Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Új Késleltető Kapszulák webáruházunkban - részletek

A korai magömlés elleni küzdelem most már még könnyebb: a krémek és spray-k mellett bevezettük a késleltető kapszulákat is, amelyek szintén nagy segítségedre lesznek.

 
A férfiak csaknem harmada rendszeresen találkozik a korai magömléssel, vagyis lényegesen hamarabb éri az orgazmust a szexuális aktus során, mint női partnere. Sokan nem foglalkoznak ezzel a problémával, egészen addig várnak, ameddig a nemi életük katasztrofálissá válik: nem képesek kielégíteni partnerüket, esetleg a kapcsolat is rámegy, más szexuális zavarok is kialakulnak. Pedig mindez nagyon egyszerűen elkerülhető lenne.
Cégünk célja, hogy minden lehetséges segítséget megadjunk a korai magömlés kezelése során. Rengeteg cikket írtunk már arról, milyen módszerek, technikák léteznek a korai magömlés ellen, és emellett elérhetővé tettük a leghatásosabb készítményeket is. Most azonban ismét egy új módszert mutatunk be, amely kiemelkedően hatékony lehet a korai magömlés kezelésében, ez a késleltető kapszula.

1. Long Love Késleltető Kapszula (4db)

A Long Love növényik kivonatokat tartalmazó, kimondottan férfiaknak készített ejakuláció késleltető kapszula. A Long Love korai magömlés elleni kapszula segítségével hosszú, elnyújtott szeretkezésben lehet része használójának. Bármely korosztály alkalmazhatja és további pozitívum, hogy potencianövelő hatással is rendelkezhet. Vége szakadhat a korai magömlés okozta frusztrációnak. A hosszan tartó szeretkezésnek hála, alkalmad nyílik eljuttatni partnered az orgazmusig. 

Long Love késleltető kapszula

Long Love Ejakuláció Késleltető Kapszula

 

Egyes vásárlók beszámolói szerint a Long Love Késleltető Kapszula a merevedésre is jótékony hatással bírt, amelynek magyarázata feltehetően a stressz csökkenésével járó felszabadultság érzéssel lehet összefüggésben. Külön kiemelték, hogy a hosszabb távon alkalmazva jelentős mértékben növekedett az önbizalmuk, amely könyebbé tette az ismerkedést és a kapcsolatteremtés új szituációkban.

Vigyázat! Hamisítják! Cégünk csak megbízható forrásból származó készítményeket tesz elérhetővé az oldalon, így tudjuk garantálni a már megszokott minőséget. Nincs ez másként a Long Love Késleltető Kapszulánál sem: GARANTÁLJUK, hogy az oldalunkról megrendelt Long Love Kapszula 100%-ban eredeti és hamisítatlan. Az eredeti, négy darab sértetlen, narancssárga tasakba csomagolt kapszulát fogja megkapni, amelytől az eddig megszokott eredményre számíthat, kellemetlen és káros mellékhatások nélkül. A méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek, valamint vesebetegek számára nem javasolt.

2. Ejacontrol Késleltető Kapszula (4 db)

Az Ejacontrol Késleltető Kapszula szintén nagy odafigyeléssel válogatott természetes anyagokból készült ejakuláció késleltető termék, amely gyors felszívódása miatt rövid időn, akár 45-50 percen belül fejti ki hatását. Az Ejacontrol Késleltető Kapszula használata segít szabályozhatóvá tenni a korai magömlés kialakulásáért felelős neurotranszmitterek szintjét az agyban, ezáltal elkerülheted a korai ejakulációt. Ezeket a késleltető kapszulákat a világ számos országában alkalmazzák már nagy sikerrel a korai magömlés kezelésében, és számos laboratóriumi eredmény is igazolta sikerét.

  Ejacontrol Késleltető Kapszula

Ejacontrol Késleltető Kapszula
 
Hatóanyagainak fontos összetevője a golgotavirág, amely stresszoldó, nyugtató hatása miatt továbbá neurózis és neurológiai problémák kezelésében is alkalmazható. Emellett fejfájásra, fájdalomcsillapításra, aranyér problémák kezelésére és gyulladás csökkentésre is kiválóan alkalmazható. Csökkenti a szexuális teljesítményt övező szorongást, és idegrendszer lazító hatású. Megakadályozza a tesztoszteron metabolikus lebomlását, és megemeli a vér tesztoszteron szintjét. Másik fontos összetevője a Cinstache gyümölcs, mely segíthet a szexuális zavarok kezelésében és a szaporító szervek megerősítésében is. A cink növelheti a sperma mennyiségét és javíthatja annak minőségét is. Ezeken túl tartalmaz még értágító hatású Hawthorn Berries (galagonya) kivonatot, és arginint, valamint méhpempőt.

Egyes vásárlók beszámolói szerint az Ejacontrol Késleltető Kapszula a merevedésre is jótékony hatással bírt, amelynek magyarázata feltehetően a stressz csökkenésével járó felszabadultság érzéssel, valamint értágító hatásával lehet összefüggésben. Hatását akár 72 óra múlva is érezték.

Vigyázat! Hamisítják! Cégünk csak megbízható forrásból származó készítményeket tesz elérhetővé az oldalon, így tudjuk garantálni a már megszokott minőséget. Nincs ez másként az Ejacontrol Késleltető Kapszulánál sem: GARANTÁLJUK, hogy az oldalunkról megrendelt Ejacontrol Késleltető Kapszula 100%-ban eredeti és hamisítatlan. Az eredeti, négy darab sértetlen, fehér tasakba csomagolt kapszulát fogja megkapni, amelytől az eddig megszokott eredményre számíthat, kellemetlen és káros mellékhatások nélkül. A méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek, valamint vesebetegek számára nem javasolt.

Mi a különbség a Long Love Késleltető Kapszula és az Ejacontrol Késleltető Kapszula között?

Hatásukat tekintve a két termék nagy mértékben megegyezik, azonban bizonyos szempontok szerint mégis tudunk különbséget tenni a két késleltető kapszula között, mely különbségek segíthetnek a választásban.

  • Az Ejacontrol Késleltető Kapszula gyorsabban kezdi el kifejteni késleltető hatását (45-50 perc), amely hatás hosszabb ideig tart (akár 72 óra)
  • A Long Love Késleltető Kapszula erekcióra gyakorolt kellemes hatása intenzívebben érezhető a felhasználó tapasztaltok szerint, valamint az orgazmus átélése is nagyobb élvezettel jár
  • Az Ejacontrol Késleltető Kapszula többféle hatóanyagot tartalmaz, és a férfi szervezet erősítését is támogatja, míg a Long Love Késleltető Kapszula kifejezetten a szexuális energia maximalizálására törekszik.

Mindkét termék használói kifejezetten elégedettek voltak a kapszulák hatásával, ezért mindkettőt nyugodt szívvel ajánljuk.

Azok a férfiak, akik a korai magömlést nem szeretnék kapszulákkal kezelni, a legszélesebb körben a Késleltetés.hu-n válogathatnak minőségi késleltető krémek és késleltető spray-k közül. Biztosak vagyunk benne, hogy együtt sikerrel fogunk járni a korai magömlés ellen!