást tartottak az 50-65 év közötti férfiak és nők körében, hogy miként élték meg a változókor során a nemi aktust. A nők 59%-a a fájdalom miatt kerüli az intim együttlétet, 67% a fájdalom miatt nem kívánta a szexet és ezáltal vesztették el a nemi vágyukat. A férfiaknál sokkal magasabb volt az arány. Közel 80 százalékuk állította, hogy a partnerük folyása,  vagy hüvelyszárazsága miatt volt rossz közérzetük, emiatt kerülték a nemi együttlétet partnerükkel. A panaszok kezelése után a férfiak és nők 35%-a nyilatkozott arról, hogy a nemi együttlét sokkal kielégítőbb volt, mint előtte. A nők és férfiak harmada viszont teljesen felhagyott a szexel a menopauza idején. Ha a párok közti kommunikáció kielégítőbb lenne, akkor könnyen orvosolható lenne a probléma -külső segítséggel is-, így meg lehetne találni mindkét fél számára a megfelelő megoldást. A nemi vágyat lehet növelni, különböző módszerek, illetve vágyfokozó készítmények léteznek, amikkel újra felpezsdülhet a nemi élet. 
 
Mi okozhatja a női vágy csökkenését?

Számos tényező okozhatja, hogy egy nőnek alacsony a nemi vágya, vagy idővel a libidó csökkenését tapasztalhatja. A jó hír az, hogy ez gyakran több, mint puszta mentális blokk eredménye. Ehelyett számos egészségügyi tényező is befolyásolhatja a női nemi vágyat. Nehéz meghatározni, hogy mi válthatja ki a libidó csökkenését, ugyanis szinte bármilyen ok kiválthatja, lehet ez negatív szexuális tapasztalat miatt, esetleg félelem a nemi betegségektől, de lehet pusztán a stressz is. Az okok a következők lehetnek:
-Stressz: Amikor számos nyomás nehezedik ránk, munka, pénzügyi, esetleg egészségügyi gondok, akkor érthető a szeretkezés az utolsó gondolata az embernek. De ez teljesen normális jelenség. Az intim együttlét nem érzelemmentes, rutinos mozdulatokból álló cselekvés, hisz szükség van hozzá a megfelelő lelki állapotnak. Ha bármilyen tényező megzavarja a lelki vitalitást, az könnyen vezethet a nemi vágy csökkenéséhez.
-Cukorbetegség: Sok embernél diagnosztizálnak cukorbetegséget, mégsem kezeltetik megfelelően ezt a betegséget. A magas vércukorszint okozhatja az erek beszűkülését, ezáltal pedig kevesebb vér tud áramolni a nemi szervek környékére is.
-Hüvelyszárazság: Sok nőnek jár fájdalommal és kellemetlenséggel a nemi együttlét a hüvelyszárasság miatt. Ez vezethet a nemi vágy csökkenéséhez. A hüvelyszárazság keletkezhet érzelmi alapon, illetve adódhat valamilyen testi tünet miatt pl. nemi betegség, hormonális változások. Mind két esetben érdemes beszélni a problémáról, illetve a női vágyfokozó készítmény használata segíthet.
-Negatív szexuális tapasztalat: Korábban történhetett fizikai/lelki bántalmazás, ami vezethet a nemi vágy csökkenéséhez. Hatással lehet továbbá az orgazmus készségre is. Ez adódhat a párkapcsolat minőségéből, de egyénileg is. A női nemi vágyfokozáshoz hozzátartozik a biztonságérzet. Azok a nők akik elégedettek testileg és lelkileg, azoknál a nemi vágy magasabb szintű lehet. 
nértékelési zavar: Ha negatívan vélekedsz szeretkezés közben a testedről, akkor nagyon nehezen tudod majd átengedni magad a nemi aktus adta gyönyöröknek és ez vezethet csökkent nemi vágyhoz.
-Alkohol: Az alkohol fogyasztása során meg kell találni a megfelelő egyensúlyt. Kis mértékű szeszes ital fogyasztása hozzáadhat a nemi aktushoz. Viszont a túlzásba vitt alkoholfogyasztás a nemi vágy csökkenéséhez vezethet.
-Életmód/étkezés: Nagyban befolyásolja a nemi vágyat a testmozgás hiánya. A túlzásba vitt zsíros, illetve nehéz ételek. Vannak olyan vágyfokozó ételek, melyek hozzájárulhatnak a női vágyfokozáshoz.


Létezik egy általános hipoaktív szexuális vágy zavarként (HSDD) ismert egészségügyi állapot, amely olyan nőkre vonatkozik, akiknek korábban nagyobb volt a nemi vágya, de most kevésbé érdeklődnek a nemi aktus iránt, függetlenül attól, hogy kivel és, hogy milyen körülmények között vannak. A női hormonok folyamatosan változnak a terhesség, a menopauza vagy a szintetikus ösztrogének hatására. 

Úgy definiálják, mint egy mentális és fizikai szexuális zavart, amelyben a nőknek nincs motivációjuk vagy legalább 6 hónapig elvesztik a nemi vágyukat, a libidót, ami szorongást vagy problémákat okoz kapcsolataikban (vagy mindkettőben). Mindezek a változások negatívan befolyásolhatják szexuális életünket, a nemi vágyat. Egyes vágyfokozó termékek, mint például a női vágyfokozó tabletta is, aminek célja, hogy a újra szabályozza a hormonokat, hogy fiatalabbnak, energikusabbnak érezd magad, és jobban érdeklődj az aktus iránt.

 

Próbáld ki a vágyfokozó tabletta egyikét!

 

Ha minden eddiginél gyorsabb izgalommal, fokozott libidóval és erősebb orgazmussal szeretnéd feldobni szexuális életed, akkor a weboldalunkon található női vágyfokozó kapszulák megfelelőek lehet számodra.
Az azonnali női vágyfokozó tablettáktól, a libidójavítókon át a szexuális életet fokozó gélekig, nincs hiány a választási lehetőségek közül.


A termékek óriási száma azonban megfélemlítő lehet, és néhány nő tétovázik, hogy megkérdezze barátait és családtagjait az ilyen intim termékekkel kapcsolatos tapasztalataikról. Számos női vágyfokozó készítményből lehet választani. A vágyfokozó kapszulák szedése bárki számára ajánlott, aki szeretné fokozni a nemi vágyát. 

Annak érdekében, hogy segítsünk megtalálni Neked a legjobb megoldást szexuális életedhez, áttekintettük a piacon elérhető legjobb női vágyfokozó termékeket. Megvizsgáltuk az összetevőket, a vásárlói véleményeket, az előnyöket és az árakat, hogy összeállíthassuk a nők számára készült legjobb női vágyfokozó tabletták listáját.

Ha készen állsz arra, hogy úgy élvezd a szexet, ahogy még soha, akkor nálunk megtalálod a legjobb női vágyfokozókat, amelyek garantáltan biztonságosak, mivel gyógynövények és afrodiziákumok kombinációját tartalmazzák, amelyek segíthetik a hormonok egyensúlyát, javíthatják a szexuális egészséget, miközben fokozhatják a libidót. Ebben a kategóriában a  női vágyfokozó tabletták/kapszulák érhetőek el. 

 

A vágyfokozó kapszulákról és minden más termékről is elmondható, hogy természetes összetevőket tartalmaznak, melyek a vágyfokozás mellet az egészségre is jótékony hatást fejtenek ki. 

A legtöbb női vágyfokozó kapszula a következőket tartalmazza:

- L-arginin: a fokozott keringésért és a szorongás csillapításáért.
- Ginkgo biloba: a szexuális funkciók javítására alkalmazható, orvosolhatja az alacsony nemi vágyat, a vágyfokozó kapszula egyik alap összetétele 
- Vad yam, más néven Dioscorea villosa: különböző nőgyógyászati problémák kezelésére alkalmas, illetve a nemi hormonok stimulálására és kiegyensúlyozására
- Damiana levél, más néven Folium Turneraceae: a szexuális erő krónikus elvesztésének leküzdésére
- Suma gyökér: segíthet a változókor okozta tünetek kezelésében és az  állóképesség fokozására
- Borsmenta levél: a többi összetevő felszívódásának javítására
- A-, C- és E-vitamin, hialuronsav és aloe vera: az antioxidánsok biztosítására, amelyek biztosítják a keringést a szervezetben

Vágykeltő kapszula a libidó növelésére


A vágyfokozó kapszulák szedésének előnyei:

- fokozódhat a libidó

- nagyobb orgazmus intenzitás

- fokozott szexuális élvezet

- javíthatja az energiaszintet és az állóképességet

A mai világban, mikor rengeteg hatás ér minket, mint a stressz vagy a szorongás, sokan fordulnak a vágyfokozók irányába. Hiszen ezek a vágyfokozó termékek képesek ellazítani, oldani a stresszt é a feszültséget. Az sem ritka, mikor szeretné a párjával az intim együttlétet, de mégsem tud ráhangolódni és ellazulni. Ebben az esetben lehet alkalmazni vágyfokozó kapszulákat. 
A vágyfokozó kapszulák elősegíthetik a test teljes ellazulását. Az erek kitágulását okozhatják, ami lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezd a szexuális élményt anélkül, hogy túl nagy erőfeszítést tennél. A gyógynövényeknek köszönhetően intenzívebb izom-összehúzódásokat okozhatnak aktus közben, megkönnyítve ezzel az erőteljes orgazmus átélését, amely után órákig mosolyogni fogsz. A vágyfokozó és libidó elősegítő kapszulák természetes úton járulhatnak hozzá a nemi vágy fokozásához. Hiszen számos olyan természetes összetevőket tartalmaznak, amik a vágy fokozása és a kiegyensúlyozott nemi élet segítése mellett a egészségügyi állapotra is jótékony hatást gyakorolhatnak. 

A libidó-kiegészítő tabletta szedése után 7 nappal sok nő vágyfokozó hatásról, a szexről alkotott fantáziák növekedéséről, a teljes test gyorsabb izgalmáról és a közösülés során tapasztalt intenzív érzésekről számolt be. A vágyfokozó kapszulákat bárki használhatja, akinek női izgalmi problémái vannak, életkortól függetlenül. Különösen előnyös lehet azoknak a nőknek, akiknek alacsony a libidója és szexuális vágya a menopauza, a terhesség után vagy a stressz miatt. 

Azok a nők, akiknek soha nem volt orgazmusuk, beszámoltak arról, hogy a vágyfokozó kapszula bevétele után képesek voltak orgazmusra. Azok a felhasználók, akiknek szexuális vágya az életkorral fogyatkozik, azt mondják, hogy ismét tinédzsernek érzik magukat. Az alacsony szexuális vágyban szenvedő nőknél ez a libidónövelő jelentősen javíthatja a vágyat anélkül, hogy káros mellékhatásokat okozna.

Hogyan alkalmazható a vágyfokozó kapszula?
A  női vágyfokozó kapszulát érdemes a szexuális együttlét előtt 1-2 órával bevenni 1 vagy 2 db kapszulát. Lehetőleg szétrágás nélkül, bő folyadék kíséretében. Ha valaki először próbál ki vágyfokozó tablettát, akkor érdemes először csak egyet bevenni, így alkalma nyílik kitapasztalni, hogy mekkora mennyiségre van szüksége. A napi 2db kapszula bevételét nem javallott átlépni. Érdemes kerülni az alkohol, illetve a zsíros ételeket, ugyanis ezek növelhetik a tabletta felszívódási idejét.  

 

Gyakori kérdések:

Biztonságosak a természetes női vágyfokozó kapszulák?
A női vágyfokozó kapszulák - mint ahogyan már fentebb is említettük - kizárólag gyógynövényeket és természetes összetevőket tartalmaznak. Folyamatosan kapjuk és kérjük is vásárlóink visszajelzéseit a vágyfokozó termékekkel kapcsolatosan, de eddig még egy ügyfelünk sem számolt be mellékhatásokról. Fontos tudni, hogy minden vágykeltő készítményt tesztelnek, mielőtt forgalomba hozzák. Ezért csak is biztonságos termékeket lehet kapni.

Milyen gyorsan várható el a női libidófokozók működése?
Ez fontos szempont számodra a legmegfelelőbb készítmény kiválasztásakor. Sok tabletta, legyen az étrend-kiegészítő vagy gyógyszer, napokba telik, hogy hatást fejtenek ki, és hetekbe, amíg teljes potenciálját elérik. Ez azért van, mert fel kell épülniük ahhoz, hogy megváltoztassák a tested kémiáját és fokozzák a vágyat.

Érdemes megfontolni a fent említett természetes libidófokozó kapszulák szedését, mivel ezek fokozhatják a női szexuális vágyat, valamint az orgazmust.

A női libidó-kiegészítők megfelelőek lehetnek számomra?
Ha Te vagy partnered javítani szeretnétek a kapcsolatotok intimitását, időbe telhet, amíg megtaláljátok a legjobb női libidókezelést vagy vágyfokozó terméket. A piacon azonban számos női izgató tabletta és libidójavító termék található, amelyek közül bátran válogathattok.

Hogyan működik a vágyfokozó kapszula?
Vágyfokozó hatása mellett, szellemi stimulánsként is alkalmazható. A vágyfokozó kapszulák alkalmazásával az alkalmi és mindennapi aktusok is jobbak lehetnek. Intenzívebb lehet a nemi aktus és az orgazmus is. 
 
Kinek ajánlott a női vágyfokozó kapszula használata?
A női vágyfokozó kapszulák bárki számára elérhetőek, akik szeretnék természetes módon növelni a nemi vágyukat. A vágyfokozó kapszula belsőleg fejtik ki libidónövelő hatását, amivel nem csak a nemi vágyat serkentheti, hanem az egészségügyi funkciókat is javíthatja. Azonban terhes nők és szoptató anyák számára nem ajánlott a vágyfokozó kapszula használata.
 
Alkalmazható vágyfokozó kapszula, ha gyógyszert szedek?
Ebben az esetben érdemes kérni a kezelőorvos tanácsát, mielőtt bármilyen készítményt alkalmaznál. Így biztos, hogy a lehető legjobb tanácsot fogod kapni. 
 
Van-e mellékhatása a vágyfokozó kapszulának?
Mivel teljes mértékben természetes összetevőket tartalmazó készítményekről beszélünk, ezért káros mellékhatásokról visszajelzést nem kaptunk a vásárlók felől. Azonban, ha valaki tudatában van, hogy érzékeny valamilyen növényi összetevőre, akkor érdemes használat előtt átolvasni az összetevők listáját. 


Ha korábban már kipróbáltál valamilyen vágykeltő terméket, és úgy gondolod, hogy az semmit sem javított a libidódon, akkor érdemes megfontolni az alábbi vágyfokozó tabletták egyikét. 
Szánj egy kis időt arra, hogy átgondold, melyik megoldás lenne a legjobb számodra.