Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Minden 4. nő korai magömlés miatt szakít

Az amerikai The Journal of Sexual Medicine nevű egészségügyi szakmai folyóirat a közelmúltban egy új, korai magömlés témakörében a nők között végzett kutatás eredményeit tette közzé. Több tanulmány is készült már a korai magömlés elleni küzdelem hatékonyságáról, azonban ezek mindegyike a férfiak oldaláról közelítette meg a kérdést. Azonban ezen kutatás célja annak vizsgálata volt, hogy egy nő hogyan éli meg partnere problémáját, és hogy a korai ejakuláció milyen hatással van egy párkapcsolat mindennapi életének minőségére, hogyan befolyásolja a nőknek a kapcsolat befejezéséről hozott döntését, és mennyire élhet kielégítő nemi életet egy ilyen kapcsolatban lévő nő.
 
Meglepő eredmények születtek.
 
korai magömlés elleni készítmények
 
Niki (26) - blogger
„Volt egy pasim átlagosan maximum 3 percig bírta. Nem mondanám kellemesnek, amikor épp kezdem élvezni, és máris szünet…aztán szünet…majd szünet… Tényleg próbáltam megértő lenni, segíteni, támogatni, de ő nem volt hajlandó semmilyen készítményt kipróbálni, orvoshoz menni. Mikor 1 hónap alatt egyszer sem sikerült eljuttatnia az orgazmusig (nekem kell hozzá a testiség, kézzel nem tudok olyan intenzív orgazmust átélni), elég frusztrált voltam, nem tudtam mást tenni, szakítottam. Azt gondolom, hogy a teljes párkapcsolatnak a szexualitás nagyon fontos összetevője, és ezen a téren nem kaptam meg, amire vágytam.”
 
Niki következő pasija nem küzdött korai magömléssel, potencia problémái sem voltak, azonban az elérhető maximális férfi teljesítmény és orgazmus érdekében a Rui Shen Prémium Orgazmus Késleltető és Erekció olajat használja. Az ő tapasztalatuk alapján döntöttünk mi is úgy, hogy elérhetővé tesszük vásárlóink számára ezt a készítményt. Ezt érdemes kipróbálni minden férfinak.
 
Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció Olaj

 

KORAI MAGÖMLÉS: A SIKERES PÁRKAPCSOLATOK kártékony ELLENSÉGE

A felmérés alapfeltevése az volt, hogy a kielégítő nemi élet fontos összetevője a párkapcsolati harmóniának, a nő és férfi általános egészségének, vitalitásának, és az egyén megfelelő önértékelésének is. Nyomasztó hétköznapok keseríthetik meg a szexuális zavarokkal küzdő férfiak és partnereik életét, csökkentve az önbecsülésüket, és távol tartva a párt a szexualitástól.
 
A korai magömléssel érintett férfiak oldaláról egyértelműen megállapítható, hogy az idő haladtával torzul az önmagukról, illetve önmaguk férfi minőségéről alkotott véleményük. A korai ejakuláció miatt férfiatlannak kezdik érezni magukat, próbálnak megfelelni a saját maguk által támasztott elvárásoknak, majd a folyamatos kudarcok eredményeként feladják a harcot. Romlik a párkapcsolat és a szexualitás minősége, szorongani kezdenek a szexuális együttlétek miatt, és csak egyszerűen szeretnének túlesni rajta. A teljes közömbösség uralkodhat el rajtuk. Csakhogy ez az út nem a boldogsághoz vezet.
 
Ne ess a korai magömlés csapdájába! Még időben léphetsz.
 
Pjur Superhero a korai magömlés ellen Pjur Superhero Extra Erős Késleltető Spray
 
Az emberi lét kiteljesedéséhez elengedhetetlen érzelmi biztonság csak a pár mindkét tagjának kielégítő nemi élete esetén valósulhat meg. Az orvostudomány egyetért abban, hogy az elérhető legmagasabb szintű egészségi állapothoz érzelmi alapokon és megbecsülésen nyugvó, kielégítő szexuális élet szükséges. A korai ejakuláció képes akadályozni ezt mind a férfit, mind a nőt illetően.
 
Ezért voltak kíváncsiak a kutatók a nők véleményére. 
 
korai magömlés elleni késleltető készítmények
 
Az egészségügyi folyóiratban közölt felmérés során a férfi ejakuláció nők általi megítélését, valamint a korai magömlés szorongást okozó sajátos jellemzőit vizsgálták. A 20 és 50 év közötti korosztályból összesen 1.463 nő vett részt ebben az felmérésben. A minél szélesebb körű adatok elérése érdekében a válaszadásra három különböző kontinensről kértek fel nőket, így Olaszországból, Mexikóból és Dél-Koreából. Így globális, a kultúrális hatásoktól mentesített eredményeket kaphattak. A válaszadásra egy hitelesített kérdőív saját kézzel való kitöltésével volt lehetőségük a nőknek, amelyben a korai magömlés problémájára, a párkapcsolati elégedettséggel és minőséggel kapcsolatos, valamint a szexuális működést és kielégülést érintő kérdésekre kellett válaszolniuk.
 
 Pjur MED Pro-long Késleltető Szérum Spray
 

MI A LEGGYAKORIBB OKA A NŐ SZEXUÁLIS KIELÉGÜLETLENSÉGÉNEK? A KORAI MAGÖMLÉS?

 A megkérdezett nők többsége a kérdőív kitöltése idején szexuálisan kielégítő párkapcsolatban élt, azonban csaknem minden megkérdezett találkozott már szexuális problémával (korai magömlés, merevedési zavar, szexuális szorongás, orgazmus képtelenség, a szexualitás igényének hiánya) küzdő férfival. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a férfiak több, mint 30%-ának életében van jelen rendszeresen a korai magömlés, és a férfiak több, mint fele elégedetlen a szexuális teljesítményével.
 
A megkérdezettek válaszai szerint a nők szexuális kielégületlenségének oka:
  • 47,6% -  a férfi figyelmének hiánya, a figyelem helyett a saját teljesítményre való görcsös összpontosítás
  • 39,9% - a behatolás és az ejakuláció közötti túl rövid idő, vagyis a korai magömlés
  • 24,1% - a magömlés feletti kontroll teljes vagy részleges hiánya
  • 20,3% - a férfi szorongása
 
Egyes válaszadók több okot is megneveztek.
 
korai magömlés elleni késleltető készítmények 
 
A fentiekből látszik, hogy összesen a nők 64%-ának kielégületlenségét a férfi korai magömlés, vagy ahhoz kapcsolódó lelki probléma eredményezi. 
 
A megkérdezett nők 23%-a elmondta azt is, hogy a korai magömlés miatt vetett már véget párkapcsolatnak.
 
Ezen szakítások jelentős része elkerülhető lett volna, ha a férfi időben felvállalja a problémát, és hajlnadó lépéseket tenni a korai magömlés ellen. Az ejakuláció késleltethető! Akár 6-szor tovább tarthat az együttlét a pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Spray használatával. Azonnali hatás, maximális teljesítmény!
 
pjur korai magömlés elleni késleltető spray
 
 
A férfiaknál fellépő szorongás egy másodlagos ok, ugyanis a szorongást minden esetben egy mögöttes aggódás váltja ki, amely fakadhat akár a görcsös megfelelési kényszerből, az erekciós problémákból, vagy a korai magömlésből, de állhat mögötte akár az elhagyástól való félelem, vagy egyéb, a szexualitáshoz nem köthető körülmény (munkahelyi problémák, családi problémák, anyagi gondok).

 

 Rider Eredeti Potencianövelő Kapszula

 

HAZAI FÓRUMOZÓ NŐK saját TAPASZTALATAI A KORAI MAGÖMLÉSRŐL

A Késleltetés.hu meg is nézte, mi a helyzet a hazai fórumokon, hogyan vélekednek a női válaszadók a korai magömléssel kapcsolatos kérdésekre, milyen tapasztalatai vannak. Néhány kérdés és válasz a magyar nőktől:
 
Kérdés: Sziasztok! Három hónapja vagyunk együtt a barátommal. Minden tökéletes közöttünk, kivéve a szexet: addig még nem sikerült eljutni, mert annyira hamar jut el a csúcsra... Kb. annyi, hogy csókolózunk, simogatjuk egymást, de mikor vetkőzni kezdünk akkor már el is ment. Az igazi probléma szerint, hogy nem látom rajta a megoldás keresését, sőt azt sem, hogy őt ez zavarja. Hogyan tudom kezelni ezt a problémát?
 
korai magömlés elleni készítmények
 
bettike_87: Én dobnám a pasit a helyedben. Találkoztam már én is ilyen önző alakkal, sokat elárul a jelleméről. Nőként nekem kellett lépéseket tennem (vettem késleltetőt), és nem használta. Ha őt nem zavarja a kielégületlenséged, nem fontos neki, hogy te csúcsra jutsz-e, ez nem lehet egy sikeres kapcsolat.
 
hbnoemi: Ha ő sem akar tenni ellene, akkor nincs mit tenni. Próbálj meg leülni vele és beszéljetek róla. Ha úgy látod, akar változtatni, és lépéseket is tesz ezért, akkor adj időt neki, légy partner ebben. De sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy sok pasit nem érdekli ez, nem lát problémát a korai magömlés témával.
 
