CL4169 Készlethiány 1 munkanap

CL Long Love Késleltető Óvszer férfiaknak korai magömlés ellen

Nem szeretnél túl hamar elélvezni minden aktus során? Stresszelsz, hogy nem tudod kielégíteni partnered a korai magömlés miatt? Vedd át az irányítást a tested felett és prbáld ki a CL Long Love késleltető óvszert! Rengeteg kérdés…
199 Ft
Hűségpont: 3 pont
Készlethiány
Nem szeretnél túl hamar elélvezni minden aktus során? Stresszelsz, hogy nem tudod kielégíteni partnered a korai magömlés miatt? Vedd át az irányítást a tested felett és prbáld ki a CL Long Love késleltető óvszert! Rengeteg kérdés merül el azokban a férfiakban, akik korai magömléssel közdenek. Biztosan te is feltetted már ezeket a kérdéseket magadnak a korai magömlésed miatt. 
 
Mi lehet az oka a korai magömlésemnek? Vajon a párom mikor fog elhagyni a folyamatos kielégületlenség miatt? Mit tehetnék a korai magömlésem ellen? Más Férfiak is küzdenek ilyen problémával, vagy csak én? Bizonyított tény, hogy minden harmadik férfi problémája a korai magömlés, nem Te vagy az egyetlen. A korai magömléssel járó stressz, kérdések, aggodalom egy csapásra megszüntethető! A CL Long Love késleltető óvszer segítségével csak egy rossz emlék lesz az életed ezen szakasza, mivel a késleltetést előidéző óvszer helyreállítja a szexuális életet, az aktusok hosszúra elnyúlnak, fokozza a teljesítményed, és élvezetesebb lesz a szex, mint valaha. Ahogy Neked, úgy a partnerednek is. Újra igazi férfinak érezheted magad.
 

Hogyan működik a CL Long Love késleltető hatású óvszer?

A CL Long Love késleltető óvszer belső falán szakemberekkel kifejlesztett anyag található, mely a bőrön kersztül felszívódik, és fejti ki késleltető hatását. A késleltető óvszer külső falán síkosító van, mely könyedebbé, síkosabbá, élvezetesebbé teszi a partner számára az aktust. A férfinak mindössze annyi a dolga, hogy felhelyezze a korai magömlés elleni óvszert és behatoljon. Ettől kezdve nem kell a korai magömlés miatt agódni.
 

Kiknek ajánljuk a CL Long Love késleltető óvszert?

Minden olyan férfinak, aki korai magömlés ellen keres megoldást. Mindenkinek, akinek elege van a korai magömlés okozta kellemetlenségből és mint egy igazi férfi, büszkén és önbizalommal telve szeretne nemi életet élni. Mindannyian tudjuk, hogy az élvezetes, izgalmakkal teli szex elengedhetetlen egy jól működő, tartós kapcsolathoz, ezért tegyél a korai magömlés ellen és próbáld ki a CL Long Love késleltető hatású óvszert!
 

Honnan tudom, hogy a CL Long Love késleltető óvszerre van szükségem?

Amennyiben korai magömléssel küzd, unja már a rövid szeretkezéseket, néhány percnél hosszabb aktust szeretne, akkor Önnek a CL Long Love késleltető hatású óvszerre van szüksége, így visszanyeri az önbizalmát és újra férfinak fogja érezni magát.
 
Figyelmeztetés
CL Long Love Késleltető Óvszer (1db) használatához:
VIGYÁZAT! HAMISÍTJÁK! Áruházunkban csak eredeti terméket forgalmazunk, amelyre a forgalmazónk 12 hónap forgalmazói garanciát vállal.
Készítményeink fizikai függőséget nem tudnak kialakítani! Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig! Száraz, hűvös lyen tartandó.

Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! A készítmény recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást!

 

Szállítás

Barion

GLS Futárszolgálat (előrefizetés)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat 1 munkanapos időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS Futárszolgálat (utánvét)


Szállítási idő: 1 munkanap / A GLS Futárszolgálat időgaranciát vállal a küldemények kézbesítésére, így a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Kényelmes, megbízható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PostaPont

PostaPont (előrefizetés)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik. Az előrefizetés történhet bankkártyával vagy előre történő átutalással.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
PostaPont

PostaPont (utánvét)


Várható kézbesítés: 1 munkanap / A 0-24 órás nyitvatartással rendelkező PostaPont Csomagautomatákban, bármelyik Posta fiókban, illetve egyes COOP üzletekben és MOL benzinkutakon is átvehető a megrendelt csomag. Az 1 munkanapos időgarantált szállításnak köszönhetően a munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Külföldi szállítás GLS Futárszolgálattal


GLS Futárszolgálattal az alábbi országokban vállalunk kiszállítást - Szlovákiába 1 munkanap alatt, Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Szlovéniába 2 munkanap alatt, Belgiumba, Hollandiába, Luxemburgba 3 munkanap alatt. Külföldi szállítás csak előre történő bankkártyás fizetéssel választható. Más országokba történő szállítással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási díj: 4 990 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek