HOT0080101 Raktáron

Come Fit 4 Medencefenék erősítő

Újdonság!
Megérkezett a HOT forradalmi újítása a medencefenék izmainak természetes, egyszerű és diszkrét módon történő erősítéséhez. A COME Medencefenék Erősítő rendszert a következő előnyök jellemzik: elasztikus ellenállás, anatómiailag optimalizált…
9 990 Ft
Hűségpont: 199 pont
Megérkezett a HOT forradalmi újítása a medencefenék izmainak természetes, egyszerű és diszkrét módon történő erősítéséhez. A COME Medencefenék Erősítő rendszert a következő előnyök jellemzik: elasztikus ellenállás, anatómiailag optimalizált kialakítás, maximálisan könnyű használat és higiénia, a fejlődés ellenőrzése a beépített kijelzőnek köszönhetően és diszkrét kompaktság. Ezt a medencefenék erősítőt ugyanolyan könnyű elhelyezni, mint egy tampont. Tudományosan bizonyított, hogy a megerősített medencefenék-izmok ellensúlyozzák a vizelet-inkontinenciát, minimalizálják a posturalis problémákat és a szülés utáni kellemetlenségeket, továbbá maximalizálják az orgazmus valószínűségét. 
 
A szett tartalma: medencefenék-edző eszköz és füzet
Traveler Bag 2 tasak, 3 ml-es

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek