Ez a korai magömlés oka - itt a megoldás

Egy friss felmérés szerint több, mint minden negyedik férfi számol be rendszeres korai magömlésről, ami nagyobb arány, mint a merevedési zavarban szenvedőké. A korai magömléssel küzdők valódi aránya feltehetően ettől lényegesen magasabb, ugyanis sok férfi titkolja problémáit. Férfiatlannak tartjuk magunkat amiatt, hogy nem tudjuk kielégíteni partnerüket, míg mások tudomást sem akarnak venni a szexuális problémáról. 

De vajon milyen okok miatt alakul ki a korai magömlés?
 
 
 

A korai magömlés kialakulása és okai

Az elmúlt évtizedekben összegyűjtött adatok alapján a szakértők egyetértenek abban, hogy a korai magömlésnek két alfaja különböztethető meg: az élethosszig tartó korai magömlés és a szerzett korai magömlés. Mindkettő komoly problémákat okozhat párkapcsolatilag, ha nem foglalkozunk vele.
 
Azontúl, hogy a kezeletlenül hagyott korai magömlés rövid időn belül a párkapcsolat megromlásához vezethet, könnyen megváltoztathatja a férfi személyiségét és eltávolíthatja a szexualitástól. A folyamatosan visszatérő kudarcok az önbizalom csökkenéséhez, szorongáshoz és frusztrációhoz vezethetnek, miközben a férfi egyre kevésbé értékesnek érzi magát. 
 
 

AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TÍPUSÚ KORAI MAGÖMLÉS

Az élethosszig tartó korai magömlés már az első szexuális élmény során fellép, egész életen át tart, és mindenféle szexuális tevékenység esetén megjelenik. Ezen a ponton fontos tisztázni, hogy az első szexuális élmények során fellépő korai magömlés még nem ad okot aggodalomra, sőt, majdnem általánosnak mondható. Az intimitással való első találkozás alkalmával természetes módon minden férfit hamarabb ér orgazmus az új élménynek és fokozott nemi vágynak köszönhetően. A problémaként akkor tekintünk rá, ha ez idővel nem változik meg.
 
 
A korai magömléstől szenvedő férfiak többsége az élethosszig tartó típusban szenved:
  • már az első (vagy majdnem az első) szexuális élmény óta jelentkezik rendszeresen;
  • az ejakuláció túl gyorsan következik be (az esetek 90%-ában 1 percen belül);
  • egész életen át megmarad, vagy kezelés nélkül súlyosbodik;
  • a korai magömlés minden partnertől függetlenül, és minden közösülésnél jelen van
 
 
A felmérések szerint a korai magömlés által érintett férfiak 49%-a legalább időnként a behatolás előtt ejakulál, tehát képtelen közösülni.
 
Az élethosszig tartó korai magömlés kialakulása genetikei okokra vezethető vissza, azt elkerülni nem lehet, egyszerűen így születünk. Bár elkerülni nem lehet, együttélni vele, és kordában tartani könnyen tudjuk. A korai magömlés nem akadályoz a teljes értékű nemi életben. Van megoldás!
 

 
 

A szerzett korai magömlés

A korai magömlés az élet során később is megjelenhet, ezt hívják szerzett korai magömlésnek. Ebben az esetben valószínűleg egy másik, testi vagy mentális zavar eredményeként jelentkezik.
 
Jellemző erre a típusra, hogy
  • normális magömlést követően lép fel fokozatosan vagy hirtelen;
  • Összefüggésben állhat hormonális (pl.: pajzsmirigyhormon-zavarok) és urológiai rendellenességekkel (pl.: prosztatagyulladás), anatómiai körülményekkel (pl.: rövid fitymafék, a makk túlérzékenysége, fitymaszűkület, stb.), idegrendszeri, pszichés és párkapcsolati problémákkal, traumatikus szexuális tapasztalatokkal. Különös esetben gyógyszeres kezelés vagy kábítószer-használat mellékhatásaként is felléphet.
  • szituációfüggő: csak bizonyos partnerekkel, vagy bizonyos helyzetekben fordul elő - hosszabb kihagyás után, bizonyos helyszínen, bizonyos pozitúrában, bizonyos módon ingerelve
 
 
A szerzett korai magömlés kialakulása leggyakrabban a fitalakori önkielégítésre vezethető vissza. Minden férfi emlékszik még az első önkielégítésre. A fiatal férfi a nemi vágy fokozódásának eredményeként elkezdi bontogatni szárnyait, megtapasztalja az első merevedést, az első éjszakai magömlést, és elkezd önkielégíteni. A kezdeti időkben sokszor ezt bűntudattal teszik, és ezért gondosan ügyelnek is arra, hogy senki ne tudhasson róla. A titokban történő önkielégítés azonban hosszú távob veszélyeket hord magában: a lebukástól való veszély arra készteti, hogy a lehető leghamarabb bekövetkezzen a magömlés.
 
 
Ezzel nem csak az élvezettől fosztja meg magát, de az éveken át tartó gyors maszturbálás könnyen ahhoz vezethet, hogy a korai magömlés "megtanulására" késztesse az agyát. És ez az esetek nagy arányában "jól sikerül".
 
 

A KORAI MAGÖMLÉS NEM KEZELÉSÉNEK KOCKÁZATAI

A fenti felmérés további meglepő adata, hogy a korai magömlést felvállalóknak mindössze 9%-a keres megoldást a problémára. A férfiak többsége érdektelen. Így már nem is olyan meglepő, hogy minden 4. nő a korai magömlés miatt szakít, igaz? De talán ezekután a korai magömlés és a hűtlenség kapcsolatát sem kell részletezni.
 
 
A szexuális problémákról való beszélgetés sokszor nehezére esik a férfiaknak, amiatt szégyenérzetet és szorongást éreznek. A férfiak különösen a szexuális teljesítményt illetően szeretnek erősnek, egészségesnek, és páratlannak mutatkozni, amely illúzióba egy ilyen zavar már nem fér bele, ennek beimserése nehézséggel jár számukra. Ez vezet oda, hogy látszólag nem vesznek tudomást a problémáról, nem tesznek semmit a teljesítményük növelése érdekében.
 
A korai magömlés talán még problémásabb ebből a szempontból, mert a férfiak gyakran nem tekintik valós egészségügyi problémának, pusztán életmódbeli kérdésnek tartják. Nem vesznek róla tudomást, a megnövekedett stressz által előidézett átmeneti jelenségnek tartják, mert meg vannak győződve róla, hogy nincs rá megoldás. 
 
Pedig van! Azonnali megoldást nyújtanak a piacon található késleltető hatású készítmények, így a Pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Spray, amely az intim érzékelés fokozása fokozása mellett csökkenti az érzékenységet. Alkalmazásával lényegesen később, lényegesen intenzívebb orgazmus elérésére leszel képes. 
 
 
A legnagyobb hibát követik el a férfiak, amikor nem vesznek róla tudomást, ugyanis a korai magömlés jelentős hatással lehet a párkapcsolati élet minden vonatkozására. Annyira fontos lehet a kielégítő párkapcsolat szempontjából, hogy még a Káma-Szútra is megemlíti a korai magömlés okozta frusztrációt. Mivel idővel a partner kielégítő szexuális életének gátjává válik, a partner elégedettségét csökkenti a szexuális élete és a párkapcsolata szempontjából, és könnyen dönthet a szakítás mellett.
 
 
Ezt bizonyítják azok a felmérések is, melyek szerint az érintett férfiak 44%-a számol be frusztrációról, 36%-a szorongásról, és 20,4%-a depresszióról. A korai magömlésben szenvedő férfiaknak csak a fele gondolja úgy, hogy intenzívebb lenne a párkapcsolata, ha a partnerét szexuálisan ki tudná elégíteni, azaz csak ennyien hajlandóak elengedni a kifogásokat, és lépéseket tenni a kapcsolat érdekében.
 
 
Ezért ha Te is korai magömléssel küzdesz, vállald fel, és keress megoldást rá a lehető leghamarabb. Beszélj a partnereddel róla, értékelni fogja, hogy mindkettőtök életét nehezítő problémára keresel megoldást. Egy ilyen ügyet persze, hogy segíteni fog. Együtt könnyebb sikereket elérni.
 
 

Mindkét típusú korai magömlés viszonylag egyszerűen kezelhető. Számtalan lehetőség közül választhatsz áruházunkban, amelyek valódi megoldást jelentenek a problémádra. Az itt kapható készítmények válogatott minőségűek, a legjobb eredményekkel kecsegtetnek, és óriási kedvezményekkel juthatsz hozzájuk. Meghatározott összegű vásárlás felett ingyenes szállítás!