Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Női vágyfokozó szerek - természetes női nemi vágy serkentő és stimuláló hatás

Az itt található vágyfokozó termékek segítséget nyújthatnak azok számára, akik szeretnék feldobni nemi életüket, illetve a csökkent nemi vágy hatásaitól szenvednek. Ezek a vágyfokozók bárki számára elérhetők, aki pozitív változást szeretne elérni a szexuális életében. Ezek a vágyfokozó kapszulák és vágyfokozó cseppek a kielégítőbb szexuális élményt biztosíthatják használójuknak. 
Rendezés:
Nézet:

A nemi vágy egy spektrum, és ami az egyik ember számára normális, nem biztos, hogy a másik számára is megfelelő lehet. Tipikus problémája egy párkapcsolatnak, hogy a feleknek eltérő a nemi vágya. Ha ez nincs letisztázva, megbeszélve a kapcsolatban, akkor ez hosszútávon vezethet a párkapcsolat romlásához is. Érdemes kiemelni, hogy a női nemi vágy alapját képezheti a fizikai és lelki elégedettség. Míg a férfiakra a látvány bír vágyfokozó hatással, addig a nőknél fontos az érzelmi kötödés, illetve a szexuális ingerlés is. Sokan más-más dolog miatt szeretkeznek. Valaki az élvezetek miatt, vagy a kötődést szeretné erősíteni, valaki pedig a feszültséget szeretné oldani. A kielégítő szexuális élethez hozzátartozik az önismeret és hogy merjünk beszélni a vágyainkról. Számos oka lehet annak, hogy egy személynek magas vagy alacsony a szexuális vágya, és az oka mindenkinél eltérő lehet. Pont emiatt nehéz meghatározni mikor beszélhetünk csökkent nemi vágyról. Talán a legkönnyebben úgy lehetne megfogalmazni, hogy a szexuális együttlét jelen van a kapcsolatban, habár nem kiemelkedő, de "tűrhető", viszont maga a szándék mindkét fél, vagy egyik fél részéről hiányzik, inkább más közös tevékenységet választanak a nemi együttlét helyett. A nőknél gyakoribb a nemi vágy csökkenése, de a férfiaknál sokkal kézzelfoghatóbb hiszen a merevedés látványos jele a nemi vágynak. Nőknél a libidó csökkenés nem "látszódik" ennyire nyíltan. A csökkent nemi vágy eredhet abból, hogy az aktus monotonná válik, nincs benne semmi új. Ilyenkor a közösülés nem a vágyról, az élvezetekről szól, csak a puszta cselekvésről. Ez gyakori jelenség, ami nem jelent problémát abban az esetben, ha odafigyelünk és változtatunk. A csökkent nemi vágy akár több dolog összessége is lehet. Adódhat például a kielégületlen szexuális aktusból, vagy abból, hogy nincs meg a kezdeményezés egyik fél részéről sem. Na és persze vannak egyéb, külső okok miatt kialakuló csökkent nemi vágy. Ide tartozhat a depresszió, a stressz, sőt a testképzavar is, de elmondható, hogy a gyógyszeres kezelés, az életkor és a krónikus állapotok mind befolyásolhatják a libidót. 

A libidó csökkenése férfiaknál: A férfiak esetében érdemes nagyon komolyan venni a libidó csökkenését. Ugyanis kutatások eredménye kimutatta, hogy a férfiakra sokkal nagyobb hatással van a nemi vágy csökkenése, mint a nőkre. Ennek oka többek között az lehet, hogy a férfiak szexualitása nagyban összefügg magával a férfiasságukkal. Ez lehet az oka annak, hogy nagyon sok férfiben felmerül a nemi vágy fokozása. A libidó értelemszerűen mindenkinél eltérő lehet. Van olyan, akinek egész nap ez motoszkál a fejében és van olyan is, aki ritkábban igényli a szeretkezést. Viszont, ha az aktus utáni vágy akár több hónapon keresztül sem jelentkezik, akkor már érdemes foglalkozni a problémával. 

Nemi vágy csökkenése nőknél: Nők esetében a libidó csökkenése könnyen okozhat bűntudatot és frusztrációt is. Hiszen nagy hatással lehet a női önbecsülésre. A női nemi vágy csökkenése a férfi önbizalmára is hatással lehet. A folyamatos visszautasítás, az elhidegülés eredményezhet a férfiaknál is frusztráltságot és feltehetik maguknak azt a kérdést, hogy "ennyire taszító lennék?" Fontos kihangsúlyozni a kommunikáció fontosságát. Ha beszélünk a problémáról és igyekszünk valamilyen megoldást keresni rá ez lehet akár valamilyen női nemi vágyfokozó készítmény. 

A csökkent nemi vágy okai többek között:

1. Változó kor
A változó korban jelentkező számos tünetegyüttes, ami lehet hüvelyszárazság, csökkent ösztrogén szint -és még lehetne sorolni- hatására a menopauzában szenvedő nőknek kellemetlen lehet az intim együttlét. Így nem csoda, ha csökken a nemi vágy ezen nők esetében. A női libidót vizsgáló tanulmányok rávilágítanak arra, hogy a menopauza idején csökken a nemi hormonok szintje. Ez pedig vezethet a nemi vágy és az izgalom csökkenéséhez.
2. Mentális egészség
Tanulmányok kimutatták, hogy azok a férfiak és nők, akik mentális egészségi állapotokkal (pl: szorongás, depresszió) küzdenek, nagyobb a szexuális zavarok kockázata, mely a libidó csökkenéséhez vezethet. 
3. Kor
A libidó ingadozhat az életkor előrehaladtával is. Egy kutatás során kiderült, hogy amint az emberek elérik a 60. életévüket, a nemi vágy csökken.
4. Párkapcsolati problémák
Nehéz meghatározni párok esetén, hogy mikor beszélhetünk csökkent nemi vágyról, hiszen az aktus intenzitása és gyakorisága egy idő után csökken. Az azonban kimondható, hogy ha hiányzik a kapcsolatból a harmónia, az intimitás, a kommunikáció, az vezethet elhidegüléshez és egyszersmind a libidó csökkenéséhez. Abban az esetben, ha ezek a problémák nem kerülnek kezelésre, az könnyen vezethet, szakításhoz. 
5. Krónikus állapotok
A krónikus betegségek, például a cukorbetegség és a szívbetegségek merevedési zavart okozhatnak, amely szintén nemi vágy csökkenéshez vezethet. Egy tanulmány rávilágít arra, hogy a cukorbetegség biológiai hatásai, mint például az idegkárosodás, párosulva a pszichológiai hatásokkal (pl. önkép, fáradtság), csökkenthetik a libidót.
6. Bizonyos gyógyszerek szedése
Egyes szedett gyógyszerek vagy kezelések csökkenthetik a nemi vágyat. (pl. antidepresszánsok, magas vérnyomás elleni gyógyszerek, fogamzásgátlók szedése).
 
 
Hogyan tudod növelni a libidódat?
A csökkent nemi vágy kezelése elsősorban ott kezdődik, hogy beszélünk a problémáról. Fontos, hogy felismerjük és kezeljük a libidó csökkenését. Párkapcsolat esetén beszélni kell a partnerrel, esetleg egy szexuálterapeutával. 
Vannak módszerek a libidó növelésére, beleértve a testmozgást, a szexterápiát, az elegendő alvást, valamint a vény nélkül kapható, természetes összetevőket tartalmazó vágyfokozó termékeket. 
 
Vannak, akik a következő módszereket próbálják ki szexuális vágyuk fokozására:
 
1. Szexuális terápia
Előfordulhat, hogy csökken a libidó annak ellenére, hogy a nemi szervek jól működnek. A szexuális terápia során értelemszerűen a szexuális problémák kerülnek előtérbeA szexuálterapeuta a beszélgetések során segíthet a páciensnek eljutni a harmonikus, kiegyensúlyozott szexuális élet felé. Hozzájárulásával újfent kialakulhat a szexuális vágy.
2. Pihend ki magad
Egy tanulmány kimutatta, hogy a nők hosszabb alvási időtartama magasabb szintű szexuális vágyhoz vezetett a következő napon.   
3.Vágyfokozó ételek
Nem titok, hogy vannak olyan ételek és növények, melyek serkentik a szexuális vágyat. Mindezt úgy, hogy a bennük lévő vitaminok és egyéb összetevők elősegítik a véráramlást, a hormontermelést és segíthetik az ellazult állapotot. Ezekre az ételekre szokták használni azt a kifejezést, hogy afrodiziákum. Különböző kultúrákban nagy szerepe van az afrodiziákumoknak, hiszen megkönnyítheti az erekció elérését, az orgazmus készséget és nem mellesleg a szexuális vágy fokozását. A helyes táplálkozás és a libidó közötti bizony van összefüggés. Vannak olyan ételek, amikből érdemes többet fogyasztani a libidó növelése érdekében.

Banán: Különböző állatokon végzett kísérletek eredménye azt mutatta, hogy a banán serkenti a női nemi vágyat.

Szerecsendió: Tanulmányok megerősítették, hogy a hímnemű állatok szexuális vágyára jótékony hatással volt a szerecsendió.

Sáfrány: Javítja a merevedési zavartól szenvedő férfiak és az antidepresszánst szedő nők szexuális funkcióit.

Maca gyökér: Szexuális stimulálóként alkalmazzák. Rendszeres használata fokozhatja a szexuális vágyat és javíthatja a szexuális funkciókat.

Étcsokoládé: A boldogsághormon felszabadulásának köszönhetően vágyfokozó és hangulatjavítóként tartják számon. Étcsokoládé fogyasztás előtt, meg kell győződni róla, hogy lehetőleg alacsony cukortartalmú és jó minőségű étcsokoládét válassz.

Görögszéna: Gyógynövény, illetve olaj formájában is elérhető a görögszéna. Elsősorban férfiak számára hiszen a szexuális vágy fokozása mellett, a tesztoszteron növekedéséhez is jótékonyan tud hozzájárulni.

Tenger gyümölcsei: Az olajos halak  Omega-3 zsírsavakat tartalmaznak, amikről érdemes tudni, hogy fokozzák a vérellátást, ennek hatására a szexuális érzékenységet, ami a nemi vágy fokozását eredményezheti. 

Fokhagyma: Vérnyomás csökkentő, illetve a szívre gyakorolt jótékony hatása mellett kiváló vágyfokozó is egyben. 

3. Vágykeltő illatok (feromonok):
Vannak olyan vágykeltő illatok, melyek fokozhatják a nemi vágyat. A feromont, vagyis nemi hormont a szervezet bocsájtja ki, ami tulajdonképpen szagtalan anyag, amit tudat alatt észlelünk. A feromon az ellenkező nem érdeklődését kelti fel, egyszersmind a nemi vágyat, a libidót. Nem mindenki bocsát ki ugyanannyi feromont. Számos vágykeltő, feromonos parfüm létezik manapság, amik fokozhatják a nemi vágyat. 
 
4. Próbálj ki vágyfokozó termékeket
Rengeteg kutatást végeztek arról, hogy a vágyfokozó termékek mennyire hatékonyak a férfiak és a nők szexuális funkciójának javításában. Egy 2020-as kutatás kapcsán, melyben 100 főt teszteltek, 98 fő 100%-osan meg volt elégedve a libidó növelő termékekkel. 
 
Hogyan lehet fokozni a libidót, nemi vágyat vágyfokozó készítmények segítségével?
A vágyfokozó szerek iránti igény egyidős lehet az emberiséggel. Őseink kezdetektől fogva kutatták, és előszeretettel alkalmazták azokat gyógynövényi hatóanyagokat és kivonatokat, melyek természetes vágykeltő hatás kiváltására voltak alkalmasak. Ez a szemlélet végigkísérte az emberiséget az elmúlt évezredeken, vizsgálva a természetes vágykeltő hatóanyagok hatásait, melléhatásait, és kombinációik eredményességét. Az összegyűlt információk ma is hasznos támogatói a legújabb kutatásoknak, melyek célja a leghatékonyabb vágyfokozó szerek kialakítása.

Különböző vágyfokozó kapszulák, cseppek, illetve stimulálók találhatóak kínálatunkban, a kielégítőbb szexuális élet fokozásához. A különböző vágyfokozó termékeket bármely korosztály alkalmazhatja. 

Vágyfokozó kapszulák: A különböző vágyfokozó kapszulák hozzájárulásával fokozható a nemi vágy. Elősegíthetik  a test energiájának javulását, pont emiatt ajánlatos azoknak az embereknek is akik a vágy fokozása mellett a testi és szellemi egészségüket is szeretnék megőrizni. A vágyfokozó kapszulák hozzájárulhatnak test ellazulásához, a stressz és szorongás csökkenéséhez. Egyszersmind serkenthetik a nemi szervek vérellátását ezzel fokozva a nemi vágyat. A vágyfokozó kapszulákat érdemes a szexuális aktus előtt 30-60 perccel bő folyadék kíséretében bevenni. Az adagolás termékenként eltérő lehet. 

Vágyfokozó cseppek: A vágyfokozó cseppekről elsősorban elmondható, hogy lehet kúraszerűen illetve alkalmi jelleggel is használni. Az alkalmi vágyfokozó cseppet a szexuális aktus előtt érdemes alkalmazni. Valamilyen alkoholmentes folyadékba kell cseppenteni a készítményből. A kúraszerű azaz rendszeres alkalmazás esetén, naponta (általában) 2x érdemes a folyadékba csepegtetni a készítményből. Két hét folyamatos szedés után érdemes 1 hét szünetet tartani. A vágyfokozó cseppek praktikus megoldást nyújtanak és hasznos lehet azok számára akik valamilyen oknál fogva nem szeretik, vagy nem tudják lenyelni a kapszulákat. 

Női stimulálók: Az itt jelenlévő termékek, mint ahogy a nevében is benne van, a nők számára lettek kifejlesztve. 

Ebbe a kategóriába sorolható az:

  • orgazmus elősegítő 
  • csiklóizgató
  • G-pont stimuláló 
  • fenékfeszesítő
  • mellnövelő készítmények

Ezeknek a termékeknek az elsődleges célja, hogy komfortérzetet biztosítsanak a felhasználók számára. A női stimuláló hasznos lehet azon nők számára, akik nem, vagy nagyon nehezen jutnak el az orgazmusig. Ezek a stimulálók a kiegyensúlyozott nemi élethez járulhatnak hozzá.  

Fontos, hogy olyan vágyfokozó terméket válassz, mely a következő természetes összetevőket tartalmazza: 

- yohimbine: Serkenti a dopamin és szerotonin termelődést. Kiváló megoldás az erekciós zavarok kezelésére, ennek hatására potencianövelőként is hasznosítják. Nem mellesleg afrodiziákumként is alkalmazható. 

- maca: Rengetek jótékony hatással rendelkezik. Immunerősítő, stressz csökkentő, energizáló hatású, segíthet a hormonszabályozásban és vágyfokozó hatásáról is ismert. 

- tribulus terrestris (királydinnye): Férfiaknak szánt potencianövelő készítmények egyik alapköve. De a nemi vágy serkentő hatása sem elhanyagolható. 

- gingko: Egyes kutatások úgy tartják, hogy a gingko biloba hozzájárulhat a szexuális funkciók javítására. Segíthet a csökkent nemi vágy kezelésére, illetve az erekciós problémákon. Fokozza a véráramlást a nemi régiókban, ezzel javítva a szexuális diszfunkciókat. 

