INGYENOVSZER Készlethiány 2 munkanap

Ingyen Óvszer (3db)

Újdonság!
Cégünk számára nagyon fontos a tudatos társadalmi felelősségvállalás, amelynek az egyik pillére a mecénás tevékenységek véghezvitele, azaz valamilyen társadalmi probléma elleni küzdelemben való részvétele.…
0.01 Ft
Hűségpont: 0 pont
Készlethiány
Cégünk számára nagyon fontos a tudatos társadalmi felelősségvállalás, amelynek az egyik pillére a mecénás tevékenységek véghezvitele, azaz valamilyen társadalmi probléma elleni küzdelemben való részvétele. Ennek tükrében egy társadalmi betegség küzdelmébe szeretnénk résztvenni.
 
Köztudott, hogy az AIDS fertőződés leggyakoribb oka a védekezés, vagyis az óvszer nélküli szexuális együttlét. A HIV vírus kizárólag a fertőzött olyan testnedveivel terjed, amelyben a vírus nagy mennyiségben van jelen. Például:
  • vér,
  • ondó/ hüvely váladék,
  • anyatej.
A fertőzött személy más testnedveiben (nyál, vizelet, széklet, izzadság, könny) nagyon kis számban található meg a HIV vírus, így fertőzést nem okoz.
 
Azon embereken szeretnénk segíteni, akik függetlenől attól, hogy HIV vírussal fertőzöttek vagy sem, de szeretnének egészséges és biztonságos nemi életet élni. Ezek után úgy véltük, hogy a legnagyobb segítség amit mi nyújtani tudunk, az a HIV megelőzését szolgáló eszköz, vagyis az óvszer és az óvszerhez való ingyenes hozzájutás. Így, egy ingyenes óvszer csomagot állítottunk össze, amit 500 igénylőnek tudunk felajánlani.
 
Mit is tartalmaz az ingyen csomag? 3 darab ingyen óvszert!
Az ingyen csomag tartalma három darab ingyen kondom. Az óvszerek márkája AMOR, amely egy prémium minőségű német termék, amit a legújabb elektronikai eszközök segítségével tesztelnek. A minőségen túl pedig három különböző óvszert biztosítunk az ingyenes csomagban. 
Amor Strawberry eper ízesítésű óvszer: Ez egy ízesített óvszer, amelyet azok számára készítettek el, akiket a kellemetlen szagok és ízek zavarhatnak. Az eper aroma megszüntetheti ezeket az akadályokat. Továbbá az orális szex során az óvszer epres íze mellett kizárható a kellemetlen latex íz. Cél, hogy az édes eper aromát tartalmazó bevonat hozzájárul a kellemes együttlét élményéhez és nem engedi elrontani azt.
 
Amor rücskös és bordázott óvszer: Ennek az óvszernek az a célja, hogy a szexuális együttlét során nagyobb élvezethez juttassa a nőt, amit az óvszer felületének egyenetlensége segít. A biztos élvezet miatt úgy alakították ki, hogy az óvszer alsó része körkörösen bordázott, míg a felső részen pontszerűen elhelyezkedő csúcsok kerültek kialakításra, ezért egyedi módon képes stimulálni a hüvely falát az extra élvezet érdekében. A bordázott és rücskös óvszerek rugalmasabb anyagból készülnek, így a szakadás veszélyének lehetősége alacsony, így ennek az óvszernek a használata szintén biztonságos. 
 
Amor vékonyfalú óvszer: Más néven, ultra vékony falú óvszer. Sokan azért nem választják az óvszert a fogamzásgátló módszerek közül, mert attól tartanak, hogy az óvszer használata miatt csökkenhet a szex maximális élvezete. Azért, hogy ezt a problémát megoldják, létrehozták az ultra vékony falú óvszert, amely a vékony falának köszönhetően az intenzívebb gyönyör hasonlóan elérhető, mint óvszer nélkül. A vékony falú óvszerek szintén rugalmasabb anyagból készülnek de ebben az esetben sem kell a szakadás veszélye miatt aggódni.
 
Röviden amit tudni lehet az Amor ingyen óvszerekről az az, hogy Magyarországon kevésbé ismert ez az óvszer márka, pedig a németek legkedveltebb óvszere, méghozzá a kondom megbízhatósága és kényelmessége miatt. Szuper rugalmas anyagból készült óvszerról van szó, mert így a nagyobb méretekkel megáldott férfiak is kényelmesen viselhetik a kotont. Az Amor óvszereket egyesével vetik alá eletkronikai vizsgálatoknak, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújthassák a szexuális aktus során. A kiküldésre kerülő óvszerek mérete standard, normál.
 
