Közeleg a Valentin nap!

Közeleg a Valentin nap!

Hamarosan itt a Valentin nap... Gondolkoztál már azon, hogy mivel fogod meglepni párodat? Ha nem szeretnél unalmas módon virággal és bonbonnal kedveskedni, akkor válaszd a Késleltetés.hu Valentin napi Box valamelyikét!

-2020-

♥♥ VALENTIN NAP ♥♥ 

a

Késleltetés.hu- val! 

 

Megindult a visszaszámlálás!

A karácsony és a szilveszter után hamarosan itt a következő fontos ünnep, a Valentin nap!

Te gondolkoztál már azon, hogy mivel fogod meglepni a párodat? Talán már keresed is a lehető legjobb ajándékot?

Ha nem szeretnél unalmas módon, újra virággal és bonbonnal kedveskedni, akkor válaszd a Késleltetés.hu Valentin napi Box valamelyikét!

Ha neked is a terveid között szerepel az, hogy felejthetetlen Valentin nappal leped meg párodat és persze egyúttal magadat is, mindeközben pedig a legegyszerűbb megoldást keresed, akkor neked találtuk ki a Valentin napi Boxokat!

Ezek a boxok olyan termékeket tartalmaznak, amelyek elengedhetetlen kellékek akár egy romantikus estéhez vagy egy erotikától túlfűtött éjszakához.

Mutatjuk, milyen Valentin napi boxok közül választhatsz:

 

Állj készen a Valentin napra! csomag ajánlat: 

Ezt a boxot azoknak ajánljuk, akik egy romantikus estére készülnek Valentin napkor. Egy olyan estére, ami a megszokottól érzékibb lehet és némi újdonságot csempészhet a szexuális együttlétekbe.

 

Pikáns Valentin napi Box

Tartalma:

Ezt a boxot azoknak állítottuk össze, akik a romantikus este helyett, inkább egy vágyakkal túlfűtött éjszakával szeretnék lezárni a Valentin napot. A csomag tartalma segít abban, hogy egy felejthetetlen orgazmusban legyen részetek!

 

 

Anál Valentin napi Box!

A box tartalma:

Nagyon sokan vannak, akik fantáziálnak az anális szexről de még sohasem volt merszük kipróbálni. Itt a lehető legjobb alkalom, hogy kipróbáljatok valami újat, ami régóta csábít titeket. Ez a box midnent tartalmaz, amire szükségetek lehet!

 

És még milyen különleges ajándék közül tudsz választani?!

Hallottál már az erotikus társasjátékokról?

A Késleltetés.hu webshopjában már ezek a felnőtt társasjátékok is megtalálhatóak, amiket egyaránt ajánlunk friss pároknak azért, hogy pajkos módon megismerhessék egymást az ágyban. De azok a párok is szívesen választják az erotikus játékot, akik már egy összeszokott párkapcsolatban élnek, mert így feldobhatják a szexuális együttléteket, hiszen újabb erotikus felfedezéseken vehetnek részt.

 

 

 Ha te is azt gondolod, hogy a csokoládé elfogy és a virágok is csak elhervadnak, akkor adj egy felejthetetlen éjszakát ajándékba Valentin napra!

 

 

 

 

 

További hírek