Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Hogyan válassz jól potencianövelő szert? Ez az 5 legfontosabb szempont

5 szempont a helyes potencianövelő szer választáshoz. Ne dobd ki a pénzt - válassz jól! Ha nem vagy elég éber, könnyen hatástalan, de akár veszélyes potencianövelőt találhatsz az éjjeli szekrényed fiókjában. Azért, hogy elkerüld a kellemetlen helyzeteket, összeszedtük Neked a legfontosabb szempontokat, amelyek alapján ki tudod választani a számodra legjobb potencianövelőt.
Ugye Te sem szeretnéd hatástalan potencianövelő szerekre pazarolni a pénzed?
Ugye Te sem szeretnéd magad veszélybe sodorni egy bizonytalan készítmény miatt?
A Késleltetés.hu 2017-től foglalkozik potencianövelő szerek forgalmazásával Magyarországon és Európában, ezidő alatt több ezer elégedett vásárló találta meg oldalunkon a számára legideálisabb készítményt. Vásárlóink beszámolói alapján azt tapasztaltuk, hogy az interneten rendelhető potencia fokozó szerek piaca felhígult: sok olyan potencianövelő rendelhető, amely alkalmatlan a merevedés zavar kezelésére. A legtöbbjük egyszerűen csak hatástalan, ám különböző fórumokon kifejezetten VESZÉLYES szerek is találhatók.
A vásárlóink tapasztalatai alapján összeszedtük azt az 5 szempontot, amelyeket érdemes figyelembe venni a számunkra legjobb potencianövelő szer kiválasztása során. 
-----------------------------------------------------------------
Potencianövelő Kapszulák
-----------------------------------------------------------------

1. Honnan vagy kitől szerzed be a potencianövelőt?

Az egyik legfontosabb kérdés az, hogy honnan tervezed beszerezni a kiszemelt potencia fokozó szert.

A férfiak általában a következő forrásokból vásárolnak ilyen készítményeket:
 • internetes webáruházból feltüntetett telefonszámmal és üzemeltetővel - biztonságos
 • internetes webáruházból telefonszám és üzemeltető nélkül - nem biztonságos
 • internetes fórumokról, ismeretlen személyektől rendelve - veszélyes, sokszor hamisított
 • orvosi vizsgálat után, vényköteles potencianövelő gyógyszertárból - biztonságos
 • piacokon, aluljárókban, kéztől ismeretlen személyektől - veszélyes
Potencianövelő fórumról
Ne vásárolj ismeretlen személyektől és helyekről!
Fontos, hogy kizárólag BIZTONSÁGOS forrásból származó készítményt vásárolj, így biztosan nem hatástalan vagy veszélyes készítményt fogsz beszedni.
A potencianövelő rendelése internetről egyre népszerűbbé válik a férfiak körében, ami nem véletlen. Sok előnnyel jár, sok kellemetlen szituácitól tud megkímélni minket ez a vásárlási forma.
 • DISZKRÉT - senki nem szereti az orvos előtt elmesélni, hogy merevedési zavarral küzd. Erre az interneten leadott megrendelések esetén nincs is szükség. Csupán kiválasztja a legjobb potencianövelő készítményt, és azt akár már másnapra kapja meg diszkrét csomagolásban.
 • KÉNYELMES - nem szükséges azzal időt tölteni, hogy elmenj az orvoshoz, aztán gyógyszertár, mindenhol parkolóhelyet keress, várd ki a sort ..... és még kellemetlen is egy ilyen szert feliratni, majd kiváltani. Ezzel szemben az internetes rendelés leadását követően a futár egy feliratok nélküli dobozban hozza házhoz.
 • BÁRMENNYI RENDELHETŐ - korlátok nélkül akár több típust is kipróbálhatsz, vagy a már bevált készítményből több darabot is rendelhetsz.
 • BIZTONSÁGOS - a megfelelő webáruházból rendelve engedélyezett, biztonságosan alkalmazható potencianövelő szerhez juthatsz hozzá.
Az is tapasztalható, hogy több olyan webáruház is működik már, ahonnan rendelve vagy teljesen hatástalan, vagy kifejezetten káros anyagokat vihetünk be a szervezetünkbe, éppen ezért az ilyen webáruházakból történő rendelés nem ajánlott. Szintén fontos, hogy krónikus betegséggel küzdő férfiak számára ajánlott a vásárlás előtt a kezelőorvossal történő egyeztetés.
Hogyan ismerheted fel a gyanús webáruházakat?
 • Nem tüntetnek fel elérhetőséget - láthatod, hogy a Késleltetés.hu oldalon több helyen (fejléc, Kapcsolat menüpont, Telefonos Ügyfélszolgálat menüpont) is jól láthatóan feltüntettük az elérhetőségeinket, amelyek működnek is. Így minden vásárlónk tudja, hogyan tudja elérni cégünket kérdés esetén.
 • Nem vállalnak eredetiség garanciát - nem kívánják megjelölni a potencianövelő szer forrását. Összehasonlításként a Késleltetés.hu minden termékre EREDETISÉG GARANCIÁT VÁLLAL, mert kizárólag 100% MEGBÍZHATÓ FORRÁSBÓL szerezzük be termékeinket. Minden termék csomagolásán szerepel a gyártó és a magyarországi forgalmazó is. Minden termékünk engedélyezett.
 • Nem magyar internetes oldal - erre utalhat, hogy nem .hu végződéssel van ellátva az oldal, és a potencianövelő szerek leírásai nem magyarosan kerülnek megfogalmazásra. Ha gyanús írást találsz, kezdj el gyanakodni.
 • Nem ismert termékeket lehet rendelni - legyen gyanús az is, ha a webáruház termékei között csak ismeretlen, idegen nevű potencianövelő tabletta található.
Tehát a legelső, és egyben legfontosabb a BIZTONSÁGOS és HATÁSOS potencianövelő kiválasztásához, hogy egy megbízható, biztonságos forrást találjunk, ahol konkrét információkat kaphatunk a termékekről, és amely garantálja a készítmények eredetiségét.
Kesleltetes.hu
 • Rendelj Telefonon! - Munkatársaink a +36-30/308-5151 telefonszámon várják hívásod, ahol megrendelést tudnak rögzíteni, vagy bővebb felvilágosítást adnak egyes termékeinkről!
 • Kiszállítás akár 24 óra alatt! - A munkanapokon 14:30 óráig beérkező megrendeléseket a következő nap kézbesítjük. Házhozszállítás vagy PostaPont választható!
 • 100% Diszkrét Csomagolás! - Felirat nélküli, egyszerű dobozokban küldjük ki a megrendelt termékeket!
 • Nagy választék! - a Magyarországon elérhető, legjobb termékek válogatva!
 • Csak engedéllyel rendelkező termék! - Minden webáruházunkban rendelhető készítmény a magyar és európai engedélyekkel rendelkezik!
 • Eredetiség Garancia! - minden termékünk kizárólag ellenőrzött gyártótól és forgalmazótól kerül a vásárlóinkhoz, amelyek a csomagoláson feltüntetésre kerülnek!

2. Alkalmi vagy kúraszerű?

A második tisztázandó kérdés, hogy alkalmi vagy kúraszerű készítményt keresünk. 
Alkalmi potencianövelő:
 • gyors hatás - egyes termékeknél akár 15 perc után érezhető hatás, ilyen például a Rider Potencianövelő
 • magabiztos erekció - intenzív, hirtelen potencia fokozó hatás tapasztalható a hatóidő alatt, amellyel probléma-mentes lesz az együttlét
 • hatásuk rövidebb távú (4-48 óra) - a jobb készítményekkel, mint a Maraton potencianövelő akár egy hétvége is bevállalható
 • csak szexuális inger hatására lép fel merevedés - nem 24 órán keresztüli folyamatos merevedés
 • kisebb kiszerelésben kapható - egy adag alkalmi potencianövelő általában 1 vagy 2 kapszula, és egy dobozban leginkább 2-4-6-8 adag kerül kiszerelésre.
Kúraszerű potencianövelő:
 • lassan felépülő hatás - a kúraszerű potencianövelőket jellemzően naponta 2 alkalommal vesszük be, minden reggel és este, amíg hatásuk egy-két alatt lassan felépül.
 • az erekciós képesség javítását célozza - nem a hirtelen, intenzív erekció előidézése a cél, hanem az erekcióra való képesség helyreállítása hosszútávon.
 • hatásuk hosszabb távú, vagy akár végleges - végső cél a merevedési zavar megszüntetése, amely a rendszeres és hosszútávú alkalmazás eredményeként megvalósulhat. Egyes esetekben heteken belül, más vásárlók esetében hónapokra volt szükség a tartós eredményekhez.
 • csak szexuális inger hatására lép fel merevedés
 • gazdaságos, nagy kiszerelésben kapható - egy csomagban kb. 1 havi adag található
-----------------------------------------------------------------
Potencianövelő Kapszulák
-----------------------------------------------------------------
Így ha épp a következő hétvégi randin szeretnénk bevetni magunkat, és csúcsteljesítményre van szükségünk, akkor az alkalmi potencianövelő lesz a jó választás, mivel ez nyújthat gyors és kérdések nélküli megoldást. A kúraszerű potencianövelő hatásának kifejlődésére hosszabb időre lesz szükség, ám tartósabb, vagy akár végleges eredményeket érhetünk el.
Potencianövelő
A két típus egyszerre történő alkalmazása is lehetséges, így a kúra alatt sem hagyod cserben partnered.


3. Potencianövelő krém vagy potencianövelő kapszula?

A különböző vásárlói igények kielégítése érdekében napjainkban a potencianövelés legújabb formái is megjelentek a potencianövelő tabletta és kapszula mellett. Ilyen például a potencianövelő krém (vagy erekció krém), a potencia fokozó síkosító, vagy az erekciós óvszer. De támogatják a merevedés fenntartását a péniszgyűrűk és a péniszpumpák is. Ha már sikerült találnod egy biztonságos webáruházat, azt kell eldöntened, hogy a potencianövelés melyik formáját választod.
Potencianövelő tabletta és kapszula: erős, kifejezetten kemény merevedést hoz létre gyorsan, amely kitart a szex végéig. Hatását belsőleg fejti ki.
Azok számára ajánlott, akiknek nehezen jön létre az erekciója, vagy problmát jelent az erekció fenntartása.
Potencianövelő vagy erekció krém: mérsékeltebb hatású, erekció támogató szer, amely külsőleg hat. Hatása 30-60 percig érezhető.
Azon férfiak számára ajánljuk potencianövelő krém alkalmazását, akik képesek merevedés produkálására, ám annak keménységével nem elégedettek, könnyen lelohadnak szex közben.
Potencianövelő síkosító: gyengébb hatású merevedést támogató készítmény, amely az élvezet fokozását hivatott szolgálni, ám kifejlődött merevedési zavar esetén hatástalan lesz. Külsőleg alkalmazandó.
Erekciós óvszer: fiatalabb férfiaknak ajánlott, akik képesek a merevedést elérni, nem szenvednek merevedési zavarban, ám a szexuális izgatottságuk csökkentése érdekében biztosítani szeretnék a szex végéig kitartó erekciót.
Péniszgyűrű: a már elért erekció fenntartására, a merevedés keményebbé tételére ajánlott.
Összefoglalva elmondható, hogy ha a merevedés elérése is problémát jelent, akkor csak potencianövelő tabletta vagy kapszula jöhet számításba, ugyanis csak ezek segítségével tudjuk biztosítani az erekció létrejöttét. Ha a keménységet szeretnénk fokozni, vagy az erekció fenntartását szeretnénk megkönnyíteni, akkor jöhetnek számításba más, gyengébb készítmények vagy eszközök.
-----------------------------------------------------------------
Potencianövelő Krémek
-----------------------------------------------------------------

4. Mennyi idő alatt fejti ki hatását?

A férfiak szexuális életét segítő készítmények hatóideje jelentősen eltérhet egymástól, ezért fontos számításba venni, hogy
 • mennyi időn belül kezd el hatni
 • mennyi ideig tart ki a potencianövelő hatása
 • hány szexre hat ki egy adag potencia fokozó szer
Az alkalmi potencianövelő kapszulák hatása akár 15 perc alatt is érezhető, ám egyes típusok csak 45-50 perc után képesek létrehozni az erekciót. Minden termék használati utasításában található utalás arra vonatkozóan, hogy mennyi idővel a szexuális együttlét előtt szükséges bevenni az ajánlott mennyiséget. Fontos, hogy a gyorsabb hatás érdekében nem érdemes az előírtnál nagyobb dózist alkalmazni, mivel a dupla adag sem fog gyorsabban hatni. Éppen ezért, ha nem tudunk 50 perccel előre készülni az aktusra, érdemesebb gyorsabban ható potencianövelőt rendelni. Gyorsíthatunk a hatóanyagok felszívódásán, ha éhgyomorra fogyasztjuk, és előtte nem eszünk zsíros ételt.
kúraszerű potencianövelő szerek kapcsán már említettük, hogy a hatás kialakulása inkább hetekben, vagy hónapokban mérhető, így a gyors hatás elérése érdekében alkalmi szer használata válhat szükségessé.
Az erekció fokozó krém és síkosító hatását a péniszre való felvitelt követően, a felszívódás után már akár 3-5 percen belül érezhetjük. A jobb hatás érdekében alapos tisztálkodást követően alkalmazzuk, így a hatóanyagok felszívódása könnyebb lesz. A potencianövelő krém hatása 30-60 percig érezhető, így általában minen szexuális aktus előtt újabb adag felvitele szükséges.


5. Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetételt tekintve meg kell különböztetnünk az orvos által receptre felírható, vényköteles potencianövelő szereket a rendelhető, vénynélküli potencianövelő szerektől.
vényköteles potencianövelőkben alkalmazott két legfontosabb hatóanyag a szildenafil (sildenafil), vardenafil és a tadalafil. Ezen hatóanyagok között nincs túl nagy különbség, mivel mindhárom alapján egy PDE5 gátló inhibitor adja, a leglényegesebb különbségként a felezési idejük hossza említhető: a tadalafil esetéb ez 17,5 óra, míg a szildenafil és a vardenafil esetében 4-5 óra. A merevedés a szexuális stimuláció eredményeként létrejött izgatottság által okozott megnövekedett véráramláshoz vezethető vissza, ilyenkor ugyanis a simaizomszövet ellazulása hozza létre a pénisz vérrel telítődését. A folyamatot a nitrogén-monoxid szabályozza, amely a pénisz szivacsos szövetállományaiban a guanilát-cikláz enzim kibocsátását eredményezi. Ezen enzim hatására ellazulnak a pénisz izomszövetei, és megnövekszik a véráramlás a pénisz szöveteibe, amely ezáltal merevebbé válik. Ezen gyógyszerek ajánlott kezdő adagja a legtöbb ember számára 10 mg, azonban szükség szerint növelhető, vagy akár csökkenthető is. 
Mivel ezek a gyógyszerek komoly mellékhatásokat is okozhatnak, így alkalmazásuk csak orvosi rendelvényre, orvosi felügyelet mellett történhet. A szildenafil, vardenafil és a tadalafil tartalmú gyógyszereket kizárólag gyógyszertárban lehet megvásárolni, így ha olyan oldalt találsz, ahonnan rendelhető, azok valószínűleg hamosítványok lesznek.
Az interneten rendelhető alkalmi potencianövelő szerek természetes hatóanyagokból állnak, amelyek biztonságosak, egészségügyi kockázatot nem jelentenek. Mindez csak a megbíízható, ellenőrzött forrásból származó, sokszor eredetiség garanciát nyújtó webshopokra tekinthető érvényesnek. A természetes potencianövelő szerek gyógynövények felhasználásával kerülnek kifejlesztésre. Jellemzően egy kapszulában akár több féle potencianövelő gyógynövény hatóanyagai is megtalálhatóak, így biztosítva a legerősebb hatást. Bár ezen gyógynövények gyógyhatásáról, sőt kifejezetten potencianövelő hatásáról már az ősi gyógyászat is beszámolt, ám a modernkori fejlődés vizsgálatokkal, kísérletekkel, megfigyelésekkel igyekezett tökéletesíteni hatásukat.
Milyen gyógynövényekről beszélünk?
Goji bogyó: A goji bogyó az ősi gyógyászat legismertebb potencianövelő gyögynövénye. Antioxidáns és aminosav tartaloma különleges közreműködést nyújt a vérkeringés felgyorsításában, az erek rugalmasságának növelésében, és a merevedéshez szükséges nitrogén-oxid termelésében. Élénkíti a férfi és női libidót, fokozza a szexuális energiákat, javítja a szaporodási képességet, a férfiaknál meghosszabbítja a spermiumok élettartamát. Mindezek mellett növeli a tesztoszteron szintjét férfiaknál, amelynek köszönhetően hormonális szinten is potencianövelő hatás érhető el. Ezen tulajdonságai miatt előszeretettel alkalmazzák világ szerte az impotencia otthoni kezelése során. Az egyik legismertebb Goji bogyó kivonatot is tartalmazó potencianövelő szer a Rider Potencianövelő Kapszula, amely kiemelkedően gyors hatásával vált a férfiak legnagyobb kedvencévé. Ez a gyógynövény alapú potencianövelő akár 15 perc alatt képes lehet hatást gyakorolni, és akár 72 órán keresztül kitarthat. Többféle, válogatott minőségű gyógynövényi hatóanyagot tartalmaz a goji mellett - így megtalálható benne a Ginzeng, Rhodiola Rosea, Cassia fahéj.
  Rider Potencianövelő Kapszula
Rider Potencianövelő Kapszula (2db)
Rider Potencianövelő Kapszula (8db)
Maca: A maca gyökér kapcsán bizonyosodott be, hogy intenzív potencianövelő és vágyfokozó hatással bír, melyet a korai orvoslás mellett mára már számtalan kutatás is kellően bebizonyított. A maca gyökér magas B-, C- és E-vitamin tartalommal bír, emelett magas dózisban tartalmaz cinket, vasat, magnéziumot és többféle aminosavat. Magas arányú flavonoidot tartalmaz, amelyek a hormonháztartás kiegyensúlyozásában játszanak fontos szerepet, így növelheti a szexualitásért felelős hormonok szintjét, és csökkenti a stresszhormonokét. A maca gyökér potencianövelő hatását a férfiak gyakran ki is használják, míg legújabban már vágyfokozó hatása miatt is egyre keresettebbé vált. Fokozza a libidót és növeli a szexuális állóképességet. Több más természetes hatóanyagok mellett a Maca gyökér gondoskodik az SPX Potencianövelő Kapszula hatásosságáról is. Ez a potencianövelő kapszula a maca gyökér mellett tartalmaz még Ginseng és Fűrészpálma kivonatot, L-arginin-t, és némi koffeint is, amelyeknek megfelelő arányú összetétele potencianövelő és vágyfokozó hatást eredményez férfiaknál.
  SPX Potencianövelő 
SPX Potencianövelő Kapszula (4db)
Fűrészpálma: Már a korábbi kultúrkban is ismert potencianövelő gyógynövény, amely a férfi szaporító szervrendszerének egyik legősibb védelmezője. Modernkori izsgálatok bizonyították, hogy védi a prosztatát, támogatja a prosztata sejtjeinek fokozott vérellátását és funkcionális működésüket. Kiválóan alkalmas a hugyúti szervek egészségének fenntartására, az erekció támogatására. A hormonháztartás harmonizálásában is részt vesz, ezáltal fokozza a férfi nemi hormonok termelődését, amelyek potencianövelő hatást eredményeznek az egészségesen működő szervezetben. A fűrészpálma hatóanyagot tartalmazó készítmények közül kiemelkedik a Maraton Potencianövelő Kapszula. Összetevői között találhatjuk például a már jól ismert ginzenget, melyről több tanulmány is biztosan állítja, hogy segíthet a potencianövelésben. Másik fontos összetvője a maca gyógynövény, amelyről már fentebb is írtunk, és amelynek potencianövelő hatásához kétség sem fér.
  Maraton Extra Potencianövelő 
Maraton Potencianövelő Kapszula (6db)
Ginzeng: A ginzeng egy rendkívül sok pozitív egészügyi hatással rendelkező potencianövelő gyógynövény. Friss kutatások szerint természetes potencianövelő hatását a ginzenozidok által a vérben felszabadított nitrogén-oxidnak (NO) tulajdonítják, amely az erekció létrejöttének egyik legfontosabb összetevője. A tapasztalatok szerint biztonságosan és eredményesen alkalmazható a merevedési zavar otthoni kezelése során, mellékhatásokat nem okoz. Ez a potencianövelő gyógynövény fokozza a szexuális energiát, és védi a nemi szervek egészségét. A ginseng valamelyik formája szinte minden potencia növelő kapszula fontos része. Megtalálható többek között az Illusion potencia fokozó összetevői között is. Ez a szer nem csak azon férfiak számára ajánlott, akik rendszeresen merevedési zavarral küzdenek, hanem azoknak is, akik le szeretnék nyűgözni párjukat és fokozott szexuális teljesítménnyel szeretnék meglepni. A ginseng mellett tartalmaz még kínai ördögcérnát, aranygyökeret és fahéj kéreg kivonatot.
Illusion Potencianövelő
Illusion Potencianövelő Kapszula (2db)
Illusion Potencianövelő Kapszula (4db)
 

Tribulus Terrestris: A Tribulus Terrestris szintén egy ismert, és naponta alkalmazott potencianövelő gyógnyövény, természetes afrodiziákum. A tradicionális orvoslás már évezredek óta használja a kiránydinnyét a különféle szexuális zavarok természetes kezelésére, például kiválóan lehet vele fokozni az alacsony libidót, illetve az impotencia tünetei is megszüntethetőek a segítségével. A gyógynövényben található különféle vegyületekről több előzetes kutatás is azt sugallja, hogy képesek megnövelni bizonyos nemi hormonok szintjét, így például a tesztoszteronét, vagy a dehidroepiandroszteronét (DHEA). Ezek a hormonok felősek a megfelelő szexuális funkciók megtartásáért. A tesztoszteron szint növekedése nem csak a nemi vágy fokozódásával jár, hanem a merevedési zavar otthoni kezelése során is hasznos lehet. Tribulus Terrestris tartalmú potencianövelő szer az Infinity.

  Infinity Potencianövelő Kapszula
Infinity Potencianövelő Kapszula (4db)

   

Összegzés: Fontos azt leszögezni, hogy mindenki szervezete más, így az egyes potencianövelő szerek emberenként eltérő intezitású hatást eredményezhetnek. Azonban a fenti elvek segítségével mindenki közelebb tud kerülni a saját megoldásához. Cikkünkkel leginkább egy általános képet szerettünk volna mutatni, amely megkönnyíti az érdeklődők választását, és kiszűrhetővé válnak az ismeretlen forrásból származó veszélyes potencianövelők.
Amennyiben bármelyik termékünkkel kapcsolatban kérdésed merülne fel, kollégáink várják hívásod vagy e-mailed elérhetőségeinken.
(A cikkben szereplő adatok információk tájékoztató jellegűek, diagnózis felállítására, illetve gyógykezelés alapjául nem szolgálhatnak. Használat előtt kérje ki orvosa véleményét, aki az egészségügyi állapota ismeretében megnyugtatóan tud állást foglalni az Ön által alkalmazható termékeket illetően.)