Mire számíthatsz, ha megigényled az ingyen óvszer csomagot?
Számunkra mindig az ügyfél elégedettsége áll a központban és a diszkréció! Ezért kényelmes módon, házhoz kaphatod meg az ingyen óvszer csomagot. A diszkrécióról pedig az egyszerű, fehér boríték gondoskodik, amelyen csak a Te neved fog szerepelni. Továbbá a termékek sérülése elkerülése miatt ezek a kívülről hétköznapinak tűnő borítékok, belülről buborékos biztonsági réteggel vannak ellátva, annak érdekében, hogy megfelelő minőségben jusson el hozzád az ingyen óvszer csomag az igénylést követően.
 
 
 
 
Mit kell tenned ahhoz, hogy számodra is megküldjük az ingyen óvszer csomagot?
Abban az esetben, ha csak az ingyen óvszer csomagra tartasz igényt, akkor a megszokott módon tedd a kosárba az ingyen óvszer terméket és az adataid megadásával, már meg is tudod rendelni az ingyen óvszer csomagot. 
Mindenesetre a kiküldéshez a nevedre és a címedre szükség lesz, ahova megküldjük számodra postai úton az ingyen óvszer csomagot. A személyi jogok tiszteletben tartása miatt, biztosíthatunk afelől, hogy neved és a címed, illetve az, hogy megigényelted az ingyen óvszer csomagot sehol sem fog megjelenni, harmadik félnek nem adjuk ki ezeket az információkat. Teljes diszkrécióval kezeljük az adatokat az ingyen óvszer kampány során is. Azon okból, hogy szeretnénk minél több embernek segíteni és minél több embernek eljuttatni az ingyen óvszereket, egy személynek a kívánt címre, egy héten belül csak egyszer áll módunkban kiküldeni az ingyen óvszer csomagot. Minden ingyen óvszer csomag megrendelésének adatai ellenörzésre kerülnek (név, cím, telefonszám, e-mail cím), így kiszűrve az esetleges többszöri megrendelést. 
 
Fontos tudni, hogy az ingyen óvszer csomagot postai úton biztosítjuk számodra. Előnye az, hogy gyorsan, akár 2-3 munkanap alatt megérkezik hozzád az ingyen óvszer csomag, méghozzá házhoz a postaládádba. Így Neked nem szükséges a szállító érkezése miatt aggódnod, illetve azon fáradoznod, hogy a legközelebbi postára ellátogass. Azon felül, hogy rövid idő alatt, kényelmesen otthonodba érkezik meg az ingyen óvszer, a fehér boríték biztosítja a diszkréciót, mivel a buborékos réteggel ellátott egyszerű boríték nem kitapintható és még a termékek sem sérülhetnek meg.
 
Abban az esetben, ha az ingyen óvszer csomag mellett egyéb termékeket is szeretnél rendelni, akkor a kiszállítási mód eltérhet a postai módtól illetve ekkor a szállítási díj a megrendelőt terheli, mint egy általános rendelés esetén. Viszont ettől függetlenül az ingyenes óvszer csomag, vagyis a három óvszer továbbra is ingyenesen kerül kiküldésre a többi megrendelt termékkel egyszerre.
 
 
Mivel a csomag tartalma, azaz a három darab óvszer ingyen érhető el, továbbá a rendelési költséget sem kell megtérítenie az igénylőnek így kijelenthető, hogy ez egy teljesen ingyenes óvszer csomag! Ennek, illetve annak függvényében, hogy segítő szándékkal hoztuk létre ezt az ingyen óvszer kampányt, nem áll módunkban visszaküldést és/vagy reklamációt fogadni. Viszont bármilyen észrevétel esetén ügyfélszolgálatunk szívesen áll az ingyen óvszer kampányban résztvevők szolgálatára is. 

Szállítás

Ingyenes szállítás


Az ingyenesen elérhető óvszerek kampány ideje alatt, az ingyen óvszert igénylő ügyfeleink számára elérhető díjtalan szállítási mód. Bármilyen más termék választása esetén nem választható az ingyenes szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes
Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés) (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS Futárszolgálat (utánvét) (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés) (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: 790 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

PostaPont (utánvét) (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 3 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek