Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Erotikus társasjáték - Hancúr Párbaj, Ki megy el a végén, Hátsó gondolatok.

A kategóriában található erotikus társasjátékokat olyan pároknak ajánljuk, akik szeretnék felpezsdíteni a kapcsolatukat. Kitűnő választás lehet borongós estékre, hétvégékre, illetve bármilyen alkalomra. 

Rendezés:
Nézet:

 

Ha izgalmas kikapcsolódásra vágytok a pároddal, akkor válogassatok kedvetekre az erotikus társasjátékok közül! És, hogy miért? Mert ezek a felnőtt társasjátékok segíthetnek abban, hogy a felpezsdítsétek a szexuális együttléteket.

Sok mindennel próbálkoztatok már, hogy újra a fülledt erotika vegye át az uralmat a hálószobátokban?Bizonyára előkerült már a jégkocka, tejszínhab esetleg az otthoni bénázós sztriptíz? Továbbra is keresitek a megfelelő kiegészítő eszközt? Itt az ideje, hogy kipróbáljátok valamely felnőtt erotikus társasjátékunkat!

Erotikus társasjátékAz erotikus játékok között találtok olyat, amik kifejezetten párok számára készültek. Ezek a játékok abban segítenek nektek, hogy ráhangolódjatok egymásra és persze a szexre, méghozzá oly módon, hogy a játék során izgalmas feladatokat kell megcsinálni és pikáns kérdéseket kell megválaszolni. A kérdések által a párok sokkal jobban megismerhetik egymást, a másik szexuális fantáziálását és a titkos vágyakat. Fényt deríthettek arra, hogy mi okoz igazi gyönyört a másiknak. Tehát a felnőtt társasok által a játékosok nyíltan és tabuk nélkül beszélhetnek a szexről. Bizonyos felnőtt játékok kérdések által teszik fülledté az erotikát, míg mások, inkább izgalmas erotikus feladatokat végeztet el a játékosokkal. Ezáltal lehetőségetek van arra, hogy még soha ki nem próbált szexpózokat teszteljetek vagy az intim területeket különleges és új módokon felfedezhetitek. Ezek a felnőtt játékok abban segítenek, hogy mind a ketten a lehető legjobban ellazuljatok és a társasjátékoknak köszönhetően észre sem veszitek, de máris egymásra hangolódva élhettek át egy fokozottabb gyönyört.

A felnőtt játékok másik része olyan, amely több játékossal is játszható. Ezek a társasjátékok rendkívül szórakoztatóak lehetnek akár egy swinger partyn vagy egy legény/ lánybúcsún, de egyéb pikánsabb hangulatú buli fő kelléke lehet. Az ilyen jellegű játékok többnyire szexuálisan ismeretterjesztőek vagyis lehetőséget adnak, hogy a résztvevő játékosok minél többet megtudjanak a szexről. Például, hogy " Mond meg, hogy melyek az ingerlésre legérzékenyebben reagáló pontok a női testen?", " Mond meg mennyi ideig tartott a világrekordot tartó aktus?". De akadnak még olyan játékok is ahol a benne található kérdésekkel fényt deríthetünk barátaink pikáns és erotikus titkaira. Például: " Ki volt már egyszerre több partnerrel? Ki csókolózott már azonos neművel?". Ezek a játékok abban segítenek, hogy egy oldott hangulatú és szórakoztató élményt nyújtson a baráti társaságoknak. 

Ezek a felnőtt társasjátékok ajándékként is természetesen megállják a helyüket. Ajándékozhatod őket születésnapra, évfordulóra, nőnapra, Valentin napra és a többi. Lepd meg vele a párodat vagy vidd ajándékba legénybúcsúba, lánybúcsúba. 

Ezek a felnőtt játékok szórakoztatóak, könnyed módon döntik le a tabukat, ha szexről és erotikáról van szó.

Válogass a legnépszerűbb erotikus társasjátékaink közül!