Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36303085151

Ez történik a testeddel, ha nincs szex

Cikkünkben kifejtjük, hogy milyen következményei lesznek a rendszertelen szexnek.

 

 

A korai magömlés miatt sok férfi ágya hűlt már ki! A férfiak körében leggyakoribb szexuális zavar kezeletlenül nyomasztóvá teszi az éjszakai "torna órákat", majd idővel azt vesszük észre, hogy elkezdjük kerülni az intim helyzeteket. Ahogy a Minden 4. nő korai magömlés miatt szakít című cikkünkben megírtuk, ez idővel megbélyegzi a párkapcsolatunkat, majd szép lassan tönkre is teheti azt. Ugyanakkor arról is írtunk, hogy milyen pozitív hatásokat is gyakorol testünkre és életünkre a rendszeres szex.

 

Nézzük most meg azt, mi történik, ha nem élünk rendszeresen nemi életet!

 

Stressz - Stressz - Stressz 

Ismerős? Emlékezz vissza arra az időre, amikor hosszabb ideig nem érintkeztél senkivel. Idegesebb voltál, görcsösebb, és frusztráltabb. A stressz jelen van életünkben, ha akarjuk, ha nem. Az egyetlen megoldás, ha megtanuljuk azt kezelni. Orgazmus átélése közben az agyunkban több, a stresszoldásáért felelős hormon is felszabadul nagyobb mennyiségben, például az oxitocin és a dopamin. Ezek a hormonok nagyon fontos szerepet játszanak a kiegyensúlyozottság fenntartásában, a boldogság megélésében és a relaxált idegrendszer működésében. Hiányuk a stressz eluralkodását eredményezheti. A stressz hatására megnövekszik a kortizol szintje szervezetünkben, amely bizonyítottan gyengíti az immunrendszert.

 

Ha mégis szexmentes időszakot élsz át, keress olyan elfoglaltságokat, amelyek kikapcsolnak, energiával töltenek fel, boldoggá tesznek. A hormonszintek rendezését támogatja, ha valamilyen sporttevékenységet végzel, amelyek közül a rendszeres, közepes tempójú futás emelhető ki.

 

A korai magömlés miatti stressz is vezethet oda, hogy kerülni kezded az intim perceket, azonban fontos leszögezni, hogy ez nem megoldás. Súlyos és hosszú ideje fennálló esetben kérj orvosi segítséget, egyébként próbáld ki valamelyik korai magömlés elleni késleltető készítményt. Ezek segítséget fognak jelenteni az hosszabb és intenzívebb együttlétek elérésben, támogatni fognak abban, hogy kielégítő partner lehess.

 

Késleltető Krémek ITT!   /   Késleltető Spray-k ITT!   /   Késleltető Óvszerek ITT! 

 

Kevesebb stressz, több szex! 

 

A korai magömlés önmagában is problémát jelent a kielégítő szexuális élet szempontjából, azonban könnyen rámehet a kapcsolatod, ha nem veszel tudomást a problémáról.

 

Betegeskedés

A legyengült immunrendszerből egyértelműen következik, hogy a kellemetlen betegségek támadásaival szemben védtelenné válik szervezeted. Egyes betegségek felelősek lehetnek a szexuális teljesítőképesség csökkenéséért, ezért nem meglepő módon rövidebb, és kevésbé intenzív élményekben lehet részed. Rendszeres és kielégítő szexuális élet mellett ezt is könnyedén elkerülheted.

 
 

A férfiak általános vitalitásának javítása, a szexuális állóképesség fokozása érdekében javasolt Kúraszerű Potencianövelő Kapszulák rendszeres szedése, amelyek helyreállítják a megborult hormonszinteket, fokozzák a szexéhséget, csökkentik a fáradtságot, és ellenállóbbá tesznek a stresszel szemben.

 

   Orgasm Extra Kúraszerű Potencianövelő Kapszula (60db)

 

Szexuális zavarok 

Merevedési gondokkal küzdő férfiak körében végzett felmérések eredményeként megállapították, hogy nagyobb valószínűséggel alakul ki merevedési zavar azon férfiak esetében, akik egyáltalán nem, vagy rendszertelen nemi életet élnek. A szexuális érzékenység csökkenésével csökken a szexuális teljesítőképesség is. A rendszertelen szex állhat bizonyos esetekben a korai magömlés hátterében is.

 

Ezeket a szexuális zavarokat (korai ejakuláció, merevedési nehézségek) a legjobb már az első jeleknél megállítani. Súlyosabb esetekben szakorvos tud segítséggel szolgálni, azonban egyéb esetekben a természetes alapú potencianövelő kapszulák is segítséget jelenthetnek a zavar kezelésében.

 

Zero önbizalom 

Mindezek tetőződése az önértékelés hibáinak kialakulása. Figyeld a folyamatot:

SZEXMENTESSÉG - CSÖKKENŐ TELJESÍTMÉNY - STRESSZ, FRUSZTRÁCIÓ - ÖNBIZALOM CSÖKKENÉSE

A szexmentes időszak eredményeként - teljesen természetes módon - csökkenti fog a szexuális teljesítményed is. Egy hosszabb szex nélküli időszakot követően könnyen előfordul, hogy a férfi nem képes olyan kemény erekció elérésére, és az erekció fenntartására, ami korábban ment. Az is előfordul, hogy egy hosszabb szünet után a férfi sokkal hamarabb jut el a csúcsig. Ez természetes jelenség. Azonban a legtöbb férfi teljesíteni akar. Ezért stresszt okoz számára, hogy nem tud megfelelni ennek. A stressz, és a nemi aktusokhoz kapcsolódó frusztráció könnyen helytelen önértékeléshez és a szexuális önbizalom csökkenéséhez vezethet. 

 

Pszichológusok szerint a kielégítő szexuális kapcsolat során a partnerek építik egymás önbecsülését. Elégedetté válunk azáltal, hogy sikerül partnerünknek örömet okozni. Ebből következően aki nem él rendszeres szexuális életet, könnyen érezheti úgy, hogy nem elég jó.

 

A szexuális teljesítmény csökkenése miatt fellépő zavarok, mint a merevedési zavar vagy a korai magömlés, szintén vezethet ide.