Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Óvszer rendelés - több óvszer méret - több típus ♦ Ízesített ♦ Rücskös ♦ Latex mentes ♦ Vékony falú ♦ XXL nagy méretű ♦

Ebben a kategóriában rengeteg különböző minőségű- és nagyságú óvszer található. Válogathatsz erekciós-, ízesített-, vékony falú-, XXL-, neon-, szűk-, bordázott-, bordázott és rücskös-,  natúr-, illetve forrósító-hűsítő óvszerek közül is. Itt mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb óvszert. Manapság elengedhetetlen az óvszer használata szex közben. Hogy miért? Mert egyrészt véd a rengeteg nemi betegség ellen, másrészt pedig megakadályozza a nem kívánatos terhességet. Az óvszer a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer. Általánosságban elmondható az óvszerekről, hogy 95%-os biztonságot nyújtanak mind a terhesség, mind pedig a nemi betegségek ellen. 

Rendezés:
Nézet:

Az óvszerek megakadályozzák a spermiumok bejutását a hüvelybe. Általában latexből, vagy gumiból készülnek. Néhányuk azonban olyan anyagokból készül, amelyek biztonságosak a latexallergiában szenvedők számára, például poliuretánból vagy poliizoprénből.

Hogyan működnek az óvszerek?

Az óvszer úgy működik, hogy megakadályozza a sperma bejutását a hüvelybe. Az óvszert a péniszre helyezik, amikor az erekciós állapotban van. Egészen a pénisz tövéig szükséges felhelyezni, miközben megfogod az óvszer hegyét, hogy a végén több hely maradjon. Ez az ejakuláció után helyet biztosít a spermának, és kevésbé valószínű, hogy az óvszer elszakad.

Miután a férfi ejakulált, az óvszert a pénisz tövénél kell tartania, miközben kihúzza a hüvelyből. Ezt addig kell megtennie, amíg a pénisz még merev. Ez megakadályozza, hogy az óvszer lecsússzon, és ezáltal a spermiumok nem hatolnak be a hüvelybe.

Mennyire működnek jól az óvszerek?

Ha az előírtaknak megfelelően használod, akkor az óvszer 98%-ban biztonságos lehet.

fokozott védelem érdekében sok pár óvszert használ más fogamzásgátló módszerekkel, például fogamzásgátló tablettákkal. Ahhoz, hogy az óvszer a lehető legjobban működjön, minden alkalommal használni kell, amikor egy pár szexel.

Egy óvszer csak egyszer használható fel. Új óvszert kell használni minden szexuális kapcsolat alkalmával, és az aktus elejétől a végéig szükséges használni  a terhesség és a nemi betegségek elleni védelem érdekében. 

Ha az óvszer száraznak, ragadósnak vagy merevnek tűnik, amikor kiveszed a csomagolásból, vagy lejárt dobd ki, és használj újat. Hasznos, ha több óvszer van kéznél, arra az esetre, ha az egyikkel probléma adódna. A legjobb, ha a fel nem használt óvszert hűvös, száraz helyen tárolod.

Segítenek az óvszerek a nemi betegség elleni védekezésben?

Igen. A mai piacon megjelent összes óvszer számos nemi betegség megelőzésében segíthet, ha helyesen használod őket. 

Ajánlatos, hogy a nemi életet élő párok mindig használjanak óvszert a nemi betegségek elkerülése érdekében, még akkor is, ha más fogamzásgátló módszert alkalmaznak.

Az óvszer az egyetlen legbiztonságosabb módszer, amely mindig megakadályozhatja a terhességet és a nemi betegségeket.

Van valami probléma az óvszerrel?

A legtöbb férfinak és nőnek nincs problémája az óvszer használatával. 

Kinek jó az óvszer?

Az óvszer jó választás lehet azoknak a pároknak, akik még nem terveznek gyermeket, valamint azok számára, akik védelmet szeretnének az STD-k ellen.

Az óvszer az egyetlen olyan fogamzásgátlási forma, amely megakadályozhatja a terhességet és véd a szexuális úton terjedő fertőzések (STI-k) ellen.

Az óvszer nagyon vékony latexből (gumi), poliizoprénből vagy poliuretánból készül, és úgy tervezték, hogy megakadályozza a sperma érintkezését szexuális partnereddel.

Mindig olyan óvszert használ, amelyen megtalálható a "BSI kite" jelölés és a "CE" jelölés a csomagon. Ez azt jelenti, hogy magas biztonsági előírások szerint tesztelték őket.

Hogyan használd helyesen az óvszert?

- Vedd ki az óvszert a csomagból, ügyelve arra, hogy ne szakítsd el ékszerrel vagy körmökkel. Ne nyisd ki a csomagot a fogaddal.

- Helyezd az óvszert az erekciós pénisz hegyére.

- Óvatosan helyezd fel az óvszert a pénisz tövéig.

- Szex után vedd ki a péniszed a hüvelyből, amíg az még erekciós állapotban van. 

- Távolítsd el az óvszert a péniszedről, ügyelve arra, hogy ne folyjon ki az ondód.

- Az óvszert a szemetesbe dobd, ne a WC-be.

- Ha újra szexelsz, használj új óvszert.

Síkosító és óvszer használata együtt 

Az óvszereket síkosítják, hogy megkönnyítsék a használatukat, de érdemes lehet további síkosítót is használni. Ez különösen ajánlott anális szex esetén.

A nem latexből készült poliuretán óvszerekhez bármilyen típusú síkosítót használhatsz. Ha azonban latex vagy poliizoprén óvszert használsz, ne használj olaj alapú síkosítókat – például krémet, testolajat vagy vazelint (vazelint). Ennek az az oka, hogy az olajalapú síkosítók károsíthatják az óvszert, és nagyobb valószínűséggel kiszakadhat.

Óvszer a nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség ellen.

Óvszer típusok

1. Sötétben világító óvszer (neon, foszforeszkáló)

A legtöbb márkájú, sötétben világító külső óvszer az FDA által jóváhagyott, hogy segítsen megelőzni a terhességet és az STI -ket. Annak érdekében, hogy foszforeszkáljanak, tedd ki az óvszert fényre legalább 30 másodpercre, mielőtt felhelyezné.

Ezek az óvszerek nem mérgezőek, és három rétegből készülnek. A belső és a külső réteg normál latexből áll. A harmadik réteg, amely az első két réteg közé van zárva, egy biztonságos festéket tartalmaz, amely világít. Ez a fajta külső óvszer kellemes meglepetés lehet.

2. Ízesített óvszer

Számos ízesített külső óvszer márka nagyszerű ízekkel és csábító illatokkal van ellátva. Olyan ízű óvszerek léteznek ,mint például a menta, szőlő, narancs, banán, eper, rágógumi, csokoládé, vanília. Néha színezik, hogy megfeleljenek az íznek, például sárgára a banán és pirosra az eper esetében.  Az ízesített óvszereket általában orális szexhez használják. Ezen túlmenően, sok márka az FDA által jóváhagyott a védelem érdekében.

3. Bordázott és rücskös óvszer

A bordázott és rücskös óvszereket úgy alakították és texturálták, hogy növeljék az egyik vagy mindkét partner örömét, attól függően, hogy az óvszeren hol helyezkednek el a rücskök és a bordák.

Bordázott óvszerek: Némelyiknél két bordarész van – a tetején és az alján. Ez az elhelyezés stimulációt ad, ami élvezetesebbé teheti a behatolást.

Rücskös óvszer: Ha a rücskök belül helyezkednek el, annak az a célja, hogy fokozza az óvszert viselő személy élvezetét. Ha a rücskök kívül vannak, akkor nagyobb stimulációt biztosítanak a partnernek.

Ezek az óvszerek általában szélesebbek és kontúrosabb formájuk van, hogy növeljék az óvszert viselő személy kényelmét és élvezetét.

A texturált óvszereket néha kölcsönös örömszerzés céljából használják. 

4. Forrósító óvszer

A forrósító óvszerek felmelegítő és bizsergő érzést kelthetnek, és fokozhatják az érzéki élményt. Ezek az óvszerek síkosítóval vannak bevonva, melyet használatkor mindkét partner élvezhet a síkosítónak köszönhetően. 

5. Hűsítő óvszer

Ha még nem próbáltál ki olyan speciális óvszert, amely új érzést nyújthat, és meghosszabbíthatja a párkapcsolati idejét, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja a hűsítő óvszert. Ezek speciálisan síkosított óvszerek mindkét oldalon, hogy Neked és a partnerednek is hűsítő érzést nyújtson. Mindketten jeges, hűvös érzést tapasztalhattok a nemi szervetekben, miközben szenvedélyes, átható szexben vesztek részt.

A hűsítő óvszerek lényegében a csúcspont késleltető óvszerei, mivel a hűsítő érzés egy időre kissé elzsibbadttá teszi a nemi szervet, így lehetővé teszi, hogy a szokásosnál hosszabb átható szexnek hódolj. Ha valaki teste túlzott hőt bocsát ki szex közben, a spermiumok gyorsabban szabadulnak fel. A testhőmérséklet és az ejakuláció között összefüggés van. Tehát a hűsítő óvszerek segíthetnek abban, hogy a szokásosnál tovább bírd az ágyban, és lehetővé teszi számotokra, hogy többszörös orgazmust éljetek át.

A hűsítő hatás bizsergető érzést ad Neked és partnerednek egyaránt, ami olyan élményt nyújhat, amit normál körülmények között nem élhetsz át. 

6. Natúr óvszer

A natúr óvszernek kiemelkedő rugalmassága van: szakítószilárdsága meghaladja a 30 MPa-t, és a natúr óvszerek, melyek általában latexből készülnek, 800%-ot meghaladó mértékben nyújtható, így nem szakad el..  1990-ben az ISO szabványokat határozott meg az óvszergyártásra (ISO 4074, természetes latex gumi óvszer), az EU pedig követte a példáját a CEN - szabványával (93/42/EGK irányelv az orvostechnikai eszközökről). Minden latex óvszert tesztelnek, mielőtt piacra dobják. Minden egyes óvszert vízszivárgási és levegőtörési tesztnek vetik alá. 

7. Vékonyfalú óvszer

Magas szintű megnyugvást és védelmet nyújtva Neked és partnerednek a mélyebb, bensőségesebb kapcsolathoz, a vékonyfalú óvszer tökéletes választás, ha vékonyabb óvszert szeretnél kipróbálni a nagyobb élvezet érdekében. Ezeket az óvszereket úgy alakították ki, hogy könnyebben felvehetők legyenek, miközben elegáns viseletet és érzetet biztosítanak az intim pillanatokban. Adj intenzitást magadnak és partnerednek is a mély kapcsolat és a valódi intenzív kapcsolat érzéséért.

8. Szűk óvszer

3 dolog, amit figyelembe kell venni, mielőtt szűk óvszert vásárolsz:


- Nagyon nehéz lehet megfelelő hosszúságú szűk óvszert találni. De a kisebb pénisszel rendelkező srácok nincsenek egyedül. Az FDA tesztelési előírásainak köszönhetően a piacon kapható legkisebb óvszerek közel 15-17 cm hosszúak. 

- Ne keressen „Snugger-Fit” jelzéssel ellátott óvszert. Sok olyan szűk óvszer létezik, amelyeken nincs feltüntetve, hogy „snugger-fit” óvszer, de mégis kisebbek, vagy közel azonos méretűek, mint egy kényelmesen illeszkedő óvszert.

- Ne feledd, a kényelem a kulcs.
Ha megtalálod azt a méretet, amely tökéletesen illik hozzád, de akkor nem tűnik igazán megfelelőnek, amikor rajtad van, ne félj kipróbálni valamivel nagyobbat vagy kisebbet.

További jellemzők:

- Speciális tartályvég az extra védelem érdekében

- Segít csökkenteni a terhesség kockázatát

- Minden óvszert tesztelnek a megbízhatóság biztosítása érdekében

 

Gyakori kérdések

 

Lehet különböző méretű óvszert kapni?

Az óvszereket különböző hosszúságú és szélességűnek készítik, és a különböző gyártók különböző méreteket gyártanak. Az óvszernek nincs szabványos hosszúsága, bár a természetes gumiból készült óvszerek ezen kívül szükség esetén mindig megnyúlnak, hogy illeszkedjenek a férfi merev péniszének hosszához. Az óvszer szélessége is változhat. Egyes óvszerek szélessége valamivel kisebb, hogy „szorosabb” illeszkedést biztosítson, míg mások valamivel nagyobbak.

Két óvszer használata jobb, mint egy a terhesség elkerülése érdekében?

Két óvszer egyidejű használata nem jó ötlet, mivel a súrlódás következtében az egyik vagy mindkét óvszer elszakadhat. Ha további óvintézkedéseket szeretnél tenni a terhesség ellen szex közben, és aggódsz az óvszer kiszakadása miatt, jobb, ha más fogamzásgátlási módot alkalmaztok. Például, ha fogamzásgátló tablettát, tapaszt, hüvelygyűrűt, valamint óvszert használsz, akkor mindkettő kettős védelmet biztosít a terhességgel és a nemi betegségek elkerülése érdekében.

Hogyan ellenőrizhetem, hogy az óvszer használata biztonságos-e?

Ellenőrizd, hogy a használni kívánt óvszer nem járt le, illetve, hogy van-e rajtuk jóváhagyási-szabvány jel (FDA, ISO, CE ), és megfelelően tárolták-e.

Használhatok óvszert víz alatt?

Ha víz alatt kívánsz óvszert használni, fontos, hogy az óvszert felhelyezd, mielőtt belemenne a vízbe. Továbbá, ha a víz vegyszereket, például klórt vagy adalékanyagokat, például szappant, fürdőolajat vagy habfürdőt tartalmaz, ez hatással lehet a latexre.

Mennyire véd az óvszer a terhesség ellen? Ha az óvszer eltörik, milyen kockázatokkal jár a terhesség?

Ha az utasításoknak megfelelően használjátok, nagyon hatékonyak lehetnek a terhesség és a szexuális úton terjedő fertőzések (STI) megelőzésében. Ha az óvszer elszakad, és nem használtok más fogamzásgátlási módot, például fogamzásgátló tablettát, fennáll annak a veszélye, hogy egy nő teherbe eshet, ezért fontolóra kell vennie a sürgősségi fogamzásgátlás alkalmazását. Fennáll a STI-fertőzés kockázata is.

Használhatok síkosítót óvszerrel?

Természetesen. Sok óvszer már kívülről, belülről vagy mindkét oldalán be van kenve, de bármikor hozzáadhatsz még többet, ha a síkosító víz vagy szilikon alapú. Az olajalapú síkosítók, mint például a babaolaj vagy a vazelin, gyengíthetik a latexet, ezért ezeket ne használd. Mindig olvasd el a használati utasítást, amikor óvszerhez használandó síkosítót választasz.

Használhatom újra az óvszert?

Mint ahogyan már korábban is említettük semmilyen óvszer újbóli használata nem javasolt. Minden közösülés alkalmával új óvszert kell használni.

Mennyire hatékonyak az óvszerek?

Helyes használat esetén az óvszer 98%-ban hatásos – de a „helyesen” a kulcs – és nem mindig ez a helyzet!
Helytelen használat mellett az óvszer csak 82%-ban hatásos (ez azt jelenti, hogy 100 nőből körülbelül 18 nőnek nem kívánt terhessége lesz.