HOT0044160 Készlethiány 1 munkanap

Hot Bio Vízbázisú Síkosító Érzékeny Bőrre Natúr (50ml)

100% természetes, gyógynövényekből készített bio síkosító. Érzékeny bőrűeknek a legmegfelelőbb síkosító gél, prémium minőség. Hosszan tartó síkosság érdekében, érzékeny bőrűek számára a legjobb megoldás lehet a HOT új terméke karragénnel…
2 990 Ft
Hűségpont: 59 pont
Készlethiány

100% természetes, gyógynövényekből készített bio síkosító. Érzékeny bőrűeknek a legmegfelelőbb síkosító gél, prémium minőség. Hosszan tartó síkosság érdekében, érzékeny bőrűek számára a legjobb megoldás lehet a HOT új terméke karragénnel és Aloe Verával. Természetes összetevőinek köszönhetően hidratálja az alkalmazási területet. 

Hippoallergén, könnyen eltávolítható, nem hagy foltot.

Eltávolítása vízzel és szappannal könnyedén megoldható.

Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Összetételt lásd a csomagoláson!

Óvszerrel kompatibilis, nem rontja annak állapotát.

Hűvös, száraz helyen tartandó! Ha szembe kerül, bő vízzel mossuk ki! 

További információ: bio síkosító szexcikkek között

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek