JOYD014848 Raktáron

IronMan Késleltető Spray (30ml)

Újdonság!
Az IRONMAN spray segítségével könyebbé válhat férfi számára az erekció elérése, és hosszabb élvezet élhető át az intim pillanatok alatt. Ezt a késleltető spray-t kifejezetten a pénisz bőrfal rugalmasságának növelésére, az orgazmus késleltetésére és az élmény fokozására…
6 890 Ft
Hűségpont: 137 pont

Az IRONMAN spray segítségével könyebbé válhat férfi számára az erekció elérése, és hosszabb élvezet élhető át az intim pillanatok alatt. Ezt a késleltető spray-t kifejezetten a pénisz bőrfal rugalmasságának növelésére, az orgazmus késleltetésére és az élmény fokozására fejlesztették ki. Az IRONMAN-t úgy hozták létre, hogy fokozott orgazmusokat okozzon.


A pénisz IRONMAN-mel történő kezelése több módon is segíthet, mint pusztán a korai magömlés megelőzése. Támogatja a merevedést, ápolja a pénisz bőrét. Végeredményül az IRONMAN spray-nek köszönhetően a férfiak meghosszabbíthatják a szex idejét és fokozhatják az élményt; lehetőség nyílhat arra, hogy partnerükkel együtt éljék át a csúcspontot.
 
Hogyan kell használni:
 
Pumpáljunk az IRONMAN Control spray-ből a pénisz felszínére (2–3 pumpálás), és várjuk annak felszívódásáig. A közösülés megkezdése előtt mindig ellenőrizzük, hogy az IRONMAN teljesen felszívódott-e a bőrön. Miután a termék felszívódott, óvszereket és / vagy síkosítókat használhatunk, ha úgy szeretnénk. 

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek