CUMPLUS Raktáron 1 munkanap

Cum Plus Sperma Fokozó Kapszula (30db)

Újdonság!
Hatékony spermamennyiség növelőt keresel, de még nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb terméket? Olyan készítményre lenne szükséged, mely nem csak a spemra mennyiségét növelheti, de javíthatja a spermáid minőségét? A Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula nem csak…
7 290 Ft
Hűségpont: 145 pont

Hatékony spermamennyiség növelőt keresel, de még nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb terméket? Olyan készítményre lenne szükséged, mely nem csak a spemra mennyiségét növelheti, de javíthatja a spermáid minőségét? A Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula nem csak a spermamennyiség növelésében, és minőségének javításában nyíjthat segítséget, hanem a tesztoszteron szint növelésében is. 

Bizonyos statisztikák szerint a meddőség harmadának hátterében a férfiak állnak. A legfőbb okai az alacsony spermaszám és a spermák mozgásképességének csökkenése lehet. Az évtizedek múlásával a férfiak spermaszáma töredékére csökkent. 50-100 évvel korábban egy mililiternyi ejakulációban akár 100 millió sperma is lehetett, viszont ez a szám mára már közel negyedére csökkent. 

A férfiak jelentős része küzd azzal a problémával, hogy a sperma mennyiségük erőteljesen csökkent, életképességük is javában romlott, tehát sem mennyiségileg, sem minőségileg nem kielégítő. Több kiváltó oka lehet ennek. Ilyen gyakran kiváltó oka lehet a túlsúly, gyulladásos, daganatos megbetegedés, túlzottan feszes alsónadrág rendszeres viselése, fokozott kemikáliák használata, sugárzás okozta elváltozások, de könnyen előfordulhat, hogy a stressz vagy idegi eredetű lehet az ok. A spermák túlzott felhevülés esetén is elpusztulhatnak, ezt magas testhőmérséklet válthatja ki. 

A férfi hormonok termeléséért felelős szervekre hatással lehet az agyban elhelyezkedő hipotalamusz és az agyalapi mirigy, melyek ha bármilyen betegség miatt nem megfelelően működnek, a hormonháztartás felborulhat és hormonális sterilség jöhet létre. Néhány bevizsgált és megfelelő arányban vegyített gyógynövény alapú készítmény, segítséget nyújthat a spermamennyiség újbóli helyreállításában, és minőségének, mozgékonyságának növelésében. A Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula segítség lehet számodra is, hogy újra megfelelő mennyiségű spermával rendelkezz, fokozott minőségben. 

Miért érhető el a Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula rendszeres használatával a spermamennyiség növelése és minőségének javulása? 

A Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula kizárólag a természetben előforduló gyógynövényeket tartalmazó készítmény, melynek hatására a sperma mennyiségének növekedése és a spermák minőségének javulása érhető el. A gondosan válogatott alapanyagok megfelelő kombinálásának eredményeképpen spermamennyiség növelés, spermaminőség javulás lehet az eredmény, ami befolyásolja a nemzőképességet. 

Milyen természetes anyagok javítják a sperma minőségét és mennyiségét? 

 • A herékben történő sperma termelésére legjobban a cink képes hatni. 
 • A püspöküveg jótékony hatással bírhat a tesztoszteron termelésre, továbbá javíthatja a szív és érrendszer működését. Kutatások szerint potencianövelő hatással is bírhat.
 • A szelén szervezetbe juttatása megelőzheti a terméketlenséget. A szelénhiány zavart kelthet a spermák termelése közben. 
 • A folsavban található folátok a férfiak nemzőképességére és spermáira pozitív hatással lehetnek. 
 • Az abrakzab javíthatja a szexuális funkciókat, melynek hatterében az abrakzab kivonat tesztoszteronra kifejtett hatása állhat. Felszabadíthatja a szervezetben lekötött tesztoszteronokat, így növelve a szabad tesztoszteron szintet. Javíthatja a szexuális funkciókat, aminek hatására további fokozás érhető el a jó minőségű és mennyiségű sperma termelésére. 

Összetételét tekintve láthatóvá válik ,hogy a Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula kimondottan a spermamennyiség növelésére és minőségének javítására lett kifejlesztve. 

Milyen összetevőket tartalmaz a Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula? 

 • Abrakzab (Avena Sativa)
 • Püspöksüveg (Epimedium)
 • Zöld tea (Groene Thee)
 • Kínai angyalgyökér (Dong Quai)
 • Karnitin (L-carnitine)
 • Folsav (Folium Zuur)
 • Szelén (Selenium)
 • Magnézium-sztearát (Magnesium Stearaat)
 • B12-vitamin (Kobalamin)
 • B6-vitamin (Piridoxin)
 • Cink (Zink)
 • E-vitamin (Tokotrienol)
 • Magnézium (Magnesium)
 • C-vitamin (L-enantiomere)
 • Szilícium (Silica)
 • Zselékapszula (Gelatin Capsule)

​Van mellékhatása a Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula aktív használatának? 

A Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula évekkel korábben került a piacra, kimondottan olyan férfiak számára akik alacsony spermamennyiséggel, illetve rossz minőségű ondóval rendelkeznek. Beszámolók alapján nem tudunk semmiféle mellékhatásról vagy bármilyen negatív tapasztalatról, legtöbb esetben elégedettséggel számoltak be a vásárlók. A Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula 100%-ban növényi összetételének köszönhetően kifejezetten ritkán válthat ki mellékhatásokat, mivel nem tartalmaz vényköteles, mesterséges anyagokat. Támogatólag hathat a spermamennyiség növelésére, minőségének javítására, potencianövelő hatás is elérhető és javíthatja a szexuális funkciókat. 

Milyen pozitív hatások elérhetőek a Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula alkalmazásával? 

 • Intenzívebb magömlés
 • Spermák mozgékonyságának fokozása
 • Erőteljesebb erekció és fokozott szexuális vágy
 • Spermaszám növekedése akár duplázódás
 • Egészségesebb, világosabb spermaszín
 • Felgyorsított spermatermelődés, gyorsabb regenerálódás

Hogyan használjam a Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszulákat? 

A Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula kimondottan férfiak részére előállított természetes anyagokból készült holland minőségű prémium termék. Ajánlott fogyasztás napi három Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula bevétele, mely kizárólag szájon át történhet, 2-3 dl folyadékkal, lehetőleg éhgyomorra. Az általunk javasolt eljárás a reggel, délben, este történő adagolás, a várható hatás maximalizálásának érdekében, mivel így 24 órában dolgozhatnak a hatóanyagok. Természetesen lehetséges a naponta történő 1x3 tabletta adagolása, ami a hatékonyság rovására is mehet. Egyedtől eltérően fejti ki hatását a Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula. A lehetséges hatás fokozásának érdekében ajánlott négy hónapig folyamatosan használni a Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszulákat. 

Miként működik a Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszula? 

Ha a lehetséges legjobb hatás elérése a cél, akkor érdemes több hónapon keresztül alkalmazni a Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszulákat!

 • Az első hónapos kúra után észrevehető az intenzívebb orgazmus és a bőségesebb spermamennyiség. 
 • A második hónap elteltével magabiztos, kökemény erekciót tapasztalhatsz, és fokozottabb, élvezetesebb orgazmusokat élhetsz át, melynek eredményeképp élénkülhetnek a spermák és felgyorsulhat mozgásuk. 
 • Harmadik hónapban állandósulhatnak az eddigi eredmények, szexuális funkcióid fokozódhatnak és spermaminőségi javulásokat eredményezhet. 
 • A negyedik hónapban érhető el a csúcshatás, aminek eredményeképp kaphatod a spermamennyiség növekedését, az ondósejtek akár duplázódhatnak, árnyalatokkal fehérebb, testesebb spermák termelődhetnek és intenzívebb, élvezetesebb orgazmusokat élhetsz át. 

Honnan tudhatom, hogy a Cum Plus+ Sperma Fokozó Kapszulákra van szükségem? 

Amennyiben úgy érzi, hogy gyenge a spermájának a minősége és kevés az ondójának a mennyisége továbbá a színe és állaga nem megfelelő, esetleg ezt már orvosilag is alátámasztott tény, hogy a spermiumszáma igen alacsony, akkor ez a termék egy kiváló választás lehet, hogy növelje ondója számának mennyiségét, javítsa annak minőségét és mozgékonyságát. 

 

Figyelmeztetés

Cum Plus Sperma Fokozó Kapszula (30db)​ használatához:
VIGYÁZAT! HAMISÍTJÁK! Áruházunkban csak eredeti terméket forgalmazunk, amelyre a forgalmazónk 12 hónap forgalmazói garanciát vállal.
Készítményeink fizikai függőséget, hozzászokást nem tudnak kialakítani! Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig! Száraz, hűvös lyen tartandó.

Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! A készítmény recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást! 

 

 

 

Szállítás

Ingyenes szállítás (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Az ingyenesen elérhető óvszerek kampány ideje alatt, az ingyen óvszert igénylő ügyfeleink számára elérhető díjtalan szállítási mód. Bármilyen más termék választása esetén nem választható az ingyenes szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes
Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: 890 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: 790 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: 990 Ft Ingyenes 20 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 3 990 Ft

Vásárlói értékelések


2018-09-18

Sokkal több lett! Király szer!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek