BOHEMA0001 Készlethiány 1 munkanap

Hancúr párbaj - Ki megy el a végén?

A Hancúr párbaj - Ki megy el a végén? egy erotikus társasjáték pároknak, amit bátran ajánlunk azoknak, akik valamilyen módon szeretnék újra felfűteni a vágyakat, mert kicsit ellaposodott a hangulat az ágyban. Viszont ha ezzel nincs gondotok, csak szimplán szeretnétek valami újdonságot…
12 690 Ft
Hűségpont: 253 pont
Készlethiány

A Hancúr párbaj - Ki megy el a végén? egy erotikus társasjáték pároknak, amit bátran ajánlunk azoknak, akik valamilyen módon szeretnék újra felfűteni a vágyakat, mert kicsit ellaposodott a hangulat az ágyban. Viszont ha ezzel nincs gondotok, csak szimplán szeretnétek valami újdonságot kipróbálni, akkor ez a lehető legfrappánsabb megoldás. Mivel a Hancúr párbaj - Ki megy el a végén? játéknak az a lényege, hogy a dobozban található játéktábla, 52 db feladatkártya, homokóra és a többi szokásos eszköz segítségével a játékmezőkön haladjatok úgy, hogy közben egyre forrób és izgalmasabb erotikus feladatokat kell elvégeznetek. Természetesen, az a cél, hogy a feladatok teljesítése során minél nagyobb örömöt és élvezetet okozzatok egymásnak. Kezdésként először csak bemelegítő feladatok várnak rátok, viszont a Hancúr párbaj - Ki megy el a végén? játék előre haladtával egyre erotikusabb és izgalmasabb részek következnek majd, amiket a szexuális aktus közben végeznetek kell. 

Hancúr párbaj - Ki megy el a végén? névből gondolhatod, hogy garantált az egyre fokozódó vágy, de vigyázzatok! Fontos szabály, hogy az orgazmust a játék végéig egyik fél sem érheti el. Ha mégis idő előtt bekövetkezne, akkor a a csúcsra ért félnek a párja összes szexuális kívánságát teljesítenie kell. 

Egyaránt ajánljuk friss pároknak azért, hogy pajkos módon ismerjék meg egymást az ágyban de az összeszokott párok is élvezni fogják a jkátékot, mert feldobhatják a szexuális együttléteket és ki tudja, lehet, hogy újabb erotikus felfedezések is megtörténnek. 

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek