Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Vágyfokozó Cseppek - 100% természetes vágyfokozó a nemi vágy visszaszerzése érdekében - Vágyfokozó gyógynövények kivonatából készítve

Csökkent a nemi vágyad, ezáltal nem kívánod a szeretkezést? Ne izgulj! A vágyfokozó cseppek lesznek a segítségedre abban, hogy újra visszanyerd a libidód! Természetes összetevőinek köszönhetően, az évek során nem csak a hölgyek, de a férfiak nagy kedvenceivé is vált. 

Rendezés:
Nézet:

Vágyfokozás? Libidónövelés? Nemi vágy serkentése? Ma már lehetséges!

A libidó elvesztése gyakori probléma, amely manapság sok nőt és férfit érint élete egy bizonyos pontján. A kapcsolat elején normális, ha a pár tagjai alig akarják levenni egymásról a kezüket.  Ahogy az is normális, ha a kapcsolat előrehaladtával csökken a nemi vágy, a szexuális aktus gyakorisága és intenzitása. Ami viszont problémához és konfliktushoz vezethet, hogy a pároknak nem azonos mértékben csökken a nemi vágya. Az a fél, akinek magasabb a nemi vágya folytonos elutasítást érez, míg az alacsonyabb libidóval rendelkező zaklatásként éli meg a másik szexuális közeledését. Aki azt vallja, hogy a férfiak többet vágynak a szexre, mint a nők, az jól gondolja. De természetesen nem minden esetben. Az elfogadott tény, hogy a férfiak a nap folyamán rengeteg alkalommal gondolnak a szexre és ez beleivódott a köztudatba. Viszont létezik a nők egy csoportja, akik többet gondolnak a szexre, mint az aktuális párjuk, ami a kultúrában kevésbé elfogadott és nagy nyomás alá helyezheti a kapcsolatot, emiatt ezen nőkre szívesen aggatják a nimfomániás jelzőt. A párok általában a nemi vágy csökkenése miatt keresik fel leggyakrabban a szexuálpszichológust. Akinek segítségével egyensúlyba kerülhet újra a nemi vágy a párkapcsolatban. De mi van azokkal az emberekkel akik nem szívesen beszélnek erről a témáról egy idegennel? Valljuk be sokan nem szeretnek csevegni a szexuális életükről és annak velejáróiról, például a csökkent nemi vágyról. 

Rengeteg kutatás került napvilágra az emberi szexualitással kapcsolatban, ide tartozik maga a nemi vágy, a vágyfokozás is.
 
Különböző tudósok 4 szakaszra osztották be a szexuális viselkedést.
1.    Felizgulás
2.    Platófázis
3.    Orgazmus
4.    Elernyedés
 
Felizgulás: Köztudott, hogy a férfiak és nők is ugyanazokra a szexuális ingerekre/izgatásokra reagálnak. A felizgulás szakaszához fontos a tapintás, a vizualitás, az illatok, hangok, ízek. Mindkét nemnek vannak erogén zónái és érintésre érzékeny testrészei.
Férfiakkal egyetemben a nők is képesek lehetnek nagyon gyorsan felizgulni és akár pár percen belül elérni az orgazmust. Sőt előfordulhat az is, hogy a behatolást követően 15-20 másodperccel elérik az orgazmust. De minden esetre a nőknél megfigyelhető, hogy inkább szükséges a tartós izgatás, mert a felizgulás kezdeti szakaszán könnyebben visszacsökken a vágy.
Platófázis: Ez magát az izgalmi fázis meghosszabbodását takarja. A plató szó azt foglalja magába, hogy az illető elért egy bizonyos izgalmi szintet, ami az orgazmus bekövetkezéséig marad. A test egész területén egyre gyakoribbá válnak az izom összehúzódások. Továbbá felgyorsul a légzés és a pulzus is.
Orgazmus: A legélvezetesebb, legintenzívebb élmények közé sorolható az orgazmus átélése. A szexuális izgalmak csúcspontja. Az orgazmus hatására az idegi- illetve izomfeszültségek feloldódnak, melyek egyfajta rohamszerű rángatózás sorozata, mely fokozatosan alábbhagy. Ebben az egész test részt vesz, amely aztán ellazul.
Elernyedés: Az orgazmust követően a testnek, illetve a nemi szerveknek idő kell, míg nyugalmi állapotba kerülnek. A nőknek a férfiakkal ellentétben nincs szükségük nyugalmi állapotra, ugyanis ők képesek ismét reagálni a szexuális ingerekre.  
 
Ezekből a tényezőkből épül fel tehát az emberi szexuális viselkedés. Azok a nők akiknek csökkent a nemi vágyuk, értelemszerűen nem kívánják úgy a szexet és el sem tudnak jutni az első fázisig, a felizgulás állapotáig. A fájdalommentes aktushoz pedig elengedhetetlen, hogy a nemi szervek izgalmi állapotban legyenek.  
A nemi vágy csökkenése gyakran párkapcsolati problémákkal, stresszel vagy fáradtsággal függ össze, de lehet egy mögöttes egészségügyi probléma, például a csökkent hormonszint jele is. Egyes hangulati zavarok kezelésére használt gyógyszerek szintén csökkenthetik a nemi vágyat a nőknél.
Mi a helyzet a férfiakkal? A férfiak az életük során arra törekednek, hogy a szexuális teljesítőképességük elérje a maximumot. Mint a nőknél, úgy a férfiaknál is vannak bizonyos tényezők, melyek befolyásolhatják a nemi vágyat. 
Alacsony tesztoszteron szint: A tesztoszteron többek között a nemi vágyért felelős hormon. Az alacsony tesztoszteron szint kialakulhat az életkor, stressz, valamint a testsúly is. 
Alkohol: A rendszeres vagy a túlzott alkoholfogyasztás vezethet a tesztoszteron és nemi vágy csökkenéséhez, emellett számos egészségügyi kockázattal is jár. 
Önértékelési zavar: A magabiztosság vonzó. Sokan gondolják ezt. Ha nem vagyunk elégedettek önmagunkkal, kövérnek, esetleg csúnyának gondoljuk magunkat, az befolyásolhatja a szexuális teljesítményünket és hatással lehet a nemi vágyra is. Ha vannak olyan "hiányosságaink" amiken esetleg nem lehet változtatni, meg kell tanulnunk elfogadni őket. 
Párkapcsolati problémák: A kommunikáció hiánya, az elfojtott frusztráció és indulat hatással lehet a nemi vágyra, sőt teljesen elnyomhatja azt. 
Aggodalom a pénisz méretét illetően: Ezzel a problémával majdhogynem minden férfi küzd. Az, hogy kicsinek gondolják a péniszüket a férfiak, nagy hatással van magára a nemi vágyra. Sokszor nem mernek kezdeményezni, félvén a partner reakciójától. 
Félelem a korai magömléstől és a gyenge erekciótól: Ezek pszichés eredetű problémák. Ez a szorongás természetesen a nemi vágyra is hatással vannak. 
Teljesítménykényszer: A megfelelési kényszer, hogy mindig a maximumot kell nyújtani az csökkenti a nemi vágyat. 
Túlsúly: Egy külföldi kutatásban a túlsúlyos férfiak tesztoszteron szintjét összehasonlították a normál testalkatú férfiakéval. Az elhízott férfiaknál 45-50%-al volt alacsonyabb a tesztoszteron szint. 

Ha egy kapcsolatban tartósan fenn áll az alacsony vágy a szeretkezés iránt, az gyakran sajnos a párkapcsolatot is megronthatja, és sokszor az érintett magában keresi a hibát. Pedig az alacsony libidó ma már nagyon könnyen kezelhető.

Kevesen tudják, hogy léteznek olyan illatok, melyek fokozzák a nemi vágyat. Ide tartoznak a feromonok illetve az aromaterápiában használható illatok. 

Ámbra: Az egyik legkeresettebb alapanyaga a parfümöknek. Nem véletlen. Ugyanis még zuhanyzás után is hosszú ideig élvezhetjük illatát. De nem csak a bőrre permetezve fejti ki vágykeltő hatását. Ázsiában népszerű az ámbrával fűszerezett kávé, melynek vágykeltő hatása van. 

Szantálfa: Megnyerő illata, erős afrodiziákum. Képes szabályozni a hormonokat, ezáltal jótékony hatást tud kifejteni a testre és lélekre egyaránt. Képes eufórikus érzést és jó közérzetet biztosítani. 

Vanília: Ez az illat képes oldani a gátlásokat, csökkentei a szorongást és nem mellesleg erős vágykeltő illata van. 

Jázmin: Erős stimuláló, mely jó kedélyállapotot eredményez. A szenvedély egyik szimbólumának és az illatok királyának tartják. Vágyfokozó hatása a testre és lélekre is hatással van. Érzelmekre való pozitív hatása tagadhatatlan. Kiváló alapanyaga a hódításnak a szenvedélyes együttlétnek. 

Ilang-iang: Erőteljese virágos illat, mely az érzelmekre gyakorol pozitív hatásáról ismert. Képes oldani a szorongást, a stresszt és jó antidepresszáns. Óvatosan kell használni ezt az illatot, ugyanis nagyon nehéz, édeskés, érzéki illat, amit hosszú ideig, vagy túl nagy mennyiségben használva fejfájást, esetleg émelygést okozhat. 

 

Ma már rengeteg vágyfokozó készítmény létezik, melyek segíthetnek a szexuális vágyfokozásban. Ilyen szexuális vágyfokozó készítmények a libidónövelő cseppek is. Mivel a vágyfokozó cseppek kizárólag gyógynövényeket tartalmaznak, így nem kell tartanod különböző mellékhatásoktól. A libidónövelő cseppek legfontosabb összetevői az L-arginin és a C vitamin. A vágyfokozó cseppek belsőleg fejtik ki nemi vágy serkentő hatásukat. A vágyfokozók közül a vágyfokozó cseppek képesek erősebb hatást kifejteni. Tehát akik szeretnék feldobni a szexuális életüket, vagy a csökkent nemi vágy sok nehézséget okoz a mindennapokban, akkor érdemes kipróbálni ezt a vágyfokozó készítményt. A C vitamin aktiválhatja a szervezet természetes energiáit és hozzájárulhat az erőnléthez, míg az L-arginin vérbőségfokozó, jótékony hatással van a csikló és a hüvelyi szövetek érzékenységére, így nagyobb esélyt adva az orgazmusnak. Továbbá vannak olyan vitaminok, melyek fokozhatják a nemi vágyat. Ilyen vitamin az A-vitamin, mely képes megfelelően szabályozni a nemi hormonok szintjét, a B1, B5 és B12 vitaminok pedig serkenthetik a vérkeringést és növelhetik az energiaszintet, az E-vitamin hozzájárul a vérkeringés javításához. Ezek a vitaminok tehát, mind hozzájárulhatnak a természetes nemi vágy növeléséhez. 

A vágyfokozó cseppeket a szexuális aktus előtt kb. 20-30 perccel szükséges alkalmazni. A vágykeltő termékekből kb. 10-15 cseppet szükséges kevés folyadékban elfogyasztani. Alkalmazhatod úgy is, hogy a nyelved alá csepegtetsz belőle, és folyadék nélkül elfogyasztod. Ezek után kb. 20-30 perc múlva már érezheted is a vágyfokozó csepp pozitív hatását.

Milyen pozitív hatásaik lehetnek a vágyfokozó cseppeknek?

  • Könnyebben és gyorsabban érheted el az orgazmust
  • Akár multiorgazmusban is részed lehet
  • Javíthatja az állóképességet
  • Stimulálhatja az idegrendszert
  • Növelheti a vitalitást és az erőt

 

Gyakori kérdések

 

Biztonságosak a természetes vágyfokozó cseppek?
A vágyfokozó cseppek OÉTI engedéllyel rendelkeznek és mint ahogyan már fentebb is említést tettünk róla, kizárólag 100%-ban növényi összetevőket tartalmaznak, így bátran ki tudjuk jelenteni, hogy a vágyfokozó cseppek teljesen biztonságosak, mellékhatást nem okoznak. A libidónövelő termékek is, mint a webshopunkban található összes készítmény, egy szigorú ellenőrzési rendszeren megy keresztül, és csak azután hozzák őket forgalomba, ha mindent rendben találtak. Ellenkező esetben a hibát javítják. 

Kiknek ajánlott a vágyfokozó cseppek használata?
A libidónövelő termékeket bárki alkalmazhatja, ha javítani szeretné a szexuális kapcsolatát a partnerével. De elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek csökkent a nemi vágy, ezáltal nem kívánják a szexet. A vágyfokozók közül, nagy népszerűségnek örvendenek a vágyfokozó cseppek, melyek erős libidófokozó hatást tudnak kifejteni, de a vágyfokozás mellett hozzá tud járulni az egészséges vitalitáshoz és képes ellazult állapotot eredményezni egy hosszú stresszes nap után. 
 
Meddig szükséges alkalmaznom a vágyfokozó cseppeket?
A női vágyfokozó termékeket minden aktus előtt szükséges használni, amíg azt nem érzed, hogy teljes mértékben sikerült visszanyerned a libidódat. Rengeteg vásárlói visszajelzést kaptunk már arról, hogy a vágyfokozó termékek rendszeres használata után akár el is tudták hagyni ezeket a libidófokozó készítményeket, hiszen gyógynövényi összetevőinek köszönhetően sikerült teljes mértékben visszaállítaniuk a libidójukat.
 
Más vágyfokozó termékek is alkalmazhatóak a vágyfokozó csepp mellett?
Természetes összetevőinek köszönhetően bátran alkalmazható a vágyfokozó csepp bármely vágyfokozó kapszulával, illetve női stimulálóval. A növényi alapanyagok hatóanyagai nem ütik egymást. A termékek együttes alkalmazása az erőteljesebb szexuális élményhez járulhat hozzá. Ha vágyfokozó cseppet kombinálunk valamilyen női stimulálóval, akkor a vágyfokozó hatás mellett jobb közérzetet, valamint intenzívebb orgazmust idézhet elő.