- ginzeng: Egyfajta szexuális stimulálóként van számon tartva a ginzeng. Képes kezeli a merevedési zavart és híres nem vágy fokozó hatásáról is. 

Ha szeretnél többet olvasni a libidó fokozó megoldásokról, a cikket itt találod. 

 

Gyakori kérdések

Bárkinek megoldást nyújthatnak a vágyfokozó és stimuláló termékek?
Bármely korosztály biztonsággal alkalmazhat valamilyen vágyfokozó készítményt. Igyekszünk mindenki számára megoldást találni a nemi vágy növelésére. A szexuális vágy az életünkben hol erősebb hol gyengébb. Sok esetben több tünet hatására alakul ki a csökkent nemi vágy. A természetes növényi összetevőket tartalmazó készítmények nyugodtan alkalmazhatóak. Sok esetben alkalmazzák a nemi vágy fokozása mellett az egészségügyi állapot javítására. Hiszen nagyon sok készítmény alkalmas a stressz csökkentésére, a normál egészséges funkciók fenntartására, a test ellazítására. 
 
Milyen gyakran kell alkalmazni a vágyfokozó készítményeket?
Minden vágyfokozó termék dobozában található egy gyártói használati utasítás, melyet szükséges betartani. Általában minden libidó fokozó készítményt (legyen az vágyfokozó kapszula vagy esetleg libidó fokozó csepp) szexuális aktus előtt kb. 20-30 perccel szükséges alkalmazni. A libidófokozó kapszulák hatóideje általában tovább tart, mint a vágyfokozó cseppeké, de ez egyénenként eltérő lehet. Vásárlóink visszajelzése alapján folyamatos használat mellett javulást észleltek, ennek eredményeként kis idő múlva el is hagyhatták a libidófokozó termék használatát. 
 
Vágyfokozó kapszulát vagy Libidófokozó cseppet használjak a szexuális vágy növelésre?
Vásárlóink gyakran teszik fel ezt a kérdést: vágyfokozó kapszulát vagy inkább libidónövelő cseppet használjak? Folyamatosan kérjük és kapjuk ezzel kapcsolatban is a vásárlóink visszajelzését. Elmondásuk szerint mind a két libidófokozó készítmény egyaránt hatásos a szexuális vágyfokozás érdekében. De ezen készítmények hatásossága is, mint minden más webáruházunkban kapható termék egyéntől függően eltérő hatással lehetnek. 
 
Vannak-e mellékhatásai a szexuális vágyfokozó termékeknek?
A webáruházunkban kapható szexuális libidónövelő termékek kizárólag növényi összetevőket tartalmaznak, így mellékhatásokról még nem kaptunk visszajelzést. De lényeges, hogy tartsuk be a használati utasításban leírt információkat. Mint minden más egészségügyi termék, a vágyfokozó készítmények is egy szigorú ellenőrzési rendszeren mennek keresztül, és csak azután hozzák őket forgalomba, ha mindent rendben találtak. 
 
Egyszerre több vágyfokozó és stimuláló készítményt is lehet alkalmazni?
Igen.  Ugyanis a vágyfokozó és stimuláló készítményeink hatóanyagai nem ütik egymást. Bátran lehet kombinálni például egy csiklóizgató készítményt valamilyen vágyfokozó termékkel. A kettő együttes alkalmazása még intenzívebben és hatékonyabban tudna hozzájárulni a vágyfokozáshoz és az orgazmus képességhez. 
 
Fontos beszélnem orvosommal mielőtt elkezdek használni bármilyen libidónövelő terméket?
Természetesen elmehetsz az orvosodhoz, megmutathatod neki az általad vásárolt vágyfokozó termék összetevőit. Ebből hátrányod nem adódik, de azt fontos szem előtt tartanod, hogy orvosod akár kellemetlen kérdéseket is feltehet a szexuális vággyal kapcsolatban. De, mint ahogyan már korábban említettük, ezek a libidófokozó termékek kizárólag növényi összetevőkön alapulnak, így biztonságosan használhatod őket.