_cat.0912: Ha azt látnám rajta, hogy próbál változtatni, akkor tuti segítenék neki ebben. De a te pasid esetében semmi ilyenről nincs szó, így kb. a második alkalomnál kiröhögném, és egy "szedd mar össze magad, te lúzer..." felkiáltással elhagynám. A probléma, hogy neki nem jelent gondot a korai magömlés.
 
 RHINO Long Power Késleltető Krém
 

SZAKÉRTŐK JAVASLATA KORAI MAGÖMLÉS ELLEN

A korai magömlés szakértőinek javaslata szerint a kielégítő párkapcsolat elérése érdekében kiemelt jelentősége van a kommunikációnak és a bizalomnak. Fel kell hozni, és beszélni kell a korai magömlés elleni magoldásokról, a probléma létéről, és hiányosságokról. A nőnek aktív szerepet kell vállalnia a zavar kezelésében, így javítható a férfi életminősége, önbecsülése és a pár szexuális kapcsolata.
 
korai magömlés elleni késleltető készítmények
 
A férfinak nincs oka szégyellni magát a korai magömlés miatt, hiszen az – az esetek jelentős többségében – az orgazmus idő előtti bekövetkezése, és a test feletti kontroll elvesztése egy átmeneti állapot, amely könnyen és gyorsan javítható, idővel megszüntethető.
 
Nem szabad figyelmen kívül hagyni és tagadni problémát, mert a férfi is és partnere is megérdemel egy kielégítőbb szexuális életet. Add meg partnerednek, amire vágyik! Ebben nyújt megbízható segítséget számodra a RHINO Long Power Késleltető Krém, az ösztönös férfierő!
 
 

MIT TEHETSZ A KORAI MAGÖMLÉS ELLEN?

1. Hozzáállás
Nagyon fontos, hogy a férfi ne elégedjen meg azzal, amit éppen nyújtani tud. Legyen igénye a hosszú és a partnere számár kielégítő együttlétekre. A férfiak átlagosan 7 percig bírják megállás nélkül. Ez azt jelenti, hogy egyesek - ebből következően bármelyik férfi - akár 20-25 percig is képesek aktívan szeretkezni az orgazmus bekövetkezéséig. Természetesen szünetek tartásával, és ezáltal az orgazmus elhúzásával ámíthatjuk magunkat, de ne felejtsük, hogy a túl gyakori és hosszú szünetek ugyanúgy a nő kielégületlenségét eredményezik, mint gyors befejezés. Ugyanez a helyzet a multiorgazmussal. A több néha kevesebb. A partnerednek folyamatos, intenzív szexre van szüksége az orgazmus eléréséhez. Ne menj el a korai ejakuláció mellett szó nélkül, mert az bizonyosan a kapcsolat rovására megy.
 
2. Késleltető krémek, késleltető sprayk
A késleltető krémek és késleltető sprayk azonnali hatást fejtenek ki a korai magömlés ellen, így ameddig a korai ejakuláció hátterében álló okok megoldásán dolgozol, addig is az éjszaka bajnoka lehetsz. Ha az intimitás megélése mellett, a szeretkezés részévé szeretnéd tenni a késleltető alkalmazását, akkor a késleltető krémet ajánljuk, amelynek felvitelében a partnered is segíthet neked. Ehhez mély bizalom és elfogadás szükséges, azonban ha így állsz hozzá, a korai magömlés építi a párkapcsolatod, nem rombolja azt. A késleltető spray alkalmazására inkább azokban a szituációkban kerül sor, amikor a mindent elsöprő heves érzelmek mellett nincs idő az intimitás mélyítésére. A késleltető készítmények biztonsággal, mellékhatás nélkül alkalmazhatók, és vásárlóink tapasztalata szerint rendszeres használattal tartós eredmények érhetőek el velük.
 
Azok számára, akik nem tartós párkapcsolatban élnek, mindenképp fontos a biztonságos szexualitás. Számukra fejlesztették ki az orgazmus késleltető hatású óvszereket, de a késleltető hatású síkosítók is sok pár örömét okozták már.
 
3. Kommunikáció
Mint minden szexuális probléma esetében, így a korai ejakuláció elleni küzdelemben is fontos, hogy partnereddel beszéljetek róla. Ne dugd a fejed a homokba! Ugye Te sem gondolod, hogy nem veszi észre a rövid meneteket? Beszélj vele az igényeiről, és arról, hog ezt hogyan tudnád kielégíteni. Bízz meg benne, és engedd, hogy ő is segítsen a korai ejakuláció leküzdésében. Ez mindkettőtök ügye, és közös érdeke.
 
 
4. Válts életmódot!

Csökkentsd a stresszt! A szexuális zavarok hátterében sokszor a stressz áll, mint kiváltó és fenntartó ok. A stresszt kizárni nem tudod az életedből, de csökkenteni és kezelni igen. Figyelj oda a táplálkozásodra, étkezz egészségesen, vigyél be naponta sok folyadékot. Ha olyan problémákkal találod szemben magad, amelyek tartósan ott motoszkálnak a fejedben, higgadtan gondold át őket, és törekedj hamar megoldani azokat. A régóta halogatott döntéseket hozd meg, hiszen egy rossz döntés is jobb, mint a döntésképtelenség. Járj el hetente 2-3 alkalommal sportolni.

Relaxálj! Keress számodra pihentető szabadidős tevékenységeket! Van hobbid? Hódolj neki! Ha nincs hobbid keress egy szabadidős tevékenységet, amit segít kikapcsolni, amely során el tudod engedni magad! Szakíts a monotonitással, alakíts ki új szokásokat! Ha van rá lehetőséged tarts házi állatot, gondoskodj róla.

Mindebbe természetesen vond be a partnered is! Filmezzetek együtt, vegyetek együtt egy forró fürdőt, menjetek el egy kellemes hétvégére a hegyekbe!

korai magömlés elleni késleltető készítmények

Fordíts több időt arra, akit és amit szeretsz, és a problémák elillannak az életedből!

A stressz kezelése hosszú távon javítani fogja a teljesítményed.

Maximalizáld szexuális teljesítményed, és tedd boldoggá partnered! Rider Férfierő Kapszula! Minden férfi legjobb barátja! A Rider kapszula segítségével intenzív orgazmus élhető át, segít az erekciós problémák leküzdésében, és kiegyensúlyozott nemi élet fenntartásában.

További részletekért olvass tovább itt!

A korai orgazmus megakadályozását segítheti a Squeeze technika alapos begyakorlása és alkalmazása. A Squeeze technikáról korábban már írtunk, amelyet ITT találhatsz meg. A cikkben bemutatjuk, hogyan is alkalmazd sikeresen a technikát, mire figyelj a gyakorlati alkalmazása során a biztonság érdekében.

 

Hogyan tudunk mi segíteni neked a korai magömlésen?

Áruházunk kifejezetten a korai ejakuláció elleni késleltető készítményekre specializálódott. Ezért termékeink között az engedéllyel rendelkező legjobb minőségű, és a tapasztalatok szerint leghatásosabb korai ejakuláció elleni készítmények találhatóak meg. A termékek alkalmazása hatékony segítséget nyújt számodra is az orgazmus késleltetésében, és a teljesítményed maximalizálásban.

Termékeink között találhatók:

Orgazmus Késleltető Krémek

Orgazmus Késleltető Sprayk

Korai ejakuláció elleni Síkosítók

Orgazmus Késleltető Óvszerek

Potencianövelő kapszulák

Potencianövelő Krémek

Pénisznövelő Krémek

Sperma Mennyiség Fokozók

Péniszgyűrűk

Ezeken kívül természetesen a női orgazmus elősegítése és az orgazmus élvezetének fokozása érdekében is találsz hatásos stimuláló és vágyfokozó készítményeket. Ezek a termékek a BARÁTNŐNKNEK kategóriában találhatók, amelyet ide kattintva érhetsz el.

A korai magömlés elleni és potencianövelő készítmények alkalmazását nem csak azon vásárlóink részére ajánljuk, akik ezekkel a problémákkal naponta együttélnek, hanem alkalmazásuk minden férfi számára páratlan élményeket nyújt. A maximumra fokozzák a férfiak teljesítményt, intenzívebb és hosszabban tartó orgazmus elérést teszik lehetővé, és felgyorsítják a közösülések közötti regenerációt, így segítve a multiorgazmus elérést.

Vásárlóink kiszolgálása során a teljes megelégedettségre törekszünk, és arra, hogy valódi, tartós megoldásokat kínáljunk.

Az áruházunkban található orgazmus késleltető és potencianövelő készítmények mellékhatásokat nem okoznak, azokat orvosok, gyógyszerészek és szexológusok bevonásával fejlesztették ki, hogy a lehető legjobb hatást érjék el a használók. Fóggőség és hozzászokás kialakítására szintén nem képesek, és készítmények alkalmazása nem akadályozza meg a jövőben sem a szerek nélküli kielégítő nemi élet fenntartását.