Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Sperma mennyiség növelő szerek - minőségi és sok sperma! Rendelj most, és diszkréten kiszállítjuk 1 munkanap alatt!

A kategóriában található legjobb spermafokozó készítmények kizárólag gyógynövényi összetevőket tartalmaznak, ennek köszönhetően vásárlóink nagy kedvenceivé váltak és mellékhatásokról eddig nem számoltak be. A spermafokozó készítmények rendszeres használatával egészségesebb, világosabb lehet a sperma színe, valamint megnövekedhet a sperma mennyisége. 

Rendezés:
Nézet:

Manapság rengeteg férfinek okoz gondot a kevés spermaszám. A férfiak többsége nem mer szembenézni ezzel a problémával, mint ahogyan a legtöbb szexuális gonddal sem, pedig a legtöbb esetben a kapcsolatuk forog kockán emiatt. Fontos, hogy foglalkozz a problémáddal, kérj segítséget, keress rá megoldást, mert ez akár depresszióhoz, illetve szorongáshoz is vezethet. Ezért lényeges a kezelés mihamarabbi elkezdése. 

A mai világban már számos megoldást találhatunk a problémánkra. Ilyenek például ebben a kategóriában található spermamennyiség növelő termékek is, melyek egyre népszerűbbé válnak a férfiak körében.

 

 

Spermaszám növelő termékek a sikeres termékenységért!

 

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb adatai alapján a szakértők úgy vélik, hogy az egészséges spermiumok száma milliliterenként 15 millió, így az orvosok alacsonynak tartják a 15 millió/ml alatti spermiumszámot, és ez termékenységi problémákat okozhat.

A következő okai lehetnek az alacsony spermaszámnak:

Bizonyos környezeti elemeknek, például hőnek, toxinoknak és vegyszereknek való túlzott kitettség csökkentheti a spermiumtermelést vagy a spermiumok működését. 

A konkrét okok a következők:

 • Ipari vegyszerek: Bizonyos vegyszereknek, gyomirtó szereknek, szerves oldószereknek és festőanyagoknak való hosszabb expozíció hozzájárulhat az alacsony spermiumszámhoz.
 • Nehézfém expozíció: Az ólomnak vagy más nehézfémeknek való kitettség szintén a spermiumszám csökkenését okozhatja.
 • Sugárzás vagy röntgen: A sugárzásnak való kitettség csökkentheti a spermiumtermelést, bár gyakran visszaáll a normális szintre. Nagy dózisú sugárzással a spermiumtermelés tartósan csökkenthető.
 • A herék túlmelegedése: Az emelkedett hőmérséklet ronthatja a spermiumtermelést. Bár a vizsgálatok korlátozottak és nem meggyőzőek, a szaunák vagy pezsgőfürdők gyakori használata átmenetileg csökkentheti a spermiumok számát. A hosszú ideig tartó ülés, a szűk ruházat viselése vagy a laptopon, számítógépen történő hosszú munkavégzés szintén növelheti a herezacskó hőmérsékletét, és kissé csökkentheti a spermiumtermelést. A kutatás azonban nem meggyőző.

Egészség, életmód és egyéb okok:

A sperma csökkenésének néhány egyéb oka:

 • Illegális drogok használata: Az izomerő és izomnövekedés serkentésére szedett anabolikus szteroidok a herék összezsugorodását és a spermiumtermelés csökkenését okozhatják. A kokain vagy a marihuána használata átmenetileg csökkentheti a spermiumok számát és minőségét is.
 • Alkoholfogyasztás: Az alkoholfogyasztás csökkentheti a tesztoszteronszintet, merevedési zavarokat okozhat és csökkentheti a spermiumtermelést. A túlzott alkoholfogyasztás okozta májbetegség szintén termékenységi problémákhoz vezethet.
 • Dohányzás: A dohányzó férfiak spermiumszáma alacsonyabb lehet, mint a nem dohányzóké. A passzív dohányzás szintén befolyásolhatja a férfiak termékenységét.
 • Súly: Az elhízás számos módon károsíthatja a termékenységet, beleértve a spermiumok mennyiségének csökkenését is. 
 • Fertőzések, daganatok: Bizonyos egészségi állapot, beleértve az öröklött genetikai rendellenességeket is - szintén befolyásolhatják a spermiumok mennyiségét.

Összességében az egészségügyi szakemberek úgy vélik, hogy a tesztoszteronszintet befolyásoló tényezők a legjelentősebb hatással vannak a spermiumok mennyiségére és minőségére.

Valóban segíthetnek növelni a férfiak termékenységét a spermafokozó kapszulák?

spermafokozó termékek használatával hatékonyan növelhető a spermiumok mennyisége. Az itt található termékek az utóbbi időben egyre keresettebbé váltak, aminek hátterében feltehetően az állhat, hogy a férfiak egyre szélesebb körben válnak érintetté a termékenységi problémáknak. 

Webshopunk kifejezetten olyan spermafokozó készítményeket forgalmaz, melyek a következő összetevőket tartalmazzák:

 • Koenzim Q10
 • Folsav és cink kombinációja
 • L-karnitin
 • Szelén
 • C vitamin
 • E vitamin

Koenzim Q10: A koenzim Q10 egy vitamin, amely számos pozitív hatással van a spermiumok mennyiségének növekedésére és az általános férfi termékenységre . A Koenzim Q10 erős antioxidáns hatással rendelkezik, és energiával látja el a sejteket. 

Folsav és cink: Rengeteg tanulmány utal arra, hogy a folsav és a cink együttes fogyasztása javíthatja a spermiumok általános egészségi állapotát, beleértve spermiumok mennyiségét is.

L-karnitin: Az L-karnitin fontos szerepet játszik a férfiak termékenységében. Az alacsony spermaszám esetén ez az aminosav segíti a spermiumok érését, fokozza azok mozgékonyságát, és megvédi a spermiumokat az oxidatív károsodástól. 

C és E vitamin: Számos vitamin és ásványi anyag antioxidánsként működik, és egyes tanulmányok összefüggésbe hozták az antioxidánsok és a vitaminok fogyasztását a megnövekedett spermaszámmal.

Szelén: A szelénhiány károsodott spermiumsejteket okozhat, csökkent mozgásképességgel. Egy tanulmányban, amelyben a résztvevők napi 100 mikrogramm szelént kaptak, a spermium minősége a betegek 56%-ánál javult.

A spermiumok mennyiségének vagy minőségének javítására vonatkozó lehetséges előnyöket mutató tanulmányok kimutatták, hogy azok a spermafokozó kapszulák, melyek a fent említett összetevőket tartalmazzák, valóban segíthetnek a spermamennyiség növelésében, így a termékenységben is.

Spermamennyiség növelő készítmények az egészséges spermáért. A következő pozitív eredményei lehetnek a spermafokozó termékek használatának: 

- erőteljesebb magömlésben lehet részed

- keményebb erekció érhető el vele

- növekedhet a libidó

- egészségesebb, valamint világosabb lehet a sperma színe

- megnövekedhet a sperma mennyisége

- javulhat a spermák mozgékonysága, ezáltal gyorsabb spermatermelődést biztosíthat

 

Gyakori kérdések:

 

Milyen gyakran szükséges szednem a spermanövelő készítményeket?

Ahhoz, hogy eredményes legyen a spermanövelés nagyon fontos, hogy tartsuk be a dobozban található használati utasításban leírtakat. Általában ezeket a spermamennyiség növelő termékeket naponta szükséges alkalmazni ahhoz, hogy javuljon a sperma minősége, illetve a mennyisége. Naponta 1x2 kapszulát egyszerre szükséges elfogyasztani bő folyadékkal. Számos vásárlónk - akik rendszeres használták a spermamennyiség növelő termékeket - egy idő után el tudták hagyni szedését, hiszen jelentős javulást tapasztaltak. 

A spermafokozó készítményeknek vannak mellékhatásai?

Mint ahogyan már korábban is említettük nagyon fontos betartani a gyártói használati utasítást a spermafokozó termékek szedésekor. Minden termék, mely a webshopunkban található - így a spermafokozó készítmények is - forgalomba hozatal előtt egy nagyon szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, melynek célja, hogy kiszűrjék, hogy valóban csak növényi összetevőket tartalmaz az adott készítmény. Ha hibát észlelnek, azonnal korrigálják. Csak is olyan terméket hoznak forgalomba, mely minden szigorú előírásnak megfelel. Vásárlói visszajelzések alapján a spermamennyiség növelő termékeinkkel kapcsolatban sem kaptunk még negatív visszajelzést. Ezért bátran ki merjük jelenteni, hogy a spermaszám növelő készítmények mellékhatásoktól mentesek.