CIKKEK

A KORA MAGÖMLÉSRŐL ÁLTALÁBAN

Korai magömlés ellen Szeretnéd megszüntetni a korai magömlést? Talán Te nem is vagy gyorstüzelő. De talán csak azt hiszed, hogy nem vagy gyorstüzelő. A cikkből megismerheted a korai magömléssel kapcsolatos hivatalos álláspontot, az érintett korcsoportokat, és a nem kezelés súlyos kockázatait.
 

MINDENT A PÉNISZGYŰRŰRŐL! VALÓDI INFÓK!

Péniszgyűrű, erekció, korai magömlés Emlékezz csak vissza mi történik, ha egy félig leeresztett lufit középen összenyomsz? A szabad része megmerevedik. A péniszgyűrű egyre nagyobb népszerűségnek örvend a férfiak körében. Ez cikk megmutatja, hogy érhető el extra keménység a segtségével, bemutatja a péniszgyűrű működését, milyen hatással van a péniszre, és megtudhatod azt is, hogy hogyan használhatod biztonságosan.
 

EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA NINCS SZEX

   A 100 méteres síkfutás világrekordját (9:58 mp) Usain Bolt tartja. Ő a legjobb ebben. Emberek milliói ettől lényegesen lassabban futják le a 100 méteres távot, mégis naponta kimennek a futópályára. Mert az előző heti 15 mp-hez képest már csak 14 mp-re van szükségük. A korai magömlés nagyon kellemetlen is lehet, ha kezeletlenül hagyjuk. De mindez semmi ahhoz képest, amit a szexmentesség tesz veled... 
 

HOGYAN KÉSLELTESS? EGY NŐ TANÁCSAI

korai magömlés ellen, késleltetőA csaj élete legnagyobb kalandjára készül a kiszemelt alfahímmel: másfél óra izgatott készülődés, epilálás, szexi fehérnemű.... de ez inkább csak élete legrövidebb kalandja volt. Se izgalom, se kaland, se alfahím. Mit gondolnak a nők a korai magömléssel küzdő férfiakról, és mit tanácsol egy igazi nő a kellemetlenségek ellen?
 

Az orgazmus 11 szuper hatása

 A szerelem boldoggá tesz! De a rendszeres szex fogja 100%-os fitten tartani a tested. Bemutatjuk az orgazmus szervezetre gyakorolt 11 legnagyszerűbb hatását. Ne hagyd ki Te sem!
 

Ezzel az apró trükkel elrepíthetheted a nőt

 Van itt egy kis apróság, amire ha Te is odafigyelsz a nemi életetek alakításánál, a legvadítóbb szeretővé válhatsz.

 

9 szexpóz, ami késlelteti az orgazmust

 Ha ezeket a pózokat választod, sokkal több időd lesz kiélvezni a szex nyújtotta örömöket.
 

Orgazmus magömlés nélkül? Mutatjuk!

 Tudtad, hogy akár több orgazmust is átélhetsz anélkül, hogy akár csak egyszer is magömlésed lenne? Ezt nevezik multi orgazmusnak. Hogyan érhető ez el? Leírjuk!
 

Minden 4. nő a korai magömlés miatt szakít

 Egy meglepő felmérési eredmény szerint a nők többsége - bár empatikusan áll - a korai magömléshez, azonban nehezen viselik, ha a férfi még csak tenni sem hajlandó ellene. Megmutatjuk, mit tartanak fontosnak a nők, és mit tehetünk.
 

Squeeze technika a korai magömlés ellen

 A Squeeze technika az egyik leghatásosabb szorításos módszer, amellyel megszüntethető az ejakulációs inger. A Késleltetés.hu összeszedte a legfontosabb információkat a technikáról.
 

Meddig tart a kielégítő szex?

 Mennyi ideig tartson a szex ahhoz, hogy mindkét fél kielégüljön? Az eltérő igények könnyen áthidalhatók!

 

Top 5+1 krém a korai magömlés ellen

 A vásárlói és fórumokon közzé tett tapasztalatok szerint felállítottuk a legnépszerűbb késleltető krémek listáját.