Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Anális szex, Anál sex - Izomlazító szerek a fájdalommentes behatolás érdekében. Popsi szex biztonságosan és igényesen! Orgazmus serkentő hatással.

A kategóriában található anális szex izomlazítókat kifejezetten azoknak a pároknak ajánljuk, akik fájdalommentesen szeretnék kipróbálni a popsi szexet. Az anális szex izomlazítók segítenek ellazítani a popsi körüli izmokat, így a behatolás fájdalom nélkül fog történni.

Rendezés:
Nézet:
Manapság számtalan ember gondol anális szexre. 
Anális szex alatt nemcsak a hátsó közösülést értjük, hanem a popsi környékének, mint erogén zónának az ingerlését is. Ugyanis sokan nem tudják, de rengeteg idegvégződés található ezen a környéken, amelyek stimulálva szexuális izgalom érhető el. Az anál szex gyakorlói popsi környékének izgatásával a nemi izgalom kiszélesítését célozzák meg.
Az izgatás többféle módon lehetséges: kézzel történő simogatással, de akár orális úton is, vagy behatolással. Az anális szex betöltheti az előjáték szerepét, de irányulhat az anális orgazmus elérésére is - erről még később lesz szó.
A férfiak anál szex iránti érdeklődése valószínűleg fokozottabb, de mára rengeteg nő is kíváncsi és nyitottan áll az anális szexhez. Meg kell jegyezni, hogy sok olyan nő is van, akik élből elutasítják az anális szexet. Sok nőnél az anális szex tabunak számít. Azért utasítják el, mert a szűk nyílás miatt fájdalmat jelent éreznek, vagy félnek a leendő fájdalomtól. Ez különösen azokban a párkapcsolatokban jelent nagy problémát, amelyekben a férfi számára az anális szex óriási vágy. 
 
Anális szex izomlazítók a fájdalommentes popsi szexhez.
 
Ma már nagyon sok pár próbálja ki az anális szexet ezért fontos, hogy széles körben ismertté váljanak a biztonságos és élvezhető anál szex előfeltételei és a behatolást segítő készítmények. Beszámoltunk már azokról a szexpózokról is, amelyeket az anális szexben jártas párok a legizgalmasabbnak, legfájdalommentesebbnek, leginkább élvezhetőnek tartanak. Ezen párok tapasztalatai alapján válogattuk össze a kategóriában található izomlazító és síkosító szereket is, amelyek könnyebbé teszik a behatolást. A legtöbb anális készítmény nem csak biztonságos popsi szex érdekében ajánlott, hanem fokozzák az élvezhetőséget és lehetőséget biztosítanak az anális orgazmus átélésére is. 
 
Ezek a készítmények egyaránt alkalmazhatóak heteroszexuális és homoszexuális kapcsolatokban is. Mindkét nem számára egyformán élvezetes lehet az együttlét, hála a sok kis idegvégződésnek, amelyek itt találhatóak.
Fontos szempont az anál során, hogy maximálisan figyeljetek egymásra, a másik minden apró rezgésére, jelzésére, és arra, hogy mindkettőtöknek kellemes legyen az élmény. Ha fájdalmat tapasztalunk, tartsunk szünetet, és gondoljuk át, mi lehet a baj?
  • túl nagy a méret az anális behatoláshoz?
  • kevés a síkosítás?
  • túlságosan elvadult az együttlét?
Ha kezdők vagytok ezen a területen, érdemes első körben utána olvasni a legfontosabb tudnivalóknak, hogy felkészültek legyetek minden helyzetre a popsi szex előtt.
Anális szexTipp: Kezdő pároknak ajánlott a popsi körüli kalandozás megkezdéséhez az EasyAnal Starter kezdő csomag, amely segítséget nyújt az első alkalommal az élvezhetőbb szexhez. A csomagban található készítmények segíthetik az anális orgazmus elérését is.. A csomag tartalmaz egy 80 ml-es anál síkosító gélt és egy 30 ml-es izomlazító spray-t. Az izomlazító spray segíti az anális terület és környékén lévő bőrt és szöveteket ellazítani, valamint előkészíti ezt a területet a behatolásra. Emellett a síkosító gél azt biztosítja, hogy kellemetlenség nélkül megtörténjen a behatolás és élvezhetővé váljon az együttlét.
 
Az anális készítmények típusai:
A legszélesebb körben ismert szerek az anális izomlazító készítmények, amelyek lehetnek spray vagy krém formában egyaránt. Az izomlazító a felvitelét követően 5-10 percen belül segíti a popsi körüli izmok ellazulását, így abban az esetben is eredményes lehet a behatolás, ha a feszültség vagy izgalom miatt az izmok feszített állapotban vannak. Az izomlazító felvitele a legtöbb esetben az anális szex előjátékaként történik, ami extra stimulációt jelent.
Elengedhetetlen az anális síkosító használata a fájdalommentes anál sex érdekében. Tudjuk, hogy minden szexuális együttléthez fontos a megfelelő nedvesség. Gondoljuk el, mennyire fájdalmas lenne, ha a száraz bőrfelületeket próbálnak egymáson elcsúsztatni. A hagyományos szexuális együttlét során a szükséges nedvességet nagyrészt a hüvely váladéka biztosítja az ott található mirigyeknek hála. Ám a popsi környezetében nincsenek ilyen mirigyek, ezért a nedvességet nekünk kell biztosítani. Ehhez olyan anális síkosító szükséges, amely hosszabb ideig nem szívódik fel, és a bőrt sem irritálja. Kifejezetten erre a célra kifejlesztett síkosító gélek itt találhatók, amelyek már átmentek vásárlóink próbáján.
A harmadik típus a higiéniát támogató, fertőtlenítő szerek, melyek találhatók spray, gél vagy egyéb folyadék formájában is. Ezek a készítmények fokozzák az anális szex biztonságát, és a tisztaságért felelősek. Sok esetben használatuk olyan biztonság-érzetet és megnyugvást ad, ami az aggodalmak megszüntetése útján segíti a popsi körüli izmok ellazulását.
 

Gyakori kérdések:

Használhatok-e nyálat anális szex során síkosító helyett? Elegendő-e így síkosítani?

Sajnos nem. A nyál jelen esetben nem más lenne, mint egy természetes vízbázisú síkosító. Éppen ezért gondolják úgy sokan, hogy felesleges síkosító szerekre költeni, mert megteszi a nyál is. Egyesek a nyál szerepét misztifikálva megmagyarázzák, hogy még vonzó és szexi is tud lenni egy-egy köpés a heves szex közben. Bár valóban gyakori hatáskeltés a pornófilmekben látott módszer, azonban a valóságban a nyál csak nagyon rövid ideig képes síkosságot nyújtani, és amint felszívódik, jobban ki is szárítja az intim testrészeket, mintha nem tettünk volna semmit. Ha így nézzük, a nyállal nem hogy segítenénk az anal sex élvezhetőségén, hanem kifejezetten rontunk rajta. Megjegyzendő, hogy a pornófilmek hatásvadászatán túl a forgatásokon rengeteg síkosítót használnak el a szereplők, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Ezért azt tanácsoljuk mindenkinek, aki az anális szex élvezetében leli örömét: ne a síkosító beszerzésén spóroljon, mert ez lesz az egyik kulcs az élvezhető popsi szex eléréséhez.

Fájni fog az anális szex? Mire számítsak?

Ha minden szabályt betartunk, akkor nem fog fájni. Ha ajtóstul rontasz a házba, akkor érhetnek kellemetlen élmények. A sikeres anál titka leginkább a fokozatosságban található. Kiemelten fontos szerepe van az előjátéknak, amely az együttléthez szükséges izgalmi szintet fogja meghozni. Csak ebben a felfokozott izgalmi állapotban válhat képessé a fogadó fél az izmai ellazítására, amely elengedhetetlen feltétel. Ha az előjáték fokozatos, hosszan tartó, és a lehető legtöbb erogén zónára kiterjed, jobb esélyekkel indulunk. Ne felejtsük ki az előjáték során már kényeztetni a popsi körüli idegvégződéseket, hogy partnerünk fokozatosan tudjon ráhangolódni az együttlétre. A következő lépcsőben szánjunk időt a nedvesség biztosítására, majd a lassú tágításra. Ez történhet ujjal vagy valamilyen segédeszköz bevonásával. Sok-sok síkosítót használjunk, és javasolt anális izomlazító bevetése is már az előjátéktól kezdve. Ha mindezeken túl vagyunk, csak akkor próbálkozhatunk a lassú behatolással, amihez sok türelemre és odafigyelésre van szükség a kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Izgat az anális szex, de zavar, hogy partnerem nem a "legtisztább" részemmel ismerkedik. Hogy kezeljem ezt? Mit tehetek a higiéniáért?

Egészséges tisztálkodás mellett téves az a feltevés, hogy a popsi környéke nem tiszta. Alapvetően a popsi korántsem olyan "piszkos", mint a legtöbben gondolják. Általában egy egyszerű, de alapos zuhanyzás is tökéletesen megfelelő tisztálkodás, mivel a végbél kettős záróizomzattal rendelkezik, vagyis nincs benne semmi, így anális szex közben szinte semmi esély arra, hogy bármi zavaró tényezővel találkozhatna a pénisz. Ám ha valaki egy fürdéstől még nem érzi magát teljesen tisztának, alkalmazhat közvetlenül az anál szex előtt beöntést is, ám csak az elülső szakaszon. Ne vigyük túlzásba a higiéniát, mert azzal a legtöbbször csak rontunk a helyzeten. Egyrészt egészségügyi oldalról: a végbél fala rendkívül sérülékeny, és ezek a sérülések kifejezetten fájdalmasak is lehetnek. Másik oldalról a túlzottan körültekintő tisztálkodás könnyen rombolhatja az erotikus hangulatot is - megfelelő hangulat nélkül pedig az anál nem működik. Furcsán nézne ki, ha a feltüzelt hangulatban szünetet tartva beneveznétek partnereddel egy kis beöntésre. Lássuk be, ezek után nehéz lenne visszahozni azt a kezdeti tüzet. Az anális szex egy különleges műfaj, amelyhez elengedhetetlen a gátlástalan kíváncsiság. 
Van néhány ötletünk arra, ha mégis többet szeretnél tenni a higiénia érdekében, de a hangulatot sem szeretnéd rombolni. Az egyik lehetőség az óvszer használata. Az óvszer fizikai határt képez a pénisz és a popsi közé, így képes mérsékelni a higiéniával kapcsolatos aggályokat is. A másik lehetőség a kifejezetten anális szexhez kifejlesztett, fertőtlenítő testpermet használata, amely webáruházunkban is megtalálható.
Az anál sex megkezdése előtt jobb átgondolni minden aggályunkat, és megoldást találni rájuk, ugyanis az aggodalmaink az együttlét közben akadályozhatják az ellazulást, és jelentősen csökkentik az élvezhetőséget.

Anális izomlazító krém vagy spray: melyik használjam?

Vásárlóink visszajelzései alapján hatásukat tekintve az anális izomlazító spray és krém egyaránt hatékony a popsi körüli izmok ellazítása során. A legtöbb használó különbségeket leginkább használhatósági szempontból talált. Az izomlazító krém nagyobb népszerűségnek örvend azon párok körében körében, akik párkapcsolatban az előjáték részévé teszik a popsi körüli idegvégződések stimulálását, mert a krém felvitelére kellő gondossággal és odafigyeléssel kerülhet sor. Ehhez odafigyelésre és bizalomra van szükség, tehát jellemzően a hosszabb ideje fennálló kapcsolatokban érvényesül sikeresen ez a módszer. Az anális izomlazító spray készítmények az érzelmektől fűtött, forró és szenvedélyesebb szeretkezések hasznos segítője a gyorsabb felvihetőség miatt. 
Az anál izomlazító krém adagolásánál jobban szükséges odafigyelnünk a spray-khez képest, ugyanis itt mi szabályozhatjuk a tubusból kinyomott mennyiséget, míg a spray-k esetében az egységnyi adagról a pumpás adagoló gondoskodik. Ezért az azonos hatás érdekében fontos, hogy minden alkalommal azonos mennyiséget nyomjunk az ujjunkra. További előnyként megemlíthető az izomlazító krém gazdaságossága, ugyanis kevesebb veszteség keletkezik a krém felvitele során, ezzel szemben a spray nagyobbat terít, így valamennyi biztosan mellé fog menni, ami veszteségként jelentkezik. 
Ezek alapján mindkét típusnak megvannak a sajátos előnyei, így minden párnak a saját szexuális életéhez szükséges igazítania választását. Az előírások szerinti használat mellett számottevő különbséget a krémek és spray-k között nem tapasztaltak vásárlóink.

Hogyan tudom szakszerűen felvinni a izomlazító szereket?

A spray felvitele egyszerű és gyors. Az előjáték során, vagy ha az nem terjed ki a popsi környékére, a szexuális aktus előtt 5-10 perccel használjuk. A bejáratot szabaddá téve igényeink szerint néhány pumpálásnyit adagoljunk a tubusra szerelt adagolófej segítségével úgy, hogy lehetőség szerint beterítsük vele a nyílás környezetét 5 cm sugárban. A készítmény felvitelét követően próbáljuk meg elmasszírozni azt, hogy lehetőség szerint minden részre nagyjából azonos mennyiség kerüljön. 2-3 perc elmasszírozás után abbahagyhatjuk a terítést, és várjunk újabb néhány percet a hatóanyagok teljes felszívódása érdekében. A várakozási idő elteltét követően kezdhetjük az óvatos tágítást, amelyben már a hatóanyagok segítségünkre lesznek.

A krém felvitele majdnem megegyezik a fentiekkel, ám itt az alkalmankénti mennyiséget mi adagoljuk, ezért jobban oda kell figyelnünk. Ha túl keveset használunk, azzal csökkentjük a hatékonyságot. Tapasztalatok szerint alkalmanként egy 2-3 cm hosszúságú csíkot szükséges kinyomni a tubusból, és ezt elmasszírozni. Szükség esetén a mennyiség növelhető, vagy az eljárás megismételhető.   

Minden esetben olvassuk el használat előtt a használati utasítást, és alkalmazzuk az abban leírtakat a hatás maximalizálása érdekében. Bár az anál sex izomlazító készítmények mellékhatásokat nem okoznak, nézzük át, tartalmaz-e számunkra irritációt okozó összetevőt, mint bármely más kozmetikum vagy gyógyhatású készítmény esetében tennénk. Ha a felvitelt követően, de még a behatolás előtt kényelmetlenséget tapasztalunk, rövid időn belül mossuk le tiszta vízzel. Eddig nem érkezett olyan vásárlói visszajelzés, amely kényelmetlen mellékhatásról számolt volna be, így biztonsággal merjük az itt található izomlazító szereket ajánlani.