Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Ezzel az apró trükkel elrepítheted a nőt

Szeretnéd a fellegekbe repíteni partnered? Ebből a cikkből kiderül, hogyan teheted meg.

 

 

Cikkeinkben legtöbbször abban próbálunk segítséget nyújtani, hogy a férfi hogyan tudja növelni szexuális teljesítményét, hogyan nyújthat partnerének felejthetetlen szexuális élményeket, akár a korai magömlés késleltetése segítségével, akár a kőkemény merevedés biztosításával. Azonban ahhoz, hogy a nő hosszú és intenzív orgazmusok játékszere lehessen, a Te állóképességeden túl oda kell figyelned partnered természetes testi folyamataira is. Ezzel egy újabb fronton tehetsz szert lépéselőnyre az orgazmusért vívott harcban. 

Szeretnénk felhívni a figyelmed egy apró trükkre, melyet alkalmazva a mindennapi intimitásban könnyen a fellegekbe repítheted a nőt!

A női testben lakozó vágy változik a menstruációs ciklus során.

Beszámolókon alapuló közismert tény volt eddig is, hogy a peteérés befolyásolja a nők szexuális étvágyát. A nők többsége tapasztalta már, hogy menstruációs cikluson belül a hormonok szintjének változásával egy valóságos hullámvasúton ülnek, amelynek csúcspontja a termékenységi időszakra tehető. A nemi vágyakért és a stresszoldásért felelős hormonok szintje ebben a néhány napban a legmagasabb. Elmondásuk szerint ilyenkor oldottabbak szexuális téren, kihívóbban öltözködnek, flörtölnek, nehezebben tudnak ellenállni az adódó kísértésnek, intenzívebb reakciót produkál testük a szexuális ingerlésre és kezdeményezőbbek is.

Ez az időszak a menstruáció 1. napjától számított 11. napon kezdődik és a 16. napig tart. Ebben az 5 napban lényegesen reaktívabb a női test, így minden érintésre érzékenyebben fog reagálni.

Bár a nők beszámolói alapján ezt eddig is elfogadtuk, azonban most első alkalommal egy kanadai kutatócsoport kezdett foglalkozni a témával, hogy erre tudományos bizonyítékot is szerezzen.

A Queen Egyetemen kutatója, Kelly Suschinsky által vezetett kutatás a nők és a pornó kapcsolatát vette nagyító alá: arra voltak kíváncsiak, hogyan hat egészséges nők pornónézési szokásaira a havonta rendszeresen jelentkező menstruációs epizód. Ebbe a kísérletbe 22 nő került be, akik 18 és 40 év közötti életkorban jártak. A részvétel feltétele volt a normális, rendszeres menstruációs ciklus, rendszeresen nem szednek gyógyszert, és a vizsgálatot megelőző 24 órában nem volt szexuális élményük.

A vizsgálat minden nő egy teljes menstruációs ciklusát kísérte figyelemmel, és különösen azt figyelte, hogyan hatnak a nők elé tárt erotikus jelenetek a termékenységi időszakban, a menstruációt megelőző néhány napban, a menstruáció idején, és az azt követő napokban. Olyan erotikus filmeket néztek a résztvevők, amelyekben különböző szexuális magatartás állt fókuszban, így egyes jelenetek a behatolásra, míg mások az orális szexre vagy az anális szexre voltak kiélezve. További érdekessége ennek a vizsgálatnak, hogy míg egyes jelenetekben férfi-nő felállásról villant fel, addig más jelentekben nő-nő, vagy akár férfi-férfi szexuális együttlét is látható volt.

A jelenetek vetítése közben a nők izgalmi állapotát egy vaginális fotopletizmográf nevű speciális szerkezettel mérték, amely a hüvely területére áramló vér mennyiségéből következtet az izgalmi állapot mértékére. Ennek a speciális eszköznek a segítségével vizsgálható, hogy milyen vizuális ingerre hogyan reagál az agy, és ennek a reakciónak az eredményeként milyen további reakciókat vált ki a vaginában.

Az egyértelmű eredmények szerint a résztvevő nők teste lényegesen intenzívebben reagált a látott ingerekre a termékenységi időszakban, mint a menstruációs vagy az azt követő napokban. Nem meglepő módon a leginkább a férfi-nő szexuális együttlét során látott behatolás momentumára gerjedtek be a résztvevő nők, amelyet az orális szex követett a sorban. A nők izgalmi szintje a behatolást végignézve kb. ötszörösére emelkedett a termékenységi időszakban más időszakokhoz képest.

Lényegesen megemelkedett a szívverésük száma, megnövekedett a lélegzetvételek száma, beindultak az izzadásért felelős hormonok, a hüvely érzékeléséért felelős idegvégződések aktivitása nőtt, érzékenyebbek lettek, és nagyobb fokozatra kapcsoltak a hüvely váladékot termelő mirigyei is.

Kedves Férfiak! Egy újabb tény, ami erősíti: továbbra is érdemes figyelemmel kísérni a nők naptárát. Koncentrálj a termékeny napokra, csupán ezzel is Te lehetsz a legjobb szerető partnered életében. Ne hagyj ki egyet sem!

Naptárakat elő! Nincs másra szükséged, mint hogy feljegyzed a menstruáció kezdő napját, és számolsz.

Ha a MAXIMUMRA törsz, ebben az időszakban növeld a saját teljesítményed is: légy kőkemény, és bírd sokkal tovább!