BOHEMA0004 Raktáron 1 munkanap

Hátsó Gondolatok - Rossz az, aki rosszra gondol

Újdonság!
A Hátsó Gondolatok - Rossz az, aki rosszra gondol nevű társasjáték felnőttek számára készült el, amit 2-6 játékos, résztvevő tud játszani. A Hátsó Gondolatok - Rossz az, aki rosszra gondol társasjátékban kölülírsok, vagyis nyomok alapján kell kitalálnotok a megfejtéseket,…
15 790 Ft
Hűségpont: 315 pont

A Hátsó Gondolatok - Rossz az, aki rosszra gondol nevű társasjáték felnőttek számára készült el, amit 2-6 játékos, résztvevő tud játszani. A Hátsó Gondolatok - Rossz az, aki rosszra gondol társasjátékban kölülírsok, vagyis nyomok alapján kell kitalálnotok a megfejtéseket, hasonlóan egy kvízjátékhoz. Itt azonban sokkal sikamlósabb a téma, be kell vetnetek bűnös fantáziátokat is! Az izgalmas, néha erotikusnak tűnő leírások majdnem minden esetben azonban ártatlan kifejezéseket rejtenek. Itt tipikusan igaz a mondás: " Rossz az, aki rosszra gondol." Jó megfejtésekért betűkártyákat gyűjthettek menet közben, győztes pedig az lesz, aki sok jó megoldással kirakja a megfelelő szavakat. A Hátsó Gondolatok - Rossz az, aki rosszra gondol játék sava- borsát a magyar nyelv ízessége és sokszínűsége adja. 

A Hátsó Gondolatok - Rossz az, aki rosszra gondol játék megrendelésekor egy dobozban érkezik meg:

 • 190 db bűnös kártya
 • 88 db kétértelmű kártya
 • 50 db történet kártya
 • 60 db betűkártya
 • 6 báu
 • 1 dobókocka
 • 1 játéktábla

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a játék de bizonytalan vagy abban, hogy mire számíts, íme néhán Hátsó Gondolatok - Rossz az, aki rosszra gondol szemléltető példa:

 • A nagyot durranó, féfrfi játékszer, ami könnyen elsülhet, nem lehetne más, mint a...
 • Mi lehet az az édes piros dolog, aminél érdemes először levetkőzni, nyelés helyet a magját ki kell köpni és még a hasadon is végigcsúszhat?
 • Mi az ami igazán be tud állni, amit a férfiak leborotválhatnak és ráadásul mély torkot rejt?
 • Mit takarhat ez a leírás: Ha elmegyek, mérges leszel. Ha rám csatlakozol, akkor az egész világom a tiéd lesz. Ha nem védekezel, akkor elkaphatsz valami csúnya dolgot.

Na ugye, rossz az, aki rosszra gondol. Valld be, neked is rögtön bűnös gondolataid támadtak. Pedig hidd el, a megoldások roppant egyszerűek és ártatlanok.

 

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek