Forgalmazói Garancia

12 HÓNAP FORGALMAZÓI GARANCIA MINDEN TERMÉKRE


A forgalmazó minden 10.000 Ft felett vásárolt termékre a vevő vásárlásától számított minimum 12 hónap garanciát vállal. Ez egyes termékek esetében a gyártó garancia miatt több is lehet. A részletekről a konkrét termék megnevezése esetén tudunk tájékoztatást adni.


A vevő garanciális igényét csak webáruházunk közreműködésével tudja érvényesíteni. A garancia igény bejelentésével együtt a termék webáruházunk részére történő visszaküldése szükséges. A szállítás díját a vevő előlegezi meg.


A rendeltetésszerű használat megállapítására a gyártó vagy szakértő jogosult. A garanciaigény teljesítésére csak a szakvélemény elkészítését követően kerülhet sor. Nem rendeltetésszerű használatot megállapító szakvélemény alapján a felmerült költségeket a vevő viseli.


Amennyiben a szakvélemény szerint garanciaigény érvényesíthető, úgy a vevő a garancia igény érvényesítésével összefüggésben keletkezett szállítási költségek teljes megtérítésre, és részére a megvásárolt termékből hibátlan darab juttatására jogosult.